19778
-
#1004 Akkor valaki dobhatna egy meghivót a betonra! -
rush21 #1003 biztos van. -
vzajcev #1002 nincs -
#1001 Vajon lehet benne magyar nyelv? :D -
#1000 Követelemények:
Winrar or 7zip
Daemon Tools
CdSerial
Crack
Win XP SP3 / Vista SP1 / Win 7
1.8GHz Intel Core 2 Duo or equivalent AMD CPU
1 GB RAM for Win XP / 2 GB for Vista and Win 7
15 GB on HDD
DirectX 9.0c August 2008 (included)
Video Card with 256 MB (with Pixel Shader 3.0)
-
Pares #999 Én most csinálom a helyet a vinyón! -
Pares #998 HAHA! LOL! Kibaszás lenne! -
#997 noice
-
#996 Na, én már töltöm. :D Van Razor verzió, 14.35 GB. :D -
MrAndree #995 "does the galaxy map work?"
Jogos kérdés. :D -
#994 Találtam mást aki aranyosabb nála. Yeoman Chambers aka Kely A személyi titkárnőm XD -
Skyline #993 Na! Milyen helyes!
(Pls nem rombolni a Taliról kialakított képet,mert én végig úgy gondolok rá,mintha Kate Beckinsale lenne a ruha alatt) -
Pares #992 Nahát most aztán igazán kiváncsi vagyok! -
#991 -
#990 Ezt nézzétek meg míg nem töltitek le.
kibaszottszép lett az előző részhez képest is...legalábbis a videó közepént mikor tesztelik pc-re elég zsír.
nagyon élesek a texturák, stb.....hátmég majd élőben mien lesz!!!
:D
Mass Effect 2 teszt (a videó közepén kb) -
ricsa008 #989 ezt nem hiszem eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Pares #988 Akkor ez tényleg csak egy egyszeri élmény lesz! -
Skyline #987 Honnan veszed hogy nem veheti le? Darth Vader is levehette pár perc erejéig... -
Pares #986 Shepard már gyakorolja!
-
#985 ezzel a véleménnyel szembeszállnék főleg mert bele voltam kényszerítve h magammal vigyem, kellett tech-es...
mondjuk igazándiból semleges karakter volt, nem akartam Ash-hez hasonlóan forró olajban megmártogatni, majd belevágni egy egyenesen pokolra néző faaprítóba -
#984 Ugy fog müködni hogy a quarianoknál nem kell neki semmi védööltözék ,csak egy kicsit kell gondolkozni rajta.
Az arc meg kb annyira hiteles mint egy hazai celeb show. -
#983 PC-n az előző rész is jobb volt (konzolon az inventory/quickpause képernyő gyakorlatilag irányíthatatlan volt)
Szal PC
valszeg szebb is lesz -
#982 "De komolyan?! Hogyan fog ez működni maszkon meg ruhán keresztül?"
ÖÖö.... handjob?:D -
#981 AZTA KURCA -
Pares #980 Mi az, hogy nem tudjuk, hogyan néz ki? Egyesek voltak olyan ügyesek, és pár trükkel levideózták Tali arcát a maszk alatt.
Mirandára mondod hogy borzadály?
Na akkor ettől garantáltan összepiszkítod a környezeted.
Persze valószínű, hogy átdolgozták az arcát, de ha mégsem, akkor megvan, hogy mi az egyik vége a 2-es résznek: Shepard belehal a förtelembe...
De komolyan?! Hogyan fog ez működni maszkon meg ruhán keresztül? Hisz Tali le se veheti! Ha meg leveszi... Ááá, inkább ne. -
rush21 #979 Mass Effect 2-Razor1911 aszfalton kint. -
fucko #978 Szerintetek Pc-n vagy Xboxon jobb a játékélmény? Van mind2 és nem tudok dönteni, hogy melyikre vegyem meg. -
#977 Taliról le lehet szállni fikázd tovább Mirandát ,talit mindenki kedveli ki igy ki ugy... -
Jimmyke #976 Mielőtt átment BioWareSocial fórumra a ME2 diskurzus, 2 topicon át vitatkoztak arról, hogy a gyenge immunrendszere miatt bele hal-e a dologba. Veszélyes dolog ez az internet :D -
#975 Azt várhatod... max 25-én írnak.
Bár hétvégén megtehetik, lehet már kint van a cuccos nekiek, sőt, biztos:D
-
#974 háddehiszen csakis a belső számít -
Skyline #973 Még mindig nem annyira tésztaképű mint Ash volt...:)
-
MrAndree #972 Azt hittem beszélgetünk, nem tudtam, hogy verseny. :) -
torma1 #971 Igen! :) Már fent van! -
Skyline #970 Kitérdekel milyen a feje,ha alakra frankó,a stílusa aranyos,maximum románc közben azt a sisakot nem veszed le és arragondolsz hogy valami sportkocsi szévédőjét nyalogatod.....
Darksector: Bogzra már fennvan.
Rohadjon meg ma félóránként nézegettem az emailem hátha jön CDG-től a MEGÉRKEZETT levélke..:) -
#969 nem rossz, csak nincs retusálva XD -
#968 A teste A, de a feje, néha a beszédek alatt, hát rusnyácska a drága -
#967 Hogyhogy 9990 Ft a gyűjtői is, meg a normál is, az 576-nál? És, miért csak febr. 5-én küldik meg? CD Galaxisnál, febr. 1 van kiírva... -
Pares #966 Jó hagyjuk...
Úgyis én nyertem! -
#965 Most ez valami vicc?
Miranda sokkal élethűbben néz ki. Ash meg kicsit még kockafejű is.