A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Ezt is eljátszottad már egyszer... ignoráltál egy ideig, majd egyszer csak újra reagálni kezdtél. Ki tudom én provokálni. 😊

Gaming is believing.

Istencsászár
Az h ebben a témában ignore😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez nálam Far Crynál már megvolt meg Doom 3nál meg HL2-nél. Azóta engem annyira nem izgat hogy full high-ban élvezem e vagy sem csak elfogadható legyen. Halo 3 ban sem a tájat néztem hanem rakétáztam a mongúzról a bruteokat. (bár az nem a legszebb játék boxon)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istencsászár
<#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chocho
Ez viszont úgy marhaság, ahogy van. Jobb, ha utánanézel a dolognak, mielõtt badarságokat írsz, mert így csak megnehezíted a vitát.

Gaming is believing.

Chocho
Miért, mi lesz a jövõben? 😄

Gaming is believing.

Viszont a konzol csak az igénytelenséget teszi lehetõvé. Tudod egy mai PCn ott kezdõdik a low beálltás, ahol a konzolos grafika tart, így valójában a konzol van szarabb helyzetben, mert neked nincs lehetõséged ezen javítani
Azért ez felettébb érdekes, hogy eddig konzolos oldalon arra ment a nyálverés, hogy grafika így meg úgy, most meg, hogy kénytelenek vagyunk belátni, hogy a konzol grafikája az a mai low PCs grafnak felel meg így tulajdonképp be is lehetne látni, hogy butítás = szar #6239.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

Azért írtam ezt a példát,hogy érzékeltessem,hogy van különbség ronda,és szép grafika között.

Chocho
Senki sem mondta, hogy egyenlõ vele. Ha tudnád, mivel foglalkozom, akkor azt is tudnád, hogy nyilván tisztában vagyok ezzel is. Csak amíg Ti pattogtok, addig ugye mi is fogunk. Ez az sg.hu igazsága. 😊

Gaming is believing.

Istencsászár
Te is igénytelen vagy... nem baj, de jó tudni a jövõben hogy is állunk.

Petyus_
"ami jól néz ki és amiben ki kell nyírni a ronda izéket, az jó játék"

Így van!

Meg még a gitárhíró! <#zavart1>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Az driverhiba volt én is toltam FC-t GF2 MX400-al 😊
Fel kellett tenni a legújabbat és mindjárt nem volt textúrahiba.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Chocho
Legalább ork volt? 😊

Gaming is believing.

Mikor fogjátok már fel végre,hogy a konzol nem egyenlõ bugyuta szar játékokkal?

Chocho
Mondjuk nem gondolod, hogy ez azért van, mert a TE PC-d szar? Nem maga a platform? Gondolkodj el ezen...

Gaming is believing.

Korombéli volt,14-15 éves. Mondjuk a combja volt akkora,mint az én bicepszem, nehezen tudott volna kidobni.😛

Chocho
Jajj, megint ez a marhaságod... hetente leírod ide. Ha ez ilyen egyszerû lenne... mondjuk persze konzolokon annyi, hogy ami jól néz ki és amiben ki kell nyírni a ronda izéket, az jó játék. 😊

Gaming is believing.

Hm...Mass Effect: PC-n full lowon,kis felbontáson,szaggatva játszottam vele. Undorító,de nagyon jó játék.

Xbox360on: Full grafika,HD minõség: Ugyanolyan jó,és ráadásul gyönyörû. Míg PC-n csak mentem elõre,addig boxon néhány bolygón megálltam,és csak lestem a tájat,mert szép volt.

Apróság tudom,de hatalmas élmény.

Chocho
Igen? Hogy-hogy? Rászántad magad? Hisz az úgy értéktelen! Szégyelld magad! 1-es.

Gaming is believing.

Chocho
Hát ha egy kis taknyos kiröhögne a boltban, én is tuti pattognék. Vagy inkább kidobnálak a fenébe.

Gaming is believing.

Én csk anno voltam így hogy mindent maxon de rájöttem hogy totál semmi értelme az egésznek, a játékélményen nem ront annyit mint egyesek hiszik.

Istencsászár
Persze hogy játszottam, ezért is tudok különbséget tenni a kettõ közt.

No igen,az MM-ben egyszer kiröhögtem egy ilyet,egyik pillanatban még ott erõlködött a TV elõtt,mint egy idióta,másik pillanatban meg már ott ugatott nekem...:|

magus
ez a full graf dolog szar hogy elterjedt... fel se rakom az új játékokat, amik nem futnak el maxon, csak elvétve egyet, mertnem rombolom a játékélményt... emlékszem régen amikor egy iszonyat öreg gef2-vel toltam, és amikor jött volna a nagy effekt pl far cryban, hogy itt tükrözõdik a víz, én csak ültem percekig nézve egy kék textúrát... abszolút megöli a játékélményt egy csomó játéknál

99%??? játszottál te low-on bármit is? Egy játék ha low-on megy az ember gépén akkor az már értéktelen? 99% max az volt mikor AvP 2-t akartam kipróbálni VooDoo 2-vel na ott meg volt a 99%-os grafikai butítás.

zola2000
Nem a wiimusic nagyon szárnak tûnik, igazából csak a jrpgk tetszenek wiin, dsen, és x360on is, más úgy különösebben nem foglal le...

A

Istencsászár
Ronda grafika + rossz tartalom = rossz játék
Szép grafika + rossz tartalom = rossz játék

Szép grafika + jó tartalom = jó játék

Butított grafika + rossz tartalom = igénytelenség, rossz játék
Butított grafika + jó tartalom = igénytelenség, jó játék, de az összhatás romlik

Istencsászár
Ilyenkor mindig ez ugrik be... Wii balfaszok...

Nekem PS2-m és Box360om is van,és van köztük egy "kicsi" grafikai különbség,nekem nem kell magyaráznod,hogy nem a grafika a lényeg,mert tényleg nem az. De ad a szép grafika hozzá egy kis pluszt,ez tény.

Chocho
Velem is ez van, holott maximalista vagyok. Ki érti ezt? 😊

Gaming is believing.

Istencsászár
Akkor van értelme a dolgonak, "ami nem rossz dolog egy nagy HD kijelzõn." vagy projektoron.

Istencsászár
Ez a max grafika csak pécén tünik olyan nagy dolgonak... az az alap, ugy kell kinéznie, se jobban se rosszabbul, ha ettõl eltér 99%ban lefele akkor az butítás = szar.

Rajtad nagyon régóta szakadok,röhejes vagy.😊
Wii music is tetszik,mi?
Ha választanom kell,hogy 2 évig olyan játékokkal játszom,amikkel szórakozom,elgondolkoztatnak,és leesik tõlük az állam(ekszbáksz),vagy 5 év idióta ugrabugrálással egybekötött szarokkal(ví),akkor inkább jól szórakozom 2 évig.

És mi van ha a PC-t rákötöm egy projektorra? Na akkor mi van a kis monitoron he?

Nekem ost volt alkalmam full high-on kipróbálni pár játékot amit eddíg csak med vagy low-ban tudtam játszani. És tudod meddíg tartott a húwazzedekalfaagrafika? Max 5 óra, után fel sem tûnt.

Istencsászár
Minimálisab szebb... bár eddig ilyet nemigazán láttunk, max tudsz rá rakni nagyobb felbontás meg több AAt, h élvezhesd a kis monitorodon ezeröccáznyolvanhatszorezerkilnencszázhamrmincban 16szorAAval... ami nem rossz dolog egy nagy HD kijelzõn.

zola2000
Hát azért nem csak a nintendos cuccok jók wiin, pl a final fantasy crystal chronicles, tales of symphonia2, no more heroes, resident evil u. c., meg az a három cím amit írtam hogy jön is nagyon jónak tûnik stb. Csak valahogy az amcsi fejlesztõk nem tudják/nem akarják, lusták kihasználni a wii hardvert, pedig nyugaton is jól megy a wii, aztán csodálkoznak, hogy a fillérekért összedobott játékukat nem viszik, amcsi játékot inkább x360on szokok játszani, már ami érdekel közölük...

A

Én évek óta lowon játszok PC-n,jó játékokkal.
Jött az xbox,és most is jó játékokkal játszom,de gyönyörû grafikával,és 30FPS-sel.Lehet,hogy mindkét platformon jók a játékok,de ha választatnom kell FullHD gyönyörû és jó játék között vagy ronda és jó között,akkor az elõbbit választom.

Érdekelt miylen a game, primitívnek primitív mert egy délután alatt végeztem vele.

Igénytelen te vagy, mindenki aki a grafra recskázik igénytelen. És nem nem a PC hibája most nem kell azt szidni mert nem tudsz mást kitalálni. Na és akkor meg mi van mikor jön a Pc verzió és az szebb. Akkor meg a konzolosok igénytelenek mert náluk ocsmányabb a játék?

magus
most komolyan? mit élveztél egy crysison low-on? annál primitivebb lovoldozos jatekot meg nem lattam. en is felraktam rohogni egy jot lowon, repult is.

Istencsászár
Gratulálok, igazi igénytelenség... igaz ez a pécé hibája hiszen lehetõvé teszi hogy a saját igénytelenségedet megvalósítsd. Tudod konzolon nem kapsz olyan lehetõséget hogy lowon megcsodált a játékot, hanem ugy látod ahogy a fejlesztõk megálmodták...

Nem full HD...

Crysis low-on Warhead Low-on GoW med-en anno Halo 2 low-on Oblivion med... Nézd megmondtam hogy hiába recskázol a full HD-s xarboxodra. Nincs sok különbség hogy Low-on avagy fullhigh-on játszasz ha a játékkal eltöltesz egybár napot. Majd ha nagy leszel megérted. Egy játéknál a grafika nem minden csak legyen egy elfogadható szinten, pont.

Istencsászár
Attól hogy te igénytelen vagy arról nem tehetek. Játsz a HD kijelzõn a Wíddel vagy pécéddel low beállításon h ne szagasson ( mert gondolom neked valami sok éves masinád lehet hiszen a grafika meg semmi más nem számít )

Hát a Wíínek annyi hogy bebizonyítja hogy hiába vered a grafikára.

zola2000
Az, hogy az olcsóbb fejlesztési költség, nagyobb felhasználni bázis egyre inkább elviszi a fejlesztõket, a hd konzoloktól -és itt most elsõsorban a dsre gondolok-, aztán a látványon kívül nem is lesz rosszabb játék belõlük.

A

Istencsászár
De tényleg az fogy a legjobban... fillérekbõl van elállítva és drágábban adja a Nintendó mint az MS a 360at... igaz a multiplatform játékok össze vissza butítottak rajta, csak hogy ezt a nagyszerû hadonászást had élvezhessük. Amugy értelmes játék nemigen van rá a nintendó frencsájzokon kívül ( amik persze teljesen rendben vannak ( Mario, Zelda, Metroid ) ), és hát mi a legújabb sláger rajta? Wíí Music... tuti hogy vinni fogják mint a cukrot, amikor annyira de szánalmasan fest az egész egy Gitar Hiró vagy Rokk Bend mellett...

Tinman
Én most elmegyek és szépen megölöm magam... nincs értelme élni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#eljen> Nextgen így nextgenny úgy. Valami játékmentbeli fejlõdés is kéne. Én 5 óra játék után észre sem veszem a grafikát. Low med high full relistic lehet bármi. A játék játék marad csak legyen egy alfogadható szintû grafikja.