19778
-
#19458 nekem nem az erejével van gondom - mert erősnek erős Soldier, amire lősz az hajlamos megdöglendeni - hanem h semmi változatosság nincs benne.
nézd meg Sentinel játékstílusát pl: Tech Armor be, ellenfelet meglátod, repül a Warp/Overload, fedezékbe be, kikukucskálsz és szétdurrantassz egy buksit, CD lepörög, megsütsz valakit biotikus erőkkel, közben ki-ki nézegetsz fedezékből és küldöd az áldást unszimpatikusokra, ha valaki túl közel jön és szétszedi a páncélodat, robban és felborít mindenkit, utána ledurrantod a földön fetrengő túlélőket, tech armor vissza, ha meglátod h valaki egy peremen futkározik, megtanítod Throw-al repülni, esetleg kombózol csapattársakkal és áthajítasz pár embert a pálya túloldalára... vicces, na. nagyon.
namost ehhez képest engem a mész-és-lősz játékmenet valami kimondhatatlanul untat. mondom, mindenki úgy játszik, ahogy akar, de szerintem sokkal szórakoztatóbb a többi kaszt jóval pörgősebb játékstílusa. -
#19457 Sokak játszanak, kezdenek soldierrel. Miért? Az 1-ben az alap Shepard ugye: Earthborn, Sole Survivor, soldier és male John Shepard. Könnyű csapdába esni és az alappal menni. De még így is jó, mert belerázódik az ember az ME világába, rendszerébe.
Tény,hogy egy Engineer erőseb vagy egy Sentinel ütősebb mix a harcban. Még ha nem is olyan spéci, mint az 1-ben. Ja, és az is számít milyen fokozaton játszol. Én Insanityn nyomulok és csak pisztolyokat, SMG-t használok. :P -
ratgab #19456 Én pl. 1x sem használtam a bullet time..... akarom mondani adrenalin shot-ot soldierrel. És úgy is simán megvoltam vele. 1 percig nem untam. -
#19455 *Concussive Shot után egyel több gagyi lett mint akartam, bár... -
#19454 akkor a legjobb "apró trükköm" az lenne, h kezd újra egy kevésbé halálunalmas kaszttal
de tényleg. a katona játékstílusa kimerül annyiban, h mész és lősz, és a többi kaszthoz képest egyszerűen semmi izgalom nincs benne... spammelsz egy képességet (adrenaline rush), és ennyi. ehhez képest egy Sentinel nonstop használ min 3-4 dolgot, de még a másik *jó* puffogtatós kaszt, az Infiltrator is ezerszer változatosabb és élvezetesebb játékstílussal rendelkezik. (Vanguard is, de az meg gyenge)
szerintem. de persze mindenki úgy játszik, ahogy akar - nekem is volt katonával végigjátszásom, rohantam végig a játékon, mert szétuntam vele a fejem.
de amúgy: tápolj Adrenaline Rush-ra meg Incendiary Ammo-ra, Cryo Ammo-ra 1 pont nem árt Huskok ellen, Disruptor Ammo fos kis szinten, ha az kell (Geth-ek ellen megy a harc pl) inkább vidd magaddal Zaeed-et. Concussive Shot gagyi szintúgy gagyi. bonusz erőnek én Barrier-t ajánlanám, Jacob lojalitás küldetése alatt tudod megszerezni. Energy Drain (Tali) sem rossz, de az meg bekavar Adrenaline Rush spambe. -
steweee #19453 nyilván katona. hehe, ez nem fantasy hogy varázsolgassak. vannak jó fegyók, azzal odaverek az ellennek :) -
#19452 SHEPARD!
akkor valami még fárasztóbbat -
#19451 Próbálom elütni az időt a DLC-ig, így kerülöm a spoileres dolgokat. A Youtube-on véletlenül találtam ezt! Harbinger összes dialógusa egy videóban! Majdnem halálra röhögtem magam. XD -
#19450 kell hozzá egy giveme2entitlements_v2.exe nevű cucc, nézz körbe kalózöbölben vagy hasonló kellemes helyeken.
szkennelés itt
apró trükk meg... attól függ, mivel vagy? -
steweee #19449 a dlc-ket hogy lehet működésre bírni ? (nylván nem bolti verzsön)
amúgy sokkal jobb lett a harc meg minden az első részhez képest. még csak most kezdtem el, a bolygók szondázását nem igazán értem, de végül is mindegy mert van elég lóvé probe-okra.
vmi apró tipp+trükk kezdőknek vkitől ? -
Evoluti0N #19448 Sőt, ugye még ott vannak az olyan karakterek a 3. részben, akikkel csak folytatni lehet a románcot, de nem lehet újat kezdeni velük, ha az előző részekben nem volt velük semmi. -
Evoluti0N #19447 Azért nem resetelődnek, mert vannak olyan részek, megnyílvánulások, történések a 3. részben, amik csak akkor jönnek elő, ha már volt románcod Liarával az előző részekben. Az más dolog, h századszor is el kell mondani neki, h nem csak bárátságot akarsz tőle.
Enyhe spoiler. Vagyis annyira nem is azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráadásul valaki mesélte, h ha például az első részben Ashley-re nyomultál, a 2. részben pedig Mirandára, akkor Ashley a szemedre hányja Mirandát. Ekkor választhatsz, h kivel maradsz és láttam egy videót, ahol pl Miranda könnyek között fogadta, h szakítasz vele. -
#19446 ok!
köszönet! -
#19445 Hát, ahogy én érzem eddig a románcok reseteledőnek a 3-ban, újfent. Szóval én hiába voltam Liara-val az 1-ben, a 2-ben a DLC végett és végig hűséges hozzá, a 3-ban mégis a fél játékon kell győzködni, hogy igen még mindig őt akarom. Azonfelül közben Traynor és Kaiden is bepróbálkozik.
Amit viszont 100%-ban állíthatok, ha Kellyvel "összejössz" nem lesz hatása a 3-ban. -
Evoluti0N #19444 Ezt én se tudom. Nem a lentebb említett karakterrel játszottam végig a 3. részt. -
#19443 Nekem Miranda volt meg Suicide küldetés előtt most meg már Tali is benne lenne. Nem tudom ez kihatással lenne ez 3. rész történéseire ha meglépném és ezt importálnám át! -
Evoluti0N #19442 Nekem valahogy sikerült az egyik karakteremmel a következőt összehozni: románc Jack-kel, meg is volt a szexjelenet vele suicide mission előtt. Közben azonban Tali-ra is hajtottam. Suicide mission után sikerült vele is összefeküdnöm. Ezek után nem tudtam Jack-kel normálisan beszélni, mert mindig csak annyit mondott, h "Fuck you", amikor megpróbáltam beszélni vele :D -
#19441 Nos, ha számít Liara - már ha import végett lehetséges - akkor ő még a suicide mission előtt, Kelly utána és még egy választható románc.
Bár még nem próbáltam, de szerintem így összehozható. -
bendáj17 #19440 Igen lehetséges. Néha előfordul. -
#19439 Lehetséges egyszerre több karakterrel is kialakítani "romantikus" kapcsolatot egy végigjátszás alatt? -
#19438 A Paragon vagy Renegade opciót választani. Amelyik elérhető és/vagy amelyik szimpatikusabb a karakteredhez.
Én nem értem más, hogy tudom ezen elbukni? Istentelenül kell rusholni, hogy ne legyen elég pontunk rá. Nekem még Lazy Sheppemmel is volt elég tán még a Paragonhoz is, pedig nem igazán tett semmi jót. :D
Én az 1-et végig tudom vinni, hogy egyetlen Renegade pontom se legyen, kimaxolva és aki csak emberileg lehetséges túl élje a játékot. A 2 ettől ezerszer egyszerűbb. -
#19437 Valahol le van írva hogy mit kell csinálni a Tali vs Legion és a Miranda vs Jack konfliktus megoldásához? -
#19436 cache-ből tölti be.
nyomsz egy ctrl+f5-öt, akkor újratölti teljesen az oldalt, akkor már nem fogod látni te sem. -
#19435 furcsa nekem még megjelent, boldog is voltam :D -
#19434 access denied, de itt van:
úgy néz ki másnak is beugrott ez az agyrohasztó szóvicc, én is egyetlen férfi karakteremet German Shepard-nak neveztem el -
#19433 Remélem működik a kép, ha nem akkor link.
-
#19432 A Shadow Brokeres is tartalmazza a 1.02 patchet, ahogy az Arrival is. A többi DLC nem. Ha jól működik a Shadow Brokeres azonnal, Horizon után elérhető lesz, Liarának azonnal átadhatod az infót. Ez és az Arrival aktiválódik a Horizon után, a többi azonnal elérhető, mármint ha a Normandyn vagy. A Cerberus armor még a második Cerberus bázison. -
Muncut #19431 Köszönöm a válaszokat a probléma megoldódott.
Az árnybróker telepítője mellett volt valami patch szerűség.Azt elfelejtettem feltenni.Feltettem azt is és működik. Még egyszer köszönöm. -
Muncut #19430 Akkor az baj lehet,hogy nincs Cerberus Networkom vagy ,hogy a profil elkezdése után telepítettem? -
Hoz_Hun #19429 Dehogy. Az végső küldetés előtt és után is megcsinálhatod. A levelet rögtön megkapod miután feltetted a DLC-t. -
Hoz_Hun #19428 Elméletileg már rég el kellet volna kezdődjön. Nem, nem kell megcsinálni még a küldetéseit sem (az asztalon lévő laptopjáról továbbra is elérhető az Iliumi küldetések nélküle is). Elméletileg kapnod kellett egy e-mailt a Normandy-n, amiben van egy infó Liara számára. Azután, ha odamész hozzá feljön egy külön párbeszéd, amiben tulajdon képen elindíthatod a SB küldetést. -
Muncut #19427 A wiki-n írnak valami öngyilkos küldetést ,hogy azután lehet elvégezni?
Mikor kéne,hogy küldjék a levelet?
-
#19426 Nem, elvileg kapsz egy levelet és azzal indul ha felismerte a dlc-t a játék. -
Muncut #19425 Már befejeztem a terminál feltörésest és a megfigyelőset is vagy melyiket.
Most ha oda megyek Liarához akkor azt írja hogy egy nap megtalálja mert hibázni fog vagy valami hasonló.Ja és a DLC-t a játék kezdése után telepítettem az baj? -
#19424 Liara küldetését kell befejezeni először Illiumon. -
Muncut #19423 Sziasztok!
Feltelepítettem az Árnybróker Rejtekhelye DLC-t és lemagyarítottam.
Megcsináltam a Horizont és az Ilium-os küldetéseket is de nem jelenik még meg az árnybrókeres küldetés.Mikor fog megjelenni a küldetés, vagy mit kell tennem ,hogy elinduljon a küldi?
(Nincs Cerberus Network-om).
Előre is köszönöm a segítséget. -
#19422 Végre sikerült Kelly-t rávennem, hogy feljöjjön a kabinomba. Hát nem csak táncolt. :)
Korábban már újra összejöttem Liara-val, így azt nem ütötte, bár szerintem nincs lényegi hatása a románc szálra, bár kiderül a 3-ban, hogy mikor újra találkozok vele mi egyebet mond még. -
bendáj17 #19421 Ja okés akkor félre értettem. -
#19420 Nem, nem ez a bajom mindenki lojális. De próbáltam Taliéra nem tudok menni, mert jönnek a Collectorok. Csináltam mentést Legion küldetése előtt, inkább Taliéra megyek. Csak mert nem emlékszem, hogy az ő hajó upgradeje megvan-e. Hirtelen azt se tudom mi az. -
#19419 de. ha csak 1 nem lojálisan karaktered van (Legion), egy küldetésre lesz időd. ha több, tudtommal kettő küldetés mindenképpen belefér.
tekintve h (csapat méretétől függően) finálé végigtolható simán 3 lojális karakterrel, kétlem h nagy gondjaid lennének.