Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem eredeti gyûjtõi változatom van és most megkaptam hozzá pár DLC-t igaz csak virágbolti verziót.
A kérdésem az lenne, hogy eredeti játékra is fel lehet rakni õket, és ha igen akkor hogyan kell, mi a menete?
Amúgy ezeket kaptam Firewalker, Kasumi, Shadow Broker, Overlord és Arrival.
Ezen kívül még két kérdésem lenne.
Most a harmadik rész miatt újra játszom az elsõ kettõt (ezért próbálnám ki a DLC-ket is) miután már nincsenek meg a mentéseim.
Az elsõ részt Õrszemként játszottam, de anno a második részben Vanguard voltam.
Ha átviszem a második részbe a mentésemet, akkor tudok a kasztomon módosítni vagy nem lehet?
Illetve hogyan kell a mentéseket a második részbe átvinni (az elsõ rész is eredeti, ha ez számít)? Köszi a segítséget elõre is!
persze elõbb felsorolton kívül még van egy lehetõséged, bár az már elsõ részben is megvolt: Lift-el felemeled az ellenfelet, és Throw rá... vicces távolságokat lehet reptetni így, de én még mindig jobb szeretem szimplán lemészárolni a célpontokat, mint játszani velük. <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik kérdésre a válasz pedig röviden: lesz 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
és amúgy elég fos (fõleg egylövéses Infiltrator-nak), mert csak hp-nál fagyaszt.
egy ponttal viszont tudja instakillelni huskokat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
lenne egy kérdésem: biotikus kombókat hogy lehet csinálni? Mert néztem videókat ahol elég durva dolgokat lehet csinálni vele.
Illetve van olyan lõszer vagy képesség amivel le lehet fagyasztani az ellenséget?
Amúgy a Wiki szerint Miranda elvileg úgy megírva, hogy mindkét nemû Sheppel romantikázhat, de törölték. Bár én ezt inkább Jack-rõl tudnám elképzelni. Viszont én 4x végigjátszás után se tudtam összejönni Kelly-vel. Nem tudom mit csinálok rosszul... vagy jól. XD
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
itt a video nem modal
1. vannak új karakterek a 3-ban, akikkel romantikus kapcsolatot lehet kialakítani
2. vannak olyan karakterek, akik szerepeltek korábbi részekben, ahol ki lehetett velük alakítani romantikus kapcsolatot, de ha ott nem alakítottál velük, attól még itt lehet
2. és végül vannak olyan karakterek, akikkel csak folytatni lehet a kapcsolatot, ha nem jöttél össze velük az elõzõ részek egyikében, akkor itt már nem tudsz
Miranda a 3. csoportba tartozik, de azonos nemûként nem lehet vele. 😛
Ja és minden karakterrel lehet folytatni (egy híján) a kapcsolatot azok közül, akikkel az elõzõ részek egyikében lehetett összejönni.
@Lacoka12 Az meg hogy? Kelly az egyedül lehetséges leszbikus kapcsolat a 2-ben.
Jack meg azért halt meg, mert gondolom a tápos harcosokat magaddal vitted végsõ csatához - hagyd õket hátra, és vidd inkább Tali/Mordin/Kasumi valamelyikét magaddal ill küldd vissza legénységgel.
Ha meghal, akkor harmadikban nem lesz.
Nem tudom, én nem hagytam meg és jól le is basz majd a TIM 😄