1414
-
ricsa008 #54 "már lehet angol szöveggel is tolni"?
hol? -
#53 Én mindenképp megnézem most hogy már lehet angol szövegel is tolni ,szept 9 még nagyon messze van. -
foxxi #52 Olvasat szerint nem kell semmi okosság hozzá csak a szokásos securomos tool-ok. -
vzajcev #51 Okosság nélkül, sajna még várós a picike -
#50 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DIVINITY.II.GERMAN.CLONEDVD-POSTMORTEM -
csuripi #49 Sehol nem találtam semmit. Talán majd szeptemberben, de már úgy bele éltem magam a júli 24-es dátumba. -
foxxi #48 Nos, már meg jelent pár helyen ( bár nem tom fake e ... ) -
csuripi #47 Jó lenne nekem is, főleg ha letudnám tölteni valahonnan. -
foxxi #46 Bőven jó lenne :) -
#45 Szeptemberig jó lesz... -
csgj #44 Hát... az sem túl jó, ha a felirat angol, de német a szinkron. -
foxxi #43 A németek megint bekaphatják.... -
#42 " Bought it online, shipped yesterday, installed it and updated it, it's a registry key that controls the language choice albiet the end movie is still localized in German, based on filename and a brief glimps and the voice is not translated.)
EDIT: Hkey_local_Machine\(X64KeyHere)\Larian\Divinity2
(Location of reg key, pretty obvious what to do, just change German to English, haven't tested other languages yet.) " - nforce -
csgj #41 Jó lesz ez! Csak jöjjön már az angol változat... -
#40 Német Gamestar konkluzio :
Graphics 7/10
+ lots of details
+ lots of variety
- "strange" animations
- muddy textures
- game and cutscene transitions could have been handled better
Sound 9/10
+ very good to fantastic voice actors (german version here of course)
+ lots of variety and fitting music
- environmental stereosounds are weak
Balance 7/10
+ game can be beat with every skillset
+ well done and logical puzzle sections
- only 1 relatively easy difficulty setting
- boss fights too easy (except for final boss)
Atmosphere (8/10)
+ nice mix of traditional fantasy setting and humour/irony
+ fun to explore the world
+ spot on humor
- change of character too quick (not even sure what they mean in german)
- some weak plotlines
Controls/Handling (8/10)
+ good mouse/keyboard handling
+ assignable hotkeys
+ able to teleport
- unclear/confusing inventory
- weak map
Game length (10/10)
+ huge amount of quests, most of which are optional
+ huge and varied world
+ upgradeable player fortress
Quests (10/10)
+ nice story
+ good/evil paths
+ interesting characters
+ surprise twists
Character/Skill system (9/10)
+ you're free to choose what skills you want
+ opportunities to experiment
+ lots of useful skills
+ dragon has own skills
Combat system (6/10)
+ exciting
- no active blocking
- close combat hard to avoid
- dragon flight is limited
Items (10/10)
+ huge amount of items, weapons, and potions
+ powerful set-items
+ you feel your character improving -
#39 Ezek aztán a jó hírek -
#38 Az angol szept 9-én jön és nincs hir hogy nálunk lokalizálva jönne / söt ,hogy egyáltalán jön /
Minél több gameplayt nézek annél jobban tetszik ,még a végén ez lesz az év rpg meglepetése. -
#37 Nagyon jó kis kalandgame olyasmi mint a gothic széria vagy a többi ilyen típusú kalandgame.
Csak az a gond hogy ha ez sem jelenik meg magyarul vagy nem lesz hozzá magyarítás akkor sajnos nálam kilöve :(
Ugyanez van a Drakensang-al is az is nagyon jó de angoltudás nélkül semmi esély:( -
#36 Ez akkor most sandbox gém? vagy rosszul látok... -
#35 Német 1.01-es patch -
vzajcev #34 Bejövős -
#33 Kijött a német verzio ennek örömére tele van a Youtube gameplay jelenetekel.
Karakter generálástól kezdve minden ficsör látható ,szerintem jó lesz ez. -
#32 Cinematic Trailer Act 2
Cinematic Trailer Act 3
Nagyon kiváncsi vagyok már mert nincs agyon hypolva a game igy aztán lehet nagyon jó is vagy nagyon rossz is ,remélem az elöbbi lesz. -
#31 Király, nagy kedvencem volt az első rész, a gépigénye sem vészes. -
#30 Minimum gépigény :
* CPU: 1.8 Ghz Dual Core (XP/Vista)
* RAM: 1 Gb (XP)/2 Gb (Vista)
* HD: 9 Gb free HD space
* Gfx Card: 256 Mb Shader Model 3.0 (Nvidia Geforce 7600-Series/Ati Radeon 1600 or better)
Ajánlott gépigény :
* CPU: 2.6 GHz Dual Core (XP/Vista)
* RAM: 2 Gb
* HDD: 9 Gb free HD space
* Gfx Card: 512 Mb Shader Model 3.0 (Nvidia Geforce 8800-Series/Ati Radeon 3800 or better)
-
#29 Aranylemez!!!!
Úgyhogy már jöhet hamarosan. -
#28 Elvileg július végén jelenik meg. -
#27 Trailer. -
#26 Release date 24.07.09 az pont egy hónap. -
#25 Néztem a CE kiadást frankó cuccok lesznek benne elvileg juliusban jön a játék. -
#24 Előzetes!
sztem aki nincs képben, az olvassa el mindenképpen. nem igaz, hogy csak én postolok már mióta. -
#23 45 új kép -
#22 12 új kép -
#21 GSO hírcikk -
#20 Junius 9 -
#19 angol cikk
2009-be jön ki a gamma. -
#18 Pár kép:
-
#17 A Divinity 2-ben van egy gondolatolvasás skill, amelyet, ha kiválasztunk és pontok áldozásával fejlesztjük, akkor az NPC-kkel való párbeszéd közben megnyomhatjuk a mindread gombot. Ennek hatására nemcsak azt látjuk, mit dumál az illető, hanem hogy mit is gondol. Szerezhetünk "fénylő kék szemeket", amelyekkel képesek leszünk meglátni az élőhalottak világát. Hab a tortán, hogy idővel - mint profi sárákányölők - megkapjuk a Dragon Memory skillt, ami nélkülözhetetlen a pikkelyes bestiákkal folytatott harcokban.
A gondolatolvasással plusz információkat nyerhetünk, például az egyik első feladatnál goblinszíveket kell gyűjteni és kiderülhet, hogy sokkal többet is tudna fizetni a megbízó, ha a küldetés teljesítése után alkudunk vele. Rajtunk múlik, hogy teljesen kikerüljük és inkább elvisszük a szíveket ahhoz az illetőhöz, akinek a megbízónk el akarja adni a cuccost.. Ha otthagyjuk, később még találkozhatunk vele az erdőben, amint saját maga próbálja leöldösni a morcos goblinhordát. Amint újra összejövünk a drágával, sokkal gonoszabb feladatokat ad. A küldetések élvezetesen bonyolódnak.
Lehetőségünk van például a ránk bízott - címzettnek bontatlanul szállítandó - levelet feltépni és tartalmát elolvasva megzsarolni a feladót, ami hatalmas felforduláshoz, izgi gondolatolvasó percekhez és nagyobb aranytömegekhez vezet.
Kombók:
Ugrás közben is lehet karddal nyisszantani, ami rendkívül pozitív fícsőr!
Repülés lovaglás helyett:
Sárkánylovaggá válhatunk némi kalandozás után. Ekkor el lehet felejteni a pacikázást - megunt lovunkat megehetjük ebédre -, mert immár sárkányalakot öltve repülni is tudunk. Némi hátulütője ezen pikkelyes állapotnak, hogy most már minket is üldöznek a zöldfülű sárkányvadászok! A Divinity 2. sárkánygyűlölő világában rengeteg a hüllő légvédelem. Ezeket ember formában célszerű hatástalanítani.
infó: hardwired.hu -
#16 Debütáló trailer! 2008, Lipcse -
#15 Átméretezve!