19778
  • Blinkye
    :) Mellékküldik alatt mit értesz? Most lesz lassan kész az összes csapattagnak a nyűgjei.. Hogy lehet pl anomáliákat keresni.?
  • MerlinW
    Nem lehet. Csinálj mellék küldetéeseket, anomáliafelderítéseket, szép pénzek járnak. Csak a Cerberus fizet minden egyes kületésért 7500-at, ehhez meg hozzájön általában 20-50000 pénz magáért a küldetésért.

Bolygóletapogatás: nincs könnyebb út. Fejlesztések konzolon látod mi miből mennyi, és csak annyit bányászol, amennyi kell. Így nem húzza az időt. Monduk én élvezem, már a galaxis 90%-át kiürítettem:)
  • Blinkye
    Hali.. hogy lehet eladni tárgyakat? Vagy ebben enm lehet?
    kéne pénz :)
    másik kérdés.. Bolygóletapogatást nem lehet valaohgy megkönnyiteni? Egy halom idő mire körbelövöldözgetem őket.
  • Szolnokboy1
    na, én is végigvittem. :) epic volt a vége, a hideg rázott az utolsó küldinél. minden csapattag személyes küldetését megcsináltam és beszélgettem is velük.
    Visszaolvastam a topikban, úgy tűnik, durván összetett az, hogy ki hal meg és ki nem a játék végén. Nálam így alakult a halott/túlélő felállás:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Normandy megtámadása előtt 4-en szálltunk fel a shuttle-ra. Shep, Miranda, Jacob és Mordin, ellenben senkit nem raboltak el a Collectorok. A Collector bázison a csőbe Mordint választottam, a második csapat vezetőjének Thane-t. Mordin meghalt, mikor az ajtót csuktuk be. A dokinőékkel nem küldtem vissza senkit, meg is haltak. A második csapat vezetőjének Mirandát választottam, Samara csinálta a biotikus mezőt, a csapattársaim Thane és Garrus. Az utolsó felvonásra Samarát és Thane-t vittem. Tehát lényegében mindössze Mordin halt meg.

A kedvenc karakterem egyébként Samara volt, csodálatosan szép (főleg a szeme) és a személyisége is tetszett, ráadásul erős csapattárs. Második kedvenc Thane, akit főleg a személye és a hangja miatt szerettem. Aztán sorrendben: Tali, Garrus, Miranda, Zaeed, Jacob, Mordin és Grunt.

Mindent összevetve kurva jó játék volt. Még egy párszor végig fogom tolni. :) A harmadik részt mikorra tervezik, lehet már tudni?

• DarkSector
    én mentésből indultam, de akkor is volt emlékezetem szerint, hogy maradjon minden mentés szerint, vagy változtatok-e valamit.
  • fixpont
    Szivesen.
  • cserewarrior
    Okés, most már tudom :) Köszi szépen a segítséget!
  • fixpont
    A 2. szinten, ahol a pilotafulke van ott van a csillagterkep, azon tudod a hajot navigalni a lifttel szemben.
  • cserewarrior
    Köszi! :) Akkor hogy induljak el,ugyanis már körbejártam mindent.De lehet kihagytam valamit vagy nem néztem jól körbe.
  • fixpont
    Majd a bolygokon.
  • cserewarrior
    Sziasztok!
    Elakadtam.Elején járok mikor először a hajón vagyok és van 4 szintje.Beszélgetni kell emberekkel... És mondják hogy találd meg ezt meg azt. Csak nem tudom hol találom ezeket a dolgokat.
  • fixpont
    Egyebkent az ME1 vegigjatszasbol fakado bonuszokat nem ugy kellene kapni, hogy elindul a jatek es kozli a pluszokat, hanem amikor mesz vissza a regi lezuhant hajohoz akkor ott kellene megtalalni oket. Persze ehhez benne kellene legyen az a kuldi az eredeti jatekban.
  • TBTPumpa
    A boltban kapható magyar változat másolata is felkerült!
    Mass.Effect.2.MULTi3-PROPHET
  • fixpont
    Ha az ME2-t jatszottad vegig es egy masodik kort akarsz menni vele akkor nem tudsz kasztot valasztani.
  • CptObvious
    Igen, csak a fő karakter páncélját tudod alakítani. Az csapattagok pedig kapnak egy alternatív verziót, ha teljesíted a személyes küldetésüket.

Zaeed - 4. szint, gépház. Ha kijössz a liftből, jobbra az utolsó ajtó.

Sokakat zavar, de ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni. A dlc páncélok így lettek a játékba rakva.
  • TommyGun
    Lenne pár kérdésem...lehet vak vagyok de nem láttam még senkitől...

Páncélt csak a főkari tud váltani ? Csapatnak nem kell péncél vagy mi ?
    Ezt a Zaeeg srácot hol találom a Normandyn mert komolyan lehet nyomorék vagyok de sehol sem lelem hogy dumáljak vele pedig már küldire is vihetném ha akarnám...

Illetve amire baromi zavar ménem lehet kikapcsolni a páncélok sisakját VÁZ !!
  • IMYke2.0.0.0
    Én ilyennel [torrent] tudok szolgálni - nem magyarul.

Mass Effect 2 Prima Official Guide PDF

A játékot még nem tudtam megvenni [igen, original, ahogy az első már megvan], de ami késik, az jön :)
  • tibur55
    Ha az ME1 mentésemet folytatom, akkor tudok választani kasztot az intróban. Akkor is tudok vajon, ha a már egyszer végigjátszott ME2-es mentésemmel indítok új játékot? Vagy akkor csak az arcot / extra képességet változtathatom, magát a kasztot már nem?
  • CptObvious
    Ezt mondtam már korábban is, nincs lehetőséged a történetet befolyásolni az űrhajós beszélgetést leszámítva.

Itt egy lista gamefaqs-ról, ami nagyjából lefed mindent, amire számítani lehet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-A tanács halott
    -Rachni királynő halott
    -Conrad-dal gonosz voltál
    -Ha a főhős férfi Ashley-t mented meg, ha nő Kaiden-t
    És ha jól olvastam, alap esetben románc sincs senkivel
    -Wrex halott
    -Nyersanyag, pénz, paragon, renegade bónusz nincs
    -Mellékküldetésekről meg nincs sok infó

DarkSector
    Ha mentésből küldöd, akkor is csak annyi történik, hogy kiírja neked, mi a helyzet az első rész mentését alapul véve. De azon te változtatni nem tudsz - nem is lehet.
    A karaktered kinézetét, kasztját állíthatod át + űrhajós beszélgetés.
  • Scouser
    Háhá sikerült áldozat nélkül megcsinálni ollé:)
  • DarkSector
    hát ott ahol a kis swarceneggert is meg kell alkotni...
    én mentésből küldöm, nem kezdtem el babrálni a karakterrel, úgyse látom a kitinpáncél alatt a fejét.
  • navahok
    Mikor kiválasztottam hogy férfi legyek, akkor egyből jött az intro a nővel aki mondja hogy megállítottam a gonoszt, de a tanácsot nem tudtam megmenteni, így az emberek irányítják a tanácsot. Tehát még ez előtt kellett volna választani de nem találtam :(.
  • pxxl
    én sem, csak azt ami az 1-ben is volt, hogy ürben kalandoztál, vagy földi születésű, meg még valami van, aztán hogy milyen harcos vagy, stb. de semmi olyan amit te is keresel :/
  • Pares
    Ez pontosan hol van? Amikor Shepardnak választjuk ki a kinézetét, a kasztját meg ezek? Mert azon keresztülmentem, de nem láttam semmilyen opciót... Szóval csak abban a kis űrhajóban kérdeztek ki, de csak kettőről, hogy miért hagytam Kaidant meghalni, meg hogy mi történt Akuze-on, ahol csak én maradtam életben. Ennyi. Senki semmi mást nem kérdezett. Valahol láttam én is egy képet, hogy kiírta egymás alá a főbb döntéseket, de az azthiszem csak az importált mentéseknél volt.
    Én nem importáltam mentést, egy tiszta új játékot indítottam, és nem találtam választási lehetőségeket a múltammal kapcsolatban.
  • pxxl
    az élharcos pl tudja :) komoly az a támadás
  • DarkSector
    én lehet rossz kasztot választottam, de meik stílusban enged i azt hogy kuvagyorsan előre teleportáljam magam?
  • pxxl
    ohh dejó kis lista :)

hmm akkor marad a sárkánycucc :) +15% tech/bio sebzés az élharcosnak jól jön :D
  • DarkSector
    de.
    lehet is választani...lehet elkerülte a figyelmed, mert hülye rendszere van, ha csak folyamat nyomkodod, hogy "tovább->tovább", és nem nyomsz máshová, akkor autómatikussan nem fogja felkínálni a generálást.
  • CptObvious
    Blood Dragon Armor

+15% tech/bio sebzés
    +10% pajzs energia

Collectors Armor

+10% regeneráció
    +20% roham sebességéhez
    +20% élet erő

Inferno Armor

+10% meggyőzés
    +10% tech/bio képsességez
    +10% roham sebességéhez

Terminus Armor

+10% roham sebességéhez
    +15% pajzs
    +10% extra lőszer összes fegyverhez

Recon Hood

Már majdnem Splinter Cell :P

Csak az a zavaró, hogy a dlc páncéloknál állandóan fent van a sisak.

© navahok
    Ha új karakter indítasz, import nélkül, akkor csakis az előre beállított történet szerint mehetsz. És ez általában Renegade döntéseken alapul.
    Nálam az importált karakteremnél még az elején az űrhajóban tettek fel két kérdést, hogy mi is az eredet történetem és Anderson-t vagy Udina-t választottam a tanácsba. Ez gondolom akkor is megvan, ha új karaktert indítasz. De ennyi.
    Gondolom azért lett végül így megoldva, hogy motiválják a játékost az első rész végigjátszására.
    De ha nem akarod végigvinni az egyet, tölts le egy neked tetsző mentést.
  • ProGabe #2696
    nekem a v2-vel nem működik

átküldjem priviben a jó ini-t?
  • Pares
    +15% bónusz az összes tech/biotic erőre
    +10% shield bónusz
  • krisztajo
    Köszi ez nagyon rendes tőled. Te ígéred pedig nincs is meg neked, akinek meg megvan (biztos jó néhányan ilyenek) az meg nem teszi fel. Na mindegy!
  • pxxl
    ehhez a páncélhoz am milyen bónusz jár? csak mert a többi dlc-s armorhoz ki van írva, hogy 10% regeneráció, roham mittomén
  • Paxton
    Krisztajo, szívesen segítenék, de sajnos nekem sincs kézikönyvem, főleg nem magyar nyelvű. Én mindig angolul nyomom a játékokat, mert még abban a korban kezdődött romantikus kapcsolatom a számítógépes játékokkal, amikor magyar nyelvű kézikönyvről még nem is hallottak.. :)
    De ha látok valahol, majd elküldöm.
  • navahok
    Üdv
    Nem úgy volt hogy akinek nincs meg a mentése az kiválaszthatja milyen történetet vitt végig az 1. részben?
    Erre van egy férfi/nő/me1 karakter import.
    Indítottam egy férfit, de nem nem állíthattam be semmit :S, csak az alap kezdéssztori van.
    Nem lehet valahogy beállítani?
  • Pares
    A Blood Dragon Armorról a 2045-ös hozzászólásomban linkeltem egy képet!
  • krisztajo
    Hello! Dehogy is!
    Csak a CE-t rendeltem meg és ahhoz csak angol nyelvűt adnak.
    Nem igaz, hogy ilyen buzi módon tudták összeállítani.
    Most azért kuncsorgok a magyar kézikönyv után, hogy valamit azért meg is értsek belőle. Remélem, előbb-utóbb megszán valaki és belinkeli nekem.
  • pxxl
    hmm valóban :) azt hittem régebbi hsz-ben láttam :P ;)
  • SaGa Jr
    Lapozz vissza itt egy oldalt és ott a kép az egyik hozzászólásban.
  • Paxton
    Hali krisztajo, csak nem meguntad a Dragon Age-t? :)