19778
-
#2645 na ezt szépen egyszerre írtuk -
#2644 Kell lennie, mert ezt hekkeli meg a DLC törés. -
#2643 próbálj meg lecsatlakozni előtte netről. nálam is pampogott, hiába nyomtam ki automatikus bejelentkezést. -
#2642 Ki ki, persze. Utána próbáltam nettel, net nélkül, egyesével, egyszerre, első "okossággal", másodikkal, nem hatotta meg egyik sem. -
#2641 ien fájl nincs... -
#2640 Ha végigvitted a játékot, akkor semmi gond.
Mivel ekkor készít a játék egy mentést a karakterről, amit majd betölthetsz a kettőbe. Ez egy külön fájl a mentések mellett.
"Char_01-02-1-2-3-04-6-2009-30-46.MassEffectSave" Nálad a Char_ utáni rész persze eltérő lesz.
Szóval nem számít, hogy az utolsó mentésed mikor készült.
Nem tudom volt-e már, ha nem akkor lehet örülni :P
http://www.annakie.com/me/home.htm
Az oldalról mások által kijátszott mass effect 1 Shepard-öket lehet letölteni, a 2. részbe való importáláshoz. Elég széles a választék. -
#2639 kikapcsoltad a játék menüben a beállitásoknál az internet opcioban az autobejelentkezést...? -
Pares #2638 Neked mi bajod van? Először azt írod, hogy nagyon tetszik, utánna meg itt nyavajogsz és belekötsz minden hülyeségbe! Kezdesz unalmas lenni. Nem kötelező játszani vele. Külömben meg meg lett magyarázva, mi miért. Nem tetszik = te bajod. -
#2637 DLC-k nekem valahogy nem akarnak menni, végigzongoráztam az összes megoldási lehetőséget.. ha bármilyen DLC telepítve van, nem enged betölteni az állást, új játék kezdése esetén nem mozdul. Hmmm.
Akinek megy az eldobná nekem az alábbi fájlt?
"c:\Users\neved\Documents\BioWare\Mass Effect 2\BIOGame\Config\BioPersistentEntitlementCache.ini"
Aztán ha nem segít, akkor nem, túlélem. Köszi előre is. -
Rentadar #2636 Semmi ilyen nem volt említve a gameben. Azt irták, hogy bizonyos kevésbé fontos területek még nincsenek helyreállítva. Kb. ugyanannyi a bejárható terület a citadelen, mint az 1-ben. A presidiumot vették ki. Az 2 sztorijának nem lényegi eleme a citadel, ezért tulképpen nem volt rá szükség. -
TDantes #2635 Aha...tataroznak. Eh, csak újabb egyszerűsítés, újabb lefaragás a játékban. Nagy Fellegvár se kell, mert hát még a végén eltéved benne az egyszeri játékos.
Mindezt megmagyarázzák azzal, hogy tataroznak...marha duma. A harmadik részben, majd annyit kapunk a Fellegvárból, hogy egy kicsi szoba amibe beléphetünk, elég lesz annyi is. -
#2634 Mondják neked a játékban, hogy a katasztrófa óta "tataroznak", nincs kész a Citadel. -
#2633 Most nincs központi szerepe mint az 1. részben. Plusz könnyebb a tájékozódás, elég sok időbe tellett az 1. részben mire tudtam mi merre van XD -
#2632 Köszönöm! Ha felért kipróbálom. -
TDantes #2631 Elmentem a Fellegvárba. Most, komolyan, összesen ennyi terület van? Vagy három emelet, ahol van pár bolt, meg az emberi tanácstag irodája?
Hát ez így elég sovány. -
#2630 Itt van.
BIOGame_INT.tlk --> BioGame/CookedPC-be,
ME2_Opening_SunMid_INT.bik --> BioGame/Movies-ba kék másolni.
data/sku.ini -ben írd át a TextLanguage-et int -re.
Talán elég lesz. -
#2629 Szia mester!
Az igazat megvallva nem tudom pontosan, az első lemezen van nekem hungarian.rar, polish.rar, czech.rar file-ok (data folder) meg installmanifest_cz, ~_hu és ~_pl. Nem tudom az angol verzióban ez hogy néz ki, de gondolom van ezeknek valami 'english' megfelelője. -
#2628 Valóban, törölni is lehet, kipróbáltam. -
#2627 Pontosan mely fájlok kellenek? -
Cat 02 #2626 Igazából azt nem tudni pl, hogy fegyver nélkül
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szétlövi-e a Collector hajót vagy mit csinál vele ^^
Mondjuk 1-ben elvileg alapból volt rajta fegyver. -
#2625 battlefield 2 nél is bik ek vannak és ott elég a shit del is :D -
#2624 Gamecopyworld-ről töltesz egy nointro fix-et (a lényeg a 84bájtos .bik fájl) és azt használod a BioGame/Movies könyvtárban. Amit nem szeretnél látni annak a helyére bedobod azt a bik-et. Hogy pontosan melyik az nem tudom, sakkozd ki. Talán valamelyik ME2_Opening*.bik -
#2623 Sziasztok!
Valaki esetleg fel tudna rakni angol feliratot a játékhoz valahová? A gyári verzió csak cseh-lengyel-magyarul tud... -
#2622 Annyi hogy bettalózód és kész úgy fogja venni hogy végig vitted ha tényleg végig vitted szal kijelöltél vkit a tanács tagjának stb akk tudni fogja... AM játszok és egyre csak jönnek elő az eőlző rész szereplői hogy köszöni hogy így segítettem meg úgy stb :D még a rekni királynő embere is felkeresett:D szal nagyon össze van rakva a játék:d tegyük hozzá hogy ha lehetett nem öltem meg az embereket:d -
#2621 Valaki tudja, hogyan lehet átugrani az átvezetőket? Baromira idegesít, hogy állandóan meg kell őket néznem újra, és újra, ha új játékot kezdek. Meg az elején a BioWare/EA logó is a könyökömön jön ki. -
#2620 Kezdj egy új játékot a karaktereddel és ments egyet. Bár kellenne egy automentésnek lennie az utolsó harc előtt/után. -
ZSOOLT2 #2619 Ok, kösz -
#2618 De nem érted mit kérdeztem!!!
Végigittem az 1-et.És a végétől kb 3/4-ed órára volt az utolsó mentési pont.A ME2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az első részt? Vagy tökmindegy milyen állású mentést töltünk be? -
2bUs #2617 pls vki segítsen,új játékot kezdek ,betölti és fekete képernyő jön be ,nyomok egy esc-et a menü simán bejön
már mindennel próbálkoztam codek,driver éés ennyi.:D
szal vki pl -
#2616 ME2, launcher, configure, save, betallózod a My Documents/Bioware/Mass Effect/Save könyvtárát. Kb 100x le lett írva. -
#2615 Tényleg műxik, köszi:) -
TDantes #2614 Fúújjj -
#2613 Igen -
#2612 Végigvittem az 1-et!
De a végén nincs mentés semmi.
Mass Effect 2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az 1-et így?? Vagy leszarja hogy végigvittem mindenféle állást betölt vagy hogy van ez? -
SaGa Jr #2611 Sajna nem enged át az Omega 4 relay-en a program míg nem sikerül megoldani a biztonságos átjutást (ezt speciel szóvá is teszi). Pedig megnéztem volna egy videót amin a pilóta küszködik és visít félelmében vagy valami bejátszást ahol a Normandy 2 végleg pórul jár. :D -
ZSOOLT2 #2610 Hello, nő Sheparddal össze lehet jönni Garrussal? -
CamelX #2609 Max te nem tudod, van haszna neki a végén >;) -
SaGa Jr #2608 Mármint melyik része?
Próbáltam a lehető legkevesebb spoilert beleírni úgy, hogy azért még érthető legyen mik a priority one kategória.
Azt nem tudom hogy valóban megsemmisül vagy sem a Normandy 2 ha a létfontosságú fejlesztések nélkül megy át a "kapun" de az bizonyított, hogy nagyon megszívja a játékos ezek hiányát (társak halála kimeríti ezt a kategóriát szvsz).
Azt mindjárt kipróbálom hogy mi van akkor ha túl korán megy át valaki még azelőtt a bizonyos esemény előtt, ami feltétlenül kell a befejezéshez. -
Cat 02 #2607 Lol, utolsó mondat biztos ? :D -
SaGa Jr #2606 Igen van szerepe és nagyon is fontos szerepe.
Korábban leírtam, hogy ha bizonyos fejlesztések nincsenek meg a hajón, az garantáltan valamelyik kísérő életébe kerül majd (megpusztul mielőtt elérné a csapat a végső célállomást). Olyasmin, ami kellhet mondjuk egy csatába jobb nem spórolni (különben az első hajó sorsára juthat az új teknő is).