19778
  • Gideon Wieth
    Az is jó! Igazából imádtam Tali-t, szerintem kurva aranyos a karaktere. Meg ami a játékban nagyon tetszett, hogy míg az első részben folyton Wrex-et meg Tali-t vittem magammal, itt a másodikban, azért volt lehetőség másokkal is lenni. Mármint úgy értem, hogy volt okom mindig másokat vinni. Legyen az küldetés vagy hasonló okok :-) Meg ami még nagyon tetszett, azok a párbeszédek. Sokkal kifejezőbbek voltak, a rövid mondatok, és sokkal inkább takarták, azt amit a kifejtett mondat jelentett mint az első részben. A story val csupán annyiban nem voltam kibékülve, hogy konkrétan a fő szál semmi extra. Megnézitek, annyiból áll az egész, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meghalunk az elején, visszahoznak, Cerberus bejelenti, hogy gáz van, elmegyünk elsőhelyre felderítésért, aztán a második helyre ahol csatározás is van már, végül a harmadik helyre, ahol megszerezzük az IFF-t aztán a fő csata. Összességében a fő story szál nem volt annyire szerteágazó szerintem, mint az első részben.
    Számomra az egészet a karakterek háttértörténete, meg saját küldetései tették különlegessé :-)
  • krisztajo
    Please, please, please valaki akinek eredetiben van meg a játék dobjon már meg egy magyar nyelvű kézikönyvvel!!! Kérlek segítsetek! Nagyon köszönöm!
  • CamelX
    Az pont elég, végigviszem még1x az tuti :D thx
  • pxxl
    valaki dobjon egy pikcsört a red dragon armorról plz :) gugli nem talál normálisat :/ téháiksz
  • SaGa Jr
    Akkor szvsz nézz körül alaposabban.
    Összesen 13 olyan bolygó van szétszorva a különféle rendszerekben, ahová le lehet szálni és ott feladatot csinálni (ehhez fel kell deríteni őket, megtalálni az anomália pontos helyét és oda kilőni egy szondát). Bár ezekbe beletartoznak azok is amihez konkrétan valamelyik társunk feladata kapcsolódik.

Tehát olyan nagyon nem járhattad be a galaxist ha csak hármat találtál.
  • SaGa Jr
    Nem békítettem ki őket és egyik sem halt meg a végén (lett volna elég paragon pontom, de inkább renegade utat választottam az is működik). :)
  • TommyGun
    Csilagközi csillagromboló ??

Csillagközi Romboló-nak fordítotték....azért ez egy fokkal jobb :)
    Megjegyzem a Battlestar Galactica helyes fordítása -> Galaktika romboló vagy esetleg Galaktika Harcicsillag/Harcihajó/harciromboló vagy ilyesmi...

• Metalmilitiakid
    vagy elképzelhető hogy elhagyja a hajót ...
  • Gideon Wieth
    Szerintem egyszerűbb ha Legion küldijét is megcsinálja, mivel akkor Legion egyrészt Lojális lesz hozzá, másrészt utána biztosan mehet tovább.:-) Mivel a telepítés után jön még egy kritikus rész, mielőtt mehetünk az OMEGA 4 Reléhez. Másrészt, ajánlom, hogy a paragon pontjaid legyenek magasak, ha legion küldetését kezded, mert
    Tali és Legion össze fognak veszni, és ha nem békíted ki mindkettőt, ahogy én tettem, elképzelhető, hogy valamelyikük meghal a végén.
  • balee4
    Használj Fraps-et.
  • SaGa Jr
    A legtöbb videóbejátszás simán átugorható egy jókor kivitelezett Space lenyomásával (ez gyorsítja a dumálást is).
    Ez alól kivétel a kezdeti video, mikor a Normandy és a karakter sorsát láthatjuk.

Próbáld ki esetleg, hogy levadászod azt a crack-et, ami az egymagos procikhoz készült. Azoknál nem indul el ez a kezdeti video és ezt azt hiszem átugorja a crack/patch nevezzük aminek tetszik, által. Nem tudom tényleg így működik vagy sem, de a problémát kezeli. Ha más nem segít akkor meg kell keresned manuálisan a kérdéses filmecskét és törölni a file-t.
  • SaGa Jr
    Igazából beszélgess el mindenkivel (EDI-t is ideértve), hátha akad még közlendőjük amit nem hallottál. Aztán ha úgy gondolod mindenkivel végeztél, nem akarsz már mással foglalkozni, próbálj átmenni az Omega 4 relay-en. Akkor majd tovább megy a sztori. Legalábbis nálam így lépett tovább.
  • Csokis
    Bocs, ezt nem ide akartam, hanem az első részhez!
  • Csokis
    Aki a magyar nyelvűvel játszott attól kérdezném, hogy a végén a főgonosz ahol van, annak a rendszernek mi a neve magyarul? Angolul Serpent Nebula a neve a rendszernek, de magyarul mi? Köszi annak, aki tudja.
  • Paxton
    Sziasztok,

Melyik billentyűvel lehet screenshot-ot csinálni? A "PrintScreen"-t próbáltam, de nem igazán műkszik.. :( Pedig szeretnék néhány képet készíteni a "beosztottaimról" :) Pl. Miranda és Kelly.. :)
  • Cat 02 #2670
    Most azt fogom kipróbálni. Csak Hardcore-on lassabban haladok :D
  • CptObvious
    Bár nem emlékeztem pontosan minden küldetésre az első részből, de ahogy kaptam az utalásokat, beugrottak az emlékek.

Vannak a "nagy" döntések, amiket már leírtak, pl Wrex él/meghal, megmented-e a tanácsot. Szerintem ide tartozik a Rechni királynő megmentése is. Én anno elengedtem,
    szóval itt a kettőben találkoztam egy küldöttjével.

Aztán, ott van a többi küldetés, amiknek különösebb hatása nincs a játékmenetre, viszont sokat dob a hangulaton. Vagy visszatérő karakter formájában vagy levélben(ez a gyakoribb).
    Volt pl 1. rész elején egy férfi, aki megkér, hogy szerezzem vissza a felesége holttestét, hogy normálisan el tudja temetni. Segítettem neki.
    És itt a kettőben most kaptam tőle egy levelet, amiben a temetésről ír, meg hogy nyitott egy éttermet, amit a felesége is szeretett volna, és a szövetségi katonák részére ingyenes a fogyasztás.

Vagy hallhatunk Dr. Chloe Michel felől is, akivel még a Citadel-ben találkoztunk.
    Ilyenekre lehet számítani.

Sok küldetést felismertem az első részből, és lehet, még így is kihagytam ezt-azt. Talán ideje újra kezdenem az első részt :P
  • DarkSector
    jah arrról a parancssorosról nem hallottam még, nem is gond csak müködőképes legyen...
  • I.C.ram
    Az nem jó, mert nem minden videót akarok átugrani, és így nagyon macera kiválogatni... :( Ez a hülye EA mániája, hogy soha nem lehet átugrani a videókat. Csak ő csinálja.
  • MerlinW
    De, simán törlöd azt a bik-et ami nem kell. Jobb megoldást nem tudok.
  • ZoliJ
    Igen, bár főleg apróságban nyilvánul meg (pl. az a csaj fut feléd az elején, akivel kavartál az első részben, szintén az ő képe van az asztalodon, attól függően, hogy Wrex életben marad-e az egyben, más a Krogan bolygón a főnökkel való párbeszéd. stb.)
  • I.C.ram
    Nincs valami egyszrűbb módja ennek? Pl a ME1ben asszem volt olyan, hogy át lehetett írni a config fájl, és akkor egy gombra berakhattad, hogy átugorja az átvezetőket.
  • CamelX
    Látom elég részletesen le vannak írva a lementett karakterek háttértörténetei. Lehet le vagyok maradva infokkal, de ha az 1-es részből kimentett karakteremet vittem volna át ide akkor a döntéseinek hatásai is benne lettek volna ebben a részben?
  • CamelX
    De pedig az Omega 4 után mondja is hogy

"Let's try our new teeth on those bastards" vagy valami ilyesmi. A mérnöki fedélzeten is beszélgetnek az új pajzsról. Kizárt dolog hogy felesleges pénzkidobás lenne mindez.

Ha legközelebb tolod azt a részt, figyeld meg hogy benne van a dialógusokban. Anélkül nem hiszem hogy kipróbálnám milyen hatás van hogy semmit nem fejlesztessz a hajón, de biztos lesz valaki aki kipróbálja ;)
  • Szolnokboy1
    igen, már voltam másik bolygón, Zaeed küldijét csináltam meg.
  • ZoliJ
    próbáltál leszállni egy bolygóra? Mert nekem leszállás után kezdődtel az Omega 4 relét engedélyező dolgok.
  • Szolnokboy1
    nekem annyi van, hogy "Várj, amíg telepítik az IFF-t, addig fejezd be az N7 küldetéseket és a csapatépítést."
    De mondom, már meg van mindenki, egyedül Legion küldetését nem csináltam meg. Ilyenkor mi van?
  • CptObvious
    Nem sok. Az ott már a végjáték.

Nekem olyan 30-40 percbe telt, de úgy, hogy volt néhány újratöltés, mert próbáltam úgy csinálni, ahogy elképzeltem. (De hát elsőre nem jött össze :D)
    Ja, és a stáb lista után javaslom a "Folytatás"-t választani. Érdemes elbeszélgetni a túlélőkkel :)
    Meg pótolhatod az esetlegesen kihagyott küldetéseket is.

Nálam az IFF megszerzését követően egyből jött egy animáció, meg némi akció, amikor a csillag térképre kattintottam.
    A küldetések túlnyomó része megvolt. És ha jól tudom, nem kell az összes csapattag küldetés, hogy működjön.
  • Szolnokboy1
    még egy kérdés: most ott tartok, hogy várni kell, amíg az IFF-et felrakják a hajóra. addig a csapatot kell gyűjteni, de én már mindenkit összegyűjtöttem, még Zaeedet is. meg kell csinálni minden csapattag személyes küldetését és csak akkorra lesz installálva az IFF?
  • Szolnokboy1
    spoiler nélkül: mennyi van még hátra a játékból, miután átmegyek az Omega 4 relén?
  • MerlinW
    Próbáltam. A helyzet, hogy a giveme2entitlements_v2.exe létrehoz/felülírja a BioPersistentEntitlementCache.ini-t. Amennyiben az ott van a mentések helyén egy kis "IMG" kép jelenik meg, betöltés, játékindítás nem megy.
    Ez a helenség függetlenül a netkapcsolattól mindig előjött.

- Amint átneveztem/töröltem a DLC mappát megszünt a probléma.
    - Ha töröltem a BioPersistentEntitlementCache.ini-t létrehozta magától majd sírt hogy nem legál. oké.
    - giveme2entitlements_v2.exe-t futtatva kezdődött minden ismét előlről:)

Lehet az a probléma, hogy eredeti a Dragon Age, van Bioware/EA accountom, és más így a hash/drm mint ha nem lenne, esetleg valahol egy registry bejegyzés... nemtom.

Tulajdonképpen hidegen hagy a DLC, csak kihívás érdekel, mindig megoldom őket így vagy úgy..:) A szakmai ártalom és a 20+ éves játékosélet átka:)
  • Seth
    1. részben sem volt fps nézet, vmivel kevered
  • Traky70
    Hello!

Én csk most néztem meg a gémet. Úgy emlékszem, hogy az első részben lehetett FPS-ben és TPS-ben is játszni. Nekem FPS-ben jobban tetszik az irányítás. Ebben a részben nem lehet váltani, vagy csak én nem találom ?
    Ha a steam-ról töltöm le, az tartalmazza a magyar felirtot, ugye ?
  • ProGabe #2652
    próbáld ki úgy, hogy nincs netkapcsolat. tűzfalban tiltás nem elég, ne legyen net!
  • Kongy
    DLC Gameplay videóm. (Zaeed-es)
  • Kongy
    Én olyat töltöttem le, amiben van külön csomagolva egy parancssor. Amit ha végigfuttatsz módosit egy fájlt, ami ahhoz kell, hogy azt higgye, hogy eredetik a DLC-k.
  • Seth
    Pech. Legközelebb emeld ki,ne rakd zárójelbe, sőt még villogjon is XD
  • Richardix
    kértem vmit.. EGYSZAVAS VÁLASZT! nem akarom tudni miért fontos, had jöjjek rá amgamtól.. kösz -.-
  • DarkSector
    nekem mennek dlc-k, mégsincs ien fájl.
    lehet ez a baj nálad.
    én ezt tettem mindössze:

1.auto bejelentkezés: KI
    2.majd dlc-ken katt feltettem mind a 10 dlc-t....
    3 azt a hosszú vájlt, a v2 exe-t bemásoltam a Binaries-be, katt 2x.

és ennyi utána inditom játékot és ment minden.

igaz én előröl kezdtem nem már meglévő mentésből folytattam.
  • grebber
    Már betöltöttem az enyémet.20700 credit és 2500 valami cumokból!(35-ös szinten értem az 1 végére)Szintet nem néztem emelkedett-e kezdésképpen!