19778
  • Ryder62
    Én is így vagy úgy Liara mellett, attól függetlenül hogy FemShep vagy sem :D
  • Lacoka12
    én mindig liara mellet xd
  • Lokster
    Egy kérdésem lenne, Fem!Shep-el ki kivel "románcolt"? Csak kíváncsi vagyok a magyar közvéleményre is. :) Ami engem illet, én mindig Garrus mellett kötök ki... XD
  • Harbinger
    Sikerült, legalábbis a sztori ezúttal Infiltrator-ral. Így már túl könnyű. Sniper és assault rifle is van és az Infi piszok erős. Plusz a Mattock és Incisor fegyverek piszok jók. Viszont most Mordin nekem is meghalt, de már tudom miért. De a játékot Zaeed-Garrus társakkal toltam, ő passzolt a karakterhez. A 3 sebhelyes arcú. :D
  • Harbinger
    Pedig néha jó Renegade stílusban játszani, de ennek is min. két típusa:
    - szándékosan jerk vagyok mindenkivel, hagyom hagy hulljon mindenki
    - használom a piros betűs megoldást és így is "jó" vagyok, csak kicsit erősebb kézzel

Most az utóbbi stílusban tolom. Kivétel volt Wrex a 1-ben, látni és tudni akartam mi lesz a hosszútávú következménye. Azonfelül a ruthless és colonist Shep-em ember párti. Az X-57-et egy Batarian se hagyta el... élve.
  • Evoluti0N
    Mondjuk én se megyek 100% paragonra, de többnyire azért igyekszik jófiú lenni. Azért is volt érdekes megnézni ezt a videót, mert sok minden kimaradt. Igazából úgy igyekszek játszani, h aki jófej azzal jófej vagyok, aki köcsög, azzal én is köcsög vagyok. Arra azonban sajnos figyelnem kell, h elég paragon pontom összegyűljön ahhoz, h bizonyos döntéseket (vagy veszekedéskor békítéseket) el tudjak érni.
  • Ryder62
    Én sose vagyok csak jó vagy rossz. Általában mindig úgy cselekszek ahogy jól esik. Thane küldetésén mindig kilököm a zsoldost az ablakon, Mordin loyal missionján meg mindig felgyújtom a krogant. De pl csapattársaknak sose szólok be, vagy szimpi karaktereknek. Szóval jó persze fun a renegade de az hogy most mindenkivel leszek az valahogy nem fekszik nekem. Ahogy az sem mikor fenyegetik Shep-et hogy elkezdjek "senkinek nem kell meghalnia" szenteskedő szöveget lökni. Végigjátszottam az első két részt full paragonnal meg renegade-al de nem jött be.

Szóval úgy játszom mindig ahogy jól esik. De megpróbálok minden végigjátszásnál kicsit másként dönteni. Így 500 óra után még tud meglepetést okozni a játék :D
  • Evoluti0N
    Minden végigjátszásomnál paragon voltam. Csak a következő videó megnézése után jöttem rá, h milyen fun a renegade út :D

• Harbinger
    Kösz, én is erre hajlomtam. Más játékhoz én se veszek DLC-t, de az ME és BioShock játékok nálam abszolút favoritok. Egy Steames akciós játék és BW pont között vacilláltam: egyiket lehet egyszer vagy soha nem viszem végig, míg az ME-t gyakorta azonnal újra kezdem, amint végig toltam a 3-at.
  • Calver
    Aegis szerintem, Kestrel nagyon jó cucc, én szinte minden karakterrel használtam belőle valamit.
    [apro](mondjuk én inkább a "warezold le az ilyen DLC-t" pártján állok, nem értek egyet az EA [URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BribingYourWayToVictory][apro]"üzletpolitikájával"[/URL])
  • Harbinger
    Vettem 400 pontot, gondoltam két fegyver-páncél pakkból veszek kettőt. A Firepower packot megvettem, de nem tudom melyik legyen a másik. Az Aegis vagy az Equalizer. Mondjuk az Aegis-be legalább van még egy sniper és páncél részek, nem egybe van, mint az Inferno.
  • Evoluti0N
    Rájöttem. :P
  • Evoluti0N
    Nem rég vettem meg a Dragon Age Origins Ultimate Editiont. Hogyan tudom aktiválni a dragon páncélt a ME2-ben?
  • Evoluti0N
    Köszi a tippet. Letöltöttem és így már nem kér dvd-t indításkor.
  • Evoluti0N
    Igen. Originből indítom. Letöltöm és megpróbálom úgy. Ha úgy is kéri a lemezt, akkor max beszélek a support-tal :)
  • Optimus Prime
    Lehet az a baj, hogy lemezről van telepítve. Próbáld meg törölni és letölteni. Úgy elve a patchelt verziót szedi le. Még egy kérdés: Originből is indítod a játékot?
  • Evoluti0N
    DVD-ről raktam fel ma délután. Először raktam fel úgy, h Origin is van a gépen. Előtte beregisztráltam a kulcsot és meg is jelent a nem telepített játékok között. Felraktam a játékot úgy, h Origin nem volt elindítva, mégpedig oda, ahova az Origin is rakja a játékokat. Ha elindítom az Origin-t, akkor ott is van a telepített játékok között, el is tudom indítani Origin-ből, de kéri a DVD-t amikor elindítom.
  • Optimus Prime
    Elsőre tetted fel úgy, vagy törölted a sima telepítést? Nekem Steam kulcsom volt, de még úgyis látta, hogy telepítve van játék.
  • Evoluti0N
    Milyen hülyeség ez már. Felregisztráltam a játékot Origin-re, de így is kér DVD-t indításkor.
  • Optimus Prime
    ME2 és ME2 deluxe dition féláron a GMG-n.
  • Ryder62
    Nálam semmi hiba nincs.
  • Optimus Prime
    Másnál is van teljesítménybeli probléma egyes újra töltések után - pl halál - az Overlord-nál? Többnyire a Firewalkeres részek szoktak diavetítésé alakulni. Itt-ott crash is akadt.
  • Optimus Prime
    Nemrég meg volt, de kösz.
    A vicc, hogy a 275-ös driver minden OK. Ellenben a 3 rész közül ez a legrosszabbul optimalizált. Miért? 1 és 3 maxra húzva hasít, itt néhol laggol. Füst és gőz effektnél tuti. A lens-flase-ek számít nem szereti, ha emelem, de nélküle nem olyan.. egyedi. Pedig ez többnyire kozmetikai effekt, nem?
  • mascarun
    Próbáld meg megtakarítani a videokártyát a portól!
    Nálam bevált amikor a Modern Warfare2 nél hasonlókat produkált!
    Csak tipp! De nem árt ránézni!
  • Optimus Prime
    A 275.33 minden hibátlan, a többi játék is. A 280-astól van egy bug, ami miatt nem váltottam, de a 295-re kijavították, de attó lfogva random kék halál. Próbáltam béta és WHQL drivert is.
    Azért a 3-nál akkor is vicc, hogy SP alatt igen, de MP alatt nincs kék halál. Pedig egy játék, egy EXE.
  • Fenrir
    A hiba az ön készülékében van, ha nem csak az ME2 csinálja hanem más játék is. Előző driverrel is ezt csinálta?
  • Optimus Prime
    Senkin nem találkozott itt kék halállal jelenséggel Geforce 295 és újabb driver esetén? Nekem random csinálja, de csak az ME2, a 3 kevesebbet SP alatt, és MP alatt SOHA! Más játéknál is van gond, mint a TF War for Cybertron vagy a Space Marine. De pl. az SMNC okés, pedig az is Unreal3. A gépem adatai lent.
    Még megpróbálom leguglizni, de nem hiszem el, hogy és a BSN-n sincs egyetlen ember se, aki tudná miért van vagy ne találkozott volna eme hibával. Jelenlegi driverem WHQL 301.42
  • Fenrir
    Activision? :D
  • Ryder62
    Pontosan.

"Make me proud! Stop the rEApers!"
  • Calver
    vedd azt is figyelembe, h nem csak BioWare-ről van itt szó... ott van még mögöttük valami kétbetűs, aminek a neve a legtöbb játékos számára egyet jelent az általuk elképzelhető legrosszabb dolgokkal - elsietett játékok, copypaste helyszínek, egydimenziós józsika (és egyéb retardáltak) mint célközönség, futószalagon gyártás, minden egyéniség hiánya, minden évben ugyanaz a játék kiadása, promóciók amik arcon köpik a játékosokat, de legfőképp: undorító és gusztustalan pénzéhség...

szerintem mindenki tudja, melyik két betűről beszélek.
  • Evoluti0N
    Ott van pl. a Dragon Age 2, ami a legtöbb rajongónak nagy csalódást okozott. A Dragon Age Origins Ultimate Edition megvan eredetiben, a 2. részt eszembe se jut megvenni. A Mass Effect 3 is sok mindenkinek azért nem tetszett (a rossz befejezés mellett), mert még jobban egyszerűsítették. Nem tudom hogy nem tudják felfogni, h az embereknek, a rajongóknak, akik rpg-ket várnak a Bioware-től, nem erre van szüksége.
  • Evoluti0N
    Az a vicces, h állítólag a Dragon Age volt eddig a legnagyobb példányszámban eladott játékuk. 2009-es, szal nem olyan régi és a játékmenetében igencsak hasonlít a KotOR-ra. Szóval nem tudom, h miért gondolják, h az embereknek egyszerűbb és akció orientáltabb játékra van szükségük. Egy Bioware-től nem ezt várják el az emberek.
  • Ryder62
    A Kotorok szerepjátékok voltak. Jó kis RPG-k. Viszont a ME-k inkább akció RPG-k. Sőt a ME3 már csak akció.

ME1-ben még voltak ilyen logikai feladványok. Noverian mikor a VI-t kellett megjavítani. Igaz omnigéllel is elvégezhető ergo nem kötelező.

Szvsz mindig is utáltam az ilyen logikai dolgokat. Viszont a ládák feltörésével, beszélgetésekkel, pontok elosztásával, mellék küldik teljesítésével, karik kimaxolásával mindig is szerettem molyolni.

Számomra a ME-k jók (1 és 2). Viszont amit a ME3-al műveltek szégyen.

A piac változik. Egy Kotor féle RPG nem lenne sikeres szerintük. De ezek szerint egy ME1 féle sem. Sajnos már nagyon összemossák a műfajokat és így egy katyvasz lesz az egész. Több profit reményében teljesen casual szintre süllyesztik a játékokat.
  • Although
    Belegondoltam most, jópár éve volt hogy a KOTOR-okat végigjátszottam és már akkor sem számítottak új játéknak, de most így emlékezve még a ME2 is olyan mintha már nem is a Bioware készítette volna azokhoz képest. Jók ezek csak sokminden hiányzik belőlük, épp eszembe jutott az a rész a KOTOR 1-ben amikor egy kaput kellett úgy kinyitni hogy 3 oszlopon a különböző energiaszintű kapcsolókat, egymás kizáró feltételek figyelembe vételével, kellett átvinni 1-ről a 3.-ik oszlopra. Relative gyorsan megoldottam 10 vagy 15 perc, viszont a templomi padlós puzzleba beletört a fogam. Hiányoznak ezek a dolgok már. Olyan ez a ME2 mint egy akciófilm. Hehe kb mintha a Prometheus-t akarnák a 8-ik utas a halálhoz hasonlítani. Egyébként azok az emberek akik a Kotor-t csinálták még a BW-ben vannak?
  • Calver
    azokat csak azért nem írtam le extrában, mert fegyver és egyéb upgrade-ekhez képest picsafüst az áruk. de igen, azokból is felesleges 1-2 jón kívül mást megvenni.
  • Optimus Prime
    Meg van sok armor piece, amit szintén felesleges megvenni. Főleg a sisakok, fejizék. Hülyén festenek és semmi extrát nem adnak.
  • Calver
    megtalálható, de a boltos fejlesztések hozzáadódnak.
    viszont pl Infiltrator + Kasumi + Miranda csapattal bőven kihagyható shotgun és AR tápolás, még talán a pisztoly is... az ilyenekkel faszán lehet spórolni.
  • Optimus Prime
    Velem ilyen az első végigjátszásnál se volt, pedig én is kicsontoztam teljesen. DLC-kből csak a Cerberus adta DLC-k voltak.
    Egy tipp: ne vegyél meg mindent, a legtöbb upgrade itt-ott megtalálható.
  • Calver
    emlékeim szerint nem tudsz minden fejlesztést megvenni első végigjátszásra, max talán ha DLC-ket is végigtolod (LotSB pl ad közel 100k creditet) és válogatsz - pl shoti fejlesztések legtöbb karakternek teljesen feleslegesek.
  • Plata
    Sziasztok,minden küldetést megcsináltam,felfedeztem az egész galaxist,már csak a kaszás IFF van hátra és az hogy átmenjek a relén.De elfogyott a pénzem és még boltban van pár upgrade amit meg kéne vennem.De már az összes bolygót át vizsgáltam,minden csillagköd 100%.Honnan lehetne még pénzt szerezni?