1414
-
#374 csak úgy uncsibólez jobb? -
henk521 #373 KÖSZÖNÖM SZÉPEN!! :-D -
#372 Olvasd el a varázstekercset. -
henk521 #371 Egy utsó kérdés és nem zaklatlak tovább! Már más is kérdezte de nem találtam sehol. miután megvan a 3 fa és beszéltem a sárkánnyal is, elmentem az öbölhöz a fekete tüskés és csontvázas helyre. Van ott vmi kapu de nem történik semmi mikor oda megyek... Mi a tehendő?? -
#370 -
henk521 #369 ÁÁ megvan már leesett:) Köszi nem értettem elsőre. KÖSZI!!
Ui: Ne idegeskedj! :) -
#368 Beszedtem két nyugtatot vazze ,mégegyszer #311. -
henk521 #367 Hali. Visszaolvastam 3 oldalt, de arra a kérdésre h. hogy lehet a 3. fához eljutni, nem kaptam választ sajnos... :-(
Ha valaki megoldotta ezt a questet írja meg pls.
Köszi. -
#366 Alapból nem voltak különösöben nagy gondok a játékal,söt én egyáltalán nem találkoztam buggal ,de mindenen lehet valamit javitani.
Ez a szilveszteri megjelenés érdekes ötlet nem tom ki vesz olyankor gamet... -
fnorbi89 #365 Sziasztok:
Gamechennelen olvastam ezt:
"Amerikában az idei év decemberétől kezdhetik keresni a Divinity II-t. Az ígéretek szerint nem csak a nyelvben fog eltérni a már piacon tündöklő verziótól, hanem a fejlesztő Larian Studios csiszol a játékmeneten, és egy-két újdonságot is beépít. Reméljük, hogy innen már csak egy lépés, és Európában is forgalomba kerülnek az angol hangokkal és szöveggel felvértezett példányok, amelyekre gamerek ezrei várnak szűnni nem akaró lelkesedéssel."
Forrás: www.gamechannel.hu
Ha tényleg így lesz akkor lehet hogy stabilabb játékot kapunk, bár kipróbáltam az 1.02 patchet de nem tudom igazából mit javított(grafikailehetőségek tovább bővültek asszem)...
-
ricsa008 #364 mit javít a peccs? -
#363 #311
Neked is mondom ha elakadsz olvass vissza szinte minden ki lett tárgyalva. -
henk521 #362 Szevasztok. Elakadtam egy részen. 3 fához kellett elmennem vmit összeszedni 3 szobornak... a harmadik fa vmi megközelíthetetlenhelyen van egy hegy tetején. Nem tudja vki, hogy hogy lehetne eljutni a fához?? Fontos lenne. Köszi. -
#361 Honnan tudom leszedni a játékot, valaki tud aktív torrentet?
-
#360 Angol nyelvü trailer.
RELEASE DATE 12/30 -
fnorbi89 #359 1.02 patch 750mb, biztatásra ad okot, ha valaki tud németül esetleg kipróbálta írhatna pár szót...Legyen olyan szíves...
Talán lesz hozzá (1.02) vírusmentes crack... -
#358 1.02-es német patch -
#357 Október környékén -
#356 Mikor jelenik meg az angol verzsön? -
fnorbi89 #355 Nekem jól megy ezért igazábol nem nagy tudok segíteni. De megpróbálok...
> Próbáld meg a legfrisseb videókarcsi driverel,
> Gondolom levetted minimum graffra hogy megnézd hogy így stabilabban megy-e. Ha nem ezt is próbáld meg.
Nem tudom milyen op rendszered van de 2gb az jó vistára is.
Most lehet hogy hülyeséget írok illetve kérdezek de Német nyelven kipróbáltad? Úgy is akadt? Bár igazából csak a dialógusok és a szöveg más.
Hát hogy az angol verzió jobban fog- futni vagy sem nem tudok választ adni. Neverwinter Nights 2 -nél volt az nálam hogy 1.0 -nál akadozott de már 1.3 patchel már jó volt.
-
nimretil #354 Most már elindul a játék, angol meg minden, de igen csak szaggat, meg vannak olyan modellek, amiket csak később, vagy egyáltalán nem tölt be. Pedig elvileg valamivel jobb a gépem, mint a minimum követelmények. (AMD Athlon 64 Processor 4000+, 2 GB RAM, NVidia GeForce 7800 GT (256 megás, shader model 3 meg minden)).
Ez így kevés lenne? Az angol verzió ugyanaz, csak a nyelv más, vagy van esély arra, hogy az jobban fog menni? -
nimretil #353 Köszi fnorbi89! Nekem is ez volt a probléma, sikerült eggyel továbblépni. Most jönnek a nyelvi beállítások...
Három napja próbálom felrakni, már csak kell hogy sikerüljön... -
fnorbi89 #352 Sziasztok én is kipróbáltam a játékot! Bár elindításnál már gondjaim akadtak, kipróbáltam a mini-imaget úgy jó volt de inkább a crackes verziót használtam ill. használom. Crackhez kell ugyebár az 1.01 patch.
A crack letöltésénél voltak gondjaim mert az Eset Smart Security vírusosnak érzékelte emiatt nem engedte letölteni ezért letiltottam a vírusvédelmet, ezután letudtam tölteni, majd crackeltem. A divinity2.exe-t betettem a vírusírtóban a kivételek közé ezért azt nem bántja ezentúl.
Angolosítással már nekem nem volt baj mert mostanra megjött a
LanguageChanger amivel pofon egyszerű beállítani az angol feliratot.
Mondjuk a másik módszer sem volt annyira nehéz csak sokat kell babrálni.
Aki még nem ismerné a LanguageChangert az innen tudja letölteni:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_divinity_2.shtml
Játékról: Szerintem nem rosz. Csak nem tok se németül, se angolul,
de valahogy eltudok vele játszani.
-
henk521 #351 Nekem is lenne egy kis problémám. :)
Elakadtam 2 résznél is. Már sárkány vagyok. beszélnem kéne vmi. Damian- nal, de nincs a faházban ahol először beszéltem vele. A másik pedig az, h. bementem egy kék színű teleport kapun egy jeges részre. Kiírtottam mindenkit, van öt szobor akinek vmi kérdésére kell válaszolni és beenged a kapu. Bármit csinálok nem enged be a kapu...
Ha van vkinek vmi ötlete, megköszönném. -
henk521 #350 Csao. Nekem az volt a megoldás, ha neked is ezt a read hibát írja, h. a nod32 a divinity 2 exe filejába nbp vírust talált és karanténba helyezte.
Csináld azt, h. gyere le a netről, kapcsold ki a nod32-őt és vedd ki a divinity2.exe-t a karanténból. a Phisyx- el ne foglalkozz. Ha ez volt a hiba, akkor menni fog. Jó játékot. -
nimretil #349 Üdv mindenkinek!
Felraktam a játékot és megpróbáltam elindítani, de vmi gáz van. Először kiír valami német üzenetet a phisX-ről. Utána pedig kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leállt.
Az én gépemen újabb a phisX mint amit a játék csomagjában találtam. Megpróbáltam letörölni a sajátomat és felrakni a játékét, de úgy se változott semmi. Letöltöttem a legújabb phisX-et, minden ugyanaz. Újratelepítettem, ugyanaz. Nincs vmi tippetek? -
#348 #265
Olvass vissza kicsit mindent kitárgyaltunk már ahol ellehet akadni. -
jancsi092 #347 Hello mindenkinek. Egy kis segitség kellene a Divinity2: Ego dragonis játékhoz. Az Orobas Fjordoknál elakadtam ,mert nem engedd át valami átlátszó fal. Hogy lehetne azt megszüntetni? -
#346 " A dtp Entertainment is megdöbbent, milyen hamar elkapkodták a Divine Divinity folytatásának dobozait.
Németországban már javában játszhatnak a fantasy szerepjátékok hívei a Divinity 2: Ego Draconis című alkotással, miközben a világ nagy része még vár, vagy épp német szótárakat vásárol.
A belga Larian Studios szerepjátéka a németeknél garantáltan az év egyik sikerjátéka lesz. Eme kijelentésre a dtp Entertainment (a játék kiadója) forgalmazással és marketinggel foglalkozó részlegének feje, Steffen Hippe szavai nyomán nyugodt szívvel ragadtatom magam. Hippe úr elmondta, hogy a Divinity 2: Ego Draconis bizony elfogyott, raktáraik üresek, s a legtöbb kereskedőnél sincs már a játékból. Elszórtan talán fellelhető még egy-egy példány, de ennyi, nincs több. Minden erejükkel azon vannak, hogy megfelelő mennyiségben gyártsák le az utánpótlást, mielőtt még a türelmetlen játékosok inkább valami másba fektetnék pénzüket.
Nagy kár, hogy a közlemény nem tartalmazott konkrét számokat, mert jó lenne tudni, mekkora volt az a raktárkészlet, amit alig néhány hét alatt sikerült kimeríteni. " - gamestar
Nekem is tetszet de hazai forgalmazásról még csak hirt se halottam. -
imcsuka #345 Sziasztok!
Segítsen már valaki a Sentinel Islandon ha megszereztem a leendő szolgáimat mi a rákot kell csinálni?
Gondolom be kéne jutnom a toronyba de nem tudok :( -
henk521 #344 Csao. Köszi a felvilágosítást!!! Neki is fogok a végrehajtásnak.
Bár vmi miatt állandóan azt írja a játék indításakor, h a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet. -
Dzsí Pí #343 nemnem
jót szedtél le.
Bemásolom pontosan mit kell vele csinálni(bár sztem már ezt itt leírták, mind1, nem kell viszsakeresni:))
Szal:
1) töltsd le ezt a file-t: http://www.sendspace.com/file/cu6bqm
majd másold be a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Packed\ -mappába.
2) ezután a programot inditsd el az alábbi módon: dv2_u.exe Dialogs.dv2
3) várd meg még kicsomagolja a dialods.dv2 file-t.
4) a kapott két mappát helyezd át a Divinity II - Ego Draconis\Data\ könyvtárba
5)menj a Divinity II - Ego Draconis\Data\Sound\Soundbanks\Win32\ mappába és a German mappa nevet írd ár English(US) -ra ! CSAK igy jó!
6) töltsd le az alábbi filet: http://www.sendspace.com/file/t6qpgz
7) a file tartalmát tömöritsd ki a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Characters\Dialogs\ -mappába
8) írd át a registryben az alábbi fügvényt: HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Larian Studios\Divinity2 ben lévő German -t English(US) -ra
9) örvendj és játsz.
(By FoxKaresz)
Nem tóm pontosan mit töltöttél le eddig, de látod, két cuccost kell leszedni.
Ami neked van meg az asszem vmit felülír, míg majd le kell szedned egy másik rart is, amibe a dialogok vannak(de ezt fennt sztem szépen leírták)
Írj ha nem megy. -
henk521 #342 ŐŐŐ... Amit én leszedtem angolosítást az egy dialog.dv2 nevezetű file. Azt hittem azt csak be kell másolni a másik helyére. :(
Lehet h vmi szart szedtem le?? -
Dzsí Pí #341 Valószinüleg kihagytál a másolás után egy lépést. Spec így elsőreszerintem a registry-ben nem írtad át, amit kell.
Csináld meg előlről az angolosítás folyamatát, pontról pontra. -
henk521 #340 Sziasztok. Leszedtem a játékot és hozzá az angol párbeszédet is.
Beraktam a német helyére, de mikor beszélni akarok vkivel, elkezd a játék töleni es nem tudok mozdulni. Tudja vki h. hol szúrhattam el?? -
#339 Csak a szöveget. -
Razuel #338 Nah megy minden faszán, csak ami nagyon idegesít az az, hogy németül beszélnek.. nektek full angol vagy csak a szöveget lehet angolosítani? -
Razuel #337 Nah visszaolvastam.. már szedek is mindent, ezt a játékot meglesem.. :) -
Razuel #336 Ez már kijött vagy wtf?!
Aszittem, hogy csak németországba jött még ki (németül) akkor ti hogy toljátok angollal? :P -
Dzsí Pí #335 Itt sztem vmi eccerü driver-hiány lesz. Frissítsd be a directxed, a vga drivered(forceware=nvidia/catalyst=ati).