Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasgattam már lejjebb és nem találtam megoldást a problémámra. Nemrégiben megvettem a Mass Effect trilogyt. Végig is játszottam az 1-et. Teljesen jó is volt. Utána gondoltam folytatom és feltettem a 2-t is. Fel is ment szépen. El is indult. Akartam csinálni a karaktert természetesen importálni akartam a karaktert az 1-bõl. Mondja, hogy használjam az utility managert. Ok kiléptem megkerestem a játék binaries mappájában a utility managert. Importáltam is a karaktert. Ezek után a játék el sem akar indulni. Sem az originbõl sem közvetlen ikonnal. A játékot DVD-rõl tettem fel. A segítségeteket elõre is köszönöm.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A magyarítás javítását amúgy Tehasut csinálta, de ahová feltette az a link már nem él. Ha benéz ide, talán lesz olyan rendes és még egyszer felteszi valahová (MP-re nem fog felkerülni).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az itteni forumozók által javított ME2 honsítást le lehet valahonnan tölteni? Vagy megvan még valakinek? Illetve abba minden DLC benne van?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
I don\'t want to be nervously lunching with Cerberus, I\'d prefer to be punching a journalist!
Úgy tûnik a beszúrásom nem sikerült, nekem legalábbis nem látszik... úgyhogy itt van simában! 😊
I don\'t want to be nervously lunching with Cerberus, I\'d prefer to be punching a journalist!
Parancsolj! 😄
Amúgy ha lehetne, én összejönnék vele! 😄 Elvégre, he's the very model of a scientist salarian! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
- szándékosan jerk vagyok mindenkivel, hagyom hagy hulljon mindenki
- használom a piros betûs megoldást és így is "jó" vagyok, csak kicsit erõsebb kézzel
Most az utóbbi stílusban tolom. Kivétel volt Wrex a 1-ben, látni és tudni akartam mi lesz a hosszútávú következménye. Azonfelül a ruthless és colonist Shep-em ember párti. Az X-57-et egy Batarian se hagyta el... élve.<#eplus2>#eplus2>
Szóval úgy játszom mindig ahogy jól esik. De megpróbálok minden végigjátszásnál kicsit másként dönteni. Így 500 óra után még tud meglepetést okozni a játék 😄
"The trees move. Do you not see it?"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"