A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Mintha pont minket hallgattak volna.

Hwired:

"The Suffering: Ingyen teljes játék

PCJáték: Akció - ADATLAP

Míg várunk a Suffering 2-re, addig a Midway letölthetõvé tette a teljes elsõ részt. Kiszedték belõle az idõzárat, így most már az egész FPS végighentelhetõ. 1.26GB letöltésre számítsatok. Természetesen minden csalogató málnabokor közepén ül egy vérengzõ rozsomák: telepakolták a Sufferinget reklámokkal."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

arty
Nem vette meg. Pletyka volt, mindkét oldal cáfolta.

Forza.

gazgoblin
mwuuhauhauhauhaaa

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

arty
Nem kellett az asztalra csapni, hanem felhivtál egy INGYENES számot, akik másnapra futárt küldtek. 1-2-3 hét után pedig futár hozta házhoz a gépet megjavitva. Ajándékkal idõnként.

vs.

Van nekem egy alaplapom, amin kiégett egy smd vagymiazisten. Csak ugy. Sosem vették be gariba, de mivel nagykeres nem tudtam mit csinálni, eladtam alkatrésznek 😞

Forza.

A konzol terjedésének csupán 1 oka van: nem kell érteni hozzá mint a pc-hez. Hozzánemértõbõl pedig több van mint hozzáértõbõl, és ha nem muszáj tanulni, mert a segge alá tolják a tutit, akkor a könnyebb utat választja - vesz egy konzolt. Manapság ugyanis nem divat tanulni. Még ki se jön egy játék vagy film, máris az 1. kérdés hogy "magyarosítás van-e hozzá". Angolul megtanulni luxus. Ez odáíg mûködik is, amíg csak annyi igénye van amit elé tolnak. Ha többet akar, akkor bebukta. Merthát a magyar nyelvû tartalom és az angol nyelvû közt van egy "kis" mennyiségbeli különbség (és sokszor minõségbeli, de az nem a nyelven múlik, hanem a nagy számok törvényén).

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

nem véletlenül vette meg a Google a Valve-t....

fotográfik kolomp edisön :D

Ilyet biztos nem. A PS3 ugyanis nem egy platform, hanem A PLATFORM!
arty
tehát sose lesz jo törés, grafika, környezet, stb benne 😊 csak a már ezerszer látott (rfactor, wtcc, nr2003, lfs ...) megszokott ficsörök ezredszerre... és innentõl a szimes izlésén mulik h melyik tetszik.

pcszim n+1, drágán

Forza.

Én arról beszélek, hogy ez is lehet egy út az eredeti termék tisztelete felé, és késõbb önkéntessé válhat. A többi már teljesen más kérdés, én azért írtam azt amit, mert csak ebbõl a szempontból reagáltam.

Egyébként nyilván érdekesen veszi ki magát, ha valaki életében vesz egy eredeti játékot, majd egybõl elkezdi osztani az észt.
[Jakuza]
Nem, akkor az aszralt vertek kinjukban.
Piros led ? Nem szamit, nem csereltek, a tulaj meg kidobott rengeteg penzt az ablakon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Petyus_
És azt szerinted ki finanszírozza, hogy legyen játék, amivel játszhatsz? Azt a néhány millió dollárt? Igen, a csúnya, gonosz kiadó!

Lehet persze olcsón fejleszteni, meg neten árulni, de abból nem futja autólicenszre pl., és abból jönnek ki azok a hányásra ingerlõ LFS "verdák". =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

arty
az h a termék egy fos a mai napig (régen elmondhatatlan szar volt), nem befolyásolta a tényt, h magyarországon egyedülállo modon kimegy a futár a hibás termékért és elviszik és hozzák hamar, mindez kedvesen, követhetõen, idõnként kárpotlo ingyen liveal vagy játékkal, netán kontrollerrel

Forza.

arty
ez bizony igy van

(jakuza arra probált csusztatni, h a rohatt MS nem szervizeli a fleselt és szétbarmolt boxokat, bezzeg a pécés alkatrészeket meg se nézi a szerviz és már veszi is be - janem, kurvára nagyon nem)

Forza.

Bucser
kíváncsi vagyok, hogy a release utáni elsõ 2 évben is ezt mondtad volna-e.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Varjal. Ha igy lenne, viszont akkor nem tortenne meg az sem, hogy kiderul valakirol, hogy ugyanugy warezol a konzoljara. Ezek utan van alapja erkolcsi kerdesekrol ilyen modon tisztulasrol beszelnie ?

Petyus_
"De azt szerintem senki nem is állította, hogy egy platform tulajdonlása bárkit is erkölcsi kiválósággal jutalmazna."

De! KEN KUTARAGI ezt állította a PLAYSTATION 3-ról!

És igaza volt! 😄

arty
ebbe a képletbe illeszd be a ps3-at plz

(nyáron lenyomta az xboxot eladásban EU-ban és USA-ban is, holott továbbra sem lehet rajta warezolni)

Forza.

Bucser
Ezt nem húzza semmi sehova. Ez vérszim.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Petyus_
"Mondjuk parazhatnak is, ha a gepuket, meg rendes hibaval sem engedik cserelni es mindenfele kifogast kitalalnak MS-nel, nehogy cserelni kelljen."

Ha minden ügyfélszolgálat olyan lenne, mint az MS-é, akkor nem lenne szükség fogyasztóvédelemre.

arty
ugyértem most 😊 nem 5 év mulva se/talán

nameg videok alapján az már most boritékolhato, h ebbõl sose lesz GT5 kinézet vagy flatoutuc környezet 😊 lfs fizika talán, forza meghibásodás persze igen, de ez megint az egyik irányba huzza el (vérszim)

mondjuk a gt5P-hez hasonlit: a demoért ott is fizetni kell 😄

Forza.

[Jakuza]
Manapsag ez nem biztos, ugyanis sok reklamot szoktak beszurni a jatekba, hogy valami penz is jojjon.
Amugy pedig, valoban a netes terjesztes a hosszutavu megoldas, de nem csak itt, hanem a DVD es hasonlo jellegu szorakoztato kiadvanyoknal is.

dronkZero
"azok ráérnek olcsóbban,"

Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem a budget kategóriába csúszott játékokból már egy fillért sem lát a fejlesztõ, úgyhogy szarnak egy pofon.
Csak a kiadókat segíti túlélni, az meg pont nem célom. Ott az internet, szépen át lehet térni netes terjesztésre, és akkor nem is kell kiadó. Legalábbis nem akkora mammut, mint amekkorák most.

"viszont a filmeknél sem a minõségi tényezõ az egyetlen, akkor a 7 órás mûvészfilmek (lásd Sátántangó) lennének a legértékesebbek... "

Neee, ne, ez nagyon rossz analógia.
Nem maga az 500 óra az "érték", hanem hogy 2-3 évig adja a napi szórakozásom.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Dante73
Zo, Te nehéz eset vagy.
Egy volt warezos konzolra vált, ahol kényszerítve van a warez mentességre, a saját pénztárcájával. Ezután erkölcs piedesztálra áll, és mindenkit aki warezol, lenéz, megvet, stb... És fennen hangoztatja az önkéntességet.
Rendben van ez így?

http://www.freetvmaci.info/

Bucser
iracing😊

Ez nem is kérdés.

Dante73
Bocsi, nem értem, mire gondolsz. Részleteznéd kicsit?

[Jakuza]
Ja es meg valami egyertelmu, hogy akkor szalad fel legjobban a konzolok eladasa, amikor beindul ra a warez.
A ket dolog, tehat szoros osszefuggesben van ott is.

Nem csupán az ok a lényeg, hanem a legális termékekkel való játék ténye. A kényszer is lehet szocializáló tényezõ, ahogy egyeseknek a bittorrent kliens...

Emellett a konzol pont a fejlettebb régiókban erõsebb jóval a PC-nél, ez is hozzátehet. De azt szerintem senki nem is állította, hogy egy platform tulajdonlása bárkit is erkölcsi kiválósággal jutalmazna.
DanielT
És te ezt a mocskot véded. Ügyes fiú.

Gyakorlatilag igazoltad, hogy mi a Pc-s játékok jelene. A szívás, a várakozás és a trágya. Jó fürdést benne.
[Jakuza]
Annyira gondolja komolyan, hogy mar el is hiszi.
Persze ettol meg nem igaz. Foleg ha megnezed hogy akarjak kijatszani a Live-ot, vagy hogy irjak a lemezeket es milyen paran vannak, nehogy lebukjanak. Mondjuk parazhatnak is, ha a gepuket, meg rendes hibaval sem engedik cserelni es mindenfele kifogast kitalalnak MS-nel, nehogy cserelni kelljen. 😄

Dante73
Ha veszel egy másikat az a gari bebukása önként. Nem, a konzolosok Grál lovagként születnek, az, hogy a dolguk alaposan meg van nehezítve nem szempont. Nem játszik közre a fennen hangoztatott warez mentességben, jól értem?
Te ezt komolyan így gondolod?

Ebbõl arra köveztetek, hogy senki nem vesz konzolt...
😄

arty
irgalmatlan potenciál lenne egy méginkább MMO-bb TDU-ban, sztem is kihagyott ziccer

F1 gém lesz pécére is, hiszen a codemasters vette meg a jogokat, ez azt is jelenti, h mostmár nem csak pléjsztésönön lesz érdektelen F1 játék, de minden platformon a mobiltol a pda-ig

---

Nekem nincsen egy haveromnak se konzolja és pécén mindenki warezol a környezetemben, de ebbõl tényleg nem érdemes következtetést levonni. Mégha "véletlenül" az egyikbõl helyeset is lehetne... 😄

Forza.

[Jakuza]
Oh nooo, tancol Bajan az egesz univerzum 😄

Dante73
Hívatalos fórum mond neked valamit? Na EZT nehogy már jobban tudd... Hányan hazudták be.... És hányan téptük a hajunk? hányan nem veszünk ATARIS cuccot többé? Te beszélsz, csak beszélsz, keresed a fogást, de mindig oda lukadsz ki hogy az ellenfél hazudik, vagy hazugságra épít...
Nem lehet, hogy benned van a hiba?

Elbasztad!!!

Dance Dance Revolution: Universe 3 - 360

😊))))))))))))))

ez is exlu!!!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Istencsászár
Gears of War 2 is jön...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
"nem mernek varezolni"

3-4 játék árából simán vehetnék egy mások 360at a mostanit meg kifelsseltetem... de nem, pedig mindenki megtehetné... szerencsére a világ nem igy mûködik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Micsoda kinalat a DanielT altal oly kozkedvelt fosboxon.

October 7-8, 2008:
Crash: Mind Over Mutant - 360, PS2, DS, PSP
Fallout 3 - PS3, 360, PC
Facture - PS3, 360
Monpoly - 360, Wii
Moto GP’08 - PS3, 360, PC
NBA 2K9 - PS3, 360, PS2
NBA Live 09 - PS3, 360, Wii, PS2, PSP

October 14-16, 2008:

Baja 1000 - PS3, 360, Wii, PS2
Blitz: The League II - PS3, 360
Dance Dance Revolution: Universe 3 - 360
Deer Hunter Tournament - 360, PC
End War - PS3, 360, PC, DS
Fifa Soccer 2009 - PS3, 360, PS2, PC, DS, PSP
Golden Axe: Beast Rider - PS3, 360
Rock Revolution - PS3, 360, Wii, DS
Saints Row 2 - PS3, 360, PC
Shaun White Snowboarding - PS3, 360, PS2, Wii, DS, PSP

October 21-22, 2008:

Dead Space - PS3, 360
Fable II - 360
Ghostbusters - PS3, 360, Wii, PC, DS
RockBand 2 Spacial Edition - PS3, 360
Spider Man: Web of Shadows - PS3, 360, Wii, PS2, DS, PSP

October 28-29, 2008:
Command & Conquer: Red Alert 3 - 360, PC
Guitar Hero: World Tour w/ Instruments - PS3, 360
High School Musical 3: Senior Year - 360, Wii, PS2, DS
Midnight Club: Los Angeles - PS3, 360
NHL 09 - PS3, 360, PS2, PC

Egy, azaz egy exlusive, ha egyaltalan exclusive a Fable I-bol kiindulva.
Viszont mehetsz Bajara Oktoberben az Xboxal 😉

naneeeee...
😊))))))))))

Dante73
Ne nevettess már....
1; járok torrent oldalakra. Gondolom, Te is. Nyisd már ki egyszer a szemed..... Ha nem is annyian mint PC-n, de warezolnak....
2; Persze, hogy sokan nem mernek varezolni. Gari ugrik, multi ugrik. Ha Pc is így mûködne, én sem mernék töltögetni....

Istencsászár
Pécére az utolsó az F1 Challanege volt ami lényegében egy összefoglaló rész a megelõzõ évek teljesen szezonjaival, autójaival, pályáival. F1 2002 volt az utolsó szezon, amit pár éve Xboxon is volt alkalmam látni, hát SOKKAL jobb, van benne karrier, meg olyan látványelemek melyek pécén most se nagyon vannak a szimekben...

Attól hogy nincs hivatalos F1 még vannak F1 modok. F1re jelenleg az rfactor a leg alkalmasabb, hiszen lényegében ugyan az a csapat csinálta mint a liszenszelt F1et az EA szárnyai alatt ( ISI ). Erre megvannak a neves modder csapatoktól az F1 szezonokat feldolgozó modok, pl CTDP, MMG

jelenleg MMG 2007 modot hajtjuk igy fest...

DanielT
Nevetséges. Az eladásokat nem az határozza meg, hogy az SG fórumon hány ember hazudta be, hogy azért nem veszi meg a játékot, mert nincs meg a patch. És azért szartak a Pc verzióra, mert nem hoz pénzt. Köpnek rá.
DanielT
Ja. A te haverjaid ilyenek. A világtendencia meg szerencsére nem.
Dante73
Kezdjük a támogatással? 1 patch fél év után, ami igen súlyos hibát orvosolt, Vagy a PC-seknek beígért, de egy év után érkezõ kárpekkrõl? vagy soroljam?
Tudod, ez hány embert riasztott el? Végigkövettem a témát. tudom. Rengeteget.
Így pláne azért hiba, mert míg boxon egy a sokból, PC-n majdnem egyedüli lehetett volna, hiszen a "vetélytársak" nagyon alacsonyan tartják a lécet.... Egy grid, NFS a fasorba sincs, ha ezt rendesen csinálják.

Amúgy van kb. 5-6 konzolos haverom (x360, gc, ps2 minden lószar).
MINDEGYIK a warez miatt vette meg a konzolját, egy darab gyári játékuk sincs /max a bundle/.

PC-s kb. ugyanennyi ugyanígy.

Semmi különbség. És ez tapasztalat, nem pedig egy vadidegen ember kommentje alapján kialakított álláspont.

Dante73
Lehet, én nem pont így tudom, de a lényeg változatlan. Szerzõdés szerint következõ öt év, 3 TDU. És ez a szerzõdések jellegébõl adódóan inkább kötelesség, mint jog. Információ pedig egyenlõre 0 van a Kettõrõl....

DanielT
"Ha az a FÕ platform, szerintem jóval nagyobbat szakítanak."

Marhaság. Mitõl zavarta a pécéseket az, hogy van konzolra is? "Hú, akkó' má' meg se veszem vazze!" Vagy mi?

Tudod miért van "nagy élet" pécén rajta? Mert olyan sivár a kínálat, hogy több éves csontokon kell rágódni. Azért.
Dante73
Megint ízlésrõl vitázunk. Megmondom õszintén, énnálam a multi a szim értelme. AI-t, legyen bármilyen jó, nem akkora élmény leverni, ezért ezt (hibásan) alapnak vettem.
Amúgy F1 szimekben sem vagyok képben (ezek szerint) de nem 2002-es az utolsó PC-s F1 szim? Amihez azóta vannak szkinek pályák ugyan, de másról nem tudok....
Az pedig, hogy nem adnak ki újabbakat szerintem eleve hiba, mint ahogy a TDU-t is inkább érzem PC-stílusú játéknak. Tudom, rengeteget eladtak konzolra, valami forgalmat a Live! nak is hoz, a car-packok szintén bevétel, de mégis, sokkal nagyobb az élet a PC-n. Ha az a FÕ platform, szerintem jóval nagyobbat szakítanak.

arty
kocsik rendben vannak, de a táj, pálya, objektek (fák, leláto, aproságok) totál kidolgozatlanok és statikusak

---

elõzõ álomhoz: flatout uc szintü interakcio a pályával

Forza.