A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak felesleges örülni, hogy átmentek hozzátok azok, (gyak kirúgtuk õket) akik fossák a játékokat, de lehúznak cserébe.
http://www.freetvmaci.info/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azért maradtak itt is szép számmal fejlesztõk, akik már nem csinálják meg velünk azt, amit veletek nyugodtan. Nekünk nem 500 játék jön egy évben csak 100 (hasraütés számok, mindössze érzékeltetendõ a mondanivalóm) Viszont nálatok 80% a tavalyi, csak felpecselve, míg nálunk ez a szám 10-15%....
😊)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én valahogy kétlem, hogy tolnák annyian akármelyik NFS-t, mint a TDU-t. Pedig a TDU nem mûködik warezzal. Itt bukni látszik az elméleted, ami a warezt illeti.
Sportjátékok.
Megértem, hogy van pár százezer fanatikus, akinek 12 ropi egy év játékért nem sok. SÕT!
Azzal van gondom, hogy 2-3 évig elég volna egy PATCHET kiadni, mert a változás nem több, mint ami egy frissítésben elfér. És valahogy jobban hangzik, 12ropi 3 évre elosztva.
Azokról a milliókról beszélek, akik nem veszik észre, hogy nincs, vagy minimális munka van mögötte, és ez nem zavarja õket. kiadják egy TELJES játék árát egy frissítésért. Ne is haragudj, de ez tényleg pancserság.
Nézd meg mondjuk a Witchert. Ha én összeszedem azokat a változásokat, amiket az utóbbi egy évben ingyen kaptam, tuti lessz akkora a lista, mint a sportjátékoké. Én ingyen kaptam. Ti fizettek érte. Ezt mondom, nem többet, nem kevesebbet. Elkényeztetitek a kiadókat, mert amíg egy tapaszért kifizetitek egy teljes játék árát, csak a lehúzás fog menni ott is, abban biztos lehetsz.
Sok éve nálunk a PC-n is lezajlott ez a folyamat, mi válaszul warezolni kezdtünk, a kiadók pedig átálltak a konzolokra. De tõletek már nincsen hová menniük, ha a sarkatokra állnátok, megkapnátok ingyen is a fejlesztéseket. Mert 2-3-4 év múlva megvennétek az újat, amiben már tényleg van fejlesztés. Persze a kiadónak így jobb.....
Kiváncsi volnék, hogy mi lenne az eredménye annak, ha a megjelenéskori Witchert összehasonlítanánk a mostanival, mekkora eltérést tapasztalnánk, mondjuk százalékban kifejezve. És ugyanezt a számot megnéznénk a 2008-2007-es FIFA-ban is. Kíváncsi vagyok, melyik volna nagyobb.....
ráadásul a 08 magyar szinkronos volt 360on is végre ... csak nem volt biro 😄
Forza.
A Fifáról meg kár többet írni, neket van róla egy elképzelésetek, tiszteletben tartom, ti meg tartsátok tiszteletben a sorozat iránt rajongó tömegeket akik minden évben megtalálják a játékban azokat az ujdonságokat melyekért boldogan adnak ki pénzt...
Tulajdonképp ugyanaz a bajom, amit mondotok. Lehet csámcsogni a részleteken, lehet az axiomákat magyarázni, de felesleges. Minden évben kapnak egy patchot, egy új játék áráért, és milliószám tudják eladni a konzolosoknak. Most akkor erény, vagy hiba a PC-s patch, ennek a fényében?
Mert én nem hiszem, hogy azok a milliók, akik megveszik, mind fanok. Szerintem nagyon nagy százalékban szimpla megtévesztett pancserek.
NFS. Évek óta zuhanórepülésben van a PC-s eladás. Konzolon még mindig viszik, bár tavaly már ott is látszott, hogy gond van, legalábbis emléxem ilyen hangokra az EA-tól. És akárhonnan nézem, évekig a warez-sírást halottam emiatt EA-tól, mert a konzolos vette. Hosszú évekig kellett elcseszni ahhoz, hogy a konzolosok, minimális szinten visszafogják a vásárlást. Mi ez, ha nem a pancserság csimborasszója?
Félreértés elkerüléséért. Nem az itteni konzolosokról, hanem az átlagmilliókról beszélek, akik tuskóban, MM-ben, 576-ban és a kinti társaikban adják ki a kétszeresét érte, mint egy PC-s játék.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"A Fifara kiterve pedig. Semmi forradalmi ujitas nincs szinta a 2005-tol, az hogy mas itanyitas lett,"
A Fifa 2008 NEXTGEN, már a grafika is forradalmi hiszen SOKKAL, szebb és élethûbb lett... meg kell nézni egy konzolon egy HD kijelzõn és utána leszolni... mint írtam RENGETEG új mozdualt került bele, és arra törekednek a készítõk hogy a világsztárok mozgásait, ilyen olyan jellegzetességeit valóságosan belerakhassák... több új játékmód is belekerült, ezt én neked most nem fogom felsorolni mert hülyeségeket nem fogok mondani hiszen ezeket én nem használom csak a multit, de olyan megldások olyan lehetõségek melyek eddig SOHA nem voltak football játékba.
Te nagyon szeretsz az MMOkal jönni, ezt is nyugodtan felfoghatod úgy... szinte napra pontos 1 év telik ez a Fifa játékok közt, ezt a 11-12ezret nyugodtan oszd le 12 hónapra... sok lenne egy olyan játékért amit az ember szívesen játszik nap mint nap s ami naprakész adatbázisban? és minden évben egyre jobbat és jobbat kap? nem, nem sok... de nyugodtan fikázhatod, mert tudod az ember azzal játszik amit élvez, de addig nem kéne ekkora tévhiteket irkálni amíg nem láttad egyiket sem, max videón....
"A Fifara kiterve pedig. Semmi forradalmi ujitas nincs szinta a 2005-tol, az hogy mas itanyitas lett, (velemenyem szerint szarabb)"
Valamint nem arrol volt szo, hogy Lego figurak szaladgaljanak a palyan, hanem arrol, hogy jelentektelen valtozasokkal adnak egy mar evek ota egy termeket, mikozben agyba-fobe hypeoljak, a semmire.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
És MI változzon amúgy? Emberek helyett star wars szereplõk legyenek, a pálya pedig legyen aláaknázva? A fociban nem változik semmi évek óta, legtöbbet a F1-et gyurmázzák manapság, de az meg technikai sport.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Abból pont nem néztem demót sem, de ez azért szíven ütõ pofátlanság. (Hogy utáltam a FIFA 99-et, ahol a játékvezetõ mindig ugyanúgy nézett ki, mint az ellenfél kapusa. Szabályosan fusztrált, de egyébként sem bírtam azt a részt.)
Egyébként szándékosan a CM/FM széria fejlõdését példáztam (és ez, mint látszik tényszerû), a többirõl csak most olvasgatok, és valóban nagyon csábítóak (és tényleg egy vicc, hogy a legismertebb széria csak az utóbbi években vett '90-es évek eleji hagyományokat), de az említett elemek kidolgozottságát inkább csak elsõ kézbõl tudnám megítélni, hiszen magam is tapasztalom, hogy a CM3 meglévõ feature-einek is jót tett a ráncfelvarrás, holott annak idején kapott bõven tömjént, persze nem is alaptalnul.
Viszont a "3D-s" mérkõzések változatosságával kapcsolatban szkpetikus vagyok, de megcáfolni nyilván nem tudom. Most is elvagyok a gombfocival, annyira nem hiányzik, de kíváncsian várom az új lehetõséget, legfeljebb majd kikapcsolom.
A Fifara kiterve pedig. Semmi forradalmi ujitas nincs szinta a 2005-tol,
Ennek ellenkezõjét nem is állítottam (illetve nem is kívánom megítélni). Ahogy azt sem mondtam, hogy nem keveslem az újításokat (de vannak, csak ki kell hámozni a marketing bullshitbõl, esetleg rivjúkat is olvasni), ha egy év különbséggel nézem õket. De vannak, és ez az általad említett fanoknak jó kis extrát nyújthat.
Nekem õszintén csak azzal van bajom, hogy a FIFA-t minden évben teljes áron áron adják (12k helyett 6-8k-ért már bõven korrekt lenne az én mércém szerint), erre még rájön - fõleg itthon - az EA termékeinek szokásos drágasága. De ez már kapitalizmus, az emberek veszik ennyiért is, miért adnák olcsóbban? (Lásd Wii.) A lényeg, hogy ezért én nem szidom õket, és idõnként eltúlzottnak érrzem a nekik szegett kritikát.
A 09-ben van bíró, de ez nem ujitás, ez köcsögség by EA: miért nem volt a 08-ban? Tudjuk miért.
Mindenesetre fifát évente venni... ahoz fanatikusnak kell lenni az fix
Forza.
1. adatbazis
Teljesen korrekt volt maximum kisebb mar regen is, az altalam leirt Amigas jatekokban is. (pedig masokat is megemlithettem volna)
2. RPG elemek, interakcio a sajtoval 90-es evekben ezekben a jatekokban megtalalhato.
3. Megjelolheto napra pontosan mit edzenek, nem egy sajtoorganumban, azt is kifogasoltak emiatt, hogy tul bonyolult lett ezert. 90-es evekben szinten
4. Ugyanugy atlathato volt a labdarugok szintje az adatlapon
5. Adasvetel,stadionfejlesztes,coaching,scout,szerzodes,training camp,youth team, szinte azota se valtozott, mar akkor is kifinomult volt a megfelelo programoknal.
6. Gombfoci. Na ebben a 94 kornyeken megjeleno jatekok is alaposan odaverik, mivel mar akkor nemelyben jobb volt a szimulacio 3d merkozessel, vagy ugyanugy atvalthato volt a radio kozvetites stb.
De ez a gombfoci nezet nevetseges 2öö8üban, egy rohej.
A Fifara kiterve pedig. Semmi forradalmi ujitas nincs szinta a 2005-tol, az hogy mas itanyitas lett, (velemenyem szerint szarabb) vagy szebb lett, ill plusz adathalmazt tettek bele, amit egy irodista is bepotyog valljuk meg, sot szerintem o is teszi. Az minden csak nem valami extra otlet csak egy ujabb rokabor lenyuzasa a halaltusa utan a szerencsetlen allatrol.
A csusztatasok, meg annyira azok, hogy minden evben leirjak ezeket a extra atdolgozott labdafizikat es sorolhatnam, mikozben ugyanolyan mint reg volt. Ezekkel a hangzatos szlogenekkel, csak a fanokat lehet megetetni. Na de mindenkinek a sajat kertje a legzoldebb, meg akkor is ha mar reg bevetettek soval es felszantottak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
In addition, FIFA Soccer 08 is dramatically more real and exhilarating with the inclusion of 620 licensed teams, 30 leagues, and more than 15,000 players making it 20% larger than FIFA Soccer 07 on current generation formats.
Ha igény van rá, szívesen lefordítom magyarra.
CM3 és a mai FM-ek között pár aprócska különbség (nem teljeskörû):
- a nagyobb merítés: hihetetlen mennyiségû jól kidolgozott bajnokság, sokkal alaposabb adatbázis - egy ilyen játéknál a mennyiségi növekedés nagyon fontos
- "RPG elemek", mint kommunikáció a sajtóval, a szurkolókkal, már ígérhetrünk helyezést, nem csak a "Board" tûzi ki az elvárásait
- egyáltalán a sajtó elemzései a meccsekrõl - ez szemmel láthatóan megvolt a Bundesliga Mangerben is, a CM3-ban viszont nem
- meccs közbeni bekiabálások, szünetbeli "eligazítás"
- a korábban az edzéseken csak azt lehetet megadni, hogy adott csoportba tartozó labdarúgók adott kategóriákban (fitness, shooting etc.) milyen intenzíven edzenek, manapság már napra kijelölhetjük az edzések pontos formáit (pl. szerda délelõtt terepfutás)
- átláthatóbb a labdarúgók fejlõdése a "karakterlapjukon" (ez mondjuk tényleg apróság)
- változatosabb opciók adásvételben, szerzõdéskötéskor, taktikában - tehát a folyamatos fejlesztgetések eredményei
- korábban még gombfoci sem volt, idéntõl lesznek opcionálisan 3D-s meccsek is (persze ezek másban már voltak)
- nem részrõl részre fejlõdés, de fontos megemlítenem: az új részeket már moddolják is, a régiekhez ilyesmi nincsen
Ez a széria tehát elég sokat fejlõdött, és évrõl évre felbukkan egy-egy komolynak tûnõ új feature is. Az adatbázisfrissítés pedig önmagában olyan lényegi elem egy adatbázisjátéknál, hogy szinten nem elhanyagolható, és mivel a világ labdarúgásának eseméyneinek lekövetése, a játékosok képességeinek aprólékos finomítása, a szabályok applikálása kell hozzá, nem csupán titkárnõi munka. De nem kell minden évben megvenni, én is mindig várok a következõre a vásárlással, ezért csúszok le az utóbbi epizódokról sorra.
+15000 jatekos a 2007hez kepest ? Forradalmi ujitas. Raadasul a PC-s verziobol tuti kihagyjak oket.
Remekül emelted ki a lényeget, csak éppen a játékmenet fejlesztéseit ugrottad. Nem rosszindulatból mondom, de éppen az ilyen csúsztatások, kiragadások vezetnek oda, ha valakinek sokak szemében hiteltelenné válik a szava. Én inkább korrekt, felnõtt eszmecserét javaslok.
Másrészt:
Adatbazis halmaz, megspekelve egy kis szimulacios resszel, a merkozesek pedig kifujnak egy gombfoci merkozesbol.
vs.
Viszont a belbecs szamit nem a kulcsiny.
Akkor mi a gond?
FIFA 08 features
Hogy ez sok vagy kevés? Én biztos nem venném meg minden évben, de aki komolyan nyomul ezekkel, tudja értékelni a változtatásokat. Nyilván nem lesz már olyan, mint a régi idõkben, amikor a FIFA 98-WC 98-FIFA 99 hármas tagjai más-más játékstílust követeltek.
Mindenesetre inkább elnézem az erre a témára való ráfekvést, mint amit az NFS-ekkel mûvelnek (mondjuk ott rendszerint nemcsak az újítások, de a végjáték minõsége is kérdéses). Sõt, az évi szokásos CoD-ra is csak legyintni tudok. Akkor már elõbb megértem a sportjátékok folyamatos toldozását. Van alternatíva (PES), van modding, kényszer nincs. Nem azt mondom, hogy le kell borulni az EA elõtt, illetve nem adnak alapvetõen drágán mindent, de messze túlzás a sportjátékaik démonizálása. Nem azoknak készül minden évben egy-egy epizód, akik csak olykor meccselni akarnak egyet. Más meg azt nem érti meg, aki a kedvenc csapata meccseire rendszeresen kijár minden szezonban. Ez egy olyan hobbi, ahol éppen a folyamatosság, az apróságok is számítanak.
Adatbazis halmaz, megspekelve egy kis szimulacios resszel, a merkozesek pedig kifujnak egy gombfoci merkozesbol.
Ott tartunk, hogy nem mernek leprogramozni rendes grafikaval egy merkozest, mert olyan hulye AI-t csinalnak, hogy az otosrol ures kapuval szemben, visszacselezi magat a jatekos a sajat kapujaig. (Jo par peldat lattunk erre korabbi managereknel) Halkan megjegyzem mar az Amiga korszakban ott jartak a foci managerek mint most, maximum par featureval egeszultek ki a mostaniak, semmi egyeb, meg a grafika valtozott. Viszont a belbecs szamit nem a kulcsiny.
A sportsorozatok egy kaptafara keszulnek, nincs szinte az osszes portban kiadottnal valtozas mar evek ota.
Egy kis grafikai felvarras itt, ott es mar kesz is az uj "remekmu" , ami nem az. Otlettelen szinte mar az osszes, elertek a hataraikat.
Szoval ez a konzolon legalabb fejlodnek egy jo nagy marhasag, mert a +15000 poligontol nem lesz a jatek jobb, csak maximum szebb, viszont ez a masik portnal ugyanigy van.
Magyarán, nincsen munka, érték mögötte. Ugyanúgy ellennél a Fifa 07-el, szerintem nem akkora a változás, hogy érjen 12 ropit.(pláne 2x...) Erre mondom, Pancserság. Ugyanaz, pepitában. Nyugi, ha nem rohanna x millió pancser megvenni az újat, elöbb utóbb észre térne EA, megkapnátok ugyanazt ingyen, patch-ként, 3-4 évente meg egy újat kellene vennetek.
PC-n ez hosszú évekkel ezelõtt lezajlott már.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Zóanagyvarázsló mint mondotta akit nem érint annyira, az ne nézzen felé pár évig, nyugodtan ki hagyhat éveket utána nagy ujdonságokban lesz része... de aki élvezi az megveszi, mert multizok vele 99%ban csak multizok, pl az Euróval mióta megvan a gép ellen 3-4 meccset játszottam, multiba meg rengeteget ( meg is látszik a gémszkóron alig van, Fifa 09 detto ). Amugy még drágának sem nevezhetõ hiszen az Euro 10 ezer volt megjelnéskor ez a Fifa 09 pedig 11990 lesz max és tudom hogy jövõ év októberig ezzel a játékkal fogok a legtöbbet játszani Xboxon, ahogy eddig is😊 már csak ezért is megérte konzolt venni...
Csak annyit akartam mondani, hogy ez a játékosállomány-átigazolások-statisztika frissítése körülbelül kettõ embernek ad munkát, és nem egy nagy szellemi kihívás, fejlesztésnek nemigen tekinteném. Support kategória.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Te azt mondod finamítanak a mozgáson, új szkinek, szinkronok. Esetleg a játékmeneten finomítanak, és ez A minõség... Egy patch a 08-hoz, pont ugyanezt tartalmazhatná, akár, ha a játékos lenne a fontos. De tudod mit? Vedd meg. És örülj. Szerintem egy átverés, de Te tudod, a Te pénzed.Én most kaptam meg UGYANEZT a Witcherhez, Ingyen. És cserébe majd megveszem a Witcher 2-t.
Ez a különbség a két platform közt, tudják, hogy rólam, ugyanazért nem lehet 2-3-4 bõrt lehúzni. Nem is próbálják meg. Viszont kialakítanak vele egy aktív játékos-bázist, amit pl EA már kezd elcseszni, az NFS-el, MoH-val, és társaival. Kíváncsi vagyok, hogy a kis Blizzard, vagy a nagy EA fog-e elõbb paadlót. Mint gazdasági szakember, van egy tippem.
(Azért kíváncsi lennék, hogy '84 óta mennyi digitális lényt tettem hidegre... Szerintem milliárdos nagyságrendû... Bár pl egy Civilization-ös atombombát nem tudom ér-e beleszámolni... 😛)
Mikor van idõm játszom. nem a gameplay videókat vadászom. Akkor honnan tudjam, mit vegyek meg?
Nem akartam ehhez visszakanyarodni, de erre azt mondhatom, hogy van akinek hardverteszteket nincs kedve olvasgatni, illetve utánajárni a VGA-knak, aztán utólag panaszkodhat, hogy drága GTX 260-at vett. Jó döntéshez alaposan körül kell nézni, ha az ember nem rejtvényújságot vagy sütõport vesz. Részemrõl egy gameplay videónál nagyobb nyûgöt is el tudok képzelni - nem egyszer pedig még idõt is takaríthatnak meg.
Azért a sportjátékokkal példálóztam, mert ugyanaz minden évben. Friss graf, két ficsõr. új menü. Semmi több. És ismétlem, nem csak olvastam, konzolos ismerõsök mondták.
Ebben van igazság, csak furcsa volt pont a konzolokat kiemelni, amikor PC-n ez még inkább igaz, bár ha a célközönséget nézzük, akkor valóbana konzoltulajokban kell gondolkodni. Távol álljon tõlem az EA védelme, de ilyen szezonális jelelgû játékoknál természetes, a megfáradtság, viszotn enm si kötelezõ midnen évben venni õket. Aki így tesz, az jó eséllyel sok idõt is öl beléjük, és sokat multizik. Szóval valahol megérheti, nem egy 5-6 órás játékról van szó.
Vajon egy Football Manager (én inkább ezt a stílust preferálom) több változást hoz évrõl évre? Eddig a feature-öket nézegetve úgy néz ki, hogy talán igen (leglaábbis már a 2008-as is csábítónak tûnt az elõdhöz képest, a 2009-es is érdekesnek tûnik), és önmagában az adatbázisfrissítés is nagyobb munka, de a fejlõdés arányaiban éppen úgy lassú, fokozatos.
A lényege pedig az élethûség, hogy visszaadja azt amit a tévében látsz. Én csak FIFÁzok, pedig nem vagyok football mánis, de a profi focit megnézem és élvezem, és szívesen játszom játékban. Csak összehasonlítani tudom a dolgokat hiszen megvan a Fifa 08, Euro 2008 ami közt látható a fejlõdés jövõ héten meg lesz a Fifa 09, amiben szintén lehet látni a fejlõdést amitõl az eddigi jó játék még jobb lesz ( grafikában, mozgásokban, gémpléjben, irányításban, online mókában, magyar komentárban stb ) mindenben. Mivel szinte nap mint nap játszom vele , ha haverokkal összejövünk akkor is ezt toljuk nekem megéri mert használom a jó terméket.
Akkor mirõl is beszélünk? Egy Bioshock, egy Witcher, tisztességes munka. És érdekes, õk nem sírnak.
Mikor van idõm játszom. nem a gameplay videókat vadászom. Akkor honnan tudjam, mit vegyek meg?
Tudom, kisebbségben vagyok, de ha nem lenne warez, én már rég felhagytam volna a játékkal. De szerencsére, van rá lehetõségem. És gyanítom, ha a konzolosoknak is ennyire könnyû lenne, ott sem lenne más a helyzet.
Azért a sportjátékokkal példálóztam, mert ugyanaz minden évben. Friss graf, két ficsõr. új menü. Semmi több. És ismétlem, nem csak olvastam, konzolos ismerõsök mondták.
Még a konzolosok nagy része is elismeri, hogy minden évben ugyanazt kapják pepitában. Persze az alap biztos kiváló, de minden évben ugyanaz. Ugyanúgy, mint NFS-el próbálták. UG2, aztán nagyobb városban a Most wanted, de még a kocsik is ugyanazok voltak, Majd hatalmas újításként jött az éjszaka (megint) azt hiszem Pro street? már nem figyeltem. Annyira markáns játékok, és annyira különböznek, hogy megkeveredtem....
Maguk a rinyálások engem is zavarnak, de nem hiszem, hogy egy Crysis vagy egy CoD4 esetében tisztességtelen munkát kellene emlegetnünk. Márpedig panaszos hangok jöttek Cevat Yerlitõl és az Infinity Wardtól is.
A madárnak nézést pedig nem kell haygni, hanem egyszerûen hûátat kell fordítani nekik. Nem arra várni, hogy amíg õk fordítanak hátat, addig elvehessük, ami nekünk "jár".
Egyébként az Atarira tényleg jellemzõ ez a félkészség. A TDU-val végülis mi a helyzet? Mennyire lehet érdemes megvenni? Õszintén szólva sosem követtem testközelbõl a kapcsolódó híreket, pedig érdekel(t) a játék, az utóbbi idõben pedig éppen az emlegetett dolgok riasztottak el.
Igazság szerint, valami újat akartak alkotni, de félúton elfogyott a pénz. legalábbis nagyon úgy néz ki. Pedig ha be is fejezik, talán jó is lehetett volna....