1414
  • willike
    Ha Naberiusnal összerakom a szörnyet.miért nem tudom aktiválni, a leltárból eltünnek az alkatrészek, a szörny összerakodik, de utánna hogy tudom megidézni??? vagy mit nem csinálok jól? nem mindegy milyen testrészeket rakok ossze? akkor mért fogadja el a táblázatban?
  • j0nNyKa
    na megvan a labirintus, éjjel csak elméletben csináltam meg

2 dolog van, amire fel kell figyelni a tippek olvasásakor: egyik, hogy vannak ellentmondások a tippekben, másik, hogy találsz a labirintusban egy jegyzetet, amin valami ilyesmi áll: "megfejtettem, de mind hazudtak"

na szóval az a lényeg, hogy az összes tippnek az ellenkezője igaz
    innentől egy tök jó logikai feladvány, nem akarom lelőni a poént, ha nem megy, elmondom
  • willike
    Anélkül nem lehet a küldit megcsinálni mondjuk, kiszaladok láthatatlanba????
  • j0nNyKa
    igen én is erre gyanakszom :) mindjárt kiderül, átmegyek
  • Degoo
    Na az k***a nehéz volt.nem menj a közelébe mert a bba halsz bele h csinál egy tűzkarikát maga körül.távolrol nyilazd.mondjuk nekem könnyű volt mert a petek lefoglalták.én a petekre gyúrok leginkább
  • willike
    Érdekelne,ti hogy öltétek meg a gyertyás küldi végén a gyürüs barlangban azt a fej nélküli 18 lvl zombit, mer engem 4-5 csapással kiirt, vagy esetleg máshogy kell kijutni onnan, hogy elvigyem a szellemcsajnak a gyürüjét, és bejussak a zárolt részre????
  • wedge31
    Köszi majd visszanézek.

Lehet hogy a fát majd az uj helyszinröl ahová a zeppelin vissz lehet elérni mert innen nem lehet vagy csak valami elmebeteg modon mert amit lehet én már megnéztem.
  • j0nNyKa
    a szobros cucc tök könnyű, olvasd el a tippeket, amiket adnak

egyébként ha a térképet megnyitod, bal lent van 2, azok a Waste meg a Destruction (vagy valami ilyesmi), a bejáratnál egyedül van a Mayhem, fent balra a Chaos meg a Havoc
  • j0nNyKa
    google, torrent.

wedge: megvan a jeges hely, valóban kihagytam, meglátjuk ezt a labirintus dolgot
    utána elvileg tényleg semmit nem tudok már csinálni a fjordon és környékén, mennem kell a léghajóval (pedig még van 1-2 quest, amit tuti errefelé kéne teljesíteni)
  • henk521
    Sziasztok. Valaki meg tudná mondani nekem, h. honnan lehetne letölteni ezt a game-t?? Nagyon bejön de nem találom sehol...:( előre is köszi!!!
  • j0nNyKa
    passz, én már nem is hergelem magam rajta :)
  • wedge31
    Nyugotdtan kérdezhetsz mivel én is zaklatlak a kérdéseimel.

Ez a labirintus nem zavar annyira max itthagyom de a ancient tree idegesit mert kiváncsi vagyok mi van az ajtó mögött...
  • j0nNyKa
    igen kb. ott volt az összes

jeges pálya? na jó nem kérdezek többet, megpróbálom megkeresni magam :)
  • wedge31
    A jeges fortres pályán.

Már én is találtam három alkatrészt / oda is adtam / de nem akar felszállni ,majd még keresek ilyen fészkeket mert ott találtam öket.
  • j0nNyKa
    a zeppelines quest nincs kész, de már mind3 féle alkatrészből találtam többet is, és kipróbáltam, működik, elvisz egy új helyre

nem mondtad, hogy hol van ez a labirintus ?!
  • wedge31
    Igen csak vissza a teleporton.

Van itt egy szellem is akire pipál a neje meg öt szobor ,na az ö nevüket kellene tudnom hogy kinyiljon a labirintus bossához vezetö ajtó.

A zeppelin alkatrészeit mind megtaláltad ?
  • j0nNyKa
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa voltam persze, nem volt rossz a boss tényleg :)
    ott ugye te sem tudtál bemenni egyik ajtón sem, csak vissza a teleporton?

labirintus? nem rémlik, bár lehet ott is voltam már :) hol van az?
  • wedge31

Asszem a valleyban volt valahol a maxos templom környékén,lv28-on voltam ott baromi nehéz volt a bosst general stone-nak hivják kemény dio volt.
    Asszem a valleyban volt

A labirintusban voltál már mert begolyozok töle...
  • j0nNyKa
    igen azt én sem tudom, hogy kéne átrepülni ott :\

még nem voltam az arenaban, most vagyok az utolsó (?) flying fortress-ben, ahova a fás küldetés mellett lehet eljutni a folyó mentén
    elvileg ha ezzel végzek, elrepülök a zeppelinnel

merre van ez az arena? meg kellett volna már találnom?
  • wedge31
    Repkedtem össze-vissza mire megtaláltam ott van az összes ,ugy látszik minden flying fortres pályán van egy szet.

Az arénában voltál már ? nagyon király.

Most egy labirintusban szivok ,még tekergek egy kicsit aztán ha nem találom a kiutat hagyom logva a helyszint ,igy is van egy az ancient trees küldi ahová az egyik fához egyszerüen nem tudok eljutni a térkép jelzi de nem tudok oda eljutni.
  • j0nNyKa
    én a kesztyűt nem találtam meg belőle
  • wedge31
    Megjavult ahogy lv30 lettem...

Azota meglett a teljes hunter szet nagyon brutál az ij 200 felett sebez
  • j0nNyKa
    annyit tudok mondani, hogy 32es vagyok, és nálam nem történt semmi ilyesmi
    questben nem haladtál valami olyan helyre, ami miatt ez bekövetkezhetett ?

disorder: oda egy mellékküldetés teljesítésével tudsz bejutni (egy sír körül 3 gyertya, amit elfúj a szél, még a sziget elején; biztos tudod, melyikről beszélek)
  • disorder14
    Sziasztok!

Kicsit elakadtam a játékban, remélem tudtok segíteni.
    Ott tartok, hogy sentinel islanden megcsináltam azt a küldetést ahol az emberkéket kell kiválasztanom magam mellé. Gondolom abba a toronyba kéne majd bemenni ami felett minden szil-sz*r köröz, csakhogy az el van zárva egy mágikus fallal. Előre is köszi a segítséget.
  • dante3
    nekem itt van: C:\Documents and Settings\Valaki\Local Settings\Application Data\Divinity 2
  • wedge31
    Mindkettöt probálom de semmi se történik ,lehet hogy ujra instalálom de nem találom a mentéseket...
  • j0nNyKa
    üh, az durca
    mit ír ki, vagy.. mi történik, amikor használnád? inventoryból próbálod, vagy a gyorsbillentyűjével?
  • wedge31
    Na most nem tudom mi történt elértem a lv29 és azota nem tudom használni a dragon stone-t pedig lenne egy kis enchantolni valom...
  • j0nNyKa
    ebben a pillanatban sikerült kinyírnom a mágikus falakat, úgyhogy persze innentől már van merre haladnom
  • wedge31
    A mágikus falat lödd le / a vak filozofusnál szállj le és onnan tudsz egy kis örhelyre teleportáni ott van a kikapcsolokar / onnan ha beljebb repülsz az egyik magaslati párkányon lesz egy mágikus kapu ami egy teljesen uj helyszinre visz ez a flying fortres.
  • j0nNyKa
    nem voltam még, merre van az? mióta megvan a torony, meg a sárkány forma, igazából csak a fjordon mászkáltam a barlangokban, meg ahol gyalogosan lehetett
  • wedge31
    Nem tudom jártál e már a flying fortres pályán ,mert ott az egyik helyen van egy szökökut ahova ha megfelelö sorrendben dobsz be növénymagokat akkor elég jó fegyvereket / ijat ,kardot ,fejsze ,stb / szül a kut...
  • j0nNyKa
    én ezt a cuccot imádom:

apropó látom te is 24-es szintű vagy, de SOKKAL nagyobbat sebzel: milyen íjad van ?
  • wedge31
    Szép kis szet ,remélem ijászoknak is lesz nemcsak mágusoknak.

• wedge31
  • Degoo
    valaki leírná h csináljam angollá a játékot.ha átírom registryben akkor nem tudom folytatni.ha újat kezdek akkor meg nem tölt be...
  • Degoo
    Azon sajna és sem tudok ,inkább megyek a többi kontinensre
  • wedge31
    Még nem ,de dolgozom rajta...
  • j0nNyKa
    hja és kérdés: a fjordon átjutottál már a nagy mágikus falon? most hirtelen úgy áll a dolog, hogy nem nagyon tudok semerre menni, pedig van jópár küldetésem
  • j0nNyKa
    a petek úgy hülyék ahogy vannak, a demon summon még úgy-ahogy támad is viszont ugye idővel eltünik, a creature sokszor csak áll és néz, pedig erős lenne, ha meg véletlenül támad, tuti elém áll

+ bármilyen szintváltozás (lépcső, lift, stb.) megfogja őket, nem tudnak követni

neeem, én nem adom az életem a petek kezébe