1414
-
#14 Bannernak jó lesz? minta
-
#13 Még több infó, és több képek a pcdome-ról. -
#12 én diabloval mai napig játszok, úgyhogy ha azt mondod h olyasmi akkor adok neki egy esélyt:) -
#11 Én viszont imádom ezeket a játékokat:). -
Lyan Kyj #10 Első része máig egyik kedvenc játékom, csak hát a Beyond Divinity-t nézve bennem van a félelem, hogy ezt is elrontják. Ah, mennyit röhögtem az első rész sírfeliratain! -
Windbreak #9 nekem is tetszik a grafika, de én nem játszok ilyenekkel :) -
#8 semmi baj a grafikájával. de lehet, csak nekem túl alacsonyak az elvárásaim grafika téren :) -
#7 Most meg ugyanúgy szép.Nem uszkálunk nagyon az olyasmi kalandgamekben.Jővőben is csak elszórtan jönnek majd:
Gothic 3 kieg,Two Worlds: The Temptation,Risen,Gothic 4.Azt más hasonlót nagyon nem is tudok mondani. -
#6 Milyen érdekes hogy régen az Oblivion kurva szépnek számított most meg... -
#5 pedig az első rész nagyon jó RPG. rendkívül jól kidolgozott a világ, érdekes a történet, a Diablo és a Baldur keveréke, hack 'n' slash, de a párbeszédek, küldetések is fontosak. nem csak agyatlan hent. érdemes kipróbálni.
Várom a 2. részt. Graf nem e legszebb, de nem ez a lényeg, ha olyan jó lesz mint az első rész, akkor én el leszek vele. -
#4 Valóban gyenge... tán olyan mint az oblivion, és 2009-re cikis. de lehet több mint 100 órát igérnek. -
#3 graf nagyon gyenge már most. az első résszel sose játszottam ezt is kihagyom sztem:) -
Fbn Lx #2 hát ez nem a legszebb, úgy 2009-re. inkább a táj varázsa lesz az ami megfog, úgy érzem =) mozgásban biztos fasza lesz. -
#1 A Larian, Belgium vezető játékfejlesztő stúdiója a mai napon bejelentette a hatalmas sikereket elért Divine Divinity szoftverének a folytatását, az Ego Draconist, 2009 második negyedévét megjelölve a debütálás dátumaként. A program három platformra (PC, Xbox 360, PS3) debütál, és főhősként újra Rivellonban találjuk magunkat, egy időtlen világban, ahol a varázslat az úr. Egy sárkányölő szerepében tetszelgünk majd, egy olyan figuráéban, aki a környéket járja, hogy elejét vegye a dögök pusztításának -- azonban rádöbben, hogy ő maga is borzasztóan közel áll egykori ellenségeihez. Rengeteg felvehető tárgy, megtanulható képesség, izgalmas küldetés és milliónyi játékóra vár majd ránk!
infó, pár kép