Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most mintha jobb lett volna atöltési idõ - eddig se volt valami gyors a 3 játék közül. BSN-n azt írták hagyjam 1 magot használni a játékot. Némileg ez is segít. De akkor is fura.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ami változott:
- Win7 Home 32 bit op (Xp után)
- GT440 videókáttya
- Digital Deluxe edition, ami régi módi telepítést használt, de feltettem az 1.02 patchet és a DLC-ket
Bárki tapasztalt hasonlót?
Driverfrissítés megvolt?
Videónézéshez nem raktál föl valami codec(pakk)ot? Azt szedd le, mert csak bekavarnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mafia2 játék simán ment, csak sajnos ez nem akar menni! 😞
Jó, akkor úgy mondom hogy amit a játékhoz adtak progikat, tedd fel (lehet hogy abban éppen nincs physx, csak mostanság már mindenhez fel kell rakni).
Szerintem egyébként akkor lép ki amikor megkapnád az irányítást (bár adhattál volna bõevebb infót is). Nézd meg akkor hogy a billentyûzet/egér/kontroller nem kavar-e be egymásnak.
El is indul a játék, csak mikor lángol az ûrhajó, és ki kell menteni a fickót, akkor kilép! 😞
Driver, directx, physx check, legfrissebb telepítése.
Az biztos, hogy csak akkor fordul le, ha megcsalod.
(van némi ellentmondás a hsz-eidben, mert elõször azt írtad, nem volt kapcsolatod senkivel, legutoljára meg azt, hogy megvolt Ash. Akkor ezek szerint azzal a mentéssel játszol tovább, ahol megvolt Ash, különben nem lenne ott a kép (ha nem volt románc, nincs kép))
PS3-nál van ugye az alapból - más ugye nem volt eddig - hogy Liara van a képen és az eején a mentõkabinnál - ha jól tudom.
De spoilermentesen és röviden válaszolva: bárkivel szakíthatsz, fojtathatsz vagy kezdhetsz új kapcsolatot. Semmi sincs kõbe vésve. ezért hívják néhol az ME-t dating-simnek is.
lenne egy kérdésem/problémám:
Az 1-bõl áthozott mentéssel játszok, ahol nem volt kapcsolatom senkivel, viszont a kabinban látom Ashley képét az asztalon a Horizont küldetés után. Elvileg tudok vele valahogy vele szakítani (akár a Horizont küldetés alatt)?
Megéri a 2.-ik rész után kijátszani az elsõ részt?
Ne törd azért össze, használtan biztos el tudod adni valakinek. Ha nem a játék, legalább az extrák miatt 😊
A mai világban tényleg fura, ha nincs, de ez lehet bármitõl. Szolgáltató váltás, távoli áramszünet, vihar és már nincs is net. A kiadók rendszeres és random maintence-jeirõl már ne is beszéljünk.
Elhiszem, hogy az internet már majdnem minden háztartásba jelen van, de könyörgöm ha éppen nincs net pl egy hétig vagy tovább akkor az ember már ne is játszon.
Lassan már a wchez is felhasználó név kell meg jelszó, hogy el tudj tárolni benne "valamit" 😄.
Ma még egy utolsó próba és dobom ki az egészet az ablakon, aztán letöltöm torrentoldalról azzal nem lesz gond. :S
Egyébként az ME 1-2hötz nem kell az Origin, kizárlóag a 3-hoz kell futnia. egyébként csak az overlay, Cloud és játék idõ mérés elõnyt add az Origin.
Nekem ebbõl egy dolog jött le: bármilyen csábító, de nem szabad megvenni a Trilogyt. Szomorú <#shakehead>#shakehead> Pedig olyan jó mindhárom játék...
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Helpet kérnék a Mass Effect 2-vel. Megvettem a ME Trilogyt, mondom tök jó lesz végre mindhárom meglesz. Elõször is úgy volt irva, hogy 1-2 magyar felirat, ehelyett az 1-hez úgy kellett magyaritást vadásznom. pfff. Azt meg is oldottam nem is annyira gáz. Na aztán nagy vigyorral végigvittem 1-et, végre jöhet a 2! Feltelepitem faszán, ahogy kell aztán nem indul, nem csinál semmit. Mondom anyukátokat... Aztán elolvastam Harbinger kommentjét és mondom megér egy próbát, letöltöm az originnel. Persze miért is ne, nem tudok online módba váltani originben. Na ez már a takarodj kategória. Végén le kell töltenem torrentrõl, hogy játszani tudjak. 3ra már gondolni se merek.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy az origines fiúk eltakarodhatnak melegebb éghajlatra, hogy az ember megveszi az eredetit (ha warez lenne akkor nem háborgok, elfogadom) és egy nagy lószart kap érte csak mert ilyen origines b*ziság kell hozzá, ami nélkül már semmit nem lehet. Warezzal nincs ennyi probléma és az még ingyen is van... -.-
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mi jelent hogy 'el sem akar indulni'? Hibaüzenetet dob, vagy nem történik semmi? Feladatkezelõben megjelenik, ki tudod-e lõni onnan? A játék mappájából .exe-vel próbáltad indítani?