Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Tudnátok segíteni?Feltettem az Árnyékbróker-kieget,magyarítást,ahogy kell.Mégis,ha beérek az Árnyékbróker hajójába,hibát észlel és leáll a játék.MI lehet a megoldás?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Calver
full biotikus = Adept
pisztoly, SMG, és collector hajó után amit akarsz. AR-t ajánlom Mattock miatt.

képességek itt. Warp baromi jó, Throw/Pull/Shockwave-t ismered, Singularity-tól én nem voltam elájulva. Sentinel szvsz viccesebb. bónusz erõnek mindkettõnek AP Ammo a nyerõ szvsz.

Samara-nak amúgy van ám még viccesebb felhasználása - Pull-al kombózás ha lehet (Miranda erre kiváló, Unstable Warp ugyanis cooldown-t is csökkenti nála), azon kívül Reave spam. egyetlen gondom vele mindig is a "bájos" személyisége volt...
avagy NAGYON nehezemre esett Morinth-os résznél nem kicsinálni, mert egy elszállt fehérköpenyes igazságosztó, és minden megszólalásánál legszívesebben lefejeltem volna Krogan stílusban

"The trees move. Do you not see it?"

Ryder62
Azért egy vanguard + samara tarol ám. Én felemelem a célpontot, Samara meg akkorát pushol belé hogy kirepül a pályáról. Jacob lojális küldijén ezzel a technikával mindenkit a vízbe hajigáltam :D Volt olyan mech amit olyan magasba repítettem hogy egy kis pöttynek látszódott az égen. Nem túlzás.

Most akarok egy full biotikus kaszttal menni majd. Az milyen fegyókat cipelhet magával? És milyen plusz képességek vannak egy vanguardhoz képest?

Soldier sztem rém unalmas, szürke lövölde. Ellenben a többi kasztnál lehet taktikázni, kombinálni a dolgokat + fun dolog így tarolni az ellent :D

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Calver
Infiltrator, konkrétan õk a legtáposabb mesterlövészek idõlassításuk és Tactical Cloak miatt. meg kurvajó a játékstílusuk, fõleg a tejet is megaltatóan unalmas Soldier-hez képest.
btw nem érdemes mesterlövész puskát választani többi kaszttal, másoknak egyszer nem is olyan jó, másodszor meg ott van a Mattock, ami nagyon erõs.
és ja, Eviscerator ingyenes Cerberus-os cucc.

Optimus Prime
Az M-22 a Cerberus armor és fegyver? Az armort nem nehéz kiszúrni, de a fegyvert...
Elsõ végigjátszásra abba páncélba mentem. Mikor Shep táncolt meg ivott. XD Snipert amúgy melyik kaszttal is lehet használni Soldier-en kívül, amivel nem hiszem hogy az életbe játszok még egyszer. Eh, hülye kérdés a collector hajón lehet választani: shotgun, sniper, rifle.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Calver
...valamint Phalanx-on van alapból egy pocsék lézercélzó célkereszt helyett, bár ez "eltávolítható".

Calver
egy kimaradt, M-5 Phalanx, ami szintúgy gagyi. nagyot sebez, de nagyon lassú, ezért DPS-e a béka segge alatt van. M-6 Carnifex jóval hatékonyabb unszimpatikusok páncéljának bontására (konkrétan mesterlövész puskákat leszámítva mindennél hatékonyabb), hiába kisebb a tár.

Calver
hátkérlekszépen, DLC-s fegyverekrõl:
M-22 Eviscerator vicces, és szép nagyot csíp, Geth Plasma Shotgun-t nem vágom.
M-12 Locust legjobb SMG, nevetségesen pontos és kellõen nagyot csíp.
M-96 Mattock kb a játék legjobb fegyvere - baszottnagyot sebez, nagyon pontos, félautomata, iszonyatosan jó.
sniperek fosok, csapattársnál egyik pedig bugos, és halálosztóvá változtatja õket.

Mattock mindenkinek jó collector hajó után, Locust pedig miután elhagyod Freedom's Progress-t rögtön elérhetõ.

Optimus Prime
Én gondolkozom pár DLC megvételén. A fegyver packos megéri? Úgy értem, amiben a Mattock is van, most jöttem rá, hogy az az fegyver, ami a 3 demójában is van (2. pálya) és multiban is elérhetõ volt. Tetszik, mert nehezebb fegyver, mint a pisztoly, de mégse full automata és túl könnyû vele insanity-n. :P
Ami kérdésem lenne, hogy azokat a fegyvereket milyen kaszttal tudom/lehet használni? Vagy lévén DLC-s cucc nem számít?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

PiszkosFred
Igen, sajnos annyi hatranya van a ME3 fele folyamatosan beszednek, hogy amig az elso reszben a kattintasok iktattak be szunetet es volt idod megerteni/feldolgozni az infot, addig a haromban megy folyamatosan.

Ha kerdezik, en is mindig interaktiv filmkent hivatkozok a harmadik reszre, talan a Still Life volt meg ilyen, amire azt mondtam, hogy ha kell, moziban is vegigulom a 30-40 oranyit vegigjatszast :)

Calver:
Ez fel sem tunt, igaz paragon karakterrel jatszottam vegig eloszor, most keszul a renegade femshep, ott majd megnezem.

Parbeszedre a legjobb pelda:

Mass Effect 1-2:
- Shep, meg kellene tamadnod a kalozo bazisat XXC-n, es elpusztitanod egyszer s mindenkorra.
- Hol talalom a XXC-t?
- A Kigyo rendszerben.
- Mit tudsz mondani a kalozokrol?
- Fokent emberek, inkabb technikai es katonai szemelyzet, biotikusok nincsenek a soraikban.
- Merre van a Kigyo rendszer?
- Jobbra ket utcaval.

Mass Effect 3:
- Shep, meg kellene tamadnod a kalozo bazisat!
- Oke, valami info?
- Keresd meg a bazisukat az XXC-n, pusztitsd el oket egyszer s mindenkorra. A Kigyo rendszerben talalod meg oket, innen ket utcaval jobbra. Fokent emberek a tagjaik, de inkabb technikai es katonai szemelyzet, mint sem biotikusok, akik vagy nincsenek a soraikban, vagy csak nagyon keves.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Amit az elsõ bekezdésben írsz, arra mondtam én hogy mozi. Egyet klickelsz és megy a show magától, te meg csak gyõzd befogadni az infot,loret,stbt. Ami nem rossz, de kétségtelenül más, mint az elsõ két részben.
Calver
két választási lehetõség beszélgetésekben nekem annyiban csípte a szemem, hogy nem a "semleges" válasz tûnt el, hanem a renegát, és a semleges lejjebb mászott eggyel.
értsd: elsõ két részben a kedves fõkarakterem mindent mindig jól csinált... és közben a galaxis egyik legnagyobb seggfeje volt, *mert megtehette*. kötekedés, gúnyolódás, fenyegetõzés, fél galaxis pofánverése, másik felének arcába pisztoly nyomása? mindre igen. és rohadtul szórakoztató volt.

na, harmadik részre ez sikeresen eltûnt... és helyette renegát válaszok mind inkább ilyen katonai faszcibálások. <#schmoll2> (sry, erre nem tudok szebb kifejezést)

Még tegyük hozzá azt is, hogy rengeteg párbeszéd van, de ezek többsége nem a jól megszokott "mozizós" beszélgetés, hanem csak simán dumálnak, mindenféle bevágás, vagy felelet-választás nélkül. Mint a második részben a DLC karakterek. Ez a csapattársakkal való beszélgetési lehetõségek 2/3-át teszi ki. Ez van akit zavar, van akit nem, de nekem marhára nem tetszett, az ME nem arról szól, hogy csak úgy állsz és megy a szöveg. Az viszont tényleg plusz, hogy a társak már egymással is dumálnak. A harmadik lett a legjobban kidolgozott ME rész, a harcrendszer is nagyon jó, de sztoriban nem éri be az elõzõ kettõt (legalább is szerintem, és nem, nem a vége miatt).
Optimus Prime
Végre valaki, aki megírta spoilerek nélkül, hogy milyen is lett a 3 beszélgetési/választási rendszere. Eddig senki nem adott épkézláb választ. Némiképp érthetõ. Jobban belegondolva a 2 választás is elég, hisz igen vagy nem, minek egy talán?
Mondjuk adott egy eset látod feléd tart az ellenség, választási lehetõségek: támadás; visszavonulás; ötletek? A harcedzett Shepard-höz nem igazán áll ez a bizonytalanság.

A mini játékok hiánya viszont engem lehet zavarni fog. Bár az 1-é ritka együgyû volt, én mostanában elkezdtem élvezni. A 2-é értelmesebb, de 100x-ra fárasztó.
De amíg ezen hibák nem mennek a sztori és a karakterek rovására nem érdekel. A kicsit gyengébb grafika se zavaró, ha olyan mint a demóban.

PiszkosFred
Kijavitanalak. Nincs kevesebb valasztasi lehetoseg a ME3, ez butasag. Egyszeruen arrol van szo, hogy azok a beszelgetesi lehetosegek, amelyeket korabban 3 kattintas/valasztas utan ertel el (extra infok, nem dontesi pontok), azokat msot automatikusan elmondja neked egy kattintas utan, nem kell folyamatosan rakattintanod, hogy folytassa. Egyszerusodott? Ha igy nezem igen. Logikusabb es esszerubb igy? Igen. Hanyszor volt az a ME1-ME2ben, amikor rakerdeztel valamire, aztan az a valasz felhozott egy darab uj kerdest a bal oldalon, majd az megint csak egy ujat. Vegigkattingattad es visszatertel a kiindulashoz. Semmi dontes nem szuletett, csak informaciokat kaptal, hatterinfot, lore-t, stb. Na most egyszer kell kattintanod, es a tobbi mar lemegy automatikusan.

Hja, es megfelelo reputacio illetve renegade/paragon pont mellett van valasztasi lehetoseg, szinte minden szitut megoldhatsz 3 ill 4 fele keppen. De ehhez tenyleg importalt savegame kell.

K*rva sok mellekkuldi van, csak meg kell oket talalni. Neha vissza kell menni egy-egy helyre, mert ha csak a fo sztorira figyel az ember, akkor elsiklik egy par felett. Meg kell allni hallgatozni, figyelni az NPC-ket, vegighallgatni az egymas kozotti beszelgeteseiket, akkor elcsipsz infokat.

A minijatekok viszont igaz, az szinte teljesen eltunt, ami maradt, annak sem sok ertelme van. De hat ez legyen a legnagyobb baj, nekem nem hianyzik az elso resz elektronika/kodfejtes minijateka, az oruletbe kergetett, ahogy a masodik resz bolygoszkenneleses f*szsaga.

Az utolso 15 percet hagyjuk, az mar tenyleg nem ebbe a topikba tartozik :) Csak arra figyeljen a tisztelt jatekos, hogy eret ne vagjon miatta, mert legkevesbe sem hianyzik, hogy a bulvarsajto a ME-re fogja egy idiota halalat, ahogy azt szokta a CS/GTA/BF stb jatekosok eseteben.

Ryder62
Nem azért húzzák le a ME3-at mert sokan nem tudnak angolul. Hanem mert vissza fejlõdött. Ne aggódj hben, ha tetszett az 1 és 2 akkor a 3 is fog. Olyan apróságokban butolt inkább a 3 mint pl a párbeszéd (csak két választási lehetõséged van legtöbbször), mellék küldik, minijátékok hiánya stb. Ettõl függetlenül nagyon jó játék lett. Csak még érzõdik hogy dlc-kre alapoztak.

Például humor van bõven a játékban. Egyszer egyszer hangosan felnevettem :D

És mindenképp importált karival érdemes elkezdeni a ME3-t.

Optimus Prime
Pedig én a sok párbeszédet szerettem, fõleg ha én is alakíthatom. De már a sok chit-chat is bejövõsebb, mint csak lõni. Bár azt is szeretek, de a játékban kellõ az egyensúly. Bár Tali loyality küldetésén, amennyit lehet beszélgetni... Meg persze az is változtatja, hogy reagálsz.
Plusz ott van, hogy nõi vagy férfi Shepardel, a 2-ben meg hogy kivel alakítasz románcot.

Botond
Én nem regényhez hasonlítanám, hanem filmhez, amit néha megszakít egy kis lövöldözés. A harmadik rész sokkal lineárisabb mint a kettõ, de sokkal több is a "mozi elem". Szerintem méltó lezárása a trilógiának, és neked is tetszeni fog. A fanyalgók többségérõl kiderül mindig, hogy a) eleve nem beszél angolul, csak pewpew, meg lvlup és upgrade azt rohanás tovább, és esélye sincs elmerülni a történetben, vagy b) angolul értene, de csak pewpew, meg lvlup és upgrade azt haladjunk, a dumát spacel léptetem tovább és csá. Pedig pont ez a szépsége. Ilyen szépen kidolgozott játékuniverzum kevés van, talán még a Gothic elsõ három része adja ezt a feelinget.
Ez tök érdekes! Én ugyan alig 1,5 hónapja mondhatom magam igazán Mass Effect rajongónak, mivel akkor kezdtem el az 1-et. Most játszok a 2-vel, és egyszerûen hihetetlen, hogy a játék olyan, mint egy regény. Az alap problémafelvetések megvoltak az 1-ben. Volt egy kis ütközet is a játék végén, aminek csak pillanatnyi gyõzelem lett az eredménye, mivel a legnagyobb ellenséggel való küzdelem még be sem indult. Megvoltak alapkonfliktusok, különbözõ fajok problémái felvázolódtak, megismertünk különbözõ fajok történetét. És itt le is zárul az 1. Aztán jön a kettõ, ahol is ezek a problémák kerülnek górcsõ alá, és mi megoldjuk a fajok egymás közti problémáit, és a kapcsolatok különbözõ csapattagokkal valóban a saját szájízünk alapján változik. A 2. résztõl már megtudjuk hogy az igazi szabadságot még az 1. rész sem adta meg, bárha nagyon jól elhitette velünk, és hiányérzetünk sem volt. Aztán itt vannak a DLC-k is, amik olyan extrákat adnak, amitõl az 1. és a 2. rész valóban összefonódnak. A végkimenetel szinte már teljesen egyedire szabható. Nem hiszem hogy élveztem ennél jobban játékot életemben, és hogy ezt ennyi idõ volt mire felfedeztem. Már most sajnálom, hogy már csak 1 rész maradt, és abban biztos vagyok, hogyha még olyan dolgok is lesznek a 3-ban, amik miatt a nagyközönség lehúzza, akkor is imádni fogom. Tudom hogy ez se nem kérdés, se nem segítség nem volt, csak úgy éreztem jó lenne leírni, hogy lássátok, hogy azért nem borul le mindenki a Mass Effect univerzum elõtt, mert hozzám hasonlóan eddig még senkinek sem volt róla olyan infója, ami felkeltette volna az érdeklõdését. Jó egy kicsit kiszakadni a Star Wars világból, körbenézni, és észrevenni, hogy van még olyan nyílt univerzum is, ami tud kínálni olyan lehetõségeket, amikhez képest egy lineáris Script-FPS játék nem érhet fel!
Doom 4
Hali! Újra kellet raknom a mass effect 2-t és nem tudom hova volt lementve a javított magyarítások (alap játékhoz meg dlckhez).
Valaki be tudja linkelni õket?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

PiszkosFred
Allj Miranda partjara, majd kesobb keresd fel Jacket, es mondd meg neki, hogy szerepet jatszottal, azert valasztottad Mirandat, de valojaban Jacknak adsz igazat.

Victor1103
Igen az elsõ részt tényleg gyors tempóban vittem végig mondhatni csak átszaladtam rajta és meghoztam a fontosabb döntéseket viszont a 2ben már mindenre ügyelek és kommunikálok a csapatommal is rendesen általában mindig paragon pontokat kapok. Próbálok még akkor többet gyûjteni a Jackes missziót pedig utoljára hagyom. Ha pedig végképp nem engedi akkor mindenkit lojálissá teszek és ha Jack nem lesz az akkor majd õt is viszem magammal az utolsó harcba úgy tuti túléli.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Optimus Prime
Akkor nagyon gyors tempóban vitted végig addig, meg elõtte az 1-et is, mert ha az 1-bõl van egy importod max paragon/renegade ponttal, akkor tuti az egyik összebékítõ szöveg elérhetõvé válik.
Nem tudom más hogy játszik, de nálam itt még sose volt gond.

wesker24
Viszont ha mindenképp választani kell és nincs más lehetõség akkor szerintem Mirandának adj igazat habár igy bukod Jack lojalitását de késõbb nagy nehezen majd kiengesztelheted !
Calver
több paragon pont kell egynek, szóval gyûjts még illetve respec +100% talentre, de egy nem lojális karaktertõl nem lesz hullás, csak ne használd.
viszont ME3-ban meglehet h meghal.

wesker24
Ez nagyon egyszerû ha elegendõen magas paragon szinted van akkor beadja a kék választást ahol mindketten lenyugodnak és egyikük lojalitását sem bukod ha nem elérhetõ a kék verzió akkor valószinû hogy nincs elegendõ paragon szinted hogy mindkettõt kibékitsd !
Victor1103
Sziasztok!

SOS segítségre lenne szükségem.

Röviden a szitu: Még nem játszottam a 3-al mert elõtte végigviszem megint az elsõ és második részt. Paragonként szeretném befejezni a 2-t úgy hogy mindenki lojális és életben maradjon. Na mármost az a bajom hogy Mirandának megszereztem a lojalitását, meg már a romance jelenettõl se sok választ el vele viszont a bibi a következõ: Jacknek van a lojalitás missziója Pragián. Mikor onnan visszatérek mindig bejátsza a Jack és Miranda közti veszekedõs jelenetet.

Itt két lehetõségem van csak. Vagy Mirandának adok igazat és Jack nem lesz lojális vagy Jacknak adok igazat viszont ilyenkor hiába a románc és Miranda már megszerzett lojalitása mindkettõt elvesztem. Nem akarom hogy a játék végén bárki is meghaljon szóval légyszi segítsetek ezzel mit lehet kezdeni? Elõre is köszi.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ryder62
6850 a kari és 8X az élsimítás (ez a max)

Calver
Cain kérlek úgy, h ha 100%-on van, akkor tudsz vele küldeni egy ajándékcsomagot... ami úgy néz ki, mint egy atomrobbanás, és sebzése is stimmel.
gyakorlatilag mindent megöl egy lövésbõl - Praetoriant is simán, IFF küldi végénél is egy gombnyomással befejezed a nagy harcot, nem kell Huskokkal játszadozni - és amit nem, azt is közel kivégzi... "fõellenséget" persze nem öli meg azonnal, de felezi armorját simán.

Cain táp. nagyon.

Fpocok
Ha van 100, akkor tudsz egy baromi nagyon durrantani. Lehet 100 fülé menni is.
Egyszer próbáltam ki. Achievementhez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Nekem elég jónak tûnt így a végén a shredder, a Collectorokat szedte rendesen. Meg tetszik az animációja.
A Cain hogy mûködik? Mert ammonál valami százalékot mutat, de nem nálam még sose volt 100 és ha használni akartam YMIR mech ellen meghaltam. Ergo egy heavy pistollal jobb vagyok ellene, mint a Cainnel.

Ryder: hányszoros AA-t használtál és milyen VGA? Megpróbálom már én is. Minden maxon van, cinematic lights 2 értékéne, de az anizotróp kikacsolva. Néhol így is laggol ,de fõleg cinmeatic részeknél. Viszont észrevettem, hogy a 'Use Spherical Harmonic Lighing' sokat dob a grafikán. Fõleg a szemek lesznek élethûbbek, meg a tükrözõdések. Példa: Collector hajó fémes részei!

Calver
Warp Ammo Infiltratornak jó Barrier-ek bontására (nincs rá semmi más képzettsége), meg globális sebzésnövelésre, másnak AP Ammo vagy amit alapból ismer jobb általában.

Shredder fos, 10%-al ad csak nagyobb sebzést mint AP, viszont nem hat páncélra. Casual-on még lehet h használható, afelett kuka.

nagy dög ellen meg Cain az igazi <#vigyor1>

Hali!
Egy kérdés!
Nem régiben sikerült beszereznem egy 5.1-es hangcuccot, meg lehet valahogy oldani, hogy a játék is 5.1-es hangokat adjon ki?:D

Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, elég noob vagyok ilyen téren!
Fpocok
Gratula, ha sikerült. Az tényleg nehéz már szerintem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Itt sírtam napokkal ezelõtt hogy a játékban random zuhan az fps. Illiumnál kicsit feltûnt hogy recések az élek gondoltam ráteszek driverben élsimítást. Tû éles élek és azóta egy fps drop sem volt. Úgy fut ahogy kell, 60 fps-el.

A kérdés hogy ez wtf? Nem szereti a gépem a recés ME2-t vagy mi? <#vigyor>

Optimus Prime
Sikerült így is. Insanity-n azért már nehéz, fõleg, hogy az achijaim semmisé váltak. :S De így pisztollyal szedtem le a nagy dögöt. A warp és shredder ammokat még nem is próbáltam.
Harbinger-nek kiszúrtam egy újabb vicces monológját: "Stop it, Shepard!" XD

A kedvenc válasz opcióm az Illusive Man-nek a vége felé

Optimus Prime
Kösz a válaszokat. Más mindenki lojális és minden upgrade megvan. Csak gondoltam talán valamit még ki tudok csikarni, ha a már lojális Legiont viszem a Floittlára. Hisz akkor már a "béke" akár küszöbön is állhat a Geth-Quarian felek között.
Nem baj, így nagyobb a kihívás.

Calver
ez így nem pontos. IFF után van idõd egy vagy két küldetésre, lojális csapattagoktól függõen - egyre mindenképpen, csak beszélj Legion-nal mielõtt hozzáérnél térképhez.
utána aktiválódik a megszerzett IFF, azután kell rögtön menni.

#19289: egy nem lojális csapattag nem akadály, csak ne küldd sehova, és lehetõleg ne vidd magaddal a végén/küldd el legénységgel az erõs pofozóidat (Grunt, Garrus, Thane), és rendben leszel. bõvebben itt.

még akkor vagy szarban, ha elõtte nem kérdezted meg hajó tápolásokról, mert akkor nyekkeni fog valaki.

wesker24
Ha az IFF küldi után nem indulsz azonnal akkor buktad a legénységet !

Optimus Prime
Azt hiszem ezt most elszúrtam. Megvolt az IFF és megcsináltam gyorsan Legion loyality küldetését is. De sajna így nem jutott idõ Tali-éra. Ha még most megcsinálom meghal valaki a személyzetbõl? Vagy csak Tali-t ne küldjem olyan helyre, ahol nincs biztonságba?

*a hajón rendesen beszélni
A két társ, akikkel nem tudsz rendesen beszélni dlc tartalom, a hozzájuk tartozó küldi is értelemszerûen :)
Emellett nem igazán lehet felismerni, h mi dlc tartalom és mi nem :) Nem akarok lespoilerezni neked dolgokat, mivel csak úgy tudnám elmondani, h mik vannak a dlc-kben :)
Valamint dlc-bõl származó felszerelésekrõl kapsz levelet a játékban, h xy innen-onnan szerezte be és így került a hajóra.
Ja jó rendben van :D csak mert én is ezekhez találtam egyedül magyarítást. Ezelõtt arra gondoltam, hogy akkor a többi meg nincs egyáltalán lefordítva. De ezek szerint akkor nem várható semmi fennakadás gondolom, mivel játék és patchek fenn, multi DLC pack fenn (+ amelyik DLC-k abból kimaradtak), aztán magyar nyelvû textfájlok csere a leírtak alapján. És persze csak a configban átírni az INT-et HUN-ra. Csak azért mondom, mert én ezt mûveltem, és egyelõre minden jól megy. Azt azért elmondanátok, hogy hogyan fogom felismerni, ha összefutok egy DLC tartalommal, csak mert én most játszom elõször, és nem tudom hogy mik azok, amik csak az alap játékhoz tartoznak, és mik nem. Jó nyilván valóan a Genesis kiszúrja az ember szemét, de mondjuk az ilyen felszerelés DLC-kbõl mikor kapok tartalmakat? Meg az új társak lehetõsége, akikkel találkozhatok majd, az sem fog nekem szemet szúrni így, hogy nem ismerem az alapot. Az új küldetések meg beleépülnek a sztoriba? Azaz nem fog rá semmi utalni, hogy az xy DLC tartalma volt?
Arrival, Lair of the Shadow Broker, Alternate Appearance Pack 2. Ezekhez kell külön magyarítást tölteni. A többiben benne van a magyar nyelv.
Na akkor szépen sorban. Nem kell komplikálni :D

Mivel nekem is angol verzióm van elmondom hogy is van a dolog. Felraktam a játékot, aztán felraktam a magyarítást. A dlc-kben alapból benne van a magyar nyelv (azokban, amik magyarul jelentek meg), szal nem kell külön letöltened hozzájuk magyarítást. Magyarul települnek, ha magyar játékod van. Azokhoz a dlc-khez, amik nem magyarul jelentek meg le tudod tölteni a magyarítást innen.

Szóval játék felrak, magyarítás felrak, magyar nyelvet tartalmazó dlc-ket felrak, csak angol nyelvû dlc-ket felrak, angol nyelvû dlc-khez magyarítást felrak.

Ráadásul mivel alapból angol volt a játék, nem is kell trükközni úgy az angol nyelvû dlc-k felrakásánál, mint azoknak, akiknek alapból magyar a játéka.
BoneDragon
Az összes dlc le van fordítva magyarra

Amúgy eddig semmi baj a játékkal(mármint fut normálisan minden magyar), csak nem tudom mikor érek el egy olyan ponthoz, amikor egy újabb DLC következne, mondjuk egy új felszereléseket, vagy pl. a roncs Normandia felkutatásáról szóló DLC, amihez ugyebár nincs magyarítás. Hogy itt megállna-e a játék, vagy írná hogy nincs meg a tkl, azt nem tudom, és nem akarok úgy játszani vele, hogy bármikor elszállhat az egész. Gondolkodtam azon hogy esetleg megkeresem az összes xy_INT.tlk fájlt és az INT-et mindnél átírom HUN-ra, csak azt nem tudom, hogy az mennyire lenne favágó munka (bár a Portal 2 és a Portal Prelude esetében már sikeresen alkalmaztam).
Sziasztok!

Most értem a végére a Mass Effect-1 nek és természetes, hogy akartam folytatni a 2-vel. Angol verzióm van, de találtam hozzá magyarítást, tehát ezzel nem is lenne probléymám (az angol tudásom nem túl magas szintû). Megvannak a DLC-k is, és sorban fel is tettem õket, a sztorit kiegészítõ DLC-khez pedig találtam magyarítást is. A magyarításhoz manuálisan át kellett írni a configban az INT-ez HUN-ra, azyaz ezentúl a játék a magyar textfájlokat fogja keresni (amiket be kellett másolni), a DLC-k (és az alapjáték) magyarításai is xy_HUN.tlk formátumúak voltak, és mint kiderült a Genesis esetében, ezek mûködnek is, azaz valószínûleg a többi magyarított DLC is mûködni fog. De egyes DLC-knél, ahol nincs magyarítás, nem tudom hogy be fognak-e integrálódni a játékba, mert xy_INT.tlk textformátum myiatt nem vagyok benne biztos hogy összeegyeztethetõek ezek a DLC-k a magyar nyelvû verzióval. Szerintetek nem fognak mûködni, vagy mûködni fognak csak eredeti nyelven? Ha tudtok megoldást mia z?
gerey
Beállítod a lakhelyednek valami létezõ USA város/irányítószám párost, aztán mûködik is.

Optimus Prime
ME2 Digital Deluxe Edition most csak 9 dollár. Bár ahogy nézem csak USA-ból elérhetõ.