A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érv a magyarosítás? Miért? Mert te azt mondod?
Semmi nem érv mert te azt mondod?
Havert tipikus konzolos pöcs gondolkodás már meg ne haragudj.
Nekem érv! Érted?! Nekem mint PC-s fogyasztónak! Nekem! Az nem érdekel, hogy neked nem számít...nekem kell hogy számítson !
Ja, és továbbra sincs normális RTS konzolra max az egy szem Endwar...ami kicsit kevés...
És ha még egyszer azt mondod ez nem érv... képzeld oda hogy jól tarkón váglak persze csak képletesen ...az agyam el dobom ..nem érv..nem érv...b*zd meg...neked semmi nem érv csak amit te mondasz?
Nehogy mar akkor az ne szamitson ervnek, ami konzolon nincs.
Mi az a marhasag mar ? A modolhatosaga egy jateknak meg igenis feature, ugyanis nem mindegyik jateknal lehet ezt megtenni, tehat valami pluszt ad, amit mas nem.
Raadasul olyan modulokat lattam mar szelesretegu jatekoknal, amire meg a keszito is elegedetten csettinthet.
Ilyeneket lathattunk pl az NWN-tol kezdve akar FPS-eken at egeszen akar a Star Trek Bridge Commanderig:

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Magyarosítás meg fõleg nem érv... nem tudsz angolul? tanulj meg... leglább fejlesztem az idegen szókincsemet és gyakrolom is azt, persze konzolra is jönnek ki játékok fordítással pl Fable 2 ami az egyik legjobb amit eddig láttam, persze annak érv aki nem tud angolul, de a mai világban az az ember halott.
Azt hittem valami teknikai probléma vagy bugok vannak a Ra 3 konzolos verzióban... szar? nem, csak más egy picit, de ez sem érv, találj ki valami mást.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hát márpedig ha emlékezetem nem csal elõször jött ki konzolra...aztán jött a kibõvített PC-s verzió..amint a konzolosok is megkaptak, ez igaz. De elõsször a sima..nem kibõvített FABLE jutott csak a konzolosoknak...
"Moddolás... ez nem ficsõr, hanem lehetõség, pécén megvan lehet buherálni meg saját szájízre alkotni a játékokat, csak olykor a modderek átesnek a ló tulsó felére, de vannak nagyon jók, de ez nem érv.."
Azért nem érv, mert konzolon nincs mod, és akkor nem érv. Mert az az érv amit te annak mondasz, mi? Hát nekem márpedig fontos érv, hogy van magyarosítás, modok...stb.
A Red Alert 3-ban meg az a szar, hogy konzolon szarok a stratégiák...nem arra találták ki egyszerûen. Hagyjuk hogy veszel egeret..meg veszel azt... az RTS nem konzol mûfaj.
Ja... tudom ez sem érv...de mivel az RTS-eknek komoly rajongó bázisa van..nekik ez érv.
Eloszor is a sima witcherhez lelehetett tolteni a kiegeszitot.
Tehat nem kellett megegyszer megvenni, ugyanis az nem azt jelenti, hogy ujra meg kellett venni mar a regi veasarloknak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Bár nem tom h a grafika szebb lett-e tõle

Pár milló elment belõle. A népnek nfs kell, tök mindegy milyen szar megveszik mert nekik az a szórakozás, és ebben nincs semmi, mert ott van a Midnight Club ami ugyan az mint az NFS, csak fix 30 fps és szép igényes graf, ( undercover 30 fpst akkor sem éri el ha legjobb pillanatait éli meg a játék, akad szaggat, popupol, zizeg, receg, bugzódik, és ocsányronda ) mégis élvezet vele játszani, hiába 0 a fizika... játékélmény megvan, ahogy az NFSnél is, csak a technikai háttér nincs mindig.
Nem, téged nem terelnek sehova, TE döntöttél úgy hogy homokba dugod a fejed és csettitnésre veszed a pécés hardwerekekt, TE döntöttél ugy h GTA4 szemét portokkal játszasz, TE döntöttél úgy hogy fél-1 éveket vársz egy portra, TE senki más! adott minden lehetõség, azt h TE nem használod ki az csak a TE hibád...
ezt jól elírtam 😄
vagyis a kiegészítõvel együtt ujra ki lett adva, mintha pl a Witchernél is ez lett volna...
Ugyanis, (Te is tudod nagyon jól) Nem az a mûködési elv, hogy elõállítási költség, +x%, hanem ami belefér, amiért még megveszik. És bár ez hosszú ideig mûködött, egyre kevésbé fog mûködni a jövõben; Eltûnõben vannak a jóléti államok, (Elöregedés, gazdasági válság etc) ugyanakkor van (legalábbis PC-n) egy sokkal olcsóbb alternatíva, (warez) ez a konzolok egy részét is érinti.
Újra a játékipar átgondolásán a sor. Mint mondjuk a nyolcvanas évek elején, az E.T. "botrány" után.
(Gyengébbek kedvéért, akkor élték az elsõ konzolok a virágzásukat, és
Mint, mondjuk tavaly az NFS. Grafika, és semmi több. Na az se egy nagy szám. Játékmenet, élmény, fizika=0. Persze, hogy nem fogyott, se PC-n, se konzolon. Bár utóbbin talán még fogyott, (de lehet elöbbin, nem követtem, de egyiken nem volt akkora csalódás)de nagyon elmaradt a várakozástól.
Nem vagyok konzol ellenes. (csak kicsit...) Megértem, hogy jó, és kell. Igazán nincs a konzolosokkal bajom. Az zavar viszont, hogy terelnek konzol felé, és nem elég, hogy terelnek, még a konzolosoktól is a sok reklámdumát hallom vissza. (HD, ami nem igazán HD, mondhatnám, köze nincs hozzá, gyönyörû, ami igaz, csak van szebb, hatalmas siker, holott a potenciális vásárlók nagyon kis töredéke rendelkezik konzollal, és sorolhatnám, napestig.)
Szóval, szép, és jó dolog a konzol, de nagyon sok embernek nem kell, nincsen szüksége rá. Ezek az emberek vásárlóközönséget jelenthetnének, de elintézik egy, -Áh, sok a warez! felkiáltással, próbálnak varezmentes alternatívát létrehozni, azt hypolni, ahelyett, hogy felkötnék a gatyót, és dolgoznának. Nem csak a játékokon! egy jól mûködõ, warezmentességre ösztönzõ rendszerrel. (Csak ötlet, nem is biztos, hogy jó; Ha engeded(!) hogy az akár offline játékod online legyen, akkor az online eltöltött idõ után pontokat kapnál, ami a cég termékeinél kedvezményre jogosít, álá Live!. Ha valami jó, akkor használni kell! Tudom, ez nem oldaná meg a dolgot, közel sem, de elsõ lépésnek talán mûködhetne. (persze, befektetés, de egy EA nem hiszem, hogy belehalna, és ne tudná normálisan mûködtetni...)
Bocsi a hosszért; nem tudok aludni....
http://www.freetvmaci.info/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
DMC4-> directx10 mindössze ennyi.
RE3-> szarul portolt irányítás szarul portolt optimalizálás szarul portolt grafika mindösze ennyi
Senki nem emlitette meg a Jade Empiret, vagy az Resi4-et. Mindketto lenyegesen jobb minosegu volt mint a konzolos valtozat.
Csak oda kellene kicsit tenni magukat a fejlesztoknek es nem olyan szarokat kiadni mint a GTA4.
Na persze ha kicsit is akarnak.
Nem, ugyan az a kibõvített pakk xboxra is kijött egyidõben a pécé megjelenéssel.
Moddolás... ez nem ficsõr, hanem lehetõség, pécén megvan lehet buherálni meg saját szájízre alkotni a játékokat, csak olykor a modderek átesnek a ló tulsó felére, de vannak nagyon jók, de ez nem érv..
DMC4 ugyan az.
Ra3ban mi a szar?
Mindenesetre am agyarok árérzékenysége látszódott az utóbbi idõk eladásain is, a Crysis a 2k-s akció során egybõl második lett, a Dead Sapce is megérezte a "Tesco-rusht", és bizony a KB esetében sem lehetett lebecsülendõ tényezõ a korrekt ár.
Skyline!
Próbálok normálisan válaszolni, bár nem könnyítetted meg.
Hogy a warez probléma? Sajnos igen, az. Egyetértek. Viszont NAGYON túl van misztifikálva. És, bizony a megoldásában sem értünk egyet!
Most gondolj bele, mekkora a potenciális piac. Mekkora HYPE övezte a next-gen konzolokat, még veszteségesen is árulták õket. És elment 15 millió belõlük... Jó eredmény? Szerintem, marha kevés.
Én a warez csapda kijáratát nem a konzolban, hanem a warez valamilyen NORMÁLIS módú csökkentésében látom, és nem mellékesen abban, hogy végre ne szarjanak le minket PC-játékosokat, ne akarjanak konzol felé terelni, ne erõszakkal próbáljanak warez mentessé tenni minket. Nem fog menni. Egy normális ár, stb sokat segíthetne.
Sokan hasonlítják a mozihoz a dolgot. Ott tévednek, hogy itt a hardwert MI adjuk. Maga a film megtekintése, azaz amit a forgalmazó kap az jó, ha 200 forint, nézõnként. Ugye, hogy így már sok az a 10000Ft 8-10 óra játékért? Nem akarom részletezni, mert szarakszik a netem. Vakon írok a betûk késnek. Iszonyat.
http://www.freetvmaci.info/
warez mellett ami mindig káros bármilyen mértékõ is a legtöbb gém 360ra fogy nem pedig a PS3ra és pécére... nézzük meg bármelyik multiplatform játékot, vagy az exluzívokat... 8 milla H3, 4 milla GoW2 eleddig, 5 milla GoW1 , 6 milla GTA4 stb... ez a lényeg nem pedig a ha meg mi lenne...
Ott volt a Fable...hm..PC-re ki bõvített Tartalom. Oblivion, Fallout 3 PC-n modolhatóak..sõt a Fallout3-hoz PS3-ra nem jönnek a kiegészítõk...
Akkor a konzolra átírt stratégiák...(legutóbb a RA3-ról olvastam) azok legtöbbször mind szarok is...
Ami rosszabb lett PC-n...nem nem rosszabb rosszul átírt és Optimalizált mondjuk a GTA4 és a Saint Row 2...de a Saint Row 2 amúgy se ér semmit...
A GT4-el meg én nagyon jól elvagyok pedig nincs atom gépem
Lehet, hogy a 3. rész jó, de az elsõ az átlag, vagy az alatt egy picivel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A konzol elöretörése nem miatunk felhasználok miatt van hanem a megváltozott üzletpolitika miatt.
Sokkal egyszerüben lehet egy fix hardvere fejleszteni mint pc-re valamint a butaság és lustaság amit sokan tévesen kényelemnek hisznek ,hogy egy driver frissités már lehetetlen feladat nekik.
És nem utolsó sorban a mocsok igénytelen pc portok de még a multiplatformok közül is mindig a pc-és a legrosszab.
Ha valaki nem tudná ki jár ezzel a tendenciával a legjobban és kinek az érdeke hogy ez igy folytatodjon akkor csak szólok hogy a microsoftnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A legtöbb játék ki jön mindenre...PC-re is. Az meg kit érdekel hogy nem exkluzív?
,,Amit szar lesz (és szar lesz) a bevétel kiadják õket konzolra is..." Te látod a jövõt..haver te olyan hülye vagy hogy görbíted a teret
On Metacritic, the game has an average score of 94 out of 100, based on 74 reviews.
Év játéka, több kitüntetés a multiplayernek 8 millió eladott példány.
Senki, senki nem mondhatja h igénytelen, mert nem az... persze nem hibátlan, a legnagyobb hibája h a grafika lehetett volna szebb. Mint fps rettentõ változatos, hangulatos, jó történet vezetés és MESTERI zene.
ne válaszolj rá, nyugodtan lehetsz halo hater nem vagy ezzel egyedül a világon, csak jobb ha megtartod magadnak...
Teljes homány elvakult fanatikusokkal vitázni,semmiértelme,majd telivinnyoghatjátok a topicokat amikor jönnek a szarabbnál szarabb portok.😊
Továbbra is stagnál a magyarázat: Miért konzolra fogyott a legjobban a cod4?😊
(Egyszerre jött ki,jobb mint konzolon,és mégis konzolra fogyott jobban,mert pc-n a sok warezgyík lewarezolta.)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ahogy írva lett a Crysisban pedig a nano ruhát reklámozták, mi benne a rossz? ez a fõhõs névjegye, neki ilyene van és õ a szuperkatona és õ a világmegemntõ...
Akkor nézzük meg, hogy egy braid jellegû játék mit hozhatna PC-n...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Itt tényleg maxisötét emberek vannak...
Starcraft2,diablo 3,nagy jövõ kb itt ki is merül a pc exkluzivitása,már ha exkluzívok maradnak....
Amit szar lesz (és szar lesz) a bevétel kiadják õket konzolra is...
Nehézfelfogású trógerek nemtudom hogy nem látják át hogy a warez buktatja a pc-t mint a szart,de nembaj nem az én dolgom,csak engem zavar.😊
Azaz idióta Blizzard is...hülyék ezek? PC-re fejlesztik az a hülyeséget valami Starcraft 2..meg Diablo3 ...meg a többi cég is...istenem ezek mind hülyék...
Nem tudják hogy ebben a kicsin országban ezen a fórumon itt vagyon a bölcsesség...
gondolj bele amikor megy a szimpoziumon a bemutato es a jatek elonyeit taglaljak.
1. Magasan kidolgozott grafika, egyszru iranyitas, magas szint mesterseges inteligencia, de leglenyegesebb dolog az egesz jatekban,hogy NINCS arca a szakacsnak. 😄
Jön a másik arc aki pedig elmagyarázza hogy nem a warez miatt gyászoksak az eladások hanem a gyér minõség miatt (enyhén tipikus warezbetyár hozzáállás),de szintúgy annyi esze nincs,hogy észrevegye: a jobban sikerült multiplatformok közül is mind mind jobban fogy konzolra.😊
Páran meg ezeknek irogatnak totálisan feleslegesen mert begyöpösödött agyú fanatikus idióták--> semmi értelme a vitának....Remélem mindenki magára ismert😄DDD