A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
"GameSpot: The last Call of Duty game developed by Treyarch, Call of Duty 3, didn't make an appearance on the PC platform. Why have you decided to bring World at War to the PC?

Cesar Stastny: Consoles are great fun and I am a big fan. But I am an old-school PC gamer at heart who believes in the supremacy of keyboard and mouse for first-person shooters. The PC community wants better precision, configurability, and the opportunity to play on faster processors at higher resolutions. They want to play the same game that their friends get to play on 360 and PS3, but they also want to create and play mods.

We get it: more awesomeness, please. Well, we are PC gamers and we want all of these things too."

Tanulságos.

Forrás: GameSpot

Gaming is believing.

zola2000
Na igen, a gép az elég gyenged lett, lb ez a maximuma, az irányítója arra jó, hogy az ember ne "macskásodjon el" több óra játék után se, de a japáni fejlesztõk egyre inkább wiire fejlsztenek, ezért van wiim a 360 mellett.

A

Chocho
Látszik azért, hogy a mûvészi kivitelezés és a hozzáértés a limitált képességekbõl is képes kihozni a maximumot.

Gaming is believing.

zola2000
Szerintem ha jó a cucc, akkor bõven elég ez a grafika is:

Tencu4

http://wiimedia.ign.com/wii/image/article/908/908219/tenchu-4-screens-20080905035223968.jpg

monster hunter 3

A

Chocho
Nagyon szép photoshop-os turbóképek. 😊 In-game-et adj, ne ilyen elõre kiadott szemetet.

Gaming is believing.

Snexi
*adták

Snexi
az elsõ gémet végigtoltam majdnem (mert azt atták a ps3-hoz) és egyáltalán nem volt szép,csak itt-ott

Bucser
PS3 past and future?? elég szegényes ha csak ennyi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Petyus_
Miért is? Ez a legjobb grafikájú pécés játék lowon. Aszonta bármelyik mai pécé jobb lowon, mint a konzol.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

gazgoblin
manapság nem elég ez a grafika? persze biztos van sok ember akiknek nem (azért fogynak olyan szpen a videókártyák ugye)

szerintem meg bõven elég fõleg ha hozzáveszem azt is hogy konzolra még játék is van nem csak grafika

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Dante73
Ja, csak 3 milka ment el a Crysisbõl, a Warhead meg most jött ki, de biztos jobban tudod....
A PC cirka egy éve lelépte a konzolokat grafika terén. Az egekbe magasztalt Mass Effectnél, fullon, be sem kapcsolt a venti a videõkarimon. Akkor mirõl beszélünk?

http://www.freetvmaci.info/

Engem nem dob hanyatt a graf, de ha már itt tartunk:

Ma játszottunk haver BOX-án GTA IV.-et és társait (öten).

GTA IV. graf egyátalán nem nagy szám sõõõt, textúrák szinte nincsenek. A mostani PC-m röhögve veri. 2x fagyott, szinte irányíthatatlan volt (valami bowlingot akartunk nyomni, de tiszta káosz).
A 42-es TV legalább +100% játékélményt adott.

Összevetve: egy PC ezt simán meglépi manapság.

Viszont Burnout, Ninja Gaiden 2 és Force Unleashed kurvadurva volt, nagyon élveztem õket. Na ilyen autos-bunyós-piffpuff játékok hiányoznak PC-rõl. 😊

Condemned 2 egy vicc volt irányítás tekintetében, sírva röhögtünk.

fotográfik kolomp edisön :D

Chocho
Nem jött a Warhead konzolra.

Gaming is believing.

Chocho
Ez hülyeség. Az UT cybersport, a Far Cry meg nagyon jó játék volt, s a 2. rész is annak ígérkezik. A Crysis is jóval több egy techdemonál.

Gaming is believing.

Erre reagált:

Tudod egy mai PCn ott kezdõdik a low beálltás, ahol a konzolos grafika tart,
magus
unreal tournament x, crysis x, far cry x, nem számít, mert úgyse játszik vele senki a grafikán kívül...

Bucser
Majd ott lesz a Far Cry 2 összhasonlítani.. meg tudtommal talán a Crysis warhead már konzolra is jött nem?

Na meg persze az ID rage-e majd😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
õõõ ugye ezt hívják csúsztatásnak?

magus
azért ne csak egy játszható techdemoval dobálózzunk

Dante73
Tudod, csak mert igénytelen vagyok.
Egyébként, aki igényes, az megjelenésekor megvette a boxot, aztán jött a PS3, most pedig csúcs PC-vel nyomul. Grafikában 2 évig vezetett a konzol. Most egy 30-40 ropis kártya bármelyiket a porba alázza...

Chocho
😄😄😄

Na igen... 😊

Gaming is believing.

Dante73

Ez közepes-jó közti beállítások közt készült. Melyik konzol tudja überelni?

Chocho
Ha a Crysis volt egyáltalán... nem a Far Cry?

Amúgy de, a Crysis szebb. Szar ügy. 😊

Gaming is believing.

Tudod, a nextgen nem csak grafikai és teljesítménybeli elõrelépést jelent, hanem játékélménybeli elõrelépést is hozhat...
😊

Ja, és kurvára nincs Wii-m. Nem is lesz, amíg 30K fölött van.
😊

fotográfik kolomp edisön :D

6273 ez pont olyan mint a Just Causes összehasonlítás volt…amin a hülye is látta, hogy PCn full minimumos beállítással készült.
6270 ez meg eccerüen csodálatos….igaz, hogy a 8dik képen szinte megse lehet állapítani milyen autó van, de ez bizonyára nem gond egy autós játékban…

„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”

Próbáld ki haverrokkal feledhetetlen lesz ha belejön az ember. Képesek voltunk 3 órán át egyetlenegy pályán hentelni egymást. Halo-t meg csak azért szeretem mert ha nem lett volna Halo nem lenne RedvsBlue.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Petyus_
Az jó móka! <#eljen>

Petyus_
Rádzsör, kommendör Mesztörcsíf! Ledzkikk der éliön essziz! <#zavart1>

Ennek nem volt nagy szám a grafca. A mongúzról való rakétázást jobban élveztem mint azt hogy milyen a graf. Na meg mikor a 4 ugyanolyan folyosón is ugyanolyan ellenek jöttek azt sem csíptem. Halo 3 ban lehettek volna kreatívabbak kicsit a pályatervezõk.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istencsászár
Ne mutogass ilyen képkeket mert még a végén ujra erõt kapok hozzá és folytatom a gémet😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ninja helyett jó egy Viking is, Rune-ra emlékeztet. Poén volt havert fejbe dobni a saját levágott fejével respawn után.

Istencsászár
Azért Õt nem hagynám ki...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Petyus_
Az valóban nagyon szép. =)

Petyus_
De egy igazán jó játékba kell még nindzsa meg vérszökõkút és végtagcsonkolás is!

A legszebb játék az Okami,bárki bármit mond.

Nincs pénz a telefonomon, de ha tudsz valamit a témában majd szólj!😄

Petyus_
Dehogy szebb. =) (Technikailag fejlettebb, de nem szebb.)

2010 még messze van,és az se biztos,hogy akkor megjelenik.
Ga a GT5 a megjelenéskor nem lesz tökéletes,akkor itt lázadás lesz bazdmeg,ezek addig ülnek rajta,amíg 10/10-es nem lesz.😄

Petyus_
Az egyik a krájszis, a másikat nemtom.

Nem tudom, hogy honnan lehet letölteni, de dobj nekem egy SMS-t (06902342344 a számom), és utánanézek!

<#idiota> ja fordítva
Med-en már szebb a Crysis.

Istencsászár
Mi a baj? akkor fog megjelenni... de teljesen mindegy büntetni fog ahogy illik.

Vagy magadra hagy,hagy rágódj ezen még egy darabig.😊

Chocho
2010??? LOOOL 😄DD

Gaming is believing.

Istencsászár
árnyékok nélkül sokkal szebb

Mi ez a játék? Honnan lehet letölteni PC-re?<#idiota>

Istencsászár
Sajnos ez van...

Ez nem igaz.

Istencsászár
Pécére ilyen gyönyörû ótós gém nem lesz a közeljövõben... a GT5rõl nem is beszélve ami 2010ben jön, nomeg a Forza3... na mind1

Petyus_
Konzol:

Pécé lowon:

Vagy fordítva? <#idiota>

Chocho
Egyébként meg a személyes ostobaságod, butaságod bizonyítod azzal, ha valakit egyszerûen nem veszel figyelembe. Ez egy fórum, itt a hsz.-ai alapján értékelik az embert. Ergo ha én mondok valamit és Te sose reagálsz, akkor vagy igazat adsz nekem, vagy csupán nem tudsz mit felhozni, és ezért elmenekülsz. Hangember vagy. 😊

Gaming is believing.