19778
  • MrAndree
    Azért Tali is beteg szerintem. Az emberek fele vele akar románcolni amikor még azt se tudjuk hogy néz ki. Lehet van 2 foga és 32 szeme.
  • Pares
    Rossz kép bárkiről készülhet.

Egyébként meg Strahovski.
  • DarkSector
    most akkor van razor1911 verzió, ami még ma este letölthető lesz????
  • wedge31
    Ott a helyem ,mint östali fanboynak...
  • MrAndree
    Igazából azt se tudom ki az. Tudom, hogy valami színésznő de ME 2 előtt életemben nem hallottam róla. :) Nem csúnya a csaj, de azért nem is egy világszépe. Átlagos. De Miranda sokkal rondább.
  • Pares
    Neked aztán megvannad az igényeid...

Szóval akkor egy Strahovski/Miranda kategóriájú lány már ronda, zombiképű, akit az első adandó alkalommal ki kell nyúvasztani. Khm.
  • böröczk
    : DDD

és Wrex? : D
  • böröczk
    Egyébként a valóságban egy kedves arcú átlagos nő, a játékban viszont, Andrénak igazat adva, egy hulla fejű, randára sminkelt valami.
  • Fehercsoki
    Akkor lesz benne multi/coop vagy nem?
  • Jimmyke
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tali hivatalos románc opció, fórumot a fanok szétszedik éppen
  • Pares
    Na ne mááááár. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de én ez ügyben kifejezetten az arcára gondolok és nem a (tökéletes) testére...
  • böröczk
    OFF

Sonja Kinski

ON

remek, hogy holnap utazom el két hétre, még jó, hogy warezt időm és netsebességem se lesz letölteni. : D
  • böröczk
    nem kell ez a maszlag, Budapest utcáin 100 ennél különb lány sétál.
    sztvrsldkfooovoszki vagy ki a tököm
  • Pares
    Na igen. Alyx esetében is jól néznek ki a pixelek. De személyes véleményem szerint Miranda pixel külseje valamivel szebb. Persze lehet, hogy csak a technológiai külömbség miatt.

Egyébként Strahovskiról is hasonló véleményen vagy, mint Mirandáról?
  • wedge31
    Kiröl ?
  • böröczk
    ja, Zoey kifejezetten szép, és a modellsenki is, akiről mintázták. : D
  • böröczk
    nemtom, valakinek lehetnek igényei sztem. a fejet is nézni kell a nőnemű élőlényeken, sokaknak ez nem számít persze. : D
  • MrAndree
    Hehe. De nem. :) Nekem nem tetszik. Ennyi. Ki a szép? Hát ha játékokból csemegézünk akkor mondjuk Alyx a HL-ben például nem csúnya. Vagy Zoey left 4 dead 1 se rossz.
  • Pares
    Gyerekek. Én nem érzem magam olyan idegállapotban ezek után az infók után, hogy ne kövessem el azt a bizonyos bűnt. Bár így is úgy is megkaparintom eredetiben, de ezt nem lehet kibírni!
  • balee4
    Jah hogy bassza meg, nem fog lejönni hétvégére. :S Várhatok jövő hétig.
  • Pares
    Zombifejű? Ronda? Uhhhh. Tudom, hogy egyéni ízlés így meg úgy, nade akkor neked milyen a szép?

Netán egy jó szőrös, izomagyú faszi?
  • Calver
    14.34 GB

#938: és arra mit mondasz, h a 80-as átlagintelligenciával rendelkező konzolosok már tegnap tolhatták?
  • balee4
    Ebből én nem csinálok gondot, mivel mindenképpen megveszem, ráadásul a CE-t, elkezdem addig a warezt.:D
  • MrAndree
    Na ja. :) Bár én végigtolom most warezt, aztán majd ha megvan a CE akkor azzal is. Csak nincs türelmem kivárni.
  • balee4
    Nfo szerint szerencsére csak 2 DVD5.
    Akkor ugyanaz lesz mint a Dragon Age-nél, még mielőtt megérkezne az eredeti, tolom. De ezzel nincs is semmi gond, úgy is megveszem. :D
  • DarkSector
    lol
    kijött
  • wedge31
    Azért ez bosszantó hogy én még több mint egy hetet várhatok a sok kis szarospöccsü warezes meg már végig is tolja addigra...
  • balee4
    Bassza meg, és 2 DVD9.
  • MrAndree
    Nézzétek meg a CGI videókat. Azokban ezerszer szebb, a játékban meg nem is hasonlít.
  • MrAndree
    Szerintem is ronda. Akkor most hogy is van ez? :) Némelyik jelenetben tiszta zombifejű.
  • Richardix
    naigen, xboxra már fent van a torrent oldalakon (h fake-e v sem, azt nemtom)
  • Calver
    egyszerű sztem... női irigység nézz meg egy képet Yvonne Strahovski-ról, és... noshát, sztem érted

ja és mellesleg: Mass_Effect_2-Razor1911
  • Rage47
    ide sem nézek be többet

#930 amúgy Miranda ftw
  • Prince23
    Nuke 10 kill után!

• Pares
    Csak kiváncsiságból:

Miért utáljátok és miért akarjátok kinyúvasztani Mirandát? Igazán kiváncsi vagyok! Ráadásul nálam az egyetlen ember a csapatból, akit én hajlandó lennék feláldozni, az a Subject Zero. Egy idegbajos, antiszociális személyiségzavarban szenvedő, kopasz kurva. Legalábbis az eddigi videókból nekem ez jött le.
    Miranda ezzel szemben elhivatott, tudja mit akar, nyugodt is, és nem utolsó sorban szép.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A videóbejátszásban is, ahol Shepard sietve "benyit" az egyik helységbe a Normandián, és azt látja, hogy Miranda és SuZe enyhén szólva is nem békés állapotban társalognak (konkrétan Miranda csöndben áll és figyel, miközben SuZe kibontakozik, és egy idegbajos őrjöngés keretén belül biotikus erejével egy széket hajít Miranda felé...).

Szóval az egyetlen karakter a játékban, aki eddig nagyon nem szimpatikus, az SuZe. Miranda, Thane és Mordin a három kedvencem, nekik garantált helyük van a csapatban.
  • Rage47
  • wedge31
    Subject Zero egyedül lenyom mindenkit ha eldurran az agya és mivel ez nála standard állapot Tali mellet vele kezdek.
  • MrAndree
    Hát ja, túl sok az érdekes társ és túl kevés a hely. :) DA-ban bezzeg volt 3 hely pedig abban volt összesen két karakter akiből a végére nem volt elegem.
  • MrAndree
    Hogyne. És ha Te meg akarod ölni Miranda-t, a kedves koop partnereid meg nem akkor annyi az univerzumnak mert egymás ölitek meg? :D
  • böröczk
    Mii?? De kaka, ha Mirandát is ki lehet nyírni majd, megteszem, remélem így lesz. : D Az asari nálam alap, ráadásul Carrie Anne Moss a hangja, protekciós. : D