Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm. Meg fogom próbálni.
Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Nekem nem a trilogy edition van meg. Szerintem a legegyszerûbb, ha írsz EA support-nak.
Sziasztok!

Olvasgattam már lejjebb és nem találtam megoldást a problémámra. Nemrégiben megvettem a Mass Effect trilogyt. Végig is játszottam az 1-et. Teljesen jó is volt. Utána gondoltam folytatom és feltettem a 2-t is. Fel is ment szépen. El is indult. Akartam csinálni a karaktert természetesen importálni akartam a karaktert az 1-bõl. Mondja, hogy használjam az utility managert. Ok kiléptem megkerestem a játék binaries mappájában a utility managert. Importáltam is a karaktert. Ezek után a játék el sem akar indulni. Sem az originbõl sem közvetlen ikonnal. A játékot DVD-rõl tettem fel. A segítségeteket elõre is köszönöm.
privát ment

Ryder62
Van javított verzió? Az nekem is kéne ha megvan 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

privát ment

Doom 4
Ezeket én is megtaláltam, azért köszi.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

genndy
Itt is megvannak a DLC-k fordításai.
A magyarítás javítását amúgy Tehasut csinálta, de ahová feltette az a link már nem él. Ha benéz ide, talán lesz olyan rendes és még egyszer felteszi valahová (MP-re nem fog felkerülni).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Itt megtalálsz mindent. Vagyis nem mindent. Csak a dlc honosításokat. Javított ME2 fordítást nem tudom, h hol találsz.
Doom 4
Hali!
Az itteni forumozók által javított ME2 honsítást le lehet valahonnan tölteni? Vagy megvan még valakinek? Illetve abba minden DLC benne van?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Lokster
"Krogan sexual deviants", azt hiszem ezt nem szeretném elképzelni. XD

I don\'t want to be nervously lunching with Cerberus, I\'d prefer to be punching a journalist!

Ryder62
Oké, eddig csak 500 órát játszottam a játékkal, de ez is kimaradt 😄

Lacoka12
xd

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lokster
http://www.youtube.com/watch?v=Gq0cOBKaCxg

Úgy tûnik a beszúrásom nem sikerült, nekem legalábbis nem látszik... úgyhogy itt van simában! 😊

I don\'t want to be nervously lunching with Cerberus, I\'d prefer to be punching a journalist!

Lokster
Ryder62,

Parancsolj! 😄

Amúgy ha lehetne, én összejönnék vele! 😄 Elvégre, he's the very model of a scientist salarian! 😄

Igen, de ezt hiszem mindig elmondja, ha van már válaszottad akkor is. Beszélges vele minden (fõ)küldetés után.

Ryder62
lol komoly? 😄

Lokster
Mondjuk bírom azt is, hogy akár M!Shep akár Fem!Shep kijátszásánál, ha nem románcolsz senkivel akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mordin azt fogja hinni, hogy rányomultál, és próbálja minél kedvesebben a tudtodra adni, hogy ez talán nem a legjobb ötlet a világon. 😄

MerlinW
Jah, akkor - bár sosem játszottam nõi karakterrel - Liara.

[merlinw.org]

genndy
Paragon FemShepemmel senki (nem is tudom, miért), Renegade-al Thane volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Utolsó két hsz.: Femsheprõl van szó!

mascarun
Miranda!

MerlinW
Egyértelmûen Tali😊

[merlinw.org]

Lokster
Thane-el kapcsolatos álláspontod teljesen érthetõ, viszont ettõl lesz az egész kapcsolat (meg persze Thane karaktere is) tragikus. És egy kis dráma sosem hiányozhat egy RPG-bõl! 😉

Igazából szvsz Garruson kívül nincs is másik normális férfi LI Femshep-nek. Mivel mégiscsak ME2 topic-ban vagyunk, ezért spoiler tag-et fogok használni. Kaidan unalmas, Jacob unalmas
és még csalfa is
, Thane
meghal
és több nincs is 😊
Lokster
Igen, Kelly tényleg nagyon aranyos, bár inkább tudnám elképzelni egy BFF szerepkörben, mint love interest-nek. 😄 Egyébként sokszor eldöntöttem már, hogy Thane lesz a következõ végigjátszásnál a romantikus szál (Jacob-ot eleve ki is hagyom mert csalfa! XD)... De aztán jön Garrus a reach and flexibility szöveggel és nem tudom annyiban hagyni. XD Viszont azt sajnálom, hogy Kaidan nem volt szerves része a 2. résznek, ugyanis az elsõ részben õ volt a románcom, és jó lett volna folytatni.

Mit értesz azalatt, h érdekesebb? Hogy van rendes szexjelent? Vagy a kettõjük kapcsolata kidolgozottabb? Kelly már az elejétõl fogva nyomul a karakterre, amit viszonozhatunk is. Traynor-ral ugyanakkor semmi ilyesmi nincs. Persze lehet vele beszélgetni párszor, de az elsõ bizonyíték, h vonzódnak egymáshoz, az rögtön a tusolós kaland. Mivel nem "románcoltam", ezért nem tudom, h utána vannak-e esetleg valamilyen beszélgetések vele. Nálam nem az az elsõ szempont, h legyen szexjelenet, hanem h jól kidolgozott legyen a kapcsolatuk. Persze szex is kell bele, mivel mégiscsak az élet része és felnõtteknek való játékról van szó, h ha odaillik, akkor odavaló. Emellett Kelly olyan "megaaranyos", mindenkit szeretõ karakter, ami nálam a valóságban is nagyon bejön 😄
Traynor-rel érdekesebb a románc, mint Kelly-vel. =)

Nálam is mindig Liara. Gondolkodtam egy Kelly-s verzión is, de aztán inkább hagytam miután kiderült, h milyen kis szerepet kap a 3. részben. Sajnálom, h nem õ van Traynor helyett amennyiben életben marad. Habár Traynor is elég hasonló figura, de azért mégsem Kelly 😛
Én azt hiszem eddig csak Jacob-ot hagytam ki. Thane, Garrus, Liara, Kelly. Más nincs is. Zaeed nem romácolható.

Ryder62
Én is így vagy úgy Liara mellett, attól függetlenül hogy FemShep vagy sem 😄

Lacoka12
én mindig liara mellet xd

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lokster
Egy kérdésem lenne, Fem!Shep-el ki kivel "románcolt"? Csak kíváncsi vagyok a magyar közvéleményre is. 😊 Ami engem illet, én mindig Garrus mellett kötök ki... XD

Sikerült, legalábbis a sztori ezúttal Infiltrator-ral. Így már túl könnyû. Sniper és assault rifle is van és az Infi piszok erõs. Plusz a Mattock és Incisor fegyverek piszok jók. Viszont most Mordin nekem is meghalt, de már tudom miért. De a játékot Zaeed-Garrus társakkal toltam, õ passzolt a karakterhez. A 3 sebhelyes arcú. 😄

Pedig néha jó Renegade stílusban játszani, de ennek is min. két típusa:
- szándékosan jerk vagyok mindenkivel, hagyom hagy hulljon mindenki
- használom a piros betûs megoldást és így is "jó" vagyok, csak kicsit erõsebb kézzel

Most az utóbbi stílusban tolom. Kivétel volt Wrex a 1-ben, látni és tudni akartam mi lesz a hosszútávú következménye. Azonfelül a ruthless és colonist Shep-em ember párti. Az X-57-et egy Batarian se hagyta el... élve.<#eplus2>

Mondjuk én se megyek 100% paragonra, de többnyire azért igyekszik jófiú lenni. Azért is volt érdekes megnézni ezt a videót, mert sok minden kimaradt. Igazából úgy igyekszek játszani, h aki jófej azzal jófej vagyok, aki köcsög, azzal én is köcsög vagyok. Arra azonban sajnos figyelnem kell, h elég paragon pontom összegyûljön ahhoz, h bizonyos döntéseket (vagy veszekedéskor békítéseket) el tudjak érni.
Ryder62
Én sose vagyok csak jó vagy rossz. Általában mindig úgy cselekszek ahogy jól esik. Thane küldetésén mindig kilököm a zsoldost az ablakon, Mordin loyal missionján meg mindig felgyújtom a krogant. De pl csapattársaknak sose szólok be, vagy szimpi karaktereknek. Szóval jó persze fun a renegade de az hogy most mindenkivel <#kocsog> leszek az valahogy nem fekszik nekem. Ahogy az sem mikor fenyegetik Shep-et hogy elkezdjek "senkinek nem kell meghalnia" szenteskedõ szöveget lökni. Végigjátszottam az elsõ két részt full paragonnal meg renegade-al de nem jött be.

Szóval úgy játszom mindig ahogy jól esik. De megpróbálok minden végigjátszásnál kicsit másként dönteni. Így 500 óra után még tud meglepetést okozni a játék 😄

Minden végigjátszásomnál paragon voltam. Csak a következõ videó megnézése után jöttem rá, h milyen fun a renegade út 😄

Kösz, én is erre hajlomtam. Más játékhoz én se veszek DLC-t, de az ME és BioShock játékok nálam abszolút favoritok. Egy Steames akciós játék és BW pont között vacilláltam: egyiket lehet egyszer vagy soha nem viszem végig, míg az ME-t gyakorta azonnal újra kezdem, amint végig toltam a 3-at.

Calver
Aegis szerintem, Kestrel nagyon jó cucc, én szinte minden karakterrel használtam belõle valamit.
(mondjuk én inkább a "warezold le az ilyen DLC-t" pártján állok, nem értek egyet az EA "üzletpolitikájával")

"The trees move. Do you not see it?"

Vettem 400 pontot, gondoltam két fegyver-páncél pakkból veszek kettõt. A Firepower packot megvettem, de nem tudom melyik legyen a másik. Az Aegis vagy az Equalizer. Mondjuk az Aegis-be legalább van még egy sniper és páncél részek, nem egybe van, mint az Inferno.

Rájöttem. 😛
Nem rég vettem meg a Dragon Age Origins Ultimate Editiont. Hogyan tudom aktiválni a dragon páncélt a ME2-ben?
Köszi a tippet. <#eljen> Letöltöttem és így már nem kér dvd-t indításkor. <#vigyor0>
Igen. Originbõl indítom. Letöltöm és megpróbálom úgy. Ha úgy is kéri a lemezt, akkor max beszélek a support-tal 😊
Optimus Prime
Lehet az a baj, hogy lemezrõl van telepítve. Próbáld meg törölni és letölteni. Úgy elve a patchelt verziót szedi le. Még egy kérdés: Originbõl is indítod a játékot?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DVD-rõl raktam fel ma délután. Elõször raktam fel úgy, h Origin is van a gépen. Elõtte beregisztráltam a kulcsot és meg is jelent a nem telepített játékok között. Felraktam a játékot úgy, h Origin nem volt elindítva, mégpedig oda, ahova az Origin is rakja a játékokat. Ha elindítom az Origin-t, akkor ott is van a telepített játékok között, el is tudom indítani Origin-bõl, de kéri a DVD-t amikor elindítom.
Optimus Prime
Elsõre tetted fel úgy, vagy törölted a sima telepítést? Nekem Steam kulcsom volt, de még úgyis látta, hogy telepítve van játék.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Milyen hülyeség ez már. Felregisztráltam a játékot Origin-re, de így is kér DVD-t indításkor.
Optimus Prime
ME2 és ME2 deluxe dition féláron a GMG-n.