Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mikor kéne,hogy küldjék a levelet?
A halál csupán a kezdet...
Most ha oda megyek Liarához akkor azt írja hogy egy nap megtalálja mert hibázni fog vagy valami hasonló.Ja és a DLC-t a játék kezdése után telepítettem az baj?
Feltelepítettem az Árnybróker Rejtekhelye DLC-t és lemagyarítottam.
Megcsináltam a Horizont és az Ilium-os küldetéseket is de nem jelenik még meg az árnybrókeres küldetés.Mikor fog megjelenni a küldetés, vagy mit kell tennem ,hogy elinduljon a küldi?
(Nincs Cerberus Network-om).
Elõre is köszönöm a segítséget.
Korábban már újra összejöttem Liara-val, így azt nem ütötte, bár szerintem nincs lényegi hatása a románc szálra, bár kiderül a 3-ban, hogy mikor újra találkozok vele mi egyebet mond még.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
tekintve h (csapat méretétõl függõen) finálé végigtolható simán 3 lojális karakterrel, kétlem h nagy gondjaid lennének.
"The trees move. Do you not see it?"
Thane ruháját nem nagyon figyeltem így nem tudok arra válaszolni hogy bugos-e.
És van különbség dialógusokban vagy a 3-ban, ha Legion-t a royality küldetése után viszem Tali-éra vagy mindegy?
Az Arrival-nál én kb. 2-3. hullámig bírtam ,gyorsan flankelnek. De majd beveszem maga abba a sarokba. A YMIR mech nem gond, ráküldöm a drone-t (Enginner), én a lángszóróstól félek. Ha leszedem az armorját csak overload és placcs. A másik lehetõség, hogy vissza veszem a nehézséget. 😛
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Arrival:
Egyszerû az az acsi. Van az a objektum amit megmutat az a nõ, majd ugye ott lesz egy kisebb lõdözés. Itt tartanod kell a frontot. Én egy oszlop mögé fészkeltem be magam, szembe azzal az ajtóval ahonnan jönnek az ellenfelek. A YMIR mech érkezéséig nagyon jó búvó hely, egyszer kétszer ha eltaláltak és mindig elölrõl támadtak. 5 hullám lesz, utolsónak jön a YMIR, azt legyõzve kész is.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Valamint van valakinek tippje, hogy csináljam meg az Arrival-ban azt 5 hullámos achit Insanity-n?
- My intel suggests you got a message, Shepard. I'm already tracked the source and I'm sure it's not a spam.
Vagy mondjuk ott iszogatna Kasumi szobájában. 😊
De, ami elsõnek eszembe jutott, ha õt küldenénk a Collector Base-en a szellõzõbe, ugye aho lmeleg lesz és minden csapattagnak van erre több kommentje. Az Illusive Man mondhatná ezt:
- Shepard, it's getting hot here. My cigarette is got light without a match.
xbox-on játszok a játékkal és az a nagy gondom, hogy nem hajlandó átállni németre.mit kéne csinálnom?
amúgy pc-n végigjátszottam már egyszer magyar felirattal, de jó lenne azért, ha nem csak az emlékezetemre kéne hagyatkoznom a párbeszédeknél.
plusz iszonyatosan erõs a karakter, bele kell tanulni kicsit Shadow Strike használatába (gyakorlatilag ugyanazok a limitjei, mint Vanguard-féle Charge-nak), de kb minden más "védelembontó" képességet üt, fõleg az elején. (késõbb is nagyon jó, csak mivel tech képességnek csak cooldown szempontjából számít, sebzést meg combat-ként kapja, nem nõ a sebzése úgy, mint többinek)
Meg vicces Hock gyûjteménye. Na meg a Saren szobor, fõleg ahogy Shep nézett rá. Gondolom ez poén akart lenni.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Egyébként kiábrándítóan könnyû volt a befejezés és kicsit rövid is, de azért nekivágok mégegyszer.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Úgy tudom, van egy bolygó ahol lehet szerezni egy bónusz fegyvert ha Csillagvadász fokozaton játszik az ember.
Anno az elsõ végigjátszásnál még tudtam, de most már nem emlékszem.
Melyik bolygóról van szó???
Tudom, hülyeség ennyit költeni rájuk, de ezenfelül csak a BioShock DLC-kre áldoztam, a többi játékot nem szeretem ennyire. 😊
A második részbe úgy tudod átvinni a mentéseket, hogy ha elindul a launcher akkor a beállításoknál van egy Save Game fül ahol be tudod másoltatni vele a mentéseket. Utána a második részt elindítva azt választod ki, hogy az elsõ rész mentését importálod, tehát nem új karaktert kezdesz.
Ha a második részbõl importálsz karaktert a 3-ba akkor a kreálásnál lesz rá lehetõséged, hogy másik karakterosztályt válassz, legalábbis én így emlékszem.
A halál csupán a kezdet...
A virágbolti dlc-ket fel tudod rakni eredeti játékra is, de csak úgy, h crackeled a játékot. Online hozzáférést a beállításoknál a játékban elõször ki kell kapcsolni.
Átvitt mentésnél, azaz importált karinál lehet kasztot és kinézetet is változtatni. (nevet, nemet nem)
A mentés importálás módjáról lásd a #19374-es hozzászólást.