Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A vicc, hogy a 275-ös driver minden OK. Ellenben a 3 rész közül ez a legrosszabbul optimalizált. Miért? 1 és 3 maxra húzva hasít, itt néhol laggol. Füst és gõz effektnél tuti. A lens-flase-ek számít nem szereti, ha emelem, de nélküle nem olyan.. egyedi. Pedig ez többnyire kozmetikai effekt, nem?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nálam bevált amikor a Modern Warfare2 nél hasonlókat produkált!
Csak tipp! De nem árt ránézni!
Azért a 3-nál akkor is vicc, hogy SP alatt igen, de MP alatt nincs kék halál. Pedig egy játék, egy EXE.<#idiota>#idiota>
A halál csupán a kezdet...
Még megpróbálom leguglizni, de nem hiszem el, hogy és a BSN-n sincs egyetlen ember se, aki tudná miért van vagy ne találkozott volna eme hibával. Jelenlegi driverem WHQL 301.42
"Make me proud! Stop the rEApers!"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
szerintem mindenki tudja, melyik két betûrõl beszélek.
"The trees move. Do you not see it?"
ME1-ben még voltak ilyen logikai feladványok. Noverian mikor a VI-t kellett megjavítani. Igaz omnigéllel is elvégezhetõ ergo nem kötelezõ.
Szvsz mindig is utáltam az ilyen logikai dolgokat. Viszont a ládák feltörésével, beszélgetésekkel, pontok elosztásával, mellék küldik teljesítésével, karik kimaxolásával mindig is szerettem molyolni.
Számomra a ME-k jók (1 és 2). Viszont amit a ME3-al mûveltek szégyen.
A piac változik. Egy Kotor féle RPG nem lenne sikeres szerintük. De ezek szerint egy ME1 féle sem. Sajnos már nagyon összemossák a mûfajokat és így egy katyvasz lesz az egész. Több profit reményében teljesen casual szintre süllyesztik a játékokat.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
viszont pl Infiltrator + Kasumi + Miranda csapattal bõven kihagyható shotgun és AR tápolás, még talán a pisztoly is... az ilyenekkel faszán lehet spórolni.
Egy tipp: ne vegyél meg mindent, a legtöbb upgrade itt-ott megtalálható.
nézd meg Sentinel játékstílusát pl: Tech Armor be, ellenfelet meglátod, repül a Warp/Overload, fedezékbe be, kikukucskálsz és szétdurrantassz egy buksit, CD lepörög, megsütsz valakit biotikus erõkkel, közben ki-ki nézegetsz fedezékbõl és küldöd az áldást unszimpatikusokra, ha valaki túl közel jön és szétszedi a páncélodat, robban és felborít mindenkit, utána ledurrantod a földön fetrengõ túlélõket, tech armor vissza, ha meglátod h valaki egy peremen futkározik, megtanítod Throw-al repülni, esetleg kombózol csapattársakkal és áthajítasz pár embert a pálya túloldalára... vicces, na. nagyon.
namost ehhez képest engem a mész-és-lõsz játékmenet valami kimondhatatlanul untat. mondom, mindenki úgy játszik, ahogy akar, de szerintem sokkal szórakoztatóbb a többi kaszt jóval pörgõsebb játékstílusa.
Tény,hogy egy Engineer erõseb vagy egy Sentinel ütõsebb mix a harcban. Még ha nem is olyan spéci, mint az 1-ben. Ja, és az is számít milyen fokozaton játszol. Én Insanityn nyomulok és csak pisztolyokat, SMG-t használok. 😛
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de tényleg. a katona játékstílusa kimerül annyiban, h mész és lõsz, és a többi kaszthoz képest egyszerûen semmi izgalom nincs benne... spammelsz egy képességet (adrenaline rush), és ennyi. ehhez képest egy Sentinel nonstop használ min 3-4 dolgot, de még a másik *jó* puffogtatós kaszt, az Infiltrator is ezerszer változatosabb és élvezetesebb játékstílussal rendelkezik. (Vanguard is, de az meg gyenge)
szerintem. de persze mindenki úgy játszik, ahogy akar - nekem is volt katonával végigjátszásom, rohantam végig a játékon, mert szétuntam vele a fejem.
de amúgy: tápolj Adrenaline Rush-ra meg Incendiary Ammo-ra, Cryo Ammo-ra 1 pont nem árt Huskok ellen, Disruptor Ammo fos kis szinten, ha az kell (Geth-ek ellen megy a harc pl) inkább vidd magaddal Zaeed-et. Concussive Shot gagyi szintúgy gagyi. bonusz erõnek én Barrier-t ajánlanám, Jacob lojalitás küldetése alatt tudod megszerezni. Energy Drain (Tali) sem rossz, de az meg bekavar Adrenaline Rush spambe.
szkennelés itt
apró trükk meg... attól függ, mivel vagy?
amúgy sokkal jobb lett a harc meg minden az elsõ részhez képest. még csak most kezdtem el, a bolygók szondázását nem igazán értem, de végül is mindegy mert van elég lóvé probe-okra.
vmi apró tipp+trükk kezdõknek vkitõl ?
Enyhe spoiler. Vagyis annyira nem is az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit viszont 100%-ban állíthatok, ha Kellyvel "összejössz" nem lesz hatása a 3-ban.
Bár még nem próbáltam, de szerintem így összehozható.
Én nem értem más, hogy tudom ezen elbukni? Istentelenül kell rusholni, hogy ne legyen elég pontunk rá. Nekem még Lazy Sheppemmel is volt elég tán még a Paragonhoz is, pedig nem igazán tett semmi jót. 😄
Én az 1-et végig tudom vinni, hogy egyetlen Renegade pontom se legyen, kimaxolva és aki csak emberileg lehetséges túl élje a játékot. A 2 ettõl ezerszer egyszerûbb.
nyomsz egy ctrl+f5-öt, akkor újratölti teljesen az oldalt, akkor már nem fogod látni te sem.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
úgy néz ki másnak is beugrott ez az agyrohasztó szóvicc, én is egyetlen férfi karakteremet German Shepard-nak neveztem el <#idiota>#idiota>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az árnybróker telepítõje mellett volt valami patch szerûség.Azt elfelejtettem feltenni.Feltettem azt is és mûködik. Még egyszer köszönöm.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...