Divine Divinity 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szivesen, bár akkor nincs mit <#rolleyes>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

grebber
Kösz bár már töröltem várok,epekedek a magyarítás után!

Next PC upgrade: 2022

Imádom ezt a képfeltöltéses mizériát az sg-n..

Na hogy ne csak a szám járjon megmutatom merre járok <#kacsint>

Milyen hibaüzenetet kapsz? vagy miért nem megy?

A két mappa amit kapsz az a Sound és a Win32 és ezeknek a Data mappában kell lenniük NEM pedig a Data\Win32\Packed\ -ben! Fontos amugy nem fog menni!

Ez nem indúl, még várunk, hátha lessz hozzá valami.

grebber
Melyik az a kapott két mappa?? Mert nem figyeltem mi volt ott alapból! 😞

wedge31
THX.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

foxxi a hekkerõ <#hehe><#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Nos igen, az bekavarhat a RMPS miatt. <#rolleyes>

Rájöttem, alcohol 120 lehet a gond. Most próbálom levarázsolni.

De: alapból a legfrissebb kell + yasuból is és miután cloak-oltad nem szabad bezárni.

Daemonnál, pedig a preferences (beállítások)nál az Advancednél mindent kapcsolj be (RMPS, SafeDisk, SecuRom, LaserLock ) és még igyse indul mindig elsõre, de pár inditas után mindig menni fog. Jó játékot!

Feltöltöttem újra. Gyorsan szedje akinek kell <#hehe>

letöltés

Még egyszer köszönöm. Most már csak elkéne, hogy indúljon, most telepítem harmadszor, fut yasu minden, de de csak a kis szûrke ablakot dobja ki. Deamonnak nem kell valami extra beállítás?

wedge31
Basszus ezt gyorsan törölték...

A kék a karaktered stat pontjai, a sárga meg a skill pont.

A kéket az inventorit elõcsalva lent találod ahol elosztogathatod. A skillt pedig a skill menüben 😊 Ennél közelebbit már nem lehet mondani <#vigyor>

grebber
De hol mert amit kaptam azt szétosztottam legalábbis szerintem mert valamiket osztottam szét.De hol a többi akkor?

A stat pontjaid eloszthatóságát jelzi ( vagyis hogy vannak pontjaid amit ki oszthatsz )

Szivesen.

A lényeg:

1) töltsd le ezt a file-t: http://www.sendspace.com/file/cu6bqm
majd másold be a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Packed\ -mappába.

2) ezután a programot inditsd el az alábbi módon: dv2_u.exe Dialogs.dv2

3) várd meg még kicsomagolja a dialods.dv2 file-t.

4) a kapott két mappát helyezd át a Divinity II - Ego Draconis\Data\ könyvtárba

5)menj a Divinity II - Ego Draconis\Data\Sound\Soundbanks\Win32\ mappába és a German mappa nevet írd ár Englis(US) -ra ! CSAK igy jó!

6) töltsd le az alábbi filet: http://www.sendspace.com/file/t6qpgz

7) a file tartalmát tömöritsd ki a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Characters\Dialogs\ -mappába

8) írd át a registryben az alábbi fügvényt: HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Larian Studios\Divinity2 ben lévõ German -t English(US) -ra

9) örvendj és játsz.

grebber
Azt tudja valaki hogy a #80-as kommentben lévõ elsõ képen a karakter lábánál lévõ kék + jelzés mit jelent??
Mert a legalsó képen a kék melletti az az hogy szintet léptünk de a kékre nem jöttem rá micsoda.

Tudom, van amit értek is belõle. A google fodító meg mind annyian tudjuk, hogy milyen. De majd kisilabizálom.
Amúgy teljesen igazad van! Sajnos ez kimaradt. Utólagosan.
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennyit nem nehéz lefordítani, fõleg ha van google forditó.

Amugy meg a köszönöm jobb lett volna...

Ez mind szép és jó, de az milyen szép lett volna ha leírod magyarul is?

Gyönyörûen megy angol szöveggel a játék. A tutorialon túl is.

Ide

Ha mégis kiakadna ezt kell még plusszba csinálni:

After you've loaded into the tutorial area the first time, save your game, exit, and put the Dialogs.dv2 file back in the Packed folder.

You should get all voices and be able to leave the area now. Worked for me.

nekem tökéletesen megy 😊 Már 4es szintû vagyok és nagyon tetszik 😊

grebber
Ezt hol írták hogy készül a Drakensang magyarítása?

nálam lenne esély hogy menjen vagy nagyon elcseszték az optimalizálást?
grebber
Igen az!

Hm, közbe nézem hogy a patch only german.. lehet nem kellett volna felraknom <#rolleyes>

Át lehet állítani minden szoveget angolra (leszámítva az audiót) a registryben de a toltoképernyonél megáll a játék szóval ha valaki nem németul akar nekiesni akkor várja meg míg bejon a tutorial, quicksave, kilép, registry átír (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Larian Studios\Divinity2\Language GERMAN -> ENGLISH), angolul játszik. Aztán a tutorial után megintcsak nem árt menteni, visszaállítani németre (hogy betoltse a kovetkezo "pályát"), a toltés után megint visszarakni angolra. Így mukodnie kell de nagyon nem teszteltem, inkább hagytam németul.

Nem egészen értem, játszom, mentek, kilépek, átírom... betöltöm, nézem és Incompatible language save game... valahogy sehogy sem jön össze. Valaki segítsen pls akinek esetleg müködik... Köszi

dante3
A legújabb YASU a 1.6.9040-es?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

balee4
Drakensanghoz készül..., az elsõ részhez volt magyarítás, reméljük ehhez is lesz, de az is lehet, hogy magyarul jön ki.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
hát nem egy nagy etwas a látvány, nem indokolná ezt a gépigényt..., remélem az angolt jobban optimalizálják, kár lenne érte, az elsõ rész nagyon jó volt. én fõleg a sárkány alakra leszek kíváncsi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Nem kell semmiféle DT pro. DT Lite 4.30.4.0027 + legújabb YASU.
Patch is jó így.

A game a graf ellenére elég szarul fut azt kell mondani 😞
Elég sokszor megy le 20 fps alá sõt van amikor a falvakban 0-6 fps közé is beesik.

wedge31
Simán elindult DT pro + Yasuval ?

grebber
Nem tudok róla mit mondani mivel csak kipróbáltam hogy néz ki nyelvtudás híján nem tudom mit kell csinálni és így csak egy nagyon kis területen tudok mozogni semmit nem csinálva.
1-2 feladatot megcsináltam aztán nincs quest nemtom mit kell.
Sajnos úgy érzem ehhez sem lesz magyarítás mint ahogy a Drakensang-hoz sem 😞 Pedig mind a kettõ jó gamenek tûnik.

Láttunk már szebb játékot is, de nagyon hangulatos az az épület a 4. képen. 😊 Nem olyan gyönyörû a grafika, de így stílusos és hangulatos. Vagy csak nekem tûnik annak 😛
Egyébként milyen a játék?
grebber

wedge31
Szept 9-én jön az angol.

mikor jön ez angolul? érdemes szenvedni a ezzel a verzával?
wedge31
Honann szeditek nekem eddig 20% jött le...<#szomoru1>

"Át lehet állítani minden szoveget angolra (leszámítva az audiót) a registryben de a toltoképernyonél megáll a játék szóval ha valaki nem németul akar nekiesni akkor várja meg míg bejon a tutorial, quicksave, kilép, registry átír (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Larian Studios\Divinity2\Language GERMAN -> ENGLISH), angolul játszik. Aztán a tutorial után megintcsak nem árt menteni, visszaállítani németre (hogy betoltse a kovetkezo "pályát"), a toltés után megint visszarakni angolra. Így mukodnie kell de nagyon nem teszteltem, inkább hagytam németul."

Hmm... <#shakehead> <#rolleyes>

dante3
Nem, de ezt hol tom beállítani?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wedge31
" Just remember to use a vIDE drive and not the standard SCSI Mode auf DTPro " - ezt probáltad ?

Látod, látod mondtam én hogy korai még az öröm <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

dante3
Nekem már lent van, de nem tudom mûködésre bírni!
Ha valaki tud infót, hogy indítható-e valamilyen módszerrel, ne tartsa magában!<#buck>
Daeon tools 4.30.0305.0077 és Yasu 1.6.9040-el próbáltam , de azt irja összeférhetelenség emulátor szoftverrel!<#gonosz3>

grebber
Valamelyikbõl kéne frankó banner varázsolni!

az éredekes lenne
mindjárt kapásból lenne kedven leszedni
Viszont van egy ilyen hozzászólás is: "yes u can... start>run>RegEdit>Larian Studios>Divinity 2... just change language to English..." - Talán így tényleg lehet angol. <#fejvakaras>