19778
  • Harbinger
    Steames kulcs, aktiváltam Originen. 1 éve ott tolom az ME-t.
    de most mintha jobb lett volna atöltési idő - eddig se volt valami gyors a 3 játék közül. BSN-n azt írták hagyjam 1 magot használni a játékot. Némileg ez is segít. De akkor is fura.
  • Ryder62
    Ez a Digital Deluxe edition steames?
  • Harbinger
    Még jobb, 3 perc első indításnál a töltés. :P Plusz a Citadella- nem tudok menn isehova csak vissza aNormady-ra vagy új tagot kérni, más opció szürke. :O
  • Ryder62
    Ha nincs fönt service pack akkor tedd fel.
  • Harbinger
    Csak azért kérdezem, mert a legutóbbi végigjátszásom óta sok minden változott agépemen, de... a játék töltési ideje nevetségesen hosszú, a menüben, mint a fegyverválasztás vagy a private console való böngészés is iszonyat lassú!
    Ami változott:
    - Win7 Home 32 bit op (Xp után)
    - GT440 videókáttya
    - Digital Deluxe edition, ami régi módi telepítést használt, de feltettem az 1.02 patchet és a DLC-ket

Bárki tapasztalt hasonlót?
  • Harbinger
    Szedd le innen, elvileg sok bugot javít. Itt meg a min sysreq-et is írja, X1600-al is megy!
  • zoliii
    1.02 patch hiányzik asszem! Én azt hittem, hogy ez a játék csak Nvidia kártyával megy, azért lép ki nekem!
  • genndy
    Biztos hogy nem gyenge, én HD2600-al toltam és simán ment.
    Driverfrissítés megvolt?
    Videónézéshez nem raktál föl valami codec(pakk)ot? Azt szedd le, mert csak bekavarnak.
  • Harbinger
    Próbáld meg, hogy lebutítod a grafikát teljesen. Esetleg ablakban futtatni. A HD5000-es széria elég kell, hogy legyen. Nekem 8600 GT-vel simán ment. 1.02 patch fennt van?
  • zoliii
    Ilyen videokártyám van: ATI Radeon HD 5450. Szerintem gyenge a játékhoz, mert odáig megy a játék, hogy bejön a Mass Effect 2 felirat, meg most már betudtam állítani a karakterem, majd kilép a játékból! :(
    Mafia2 játék simán ment, csak sajnos ez nem akar menni! :(
  • Harbinger
    Lehet hogy kell PhysX, mert sok Unreal3-as játék kéri, ha nem is használ hardveres PhysX-et.
  • genndy
    Na ez biztosan nem kell.
    Jó, akkor úgy mondom hogy amit a játékhoz adtak progikat, tedd fel (lehet hogy abban éppen nincs physx, csak mostanság már mindenhez fel kell rakni).
    Szerintem egyébként akkor lép ki amikor megkapnád az irányítást (bár adhattál volna bőevebb infót is). Nézd meg akkor hogy a billentyűzet/egér/kontroller nem kavar-e be egymásnak.
  • zoliii
    FluidMark 1.4.0 PhysX Benchmark Released Ezt találtam! Remélem, hogy jó lesz :D
  • zoliii
    physx nem nvidia kártyához van csak? drivrek, directx fent van!
    El is indul a játék, csak mikor lángol az űrhajó, és ki kell menteni a fickót, akkor kilép! :(
  • genndy
    Természetesen megy vele, nekem is ATI-m van.
    Driver, directx, physx check, legfrissebb telepítése.
  • zoliii
    ATI Radeon videókártyával nem megy ez a játék? Egy darabig elindul a videó a játék elején, majd kilép! :(
  • genndy
    Aha. Akkor nem tudom miért van kint a kép.
    Az biztos, hogy csak akkor fordul le, ha megcsalod.
  • kemenyadam
    Nem egészen: az első végigjátszásomnál volt vele kapcsolatom (egy katona karakterrel). Most már egy másodikat játszom adept karakterrel; természetesen az legelejétől kezdve.
  • genndy
    A kép addig ott lesz, amíg nem románcolsz valaki mással a 2-ből. Ha megcsalod azt, akinek a képe az asztalodon van, akkor lesz lefordítva.
    (van némi ellentmondás a hsz-eidben, mert először azt írtad, nem volt kapcsolatod senkivel, legutoljára meg azt, hogy megvolt Ash. Akkor ezek szerint azzal a mentéssel játszol tovább, ahol megvolt Ash, különben nem lenne ott a kép (ha nem volt románc, nincs kép))
  • kemenyadam
    Első végigjátszásnál megvolt Ash, ezért szeretnék kipróbálni mást is a 2-ből (eleve így indultam neki a végigjátszásnak). Max legközelebb Ash kapja a bombát. Csak a végén ne Liara képe legyen ott.
  • kemenyadam
    Tudom, hogy csak személyesen egyszer lehet vele beszélni, ott próbáltam először beszélni vele, de amikor már másodszorra bunkó válaszokat adtam és mondtam TIM-nek, hogy lezártam a kapcsolataimat, akkor is ott volt a kép.
  • Harbinger
    Ez lehet csak bug. De tényleg fura azért. Én többfélekép vittem végig és ilyen nem volt.
    PS3-nál van ugye az alapból - más ugye nem volt eddig - hogy Liara van a képen és az eején a mentőkabinnál - ha jól tudom.
  • Evoluti0N
    Ha még szakítani is tudsz vele majd a 3. részben, akkor az főleg érdekes lesz. Főleg, h össze se jöttél vele :D
  • Evoluti0N
    Csak nem világos, hogy ha az első részben nem volt kapcsolatod senkivel, akkor miért szerepel Ashley képe az asztalon.
  • Harbinger
    Ash nem játszik csak cameo szerepet a 2-ben, majd a 3-ban lesz téma.
    De spoilermentesen és röviden válaszolva: bárkivel szakíthatsz, fojtathatsz vagy kezdhetsz új kapcsolatot. Semmi sincs kőbe vésve. ezért hívják néhol az ME-t dating-simnek is.
  • kemenyadam
    Helló,
    lenne egy kérdésem/problémám:
    Az 1-ből áthozott mentéssel játszok, ahol nem volt kapcsolatom senkivel, viszont a kabinban látom Ashley képét az asztalon a Horizont küldetés után. Elvileg tudok vele valahogy vele szakítani (akár a Horizont küldetés alatt)?
  • Harbinger
    Megvettem Steamen a Deluxe Editiont és fura dolgot tapasztaltam. Regisztráltam és a játék adatlpaján ugyanúgy feltűntek a DLC-k, mint a 3-nál! Letölthető vagy megvehető.
  • Csabah01
    Köszönöm nagyon gyors válaszotokat! Akkor kezdem a gamet!
  • genndy
    Akkor is megéri importálni, mert az Ő SAJÁT döntéseit látja majd viszont a 2-ben (még ha azok esetleg ugyanazok is, mintha a 2-ben új játékot kezdene).
  • Harbinger
    Attól függ, hogy szerepel az 1-ben. Lehet ugyan olyan importtal is a 2, mintha új játékot kezdene.
  • Evoluti0N
    Szerintem az első rész lett a legjobb. Egyértelmű, hogy igen. Sőt, azt ajánlom, hogy játszd végig az első részt, majd importált mentéssel a másodikat. Sok új élménnyel leszel gazdagabb úgy.
  • genndy
    Egyértelműen igen.
  • Csabah01
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy csak a 2.-ik részével játszottam még, és a harmadikat akkor szeretném kijátszani ha lesz hozzá magyarítás.
    Megéri a 2.-ik rész után kijátszani az első részt?
  • sweetchuck123
    Letöltöttem és hibátlanul megy. :D Röhej.
  • Evoluti0N
    Hülye kérdés, de kapcsolatba léptél a support-tal? Van live chat-es segítség.
  • genndy
    Nincs semmi extra könyvtár, ahonnan valami segédprogramokat fel lehetne/kellene tenni? Directx, PhysX, mittomén.
    Ne törd azért össze, használtan biztos el tudod adni valakinek. Ha nem a játék, legalább az extrák miatt :)
  • sweetchuck123
    Nagyon jó! Kihagytam a DVD-t, letöltöttem originnel és igy sem indul el. Azt hiszem apró darabokra tördelem a lemezt. Sajnos nincs más választás. Warez powa lesz és úgy még az összes dlc-t is megkapom ingyen. :S Dugják fel maguknak a trilogy-t.
  • Harbinger
    Hm, ez már nem az első eset, hogy nagy szolgáltatól online (múltkor pl. Cloud) szolgáltatása akadozott.
  • vg
    Nagyon nagy mázlid volt, vagy inkább peched. Pont abban az időben próbáltad amikor valami nagy gáz volt valahol, amiről leállt vagy akadozott a google, facebook, xbox live is, gondolom Origin is ebbe esett bele. Én sem tudtam belépni tegnap este-éjjel, vagy csak nagyon nehezen xbox live-ra(érdekesen a multi-s játék móka ment jól). Itt írnak róla bár csak gmail és facebook-ról írnak.
  • Harbinger
    Az online aktivációs és digitális disztribúciók egyetlen hátránya: net kapcsolat kell. :S
    A mai világban tényleg fura, ha nincs, de ez lehet bármitől. Szolgáltató váltás, távoli áramszünet, vihar és már nincs is net. A kiadók rendszeres és random maintence-jeiről már ne is beszéljünk.