1414
  • DeDy
    Úgy emlékszem, volt olyan hír, hogy ez majd magyar felirattal jelenik meg, jól emlékszem? Mert szinte semmi infó nincs a gameről és a játékárusító cégek oldalán sincs még fent se a game, mikor kell ennek megjelennie hivatalosan?
  • Fehercsoki
    Most ott vagyok hogy egy szellemmel kell megküzdeni egy sírnál ahol egy kör alakú izében van egy kard,lvl 3as vok és kb 2 sec alatt öl meg akkoris ha elnyomok egy kaját meg healel a szellemem:SHogy kéne megölni?
  • Fehercsoki
    Most kezdtem,elrepültünk a nagy piros léghajóval egy faluba,most meg kell kérdeznem 3 embert h láttak-e sárkányt,ehhez képest még mennyi idő mire megkapom a sárkány formát?
  • wedge31
    75%-ban nem kell repkedni de majd meglátod hogy nagyon jók a " légi csaták "
  • xido
    azért remélem nem túlnyomó részt ilyen sárkány szimulátoros..mert amit láttam a youtube-on,abból tetszik a hack n slash és az egész,de nem fél játékot röpködve akarom tölteni tie fighterek ellen
  • wedge31
    Ha elérsz a storyba egy pontra akkor kapod ,ilyen sárkánymentes zona nem lesz sok.
    Le tud szállni és egyböl vissza is változik ha arra gondoltál hogy sárkányformában bedarálod a humán ellenfeleket akkor az nem fog menni sárkány alakban majd meglátod repülö ellenfeleket meg speciális épületeket lehet elpusztitani.
  • vzajcev
    Innen már csak egy lépés
  • grebber
    Már csak magyarítás kellene és minden hapy!
  • Fehercsoki
    Hanyas szinten kapom a sárkányságot és sok az ilyen zóna vagy csak 1-2 ahol túl nagy előnyöm lenne?Sárkány le tud szállni?
  • Prince23
    kijött a Reloaded!
  • wedge31
    Ne viccelj köszönö viszonyban sincs a BG-vel.

• tomcsa4
    Az egy az Baldur's Gate-féle játék (még hosszában is szövegterjedelmében is tán).
  • KaszaN
    Hát akkor megvárom a 2-t. :p
  • wedge31
    De majd lesznek sárkánymentes zonák.
  • Fehercsoki
    Köszi,és a kis helyeken kívül nincs lekorlátozva hova megyek?
  • wedge31
    Az egy egész más tipusu játék olyasmi mint a diablo a youtube-on találsz rola videot.
  • KaszaN
    Az 1 az milyen? Van róla valami kép? Kerestem de csak a 2ről találtam infókat.
  • grebber
    Remélem majd valaki bevállalja a magyarítását.Addig beszereztem az 1-et mire ehhez lesz magyarítás addigra végére is érek talán.
  • KaszaN
    Ez szemétség. Akkor már lehetne magyar.
  • wedge31
    Mert csak a németeknél jelent meg.

Angol nyelvü megjelenés dec 30.
  • KaszaN
    Valaki megtudja mondani miért nem találom egy boltban-sem?
  • wedge31
    Ha majd megkapod ezt a képeséget bármikor áttudsz változni ,kivéve ha nincs elég helyed rá / barlangban ,házban ,stb /
  • Fehercsoki
    Sárkánnyá akármikor át lehet alakulni és lehet akármerre repülni?Vagy csak van néhány küldetés ami sárkányként van?
  • fnorbi89
    Gyerekek szép lassan haladok előre ugyebár nem tok angolul se németül! Azt kell hogy mondjam hogy egyre jobban tetszik a játék! Alig várom már angol verziót, megakarom venni xboxra, amúgy ha kijön angol v. lesz valamilyen csapat aki lefordítaná ezt a remek játékot vagy már fordítják? Nem tudtok erről semmit se?

Nem mellesleg mindjárt itt a Dragon Age is, úgy hogy mi rpg rajongók el leszünk kényeztetve !!
  • TonYGM
    Ok köszi.
    Akkor ezzel most mit is csináljak? Mert gondolom így már máshogy kell csinálni mint a #343-as hsz-ben!? Vagy melyik pontot kell megcsinálni és melyiket nem?
    Bocsi a sok kérdésért.
  • wedge31
    Azt már nem hiszem hogy találsz hozzá de itt fen van az egész angol nyelvi csomag.
  • TonYGM
    Az előbbihez még annyit hogy a #343 számú hsz-ben a hatospontban:
    6) töltsd le az alábbi filet: http://www.sendspace.com/file/t6qpgz

Ez a link már nem jó mert lejárt ezért nem tom letölteni. Valaki esetleg tud egy frisset adni? Na meg azt se tom mi volt ott.
    Köszi.
  • TonYGM
    Köszi a gyors választ. Amúgy ezt próbáltam már csak total commander valahogy nem engedte :).
    Nahh a gyorsulásra is megvan a válaszom, csak egy ace mega codec pack kellett a gépre.

Viszont most a kövi hiba jött: legelején mikor beszélek mindenkivel a hajónál, megyek tovább a faluhoz, és mikor a bejáratnál tartok megáll a karakterem és nem tudok mozogni vele sehova, a jobb fölső sarokban meg mutatja hogy tölt...
  • wedge31
    A második kérdésedre az exére dobd rá dv2 fájlt a gyorsulásra passz.
  • TonYGM
    Sziasztok!
    Feltelepítettem a játékot egy kis görcsölés után... :)
    Első kérdésem, hogy miért van az hogy a játékban nagyon fel van gyorsulva minden? Én is, meg körülöttem minden és mindenki. De csak a játékban, az intro meg átvezető videók mennek rendesen.

Második kérdésem:
    Az angol dialógusokkal kapcsolatban ezt írták:
    "a programot inditsd el az alábbi módon: dv2_u.exe Dialogs.dv2"

Ezt hogyan kell értelmezni? Mert ha kétszer rákattintok a dv2 exe-re akkor nem kapok semmit csak előugrik az ablak és el is tűnik. Plííz help me. :)
    Előre is köszi.
  • Soulstorm
    Közben alaposabban átolvastam... szóval az elöző kommentem NVM! ^^
  • Soulstorm
    És akkor miért nem találok semmi tesztet? :)
  • wedge31
    Olvas vissza...
  • Soulstorm
    De fiúk, lányok...
    Olvastam, hogy a németek már ugye nyomatták.. na de most mizu? Már kijött a game? És milyen értékelése lett?
    Mivel semmi olyan hírt nem találtam, hogy kijött volna.. :)
  • fnorbi89
    Végre valahára elérhetővé vált a 1.02 crack!!!
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_divinity_2.shtml

Ugyan még nem próbáltam, majd este kipróbálom, addig tanulok :-(
  • Fehercsoki
    Sárkánnyá akármikor át lehet alakulni és lehet öldösni?Vagy csak van néhány küldetés ami sárkányként van?
  • Solid Snake
    szvsz jobb
  • Lui76
    közben az 1.02-est töltöm
    köszi még próbálgatom majd.
  • fnorbi89
    Szia Lui76 mivel nem tudom miért nem sikerült elindítani ezért leírom hogy kell alapból elindítani.:

Két módszer is van.

1# (Most ezt ajánlom, mivel kijött az 1.02 patch)
    >Felteszed a játékot.
    >Letöltöd ezt a mini imaget:
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_divinity_2.shtml
    >Letöltöd a VirtualCD 9301 (keress majd hozzá serialt) Ha gondolod belinkelhetem.
    VirutalCD mountolod a mini imaget is indul is (asszem itt figyelni kell arra hogy arra a meghajtóra mountold amelyiken telepítetted ezt a játékot)
    indul a játék

2# (ehhez kell az 1.01 patch)(ezt most belinkelem)
    2.Telepítés:
    ============
    > Nyisd meg a lemezképfájlt virtuális meghajtóval.
    (pl.: Deamon Tools, Alcohol 120%, PowerISo, VirtualCD)
    > Telepítsd a játékot.
    > Telepítsd a(z) 1.01 Patchet.
    > Crackelj (a "bin" könyvtárba)
    > Jó Játékot.

Megjegyzések:
    Az Eset Smart Security program vírusosnak érzékelte a "Divinity2.exe"-t.
    Tehát elindítani az alábbi módon lehet:
    > Tiltsd le a vírus és kémprogram védelmet.
    > Crackelj. http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_divinity_2.shtml
    > Tedd be a vírusírtó programban "divinity2.exe"-t kivételnek.
    Ezután már visza állíthatod a vírusvédelmet.
    Valószínűleg ez a probléma több vírusírtónál fenn áll, a NOD32-t azt biztosra
    veszem, bár nem próbáltam, ha vírusosnak érzékeli akkor hasonlóképpen járjunk el.

• Lui76
    Asszonykámnak szeretném elindítani e játékot, korábban minden ilyen gondot megoldottam ,de ez vhogy nem akar összejönni.