A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
-Vadász, vadász, valld be, Te szopni jársz ide!....

http://www.freetvmaci.info/

Haver integrált vga-val rohanozik meg cod2-zik 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

arty
pláne h nem birtam ki és csak elinditottam w98 komp modban hátha ... legyõztem a büszkeségem 😄 erre 1x látszik taskmanagerben, 1x nem a launcher.exe és nemtom kilõni sem, a procit meg terheli 50%-ban 😞 rebootolhatok.

Forza.

arty
Nem, te csak a szokásos hülyeséget mondtad. Lepereg.

Forza.

arty
már gyanakszom a driverre is, csak a másik játék egy halo2 xp hekkel 😞 detto ez a jelenség ... de gondoltam hátha az xp hekk az oka 😞

mivel notesz, nincs nvidiánál hozzá driver, dellnél detto, hekkelt driverek vagy nem mennek fel vagy nem megy 1920x1200ban a kijelzõ 😞

(flatout1-2, bf2, nox(hekkelve...) megy)

sajnos jogos, a notebook <> pc, otthon szintén integrált vga van csak, szal 'cseszhetem' 😞

Forza.

[Jakuza]
Mondtam en hogy user error. 😄DD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Petyus_
NINCS nem megfelelõ driver. CSAK nem megfelelõ user van! <#vigyor1>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Istencsászár
Te még mindig osztod az igét? hazug, kamu vagy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attól még írhat user errort. Fura dolgokat mûvel egy nem megfelelõ driver. <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Petyus_
Ez az iRacing az új megváltó? =) GT5P külföldi fórumba is beköszönt egy csávó, hogy hát jó ez a játék, de a vezetési modell valahogy nem az igazi, VISZONT AZ IRACING...

Nekem szét volt esve a kari, azért gondolom h a Direct X-el van a gond, mert amint kikapcsolom jó (legalábbis a DirectDraw-ot vagy mit, ami dx hez tartozik)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Petyus_
Faszt. Az nem lehet. USER ERROR!

arty
quadro 140s (mobil nvidia 8500gt)

Forza.

Petyus_
LOL! 😄

arty
nemjo 😞(((

Forza.

Állítólag nVidia drivernél van ez. Annak a hibája.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

arty
minden low beallitast mar neztem, de megnezem csak a bump mappingot akkor

Forza.

[Jakuza]
Erre szoktam azt mondani, szerencsere mar a Power ON gombot megtalalja, igaz kell az is hozza, hogy szines legyen. ;D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

arty
ott a pont, pedig majd kiverte a szememet!

Forza.

Na látom elõbb válaszolt Jaku, amúgy ilyen esetekben

USE THE FUCKING GOOGLE!!! 2 perc alatt az ember talál megoldást az egyik fórumban 😊

A dual core procikat nem szereti a gém asszem. A Bump mapping quality-t tedd low-ra és úgy próbáld.

Petyus_
Azt egyébként tudjátok, hogy az ActivisionWoWzard az esgéfórumos warezpécések miatt nem adja ki a Brütal Legendet?

arty
olvastam az ömlengést, h minden bucka le van lézerrel modellezve. a kocsik nem is csunyák (de azok az rf modokban sem azok!) de a pálya iszonyat statikus 😞

Forza.

arty
9.99EUR-t a boltnak a fullért 😄

esetleg le tudom fényképezni a dobozt a számlával együtt 😄

petyus : köszi ez megoldotta! a HKLM\software\lucasarts\republiccommandodemo\show_error_nostartgame értékét kellett 1-rõl 0-ra irni

igaza van zolinak, mégse tanultam 23 évig hiába! buzikonzol!

Forza.

Bucser
láttál már bármit is iracingbõl képeken kívül?? érdemes benézni a topicjába és alexease videóit megsasolni... mindent lehet mondani a pályákra csak azt nem hogy elnagyoltak az autók viselkedésére és kinézetére meg azt hogy gagyi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Akkor meg ez is megteszi : BUMPMAPPING QUALITY setting to LOW 😉

Nálam nem zavarja a legfrissebb DirectX (9.0c) sem, de az új VGA-k újabb drivereit nem szereti, grafikai bugok jönnek ki velük.
Petyus_
A Republic Commando az nem olyan régi játék. Milyen kompatibilitás mód kellene hozzá?

Petyus_
Én meg minden kártridzsot be tudok tolni a szupernincsendóba! <#zavart1>

[Jakuza]
Nagy dolog am amikor nem talalja meg valaki a compatibilitas modot 😄

Nekem eddig minden game ment, max a Grim Fandango-val kellet szarozni, mert Direct X-et nem bírta, de az legalább van pc-re ^.^

Kellenek a beginnerek is, különben kit húznának le a burzsuj kiadók 20k-s játékokkal? ^^

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

A PC nem játékplatform.

Laptop<>PC

Mennyit fizetsz érte? ^^

Petyus_
Attól függ, hogy hol dolgozol! 😄

Regeditet nyomassad, írjál át valami random dolgot, azt háhhajólesz! <#mf1>

Petyus_
Egyébként igazad van. A PC a 1337 platfrom, mert nehezebb elindítani egy játékot, mint a Ninja Gaiden 2-t végigtolni mászternindzsa fokozaton. <#eljen>

arty
most néztük meg, kollega ideült a géphez, elinditja, ugyanez.

mégis gyanus h a pécé lesz az ok 😄

Forza.

arty
te értesz hozzá? segits lécc

és ha ez megoldodik, szerte az sg-n van még hasonlo gondja 10000000 juzernek - tudom, mind hülye, nade mégis 😊)

Forza.

[Jakuza]
😄DDDD

"A hiba nem az ön készülékében van, kérem cserélje ki a felhasználót és nyomja meg a RESET gombot!"

Jó tippet adtál, én is be akarom szerezni, akkor talán demóval kellene kezdeni 😊

Egyébként megmondom a hiba okát: user error.
[Jakuza]
Jah a nyugdijasok klubjaban.<#mf1>

Aki nem ért hozzá, annak marad a konzol. Ez van.

A PC "A" játékplatform.

Petyus_
Tiszteletbeli elnök lett! <#mf1>

arty
9.99EUR lett volna ...

Forza.

Szándékról volt szó, és azt is cáfolták.
Tehát:

kényelemre való igény = hozzá nem értés?
Petyus_
Az azért elég gáz, hogy mindannyian tudjuk, hogy hogy mûködik ez. 😄 😄 😄

Ja, vazze, számlát se kérnek. Rossz a gép? Rendben, mondd meg a szériaszámot, másnap megy érte a UPS.

[Jakuza]
Mi is tortent Kuratagival ? Ja hogy kirugtak. 😄

arty
Kurvára unatkozom, ahol most vagyok, de van egy laptopom és láttam a boltban a Republic Commandot, namondom annyi jot hallottam rola és a noteszen el is fut... de azért leszedtem a demot, hála az égnek h nem a full szivat:

Sajnos nem volt elég a 23 évnyi tanulás, önképzés, nem tudom elinditani. De Te biztos tudsz nekem segiteni, nem vagy olyan lusta mint én. Ugye?
Mit csináljon?

Mit cisnáljon az átlag pistike, akinek X játék Y üzenettel nem indul el?

A PC nem játékplatform.

Forza.

Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem a budget kategóriába csúszott játékokból már egy fillért sem lát a fejlesztõ, úgyhogy szarnak egy pofon.

Legalitás szempontjából nem mindegy. Ugyanakkor nem hiszen azt sem, hogy fényespáncélú lovagként megjelenéskor meg kell vennem mindent megjelenéskor. Fõleg, hogy pont a néhány órás akciójátékok szoktak vesszettül jól fogyni, én pedig csak töltelékként játszom velük a "komolyabb" játékaim között pihentetõnek.

Nem maga az 500 óra az "érték", hanem hogy 2-3 évig adja a napi szórakozásom.

Ez világos, de ehhez is tömérdek mozijegy kellene. Egy mozijeggyel egy egyszeri rövid szórakozást kap az ember.