19778
-
#19418 Én konkrétan arra céloztam, hogy akkor (is) van-e különbésg, ha Legion loyality küldetése után, azaz a heretics hackelés után viszem a Migrant Fleet-re Legiont vagy előtte. Bár csak attól félek, hogy nem lesz időm valamelyikük küldetését megcsinálni az IFF miatt. Sose tudni mikor aktiválódik. -
bendáj17 #19417 Ha Tali küldetésére viszed légiont lesz jó pár különbség. Hogy mi azt nem írom le, a 3-ba lesz-e ennek következménye fogalmam sincs mivel még nem játszottam a 3-mal.
Thane ruháját nem nagyon figyeltem így nem tudok arra válaszolni hogy bugos-e. -
#19416 Még megakartam kérdezni, mert már egy ideje feltűnt: Thane alternatív öltözete bugos? Mert hiába is állítom át a csapat menüben mindig, mindenhol az eredeti fekete ruhájában van.
És van különbség dialógusokban vagy a 3-ban, ha Legion-t a royality küldetése után viszem Tali-éra vagy mindegy? -
bendáj17 #19415 Ja azok nagyon jók. Amikor a turián elnököt aki ember ellen volt elcsapja egy kis kocsi :) meg hasonlók nagyon jó dolog volt szerintem. -
#19414 Ki mennyiszer nézte meg a Shadow Broker videó archívumát? Mert van pár érdekes meg mókás dolog. Ami tetszett, hogy Udina és Anderson beszélgetnek valamin erre Anderson gyomron vágja - vagy 10x néztem vissza. Ami furcsa volt hogy Anderson a Presidumon egy Cerberus tiszttel beszélget, a "kedvenc" riporternőnk egy asarival smárol, Thane egyik küldetése során simán leszed egy mercet, majd a kamerát is kilövi. -
bendáj17 #19413 :D félre ment de nem gond. -
Evoluti0N #19412 Rossz topic :D -
Evoluti0N #19411 Ez azért már vicc kategória, h az új dlc megjelenése óta 1 új karit se sikerült feloldanom úgy, h naponta legalább 1 premium packot kinyitok... -
#19410 Nos, én kb. a Collector hajó után szoktam menni a még megmaradt royality küldetésekre. Ez kb. fix támpont. Addigra már kell, hogy legyen elég pontod rá. Nekem, ha "jó vagyok" is van elég a Renegade válaszokra is, leszámítva az utolsót. -
#19409 attól függ ugye, h milyen szintű vagy (vagy hogy hol tartasz a történetben?). nekem a csúcs általában 3/5 paragon 4/5 renegade volt a végére 70%-os képzettségen, ott pedig ennyi jött össze 100%-os tápolással, mindig meg tudtam csinálni. -
#19408 Ez akkor is fura. Nekem magasan van már azon a tájt a Paragon szintem, majd 100%. Igaz, én elég a végére hagyom Samara, Tali küldetéseit. -
#19407 #19406, hozzáteszem: általában egy respec-el fel tudod elég magasra tornázni, ha másik kaszt-képzettséget választod (ami +100%-ot ad). -
Evoluti0N #19406 Valószínűleg azért, mert nem volt elég magason se a renegát, se a paragon pontod. -
Dave8814 #19405 Tudnátok nekem segíteni? Az miért van h Samara magánküldetését csináltam, és amikor a lányánál voltam, nem tudtam ellenállni az agymosásnak, és utána sem tudtam dönteni, h melyiküket hagyjam életben, hanem magától a lányt ölte meg. Ez miért van? -
#19404 Nos, azért kihagytam. Megcsináltam a Shadow Broker DLC-t. Tényleg megérte az árát. Piszok jó, jó a zenéje, hosszú, elképesztő helyszínek, új játék elemek és ütős poénok. Én mondom, majdnem jobb, mint maga az ME2. 4-5 órámba telt, jó időt eltöltöttem azzal, hogy a file-okat olvassam. Meg Insanity-n kemény ellenfél egy osztag Shadow Broker kommandó.
Az Arrival-nál én kb. 2-3. hullámig bírtam ,gyorsan flankelnek. De majd beveszem maga abba a sarokba. A YMIR mech nem gond, ráküldöm a drone-t (Enginner), én a lángszóróstól félek. Ha leszedem az armorját csak overload és placcs. A másik lehetőség, hogy vissza veszem a nehézséget. :P -
Hoz_Hun #19403 Az Arrival 5. hullám túlélésénél én mindig rögtön balra elmentem. Ott van egy L alakú pult. Tökéletes lőállás. 90% szemből fognak jönni, de védelmet nyújt jobb felől is (másik két irányból meg közel van a fal). Amikor a YMIR jön egy idő után el kell hagyni a helyet. Csak átfutsz szembe és kész. Marha lassú a YMIR. -
ferenc001 #19402 Kelly nem számít románcnak, nincs hatással a Liara-val való kapcsolatra. -
#19401 Hogyha összejössz valaki mással akkor a Liarás kapcsolatnak lőttek.
Arrival:
Egyszerű az az acsi. Van az a objektum amit megmutat az a nő, majd ugye ott lesz egy kisebb lődözés. Itt tartanod kell a frontot. Én egy oszlop mögé fészkeltem be magam, szembe azzal az ajtóval ahonnan jönnek az ellenfelek. A YMIR mech érkezéséig nagyon jó búvó hely, egyszer kétszer ha eltaláltak és mindig elölről támadtak. 5 hullám lesz, utolsónak jön a YMIR, azt legyőzve kész is. -
#19400 Végre sikerült úgy össze hoznom, hogy Kelly-től kaptam egy üzentet. Románc híján az átvezetőben Shep csak Liara fotóját nézte az asztalon. Amúgy ha összejövök Kelly-vel az fényt vett a Shadow Broker-es Liara- kapcsolatom folytatására?
Valamint van valakinek tippje, hogy csináljam meg az Arrival-ban azt 5 hullámos achit Insanity-n? -
#19399 Épp újfent a fináléban tartok és eszembe jutott egy vicces ötlet és szituáció. Ugye az Illusive Man-nek mondhatju ka suicide mission előtt, hogy "join us". Na most mi lenne, ha mégis velünk jönne. :) Milyen feladatra lenne alkalmas? Ugye nincs személyzet. Mondjuk Kelly helyet és ha üzenetünk jönne azt mondaná:
- My intel suggests you got a message, Shepard. I'm already tracked the source and I'm sure it's not a spam.
Vagy mondjuk ott iszogatna Kasumi szobájában. :)
De, ami elsőnek eszembe jutott, ha őt küldenénk a Collector Base-en a szellőzőbe, ugye aho lmeleg lesz és minden csapattagnak van erre több kommentje. Az Illusive Man mondhatná ezt:
- Shepard, it's getting hot here. My cigarette is got light without a match. -
tarko #19398 Sziasztok!
xbox-on játszok a játékkal és az a nagy gondom, hogy nem hajlandó átállni németre.mit kéne csinálnom?
amúgy pc-n végigjátszottam már egyszer magyar felirattal, de jó lenne azért, ha nem csak az emlékezetemre kéne hagyatkoznom a párbeszédeknél. -
#19397 És persze a soundtrack is ütős. -
#19396 Kasumi ász. a karaktere, a képességei, a küldetése, a fegyver amit találsz ott... minden.
plusz iszonyatosan erős a karakter, bele kell tanulni kicsit Shadow Strike használatába (gyakorlatilag ugyanazok a limitjei, mint Vanguard-féle Charge-nak), de kb minden más "védelembontó" képességet üt, főleg az elején. (később is nagyon jó, csak mivel tech képességnek csak cooldown szempontjából számít, sebzést meg combat-ként kapja, nem nő a sebzése úgy, mint többinek) -
#19395 Tegnap végre neki estem a Kasumi DLC-nek. Nagyon ötletes kis kiegészítő. Tetszik az új bolygó, a party, maga Kasumi karaktere. Hú, és egy új fegyver egy spéci SMG-t is addd, valamint új casual outfitet FemShep-nek. :P
Meg vicces Hock gyűjteménye. Na meg a Saren szobor, főleg ahogy Shep nézett rá. Gondolom ez poén akart lenni. -
#19394 THX! Akkor nem csak nekem volt könnyű. Volt például egy olyan pálya ahol embereket raboltak és valami ágyút kellett aktiválni a végén, na az nekem elég húzós volt. -
#19393 Igen, azt hiszem akkor importálni kell. Az adott ME2-es karaktert. Menj neki Insanity-n, úgy valamivel nehezebb, bár a finálé tényleg könnyű. Egy-egy submission sokkal nehezebb tud lenni. -
#19392 ME2-t most játszottam végig. Felajánlotta, hogy 1-fojtathatom vagy 2-a megszerzett cuccokkal csinálhatok új karaktert. Ha a 2-t választom akkor importálnom kell az elején a ME2 karakteremet?
Egyébként kiábrándítóan könnyű volt a befejezés és kicsit rövid is, de azért nekivágok mégegyszer. -
krisztajo #19391 Köszönöm szépen mindkettőtöknek! -
#19390 Haestrom. -
Ulthane #19389 Virágbolti DLC! LOL :) -
#19388 Tali felvétele, a bolygó nevére már nem emlékszem pontosan. Rannoch talán? -
krisztajo #19387 Még egy gyors kérdésem lenne.
Úgy tudom, van egy bolygó ahol lehet szerezni egy bónusz fegyvert ha Csillagvadász fokozaton játszik az ember.
Anno az első végigjátszásnál még tudtam, de most már nem emlékszem.
Melyik bolygóról van szó???
-
#19386 Shadow Broker tartalmazza az 1.2-es patchet. -
#19385 Az Arrivalban tuti van, nekem megvan eredetiben. Telepítéskor látom, hogy a patchelni akar. A free DLC-knél nem, hisz azok a játékkal jöttek ki, a Kasumi DLC-nél se láttam a patchet.
Tudom, hülyeség ennyit költeni rájuk, de ezenfelül csak a BioShock DLC-kre áldoztam, a többi játékot nem szeretem ennyire. :) -
Evoluti0N #19384 Nekem úgy rémlik, h vmelyik dlc-ben benne van az 1.2-es patch is és utána crackelni kell. -
#19383 nem elég csak az a bizonyos giveme2entitlements_v2.exe és az online hozzáférés letiltása? (ME2-ben is, tűzfallal is) -
#19382 Szívesen, jó játékot :) -
krisztajo #19381 Srácok! Ezek jó hírek, nagyon szépen köszönöm az infókat! -
#19380 A DLC-khez nem tudok semmit hozzáfűzni mert azok eredetiek nálam mind, majd valaki beírja biztosan, hogy mit lehet vele kezdeni.
A második részbe úgy tudod átvinni a mentéseket, hogy ha elindul a launcher akkor a beállításoknál van egy Save Game fül ahol be tudod másoltatni vele a mentéseket. Utána a második részt elindítva azt választod ki, hogy az első rész mentését importálod, tehát nem új karaktert kezdesz.
Ha a második részből importálsz karaktert a 3-ba akkor a kreálásnál lesz rá lehetőséged, hogy másik karakterosztályt válassz, legalábbis én így emlékszem.
-
Evoluti0N #19379 Na akkor szépen sorban :)
A virágbolti dlc-ket fel tudod rakni eredeti játékra is, de csak úgy, h crackeled a játékot. Online hozzáférést a beállításoknál a játékban először ki kell kapcsolni.
Átvitt mentésnél, azaz importált karinál lehet kasztot és kinézetet is változtatni. (nevet, nemet nem)
A mentés importálás módjáról lásd a #19374-es hozzászólást.