19778
  • sweetchuck123
    Igen a cd galaxistól rendeltem, ott irták. Ami az origint illeti, most egy darabig nem volt netem és miután végigjátszottam az elsőt, a másodikat nem tudtam feltelepiteni mert nem volt net és az origin nem tudott felcsatlakozni... -.-.
    Elhiszem, hogy az internet már majdnem minden háztartásba jelen van, de könyörgöm ha éppen nincs net pl egy hétig vagy tovább akkor az ember már ne is játszon.
    Lassan már a wchez is felhasználó név kell meg jelszó, hogy el tudj tárolni benne "valamit" :D.
    Ma még egy utolsó próba és dobom ki az egészet az ablakon, aztán letöltöm torrentoldalról azzal nem lesz gond. :S
  • Harbinger
    A dobozon is magyar felirat van az 1-nél? A CDgalaxisnál én is láttam, talán a rendszerük hibája, hisz az 1 magyar feliratos nálunk. ÁMde a trilógiát az EA adta ki, míg az 1-et anno a CDProjekt.
    Egyébként az ME 1-2hötz nem kell az Origin, kizárlóag a 3-hoz kell futnia. egyébként csak az overlay, Cloud és játék idő mérés előnyt add az Origin.
  • genndy
    Nem zavaró, hanem sajnos teljesen jogos hogy ideges vagy. Pár hozzászólással alattad pont a Trilogy ugyanezen problémája miatt panaszkodott más is.
    Nekem ebből egy dolog jött le: bármilyen csábító, de nem szabad megvenni a Trilogyt. Szomorú Pedig olyan jó mindhárom játék...
  • Lacoka12
    más se tud csatlakozni a originre most nekem csak ofline módba fút
  • sweetchuck123
    Bocsi, ha esetleg zavaró az idegsokkom, csak ha az ember fizet valamiért, azért elvárja a megfelelő szolgáltatást. Nemhogy még szarakodni kelljen. Szóval olyankor mi van, ha nem tudom az origin fiókomat online módba váltani? (net van :))
  • sweetchuck123
    Hejhó!
    Helpet kérnék a Mass Effect 2-vel. Megvettem a ME Trilogyt, mondom tök jó lesz végre mindhárom meglesz. Először is úgy volt irva, hogy 1-2 magyar felirat, ehelyett az 1-hez úgy kellett magyaritást vadásznom. pfff. Azt meg is oldottam nem is annyira gáz. Na aztán nagy vigyorral végigvittem 1-et, végre jöhet a 2! Feltelepitem faszán, ahogy kell aztán nem indul, nem csinál semmit. Mondom anyukátokat... Aztán elolvastam Harbinger kommentjét és mondom megér egy próbát, letöltöm az originnel. Persze miért is ne, nem tudok online módba váltani originben. Na ez már a takarodj kategória. Végén le kell töltenem torrentről, hogy játszani tudjak. 3ra már gondolni se merek.
    Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy az origines fiúk eltakarodhatnak melegebb éghajlatra, hogy az ember megveszi az eredetit (ha warez lenne akkor nem háborgok, elfogadom) és egy nagy lószart kap érte csak mert ilyen origines b*ziság kell hozzá, ami nélkül már semmit nem lehet. Warezzal nincs ennyi probléma és az még ingyen is van... -.-
  • Ryder62
    Nem. Egyik DLC-vel végre normális rucit kapott.
  • Harbinger
    Én őrült megvettem a Genesis kivételével az összes ME2-es DLC-t. Akárhogyis, ez a kedvenc részem. Egy kérdés, mert épp nincs fennt HDD csere végett a játék: Garrus új rucija ugye nem battle damaged?
  • Harbinger
    Ne tedd fel DVD-ről. Csak aktiváld Originen és úgy töltsd le. Máskép lehetnek hibák. Plusz az Origin menti magának a mentett fájlokat Cloudba.
  • genndy
    Mi van, ha átnevezed a beállításos mappát, és hagyod, hogy az ME2 újra legenerálja a fájlokat, aztán ebbe visszamásolod a mentést? Erre a mappára gondolok: Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 2
    Mi jelent hogy 'el sem akar indulni'? Hibaüzenetet dob, vagy nem történik semmi? Feladatkezelőben megjelenik, ki tudod-e lőni onnan? A játék mappájából .exe-vel próbáltad indítani?
  • Viktor01
    Köszönöm. Meg fogom próbálni.
  • Evoluti0N
    Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Nekem nem a trilogy edition van meg. Szerintem a legegyszerűbb, ha írsz EA support-nak.
  • Viktor01
    Sziasztok!

Olvasgattam már lejjebb és nem találtam megoldást a problémámra. Nemrégiben megvettem a Mass Effect trilogyt. Végig is játszottam az 1-et. Teljesen jó is volt. Utána gondoltam folytatom és feltettem a 2-t is. Fel is ment szépen. El is indult. Akartam csinálni a karaktert természetesen importálni akartam a karaktert az 1-ből. Mondja, hogy használjam az utility managert. Ok kiléptem megkerestem a játék binaries mappájában a utility managert. Importáltam is a karaktert. Ezek után a játék el sem akar indulni. Sem az originből sem közvetlen ikonnal. A játékot DVD-ről tettem fel. A segítségeteket előre is köszönöm.
  • HJ
    privát ment
  • Ryder62
    Van javított verzió? Az nekem is kéne ha megvan :)
  • HJ
    privát ment
  • Doom 4
    Ezeket én is megtaláltam, azért köszi.
  • genndy
    Itt is megvannak a DLC-k fordításai.
    A magyarítás javítását amúgy Tehasut csinálta, de ahová feltette az a link már nem él. Ha benéz ide, talán lesz olyan rendes és még egyszer felteszi valahová (MP-re nem fog felkerülni).
  • Evoluti0N
    Itt megtalálsz mindent. Vagyis nem mindent. Csak a dlc honosításokat. Javított ME2 fordítást nem tudom, h hol találsz.
  • Doom 4
    Hali!
    Az itteni forumozók által javított ME2 honsítást le lehet valahonnan tölteni? Vagy megvan még valakinek? Illetve abba minden DLC benne van?
  • Lokster
    "Krogan sexual deviants", azt hiszem ezt nem szeretném elképzelni. XD
  • Ryder62
    Oké, eddig csak 500 órát játszottam a játékkal, de ez is kimaradt :D
  • Lacoka12
    xd
  • Lokster
    http://www.youtube.com/watch?v=Gq0cOBKaCxg

Úgy tűnik a beszúrásom nem sikerült, nekem legalábbis nem látszik... úgyhogy itt van simában! :)
  • Lokster
    Ryder62,

Parancsolj! :D

Amúgy ha lehetne, én összejönnék vele! :D Elvégre, he's the very model of a scientist salarian! :D
  • Harbinger
    Igen, de ezt hiszem mindig elmondja, ha van már válaszottad akkor is. Beszélges vele minden (fő)küldetés után.
  • Ryder62
    lol komoly? :D
  • Lokster
    Mondjuk bírom azt is, hogy akár M!Shep akár Fem!Shep kijátszásánál, ha nem románcolsz senkivel akkor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mordin azt fogja hinni, hogy rányomultál, és próbálja minél kedvesebben a tudtodra adni, hogy ez talán nem a legjobb ötlet a világon. :D
  • MerlinW
    Jah, akkor - bár sosem játszottam női karakterrel - Liara.
  • genndy
    Paragon FemShepemmel senki (nem is tudom, miért), Renegade-al Thane volt.
  • Harbinger
    Utolsó két hsz.: Femshepről van szó!
  • mascarun
    Miranda!
  • MerlinW
    Egyértelműen Tali:)
  • Lokster
    Thane-el kapcsolatos álláspontod teljesen érthető, viszont ettől lesz az egész kapcsolat (meg persze Thane karaktere is) tragikus. És egy kis dráma sosem hiányozhat egy RPG-ből! ;)
  • Evoluti0N
    Igazából szvsz Garruson kívül nincs is másik normális férfi LI Femshep-nek. Mivel mégiscsak ME2 topic-ban vagyunk, ezért spoiler tag-et fogok használni. Kaidan unalmas, Jacob unalmas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és még csalfa is
    , Thane és több nincs is :)
  • Lokster
    Igen, Kelly tényleg nagyon aranyos, bár inkább tudnám elképzelni egy BFF szerepkörben, mint love interest-nek. :D Egyébként sokszor eldöntöttem már, hogy Thane lesz a következő végigjátszásnál a romantikus szál (Jacob-ot eleve ki is hagyom mert csalfa! XD)... De aztán jön Garrus a reach and flexibility szöveggel és nem tudom annyiban hagyni. XD Viszont azt sajnálom, hogy Kaidan nem volt szerves része a 2. résznek, ugyanis az első részben ő volt a románcom, és jó lett volna folytatni.
  • Evoluti0N
    Mit értesz azalatt, h érdekesebb? Hogy van rendes szexjelent? Vagy a kettőjük kapcsolata kidolgozottabb? Kelly már az elejétől fogva nyomul a karakterre, amit viszonozhatunk is. Traynor-ral ugyanakkor semmi ilyesmi nincs. Persze lehet vele beszélgetni párszor, de az első bizonyíték, h vonzódnak egymáshoz, az rögtön a tusolós kaland. Mivel nem "románcoltam", ezért nem tudom, h utána vannak-e esetleg valamilyen beszélgetések vele. Nálam nem az az első szempont, h legyen szexjelenet, hanem h jól kidolgozott legyen a kapcsolatuk. Persze szex is kell bele, mivel mégiscsak az élet része és felnőtteknek való játékról van szó, h ha odaillik, akkor odavaló. Emellett Kelly olyan "megaaranyos", mindenkit szerető karakter, ami nálam a valóságban is nagyon bejön :D
  • Harbinger
    Traynor-rel érdekesebb a románc, mint Kelly-vel. =)
  • Evoluti0N
    Nálam is mindig Liara. Gondolkodtam egy Kelly-s verzión is, de aztán inkább hagytam miután kiderült, h milyen kis szerepet kap a 3. részben. Sajnálom, h nem ő van Traynor helyett amennyiben életben marad. Habár Traynor is elég hasonló figura, de azért mégsem Kelly :P
  • Harbinger
    Én azt hiszem eddig csak Jacob-ot hagytam ki. Thane, Garrus, Liara, Kelly. Más nincs is. Zaeed nem romácolható.