A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzolon minden évben minden uj részben rengeteg a fejlõdés, látszik rajtuk hogy a készítõk mindent beleadtak hogy jobbat alkossanak... a pécés verziók jóval kisebb energiával készülnek, de minek is sokat belefektetni amikor a többség letölti? konzolon pedig ezek fõleg az NFL top lista vezetõ gémek, viszik mint a cukrot, mert KIVÁLÓ játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Már rég nem az alkossunk valami jót-ról szól, amirõl kellene(!) hanem a pénzszerzésrõl. Olyan embereknek kellene csinálniuk, akik ÉLVEZIK csinálni, és nem áll ott a kiadó mögöttük, korbáccsal a kézben, a mindenható profitra éhesen. Ugyanis a játék nagy bolt, míg valaki jól csinálja.
Ott a TDU. Az elsõ autós MMO. Mire adták ki? XBox-ra. MMO-t. Dilettantizmus. Mi PC-sek, mint a messiást úgy vártuk. Szaladtunk megvenni. Sokszázezren. Erre mi van, se patch, se kárpekk, semmi. Nem igaz, hogy azért, mert nem fogyott! Mert fogyott. Egyszerûen rosszul mérték fel a piacot, és pofánszarták azokat, akik naggyá tehették volna a dolgot. Fél év után, persze hogy nem fogyott, ha haver meg akarta venni, én is azt mondtam, hogy a támogatás =0 gondold meg.
Vagy AitD. A PC-s irányítás botrányos. Hatalmas gém lehetne, de nem az. Egy rossz irányítással agyoncsapták az élményt.
És sorolhatnám.
A játékok készítése mûvészet. Nem ipar, ha úgy kezelik, mint egy fejõstehenet, ne csodálkozzanak a következményen.
Hosszú ideig hentes voltam. Megtanultam tisztelni a vevõt. Nem jutott eszembe hogy rászarjak a csomagolópapírra, és azt adjam el, pedig lett volna benne munka, meg izzadtság....
De amíg minden évben el lehet adni a (hülye)konzolosnak ugyanazt, Lásd fifa, NFL, NHL, és tököm tudja milyen sorozatokat, addig nem lesz változás. Amíg ki mer adni egy kiadó egy AitD féle irányítású játékot PC-re, vagy egy TDU-ban fél év egy patch, és a hitegetés megy ezerrel, addig NEKEM a kiadók helyében nem lenne pofám a warez miatt sírni. Elõbb normális munkát adnék ki a kezembõl, aztán rinyálnék. Volna rá alapom, ha azt is lopják. De érdekes, hogy azok nem sírnak, akik TISZTESSÉGES munkát végeznek. Talán mert jobban fogy az Õ játékuk?
Szóval, hiába lopás a warez, valahol SAJNOS jogos. Míg megpróbálnak madárnak nézni, addig az is marad. Milliók ide, vagy oda.
Játékot fejleszteni nem muszáj. El lehet menni kapálni is. Ja, hogy azzal nem milliókat lehet bezsebelni.... Nem izgat. Amíg megy a porhintés, addig tõlem könnyesre sírhatnak pár zsepit, nem tudom sajnálni õket. Sem az ATARI-t, sem senki mást.
http://www.freetvmaci.info/
Nade ez nem is lényeges itt, mivel ez még mindig egy játékos fórum... egy fejlesztõ brigád azért készít játékokat mert megvan hozzá a kellõ tudása, elhivatottsága, kreativitása... amellett hogy ez komoly melo, egy új dolgot alkotnak ami élvezetes dolog ( és még pénzt is kapnak érte ), ha nem így van akkor a végeredmény is pocsék, de nem ebbõl kell kiindulni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vagy eladom és elfelejtem h valaha pécén játszottam :|
bárcsak megtudnám tenni
Forza.
A játékfejlesztõk is az "orcájuk verejtékével" keresik a kenyerüket, itt is egy elõállított termékrõl van szó, és a mögötte álló munka megérdemli a tiszteletet - valaha ez megvolt a különbözõ termékek felé. És éppen errõl van szó, hogy a lekicsinyelt, látszólag rövid játékokban is mennyi munka - és "mellesleg" dollármilliók - vannak, mert a mai technikai színvonalon bizony hatalmas munka elõállítani komolyabb mennyiségû tartalmat. Tehát nem arról van szó, hogy összecsapatk egy értéktelen kacatot, mert gyorsan akartak végezni, és felmarkolni a nagy lóvét. Ennyit a racionális oldalról.
Ha van hivatás, amit igazán lelkesedéssel lehet csinálni, az alkotó jellegû tevékenységek biztosan elsõk között tartoznak közéjük, de én tudtam sokkal kevésbé mûvészibb feladatért is lelkesedni, annak elvi társadalmi hasznosságából kiindulva. Persze nyilván idealista vagyok, de szerencsére szotkam találkozni hasonszõrûekkel.
De nem is dörgölöd(legalábbis gondolom, hogy nem) a gyerek orra alá, miközben eszi vacsira a frankó tatárbeafsteaket, hogy idesfiam tudod Te mennyit dolgozott a pékbácsi azért, hogy te most ehess. Van egy pék ismerõsöm és még sose hallottam tõle, hogy õ azért dolgozna, hogy én kenyeret kapjak, a nagy túróst mindenki a fizetéséért dolgozik.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
😊
fotográfik kolomp edisön :D
petyus: 4670 alatt erõs kompromisszumok kezdõdnek ... és egy 20as alatt megvan, keveset fogyaszt, HDMI (7.1 pcm-el) - gyengébbet sztem ne. akkor még várj, h essenek az árak (fognak, most jött csak ki a 4670)
zóanagyvarázslo: irigyellek - kicsit 😊
Forza.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ettõl függetlenül is jó játék, de mai szemmel nézve legfeljebb a viszonylagos originalitása lehet elõnye az utóddal szemben, illetve a nosztalgikus emlékek, egy HoMM1-hez képest elég kifforatlan. Demó alapján minden lényeges elemet átvettek az oroszok, csak már vannak párbeszédek és lóti-futi küldetések is. Szóval nekem nagyon is tetszik, nyilván kevésbé korszakalkotó, de mai szemmel jobban élvezhetõ. És ezt mint retrómán mondom.
Ócsóbb nem jó?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem tudom egyébként, hogy megy-e, olyan 3 éve nem próbáltam.
Egyébként láttad te már valaha a Vezérlõpult-Felügyeleti eszközök-Szolgáltatások panelt? Csodákat lehet mûvelni a sok kibaszott felesleges, akadályozó, de automatikusan elindított XP faszság kikapcsolásával.
És ez nem a PC hibája, hanem az MS-é.
"Tiszteljük felebarátaink agybaját!" (Rejtõ) 😛
"Ez világos, de ehhez is tömérdek mozijegy kellene. Egy mozijeggyel egy egyszeri rövid szórakozást kap az ember."
Ja, pont ezért mondtam, hogy ha egy single FPS egy mozijegy árában lenne, akkor nagyjából mindet megvenném, bevásárlásonként 4-5 játék, elvagyok vele két hónapig. Csakhogy a játékok tartalma és az áruk közt semmilyen összefüggés nincs. És teljes árat én személy szerint csak multi játékért fizetek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Kaptam egy Dirt-öt a videokártyámhoz, ha esetleg kell valakinek... 😛 "
DIRT? RBR után hányok tõle.
(A múltkor éppen méltattam a Witchert, hogy milyen jól nézett ki lowon, most újra megnézve high azt hittem rosszul leszek. Biztos direkt butították le az EE-ben, mert én nem erre emlékszem...)
Kivéve, amikor nem. Valve úgy en bloc, vagy Penumbra, esetleg az ingyenes hobbi-modok valami adott engine-re.
Autólicenszeket pont leszarom, valami istentelenül nem érdekel az autózás számítógépen... 😛 Kaptam egy Dirt-öt a videokártyámhoz, ha esetleg kell valakinek... 😛
A GTA tényleg nem néz ki rosszul, DS cell-shadingben _viszonylag_ erõs.
petyus: az meg drága (170EUR) nekem - ráadásul ha hazaállitok vele, párom megöl 😊 a vga kábeles-hoteltévés fiasko után gondolhatod h szemeztem már vele ... egy burnouttal/outrunnal biztos jol ellennék
ami perverz: gta kinézete tetszik a DS-en 😮
Forza.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tényleg bosszant. lehet igyis meg kéne venni, otthonra - ha egyszer veszek - ugyis ATI lesz a vga. csakhát mikor lesz nekem erre idõm, hiszen otthon játszhato a sok jo konzolos játék is, nem 'kényszerülök' pécére 😛
zóanagyvarázsló: mivel ugytudom neked 9600gt van, demot nézz a republic commandobol ! mert ha neked sem megy ... (és patch sincs, ami ilyen hibát orvosolna, csak extra multi mapet adtak hozza kesõbb ahogy nézem)
Forza.
ugy istenigazábol se tudok nekiallni hekkelni, mert enkriptált a winyo, nemtom leghostolni se, elcseszni meg - céges, munkaeszköz gép - nem akarom 😞
azért köszönöm a segitséget 😊
Forza.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ