A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hwired:
"The Suffering: Ingyen teljes játék
PCJáték: Akció - ADATLAP
Míg várunk a Suffering 2-re, addig a Midway letölthetõvé tette a teljes elsõ részt. Kiszedték belõle az idõzárat, így most már az egész FPS végighentelhetõ. 1.26GB letöltésre számítsatok. Természetesen minden csalogató málnabokor közepén ül egy vérengzõ rozsomák: telepakolták a Sufferinget reklámokkal."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vs.
Van nekem egy alaplapom, amin kiégett egy smd vagymiazisten. Csak ugy. Sosem vették be gariba, de mivel nagykeres nem tudtam mit csinálni, eladtam alkatrésznek 😞
Forza.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
fotográfik kolomp edisön :D
pcszim n+1, drágán
Forza.
Egyébként nyilván érdekesen veszi ki magát, ha valaki életében vesz egy eredeti játékot, majd egybõl elkezdi osztani az észt.
Piros led ? Nem szamit, nem csereltek, a tulaj meg kidobott rengeteg penzt az ablakon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lehet persze olcsón fejleszteni, meg neten árulni, de abból nem futja autólicenszre pl., és abból jönnek ki azok a hányásra ingerlõ LFS "verdák". =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Forza.
(jakuza arra probált csusztatni, h a rohatt MS nem szervizeli a fleselt és szétbarmolt boxokat, bezzeg a pécés alkatrészeket meg se nézi a szerviz és már veszi is be - janem, kurvára nagyon nem)
Forza.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De! KEN KUTARAGI ezt állította a PLAYSTATION 3-ról!
És igaza volt! 😄
(nyáron lenyomta az xboxot eladásban EU-ban és USA-ban is, holott továbbra sem lehet rajta warezolni)
Forza.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha minden ügyfélszolgálat olyan lenne, mint az MS-é, akkor nem lenne szükség fogyasztóvédelemre.
nameg videok alapján az már most boritékolhato, h ebbõl sose lesz GT5 kinézet vagy flatoutuc környezet 😊 lfs fizika talán, forza meghibásodás persze igen, de ez megint az egyik irányba huzza el (vérszim)
mondjuk a gt5P-hez hasonlit: a demoért ott is fizetni kell 😄
Forza.
Amugy pedig, valoban a netes terjesztes a hosszutavu megoldas, de nem csak itt, hanem a DVD es hasonlo jellegu szorakoztato kiadvanyoknal is.
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem a budget kategóriába csúszott játékokból már egy fillért sem lát a fejlesztõ, úgyhogy szarnak egy pofon.
Csak a kiadókat segíti túlélni, az meg pont nem célom. Ott az internet, szépen át lehet térni netes terjesztésre, és akkor nem is kell kiadó. Legalábbis nem akkora mammut, mint amekkorák most.
"viszont a filmeknél sem a minõségi tényezõ az egyetlen, akkor a 7 órás mûvészfilmek (lásd Sátántangó) lennének a legértékesebbek... "
Neee, ne, ez nagyon rossz analógia.
Nem maga az 500 óra az "érték", hanem hogy 2-3 évig adja a napi szórakozásom.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egy volt warezos konzolra vált, ahol kényszerítve van a warez mentességre, a saját pénztárcájával. Ezután erkölcs piedesztálra áll, és mindenkit aki warezol, lenéz, megvet, stb... És fennen hangoztatja az önkéntességet.
Rendben van ez így?
http://www.freetvmaci.info/
A ket dolog, tehat szoros osszefuggesben van ott is.
Emellett a konzol pont a fejlettebb régiókban erõsebb jóval a PC-nél, ez is hozzátehet. De azt szerintem senki nem is állította, hogy egy platform tulajdonlása bárkit is erkölcsi kiválósággal jutalmazna.
Gyakorlatilag igazoltad, hogy mi a Pc-s játékok jelene. A szívás, a várakozás és a trágya. Jó fürdést benne.
Persze ettol meg nem igaz. Foleg ha megnezed hogy akarjak kijatszani a Live-ot, vagy hogy irjak a lemezeket es milyen paran vannak, nehogy lebukjanak. Mondjuk parazhatnak is, ha a gepuket, meg rendes hibaval sem engedik cserelni es mindenfele kifogast kitalalnak MS-nel, nehogy cserelni kelljen. 😄
Te ezt komolyan így gondolod?
😄
F1 gém lesz pécére is, hiszen a codemasters vette meg a jogokat, ez azt is jelenti, h mostmár nem csak pléjsztésönön lesz érdektelen F1 játék, de minden platformon a mobiltol a pda-ig
---
Nekem nincsen egy haveromnak se konzolja és pécén mindenki warezol a környezetemben, de ebbõl tényleg nem érdemes következtetést levonni. Mégha "véletlenül" az egyikbõl helyeset is lehetne... 😄
Forza.
Nem lehet, hogy benned van a hiba?
Dance Dance Revolution: Universe 3 - 360
😊))))))))))))))
ez is exlu!!!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
3-4 játék árából simán vehetnék egy mások 360at a mostanit meg kifelsseltetem... de nem, pedig mindenki megtehetné... szerencsére a világ nem igy mûködik...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
October 7-8, 2008:
Crash: Mind Over Mutant - 360, PS2, DS, PSP
Fallout 3 - PS3, 360, PC
Facture - PS3, 360
Monpoly - 360, Wii
Moto GP’08 - PS3, 360, PC
NBA 2K9 - PS3, 360, PS2
NBA Live 09 - PS3, 360, Wii, PS2, PSP
October 14-16, 2008:
Baja 1000 - PS3, 360, Wii, PS2
Blitz: The League II - PS3, 360
Dance Dance Revolution: Universe 3 - 360
Deer Hunter Tournament - 360, PC
End War - PS3, 360, PC, DS
Fifa Soccer 2009 - PS3, 360, PS2, PC, DS, PSP
Golden Axe: Beast Rider - PS3, 360
Rock Revolution - PS3, 360, Wii, DS
Saints Row 2 - PS3, 360, PC
Shaun White Snowboarding - PS3, 360, PS2, Wii, DS, PSP
October 21-22, 2008:
Dead Space - PS3, 360
Fable II - 360
Ghostbusters - PS3, 360, Wii, PC, DS
RockBand 2 Spacial Edition - PS3, 360
Spider Man: Web of Shadows - PS3, 360, Wii, PS2, DS, PSP
October 28-29, 2008:
Command & Conquer: Red Alert 3 - 360, PC
Guitar Hero: World Tour w/ Instruments - PS3, 360
High School Musical 3: Senior Year - 360, Wii, PS2, DS
Midnight Club: Los Angeles - PS3, 360
NHL 09 - PS3, 360, PS2, PC
Egy, azaz egy exlusive, ha egyaltalan exclusive a Fable I-bol kiindulva.
Viszont mehetsz Bajara Oktoberben az Xboxal 😉
😊))))))))))
1; járok torrent oldalakra. Gondolom, Te is. Nyisd már ki egyszer a szemed..... Ha nem is annyian mint PC-n, de warezolnak....
2; Persze, hogy sokan nem mernek varezolni. Gari ugrik, multi ugrik. Ha Pc is így mûködne, én sem mernék töltögetni....
Attól hogy nincs hivatalos F1 még vannak F1 modok. F1re jelenleg az rfactor a leg alkalmasabb, hiszen lényegében ugyan az a csapat csinálta mint a liszenszelt F1et az EA szárnyai alatt ( ISI ). Erre megvannak a neves modder csapatoktól az F1 szezonokat feldolgozó modok, pl CTDP, MMG
jelenleg MMG 2007 modot hajtjuk igy fest...

Tudod, ez hány embert riasztott el? Végigkövettem a témát. tudom. Rengeteget.
Így pláne azért hiba, mert míg boxon egy a sokból, PC-n majdnem egyedüli lehetett volna, hiszen a "vetélytársak" nagyon alacsonyan tartják a lécet.... Egy grid, NFS a fasorba sincs, ha ezt rendesen csinálják.
MINDEGYIK a warez miatt vette meg a konzolját, egy darab gyári játékuk sincs /max a bundle/.
PC-s kb. ugyanennyi ugyanígy.
Semmi különbség. És ez tapasztalat, nem pedig egy vadidegen ember kommentje alapján kialakított álláspont.
Marhaság. Mitõl zavarta a pécéseket az, hogy van konzolra is? "Hú, akkó' má' meg se veszem vazze!" Vagy mi?
Tudod miért van "nagy élet" pécén rajta? Mert olyan sivár a kínálat, hogy több éves csontokon kell rágódni. Azért.
Amúgy F1 szimekben sem vagyok képben (ezek szerint) de nem 2002-es az utolsó PC-s F1 szim? Amihez azóta vannak szkinek pályák ugyan, de másról nem tudok....
Az pedig, hogy nem adnak ki újabbakat szerintem eleve hiba, mint ahogy a TDU-t is inkább érzem PC-stílusú játéknak. Tudom, rengeteget eladtak konzolra, valami forgalmat a Live! nak is hoz, a car-packok szintén bevétel, de mégis, sokkal nagyobb az élet a PC-n. Ha az a FÕ platform, szerintem jóval nagyobbat szakítanak.