A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
az MGS4 egy interaktív múvi -.-

nemtom miért verik magukat annyira a ps3-masok az mgs4-re..

több idõ telik el a bejátszások nézésével, mint magával a játékkal

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bucser
megbukott?? PC 1 milla példány ment el szûk 2 hét alatt... megbukott volna?? ja hogy már csak 400K játszik aktívan? attól még nem bukott meg szerintem, csak nem olyan sikeres mint a WoW...

Persze a Live Gold X millás user basevel lehet nem lehet összemérni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Az kijön egyátalán 360ra? felesleges pécén megbukott 360on már most halott a dolog.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ameddig Metal Gear Solid 4 csak ps3-ra van addig igenis jó konzol!!!😊
Pc-n olyan kaliberü TPS mint a metal gear széria,nos...Emulátorral az MGS1/ pc-re az mgs2...Több nem volt..😊
MGS 4 szintü pedig nem lesz.😊
Bogza lehet kijön a fene se tudja már a sok híresztelésbõl igaz nem is érdekel,max azon is végigtolom,mindenesetre a világ egyik legkomolyabb akciójátéka,és akciójáték kategóriában pedig abszolúte No1 a sztorit nézve.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Bucser
hmmm akkor az Age of Conan x360-as eladásait sem kell majd számolgatni igaz-e?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Drakesang Dark eye angol nyelvû megjelenése is jó lesz a HC rpg rajongóknak.

Engem meg az autós és a csihipuhi játékok hagynak hidegen, tehát az én szemszögembõl nézve azok rétegjátékok. 😊)

fotográfik kolomp edisön :D

Igen 10 év óta már nem merik öszehasonlítani a PC-bõl befolyt összes jövedelemmel 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Van egy nagy piramisos rész azt is 2x kellett végigharcolni, meg még egypár helyszínt, meg mikor asszem a brute kinyírása után kellett menekülni a floodokk elõl akkor vagy 3 teljesen ugyanúgy kinézõ folyosón kellett végigdarálnod magad. Valakinek nem tûnik fel a gravity hamer lóbálása közben, de én szeretek körülnézni a játékban és nem csak hentelni. És az hogy a helyszínek ismétlõdöek igen illúzióromboló. Fõleg egy Halo 3 tól mikor az elõzõ két részben is ezt utáltam a legjobban hogy nem változatos a környezet, nem figyeltek az apróságokra.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ennyibõl az USA-sem érdekel itt senkit.

Istencsászár
"Halo 3 ban iszonyat lehangoló volt 3x ra egy ugyanúgy kinézõ folyosón végigrasszálni"

Nem tünt fel, mert rettentõ változatos. Dzsungel, erdõ, tengerpart, sivatag, hófödte jegyek, bázis, ûrhajó, idegen lény lakotta terület, idegen bolygó... szinte mindig máshol megy a harc, ezért imádtam.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
The Europeans get the game first on December 12th, though that unfortunately doesn't include our friends in the United Kingdom, who are still penciled in for an early 2009 release. North America gets the game 4 days later on the 16th, and the Japanese are listed as TBC

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Meg jelent volna?

[Jakuza]
A Rise of Argonauts mar megjelent nem ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hm. A PC-s játékoknak van jövõje? Február hónap Rise of Argonauts SIMS 3 F.E.A.R 2 Silent Hill Warhammer 40k pár nagy név..egy hónapból...persze tudom mindent meg lehet magyarázni hogy ezek konzolra is jönnek ami nem jön az szar vagy kit érdekel... a fanboy-k mindent meg tudnak magyarázni...

de leszarom...srácok a lényeg februárban is lesznek jó játékok PC-re...és jól fogok szórakozni velük.

És a videókat megnéztem de eddíg semmi újdonság nincs benne. Csak annyi hogy jó a grafc de ennyi. (PS3 on biztosan)

Technikailag beszéltél róla nem pedig stílus szempontjából.

" igényes fps lehet kiemelkedõ lásd Darkness, Condemned" ezzel egyetértek
Halo-Crysis-al nem, mindkettõ csõlövölde csak a csõ nagysága más de attól még csõben mész. (Halo 3 ban iszonyat lehangoló volt 3x ra egy ugyanúgy kinézõ folyosón végigrasszálni- legalább ezen javtottak volna az elsõ rész óta könyörgöm. Ne legyen egy ilyen játékba két egyforma helyszín.)
Stalker? - Marha nagy kihagyott ziccer, jó lehetett volna de így mást se csinálsz mint mindent lõssz ami mozog.

[Jakuza]
Na de a PS3 az nem jol sikerult konzol, hogy Istencsaszartol idezzek, tehat az ilyenkor nem szamit. 😄

Örülök neki hogy azt amit a Painkiller tudott tudja a legújbb PS3-as játék is. Jófele haladnak <#eljen>

[Jakuza]
Forummotor ismet rendetlenkedik. #9947-re Istencsaszarnak, aki meg azzal sincs tisztaban mi a HC RPG vagy mi fan terem az Elite, mikor az az elso jatek a szamitogepes kategoriaban amibol tobb mint egy millio darabot adtak el. (1984)

Persze ez már nagyon réteg, sõt indie. Napjaink mainstream szintjén legfeljebb a Dragon Age lehet majd HC, részemrõl remélem a legjobbakat. A Witcher zseniális RPG, de nincsen igazán szofisztikált karakterfejlesztése - nem mérhetõ mondjuk egy Wizardry-hoz, de ez a játék így is van jól.
[Jakuza]
Tudjuk, hogy nem ertesz hozza.
Szerintem olvass kicsit muvelodj, hogy felismerd peldaul azt, hogy mi is az Elite es ne baromsagokat mondj. 😄

De. Viszont a korszak és a tengeri csaták nagy újítást ígérnek, eleve nagy fejlõdésen ment át a széria (bár talán még mindig a Shogun az igazi szerelmem). Igényes széria, igényes körítéssel, élvezheti más is vérhardkórokon kívül.
Istencsászár
Látod ebbe én nemtudok nyilatkozni mert ezekrõl nem is hallottam annyira hc, akiket érdekel azok találnak róla infot, akiket nem azok hiába tájékozottak nemfognak, mint pl egy iracing... nincs tele vele az online sajtó, de akit érdekel az naprakész belõle.

Istencsászár
nem rossz, biztos látványos ha valaki tudja játszani, de nem ez az elsõ "rész" ebbõl sok éve létezik ez a sorozat, nemde?

Én a Witchert sem mondanám HC RPG-nek, a Sacred 2-t pedig RPG-nek sem. Igazán HC RPG az Age of Decadence lehet mad, ha megjelenik végre. Szerencsére amiatt sem kell Corei7 processzorért szaladnia boltba.
"Total Wars - réteggém, hányadik kiegészítõ?" Amirõl fogalmad sincs ahoz nem szólj hozzá pls.

http://www.gametrailers.com/player/40753.html

Istencsászár
Mér megint nem arról beszélsz amire reagáltam. Szóval eladásokban az rpg és a jrpg egy kalap alá vehetõ akár ellenfélnek is tekinthetõ eladások szempontjából, ha már a semmibõl felhoztad ezt, az MMO más kár lenne belekeverni, de inkább erre reagáltál volna egyszer is, mert nagy huszárvágással túlléptál rajta és csak a wíís eladásoktól tudtál jót multani... #9891

[Jakuza]
JRPG lehet hogy RPG ,de kozel sem crpg a HC RPG-khez pedig meginkabb ,messzebb vannak.
Jah es hogy te ilyet nem irtal, mennyit idezzek be toled, hogy a MMO az nem szamit ? Legalabb igazat mondanal.

Istencsászár
"Ott szamit a JRPG beveteli forraskent, mert retegjatek, de a cRPG meg nem szamit vagy a WoW, mert az tuske a szemben ? Nem kicsit nevetseges."

ki írt ilyet? jrpg = rpg az MMO más faj... amúgy szó nem volt arról h számít avagy nem, csak a te agyadban keleztkezett valami adatgóc, ismét...

Mondjuk a Crysis, mint 2009-es megjelenés tényleg nem ér, mert egyelõre nem jön új epizód (vagy ti tudtok vlaamit?), talán majd a nextgen konzolokkal együtt. Diablo 3, StarCraft II, Elite IV szintén necces, és nincsenek bejelentve 2009-re. A StarCraft II: WoL azért valósíznûleg megjelenik, én is számolok vele, de konkrétumot nem tudunk.
Azt tudom, hogy sikeres, mert azt hangoztatják, valamint kiegészítõ és folytatás is készül, egy másik játékkal is meg akarják lovagolni az univerzumot, de a 400 ezret nem értem, hogy honnan jön. Azt hittem, hogy az alábbi novemberi "találgatást" kivonatolta valaki rosszul, és a Shadows over Riva számával összekeverték. 400 ezer az már Gothic szintû német eladás lenne - persze a Schwarze Auge világa arra szintén elég népszerû.
[Jakuza]
Ezzel nem is lenne semmi baj, ha az irna engem nem erdekel, mert...
De amikor leirja ezt es amikor a konzolos oldalrol kozelitti meg a magyarazatot es akkor pont azok a szempontok szamitanak, amiket a PC-s ervekrol elhangzottak.

Tehat ezt nem ertem igazan.
Ott szamit a JRPG beveteli forraskent, mert retegjatek, de a cRPG meg nem szamit vagy a WoW, mert az tuske a szemben ? Nem kicsit nevetseges.

[Jakuza]
Ja es a listahoz hozzatartozik a nagy nevek, mintMass Effect vagy Fallout 3 hogy szerepeltek ehhez kepest.
Bar azt tudjuk, hogy regiofuggo a vasarlasi kedv.

5 Das Schwarze Auge: Drakensang 67.000
6 Age of Conan: Hyborian Adventures 65.000
7 Command & Conquer 3: Kanes Rache 65.000
8 Die Sims 2: Küchen- und Einrichtungs-Accessoires 60.000
9 Fußball Manager 09 50.000
10 Far Cry 2 50.000
11 FIFA 09 50.000
12 Die Sims 2: Apartment-Leben 50.000
13 Crysis Warhead 45.000
14 Die Sims 2: IKEA Home-Accessoires 45.000
15 Die Siedler: Aufbruch der Kulturen 30.000
16 Landwirtschafts-Simulator 2008 30.000
17 Command & Conquer: Alarmstufe Rot 3 25.000
18 Pro Evolution Soccer 2009 25.000
19 S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky 25.000
20 Euro Truck Simulator 20.000
21 Civilization 4: Colonization 20.000
22 Mass Effect 20.000
23 Fallout 3 15.000
24 Race Driver: GRID 15.000
25 Bagger-Simulator 2008 11.000

Dante73
Chocho le trollozta Jakuzát, és engem. Ennek fényében érdekes volt olvasni a mai 50 hsz-t.
Crysis, nemér.
WoW, nemér. (A japánban fogyó játékok, ugye minket nem izgatnak.)
Az idei évre bejelentett címek, nem is igazak.
MMO nemér.
RPG nemér.
Szebb a játék PC-n, nemér.
6 hónappal korábbi konzolos megjelenés, HATALMAS elõny.
A japán stílusú jRPG-k óriási, színvonalas dobások. (nem, PC-n továbbra sem érnek a japánban fogyó játékok)

(Hipotetikus kérdés) Azért kíváncsi lennék, ha a warezolók egy részét sikerülne visszaterelni, hogyan is állnának az eladási mutatók. És vajon, mi az oka annak, hogy az erre tett kísérletek elég gyermetegek....

Mindenesetre megnyugtat a tudat, és a topik címében feltett kérdésre feltett kérdésre választ is ad, hogy vannak Jakuzához hasonló emberek. Mert addig lehet, van a PC-nek jövõje.
Akik pedig 2 pofával majszolják, majd hangosan világgá üvöltik a marketingdumákat, jó szórakozást hozzá!

http://www.freetvmaci.info/

[Jakuza]
Hat a konzolos talalgatasok nem erdekelnek jol nezd meg csak a VGA.chartsot es a www.games.de-t.
A nyito heten a Drakensangbol, ugy eladtak 67.000 darabot, hogy 2 nappal a heti listazaras elott kerult csak a listaba.
20 heten at a top 5-ben szerepelt nemetorszagban a konzolos es PC-s egyesitett listaban az eladasok kozott, mint pl a 32. heten is, ahol az osszesitett listaban mind az elso 2 helyet maganak tudhatta.

It's the preliminary TOP 25 PC software sales chart for Germany in 2008 according to german magazine PC Games (WoW: Wrath of the Lich King is not included yet, it did 315.000 units on its first day alone):

5. Das Schwarze Auge: Drakensang 67.000

Germany Charts Week 31

Top 10 All

01 Drakensang: The Dark Eye
02 Drakensang: The Dark Eye - Limited Collectors Edition
03 Mario & Sonic at the Olympic Games
04 Wii Fit
05 Guitar Hero: On Tour
06 Mario Kart Wii
07 Brain Training
08 Super Smash Bros Brawl
09 Mario Kart DS
10 More Brain Training

[Jakuza]
Persze hogy nem, mivel megkapta a 2008as legjobb RPG cimet es mar nemetorszagban kozel 500k korul van az eladas (november vegen mar 400k felett jart) es meg csak ki se adtak world wide.
De te mar csak tudod. 😄

Hmm, ha midnen igaz, ténylegkap ettõl függetlenül is HC folytatást a Drakensang, ez megnyugtató.
[Jakuza]
Annak semmi koze a Drakensang: The Dark Eye-hez.
Csak tudom mar, ha mar a demojat is kiprobaltam.

Sajnos a The Dark Eye világának következõ inkarnációja egy multiplatform akció-RPG lesz.
Istencsászár
nem a grafika hanem a fizika, az összhatás a kidoglozottság stb... telnek múlnak az évek és semmi... életjeleket sem ad a cucc😞

Istencsászár
ebbõl honnan következik h millió ment el? witcherbõl ment el millió felett, ebbõl nem fog...

CS@
Gondolom van most elég gondjuk a WhiteGold angol megjelenésével. Lehet, hogy mire megjelenik a Precursors nem lesz már best a kinézete, de ez engem nem fog zavarni, ha lesz benne egy olyasfajta játékvezetés, mint a BoilingPoint -ba volt. Részemrõl semmi szükségem egy Crysis grafikára, ha ahhoz olyan játékélmény társul, mint amilyen. De majd ha 1x megjelenik(ha megjelenik), akkor meglátjuk. Perpill elégedett leszek, ha végre kijön a Xenus2 számomra is játszható nyelven.

[Jakuza]
Persze hogy nem erdekelnek, mikor felveszik az eladasi szamukkal az olyan top A-s jatekokat, mint a Mass Effect, vagy az Assault Creeds.

Csak hogy tudjal valamit:

Drakensang: The Dark Eye Tops German Charts
The game will be released worldwide during Q1 2009
dtp entertainment AG today announced that Drakensang: The Dark Eye reached the top of the German sales charts, with the standard edition ranked no. 1 as this week’s top seller, while the limited collector’s edition being ranked 2nd and a special steelbook edition ranked 3rd. Drakensang: The Dark Eye has been published in Germany, Austria and Switzerland on August 1st, 2008. Internationally, Drakensang will be released in Q1 2009 in several languages.

Ja hogy ha benne van ilyen a listaban, akik orulnek hogy PC-n jatszhatnak ilyen gammel az nem szamit, mert retegjatek.
Minket meg nem erdekel a nyomorod hogy jatszhat a Halo3-al vagy a Cod4-el, mert egy csomo jatekost meg az nem erdekel, ilyen erovel, amirol te hablatyolsz, csak a 2 millios vagy 1,5 millios eladasi mutatotkat produkalo cegeket meg kevesbe erdeklik a nyomorod es buta vergodesed. 😄

Istencsászár
Precursors az ami sosem fog megjelenni, de ha mégis akkor sem vérok tõle sokat, pedig a téma érdekes a külcsínnel sem volt gondom még 2 éve, már már kevés, és abban sem vagyok biztos h azért késik ennyit mert annyira jó lesz, ha egyátalán megjelnik....

Istencsászár
Jajaja igazad van ezektõl lehet várni pécén az eladásokat, oké. Fogd fel h nem érdekelnek ezek a réteg réteg rpgk, akit nem érint az ezeket nem látja nem olvas rüóla gémer szájtokon mert meg sem említik õket, csak ilyen Witcher, Dark Ages minõségû alkotásokat amik szélesebb rétegnek is készülnek, persze nem nekem, nem is érdekel.

CS@
Ok az nem gond, kanyit nem költöttem rá már 1éve, én tojok a Crysis –re FC-ra, meg szinte minden hasonló FPSre. Érdekel a Xenus2(WhiteGold) és ha lesz idén, akkor a Precursors is aztán részemrõl ennyit FPS megjelenítésû dolgokból, Xenus -ból sikerült tesztelnem a ruszkit, tökéletesen jó lesz rá a gépem, hibátlan látvány mellett megy frankón.

„szépjövõ...” - Ja ez tényleg szép jövõ...Az egyetlen játékról, ami érdekel közülük asetugyák a mai nagy játékosok, hogy mijaz. Lehet én öregedtem meg 😊

Nekem mindegy kinek mire kell, csak megjegyeztem. Mindenesestre amennyire képlékenynek tûnik midnen a játék körül, én 2009-re némi érdemi infóval, mozgóanyaggal is beérném.