1414
  • circa
    Ilyen beállításokkal játszom.
  • circa
    Esetleg van valakinek olyan problémája még rajtam kívül, hogy bizonyos tárgyak átlátszóak amiknek nem kéne annak lenniük? Pl: a creature törzse, nők haja, NPC-k ruházata stb. És ezek úgy néznek ki mint valami szellem, a körvonalai megvannak, halványan szinük is van de át lehet rajta látni. Elég zavaró, mert pl az összes női NPC olyan mintha kopasz lenne, meg a lényen is átlátni szal az is idegesít. Ha valaki tud megoldást azt megköszönöm :)
  • Dzsí Pí
    Mivel crackelted?:D
    Mini-image-vel olyan tökéletes h nagyon
  • dante3
    Mióta crackeltem a gamet, megbolondult! 20-as szintre léptem és skill level up nem tűnik el, az összes skillt maxra lehet rakni, nem számolja!
  • Dzsí Pí
    Bocs az offért, de még az is érdekelne, hogy a bányánál a Damian katonáit, akik miatt pl az a vezető felszorult 2 segítőjével a toronyba, szal miért nem tudom őket sebezni?
  • Dzsí Pí
    wá, meg is lett, a hullákat kellett követni, laza.
    Akkor még egy kérdés: hogy lehet a charmokat belepakolászni a cuccokba?
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van már hozzá illegális exe fájl ami működik is?
  • Dzsí Pí
    Pls vki írja már le, hogy a bandits camp-nél, amikor egy nagy vasajtón belépek a terembe(egy arogáns faszi fogad, aki aztán el is teleportál) szal hogy tók ott továbbjutni? mert ahogy lelépek az ajtó elötti padlózatról egyből elkezd a méreg gyilkolni és pár lépés után meghalok.
    PLS help!
  • alyr2
    Nekem az lenne a problemam ,hogy elinditom a jatekot fasza jon video aztan csinalok karaktert jon video aztan a minimap a skilltabla es a parbeszed szovegen kivul semmit sem latok..full fekete minden a fenyerot maxrahuzom akkor is..mi a szar?hogy lehet ezt megoldani?
  • j0nNyKa
    nekem tökéletes befejezésként a játék szanaszét fagyott a "credits"-nél.. szerintem hónapok óta nem kellett resetelnem, most igen :)

én már nem screenshotolok, törlöm lefelé a p*csába :)
  • wedge31
    Ennyi lett a végére.

Szerencsére volt a végén egy kis csattanó.
  • j0nNyKa
    köszi megnyugtattál :)
  • Degoo
    Mostmár kajak szerencsétlennek érzem magam:(
    mindent kipróbáltam és nem angol
  • Degoo
    miután kijövök saritol és odamegyek ahhoz az öbölhöz ahova kell(ahol kijönnek a rohadtnagy fekete tüskék a földböl.Van ott egy bejárat nektek ott bemegy?
  • wedge31
    Most jövök a vizeséses barlangból szerintem minden problémád megoldodik ott...

Sejtettem hogy fontos helyszin lesz ezért bosszantott a harmadik fa.
  • j0nNyKa
    azaz azaz
    ö, nálam jöttek néhol 29-30-31es szintűek
    azt hiszem valamelyik flying fortressben pl.
  • wedge31
    Magic missile és magic blast kinyir mindenkit ,egyébként nálam a monszták megragadtak lv28-on remélem azért a köv pályán már lesznek magasabb szintüek is.
  • j0nNyKa
    tényleg, a lényednek milyen spelleket adtál? enyémnek 9es szintű mage spelljei vannak -nemtom a nevüket fejből-
  • wedge31
    Még nem.
  • wedge31
    Upgradeltem a nekro ringet ,tiszta véres lett az egész platform...

• j0nNyKa
    megvan köszi
    naaaaagyon remélem, hogy a főküldetés 2. része itt lesz (találkozni egy sárkánnyal, aki megmutatja a hall of echoes bejáratát)
    estefelé meglátom

2. grave robbert megtaláltad?
  • wedge31
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vizesés alatti barlangban.
  • wedge31
    OK ,megvan a fa...

Az angolositást meg mindanyian a #94 alapján csináltuk és müködik a patch nem változtat rajta. Annyit változtatam én is ,hogy az Englis(US) helyet ,English(US) írtam mint jonNyKa.
  • j0nNyKa
    én is patcheltem előtte, semmi köze hozzá

megvan az ancient tree!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bugos a térkép, a fa nagyon nem ott van, ahol jelöli. az igazi helye a fjord "bejáratánál" a nagy szoborral szembeni kis sziget (fel is lehet rá mászni)

viszont most meg már nem emlékszem, hogy hol van a zárt ajtó, amiről a quest tulajdonképp szólna :D
  • Degoo
    Megcsinálnád nekem?:| nagyon megköszönném
    am meg utána olvastam és azt írják h ha felraktam a pachet akkor az hibaforrás lehet,és amiatt lehet h nem megy
  • j0nNyKa
    mindenkinél működik, csak rendesen meg kell csinálni
    én is sz*ptam vele egy adagot, amíg rendesen elindult, de elindult
    (pl. nem Englis(US), hanem English(US), stb.)
  • Degoo
    A 3.dik fa környékén észrevettétek a bedeszkázott barlangot?vampire te meg légyszi ne írd többet a 94-et mert NEM működik nálam.valamelyik vállalkozó szellem megpróbálná megcsinálni nekem teamwieweren?
  • wedge31
    Köszi ,akkor valszeg mégiscsak innen a fjordból lehet elérni.
  • j0nNyKa
    hja nem, az egy viszonylag kicsi terület, semmi köze a fához
  • wedge31
    A fával mi ujság arra fele van ?
  • j0nNyKa
    igen csak hát jól nem is lehetett csinálni, hiszen voltak ellentmondások a tippekben

én most egyébként elakadtam, van 1-2 questem, amiket már nem tudok megcsinálni, a főküldiben pedig a 4 dolog közül egyet nem találok, az "igazi sárkányt", azaz a bejárat helyét.. gőzöm nincs, mit kéne tenni, most rohangálok körbe-körbe

a karim pedig:
  • wedge31
  • Degoo
    segítsetek pls hogy tudnám angolra csinálni.amikor registryben átírom
    angolra ,megnyitom a játékot és nem tudom a mentést folytatni,mert azt írja ki h a mentés nyelve nem kompatibilis.ha meg angolul kezdek új játékot akkor ugyebár nem tölt be.
  • wedge31
    Itt tartok most ez a cucc rajta a hunter szet.

Mintha azt olvastam volna hogy 35 a levelcup ,lassan kiderül...
  • wedge31
    Vazze akkor valszeg mindig jól csináltam ahogy mondták csak nem tudtam hogy pont forditva kell...
  • Degoo
    jon légyszíves írd le.én sehogysem tudom angolra csinálni és németül nem értek egy szót se,és hát ha nem értem akkor nem tudom a logikai feladványt se érteni...D:
  • Degoo
    Valaki fel tudott már menni a 3. fához?
  • j0nNyKa
    megkeresed.
  • willike
    Mi a cucc neve és hool kapom? az inventory melyik oldalán van? a sima leltárnál vagy a küldi tárgyaknál?
  • j0nNyKa
    elvileg kaptál egy cuccot az inventorydba, amivel idézheted