1414
-
#174 #150 hsz ,fizikain jobb egérgomb aztán mount. -
ricsa008 #173 igen
az az érdekes hogy németül minden ok volt -
#172 Hát ha elindul a játék akkor valami a grafikai gebasz van ,felteted a directx-et amit felajánl telepitéskor ? -
csuripi #171 Feltelepítem a virtual cd-t, de a mini imaget hogy mountolom be? -
ricsa008 #170 akk mit szúrhattam el ?! segíts lécives -
#169 Nekem nincs fenn a patch. -
ricsa008 #168 ha most felraknám a peccset akkor el sem indulna? vagy nektek fent van? -
ricsa008 #167 5let? pls ezek szerint már csak nekem nem megy :( -
Garett #166 Bocs, csak nem igazán értettem ezt a pontot... :S Már sikerült is, csak reggel valahogy nem fogott az agyam :S Még egyszer bocs,és kösz a leírást :) -
ricsa008 #165 én is pont azt csináltam
de most már bejönne a játék is de ott sincs kép csak az iránytűn látom hogy forgok meg mozgok
pics pedig nem is akadna -
#164 köszike, elindult! -
csuripi #163 Nekem ez a virtuál cd nem igazán jön össze, akin ek van skypéje, és tud segíteni vegyen fel mint csuripi -
#162 Nekem is ez volt ,az segitett hogy az Englis(US) átirtam English(US)-ra.
-
ricsa008 #161 de mst nekem is gond van
otthon addig próbáltam hogy megnéztem a menüt az angol volt (hű de örültem) erre most nézem itt meló helyen és a bajok ott kezdődnek hogy a karakter generálásnál nem látom a karakter képát csak a tulajdonságokat tudom állítani ez még nem lenne gond
de a katicás video után amikor elkezd tölteni ott nekem cxsa tölt és tölt de nem adja be a játékot
(németül bejöt) mit szúrhattam el mindent úgy tettem ahogy le volt írva -
ricsa008 #160 http://hotfile.com/dl/9436903/77ed37d/Warez32.com__virtualCD_v.9.3.rar.html
ezt szedtem le + a mini imaget azt bemoutholtam ebbe a progiba és indul is
jah és a DT virtuális meghajtóját kikapcsoltam -
#159 Elmondod, hogy pontosan hogyan sikerult elindítani? köszike -
ricsa008 #158 ok az 5 lépésig megvagyok
de nincs garmany mappa amit átkell írni englisra
és a 6. lépésben lévő sendspace es link sem jó
de már haladok -
ricsa008 #157 majd valaki aki tudna segíteni angolosítani vegyen fel msn re pls!
egy 10-15 perc múlva megyek dolgozni de 8 óra fele már összerakom ott bent a gépet és elérhető leszek -
#156 A Dialogs.dv2-öt dobd rá a dv2_u.exe-re. -
ricsa008 #155 ok sikerült a VirtualCD vel köszönet
már csak angolosítani kell
ez mit takar?
"ezután a programot inditsd el az alábbi módon: dv2_u.exe Dialogs.dv2" -
ricsa008 #154 yasu
bocs -
ricsa008 #153 és ha ezzel a Virtual Cd vel indítom akkor is kell íasu meg dt? vagy azokat lőjem le? -
ricsa008 #152 asszem uninstall majd hátha jön valami crack :( -
#151 A nyelv átállitás meg nekem csak ugy sikerült ha English(US)-ra irtam át mindent mert a kicsomagolt fájlok is igy voltak elnevezve... -
#150 Egyszerü.
-
#149 Piszok csirkék hogy menekülnek már de hiába -
foxxi #148 Találtam két jó cuccost :D
-
foxxi #147 Igaz hogy csak vissza kellene olvasnod #94-es post de igy kell: dv2_u.exe Dialogs.dv2 felrakni meg senki nem fogja mert cirka 800Mb.. -
Garett #146 Hello!
Olyan problémába ütköztem, hogy mikor elindítom a dv2_u.exe-t egy másodpercre fel ugrik a kép, majd eltűnik. :S Mi lehet a gond? Vagy esetleg valaki fel tusná rakni az általa kicsomagolt fájlokat?
Előre is kösz! -
ricsa008 #145 most felfrissülve újjult erővel megpróbáltam megint de nem megy a dolog
újj Yasu + DT Lite 4.30.4.0027 van fent és nem megy sehogyan sem
a miniimaget be se olvassa a deamon ez a Virtual CD izé meg nekem magas
valami tuti tipp? vagy haggyam a rákba? -
ricsa008 #144 mit hogy csináltál mer nekem ez a virtual cd demo lehet az a baj meg legalább 3 virtuális meghajtót kreál -
#143 Akkor passz nálam kapásból indult... -
ricsa008 #142 hát nem :(
ezzel is összeférhetelenséget ír.
majd talán csinálnak hozzá cracket is akkor -
ricsa008 #141 ha ez igaz áldjon meg az ég :D
thx -
#140 Hagyd ,ezzel elindul. -
ricsa008 #139 ez mit takar?
5. press ctrl+alt+del and force shut YASU but when the question comes up to close the program press NO it will then close and work hidden in the background. -
ricsa008 #138 nekem sem indul :( -
#137 Nem vagy egyedül nagy nehezen lejött játék de nem akar elindulni... -
ricsa008 #136 köcce -
#135 1.01 patch