1414
-
willike #294 Ha Naberiusnal összerakom a szörnyet.miért nem tudom aktiválni, a leltárból eltünnek az alkatrészek, a szörny összerakodik, de utánna hogy tudom megidézni??? vagy mit nem csinálok jól? nem mindegy milyen testrészeket rakok ossze? akkor mért fogadja el a táblázatban? -
#293 na megvan a labirintus, éjjel csak elméletben csináltam meg
2 dolog van, amire fel kell figyelni a tippek olvasásakor: egyik, hogy vannak ellentmondások a tippekben, másik, hogy találsz a labirintusban egy jegyzetet, amin valami ilyesmi áll: "megfejtettem, de mind hazudtak"
na szóval az a lényeg, hogy az összes tippnek az ellenkezője igaz
innentől egy tök jó logikai feladvány, nem akarom lelőni a poént, ha nem megy, elmondom -
willike #292 Anélkül nem lehet a küldit megcsinálni mondjuk, kiszaladok láthatatlanba????
-
#291 igen én is erre gyanakszom :) mindjárt kiderül, átmegyek -
Degoo #290 Na az k***a nehéz volt.nem menj a közelébe mert a bba halsz bele h csinál egy tűzkarikát maga körül.távolrol nyilazd.mondjuk nekem könnyű volt mert a petek lefoglalták.én a petekre gyúrok leginkább -
willike #289 Érdekelne,ti hogy öltétek meg a gyertyás küldi végén a gyürüs barlangban azt a fej nélküli 18 lvl zombit, mer engem 4-5 csapással kiirt, vagy esetleg máshogy kell kijutni onnan, hogy elvigyem a szellemcsajnak a gyürüjét, és bejussak a zárolt részre???? -
#288 Köszi majd visszanézek.
Lehet hogy a fát majd az uj helyszinröl ahová a zeppelin vissz lehet elérni mert innen nem lehet vagy csak valami elmebeteg modon mert amit lehet én már megnéztem. -
#287 a szobros cucc tök könnyű, olvasd el a tippeket, amiket adnak
egyébként ha a térképet megnyitod, bal lent van 2, azok a Waste meg a Destruction (vagy valami ilyesmi), a bejáratnál egyedül van a Mayhem, fent balra a Chaos meg a Havoc -
#286 google, torrent.
wedge: megvan a jeges hely, valóban kihagytam, meglátjuk ezt a labirintus dolgot
utána elvileg tényleg semmit nem tudok már csinálni a fjordon és környékén, mennem kell a léghajóval (pedig még van 1-2 quest, amit tuti errefelé kéne teljesíteni) -
henk521 #285 Sziasztok. Valaki meg tudná mondani nekem, h. honnan lehetne letölteni ezt a game-t?? Nagyon bejön de nem találom sehol...:( előre is köszi!!! -
#284 passz, én már nem is hergelem magam rajta :) -
#283 Nyugotdtan kérdezhetsz mivel én is zaklatlak a kérdéseimel.
Ez a labirintus nem zavar annyira max itthagyom de a ancient tree idegesit mert kiváncsi vagyok mi van az ajtó mögött... -
#282 igen kb. ott volt az összes
jeges pálya? na jó nem kérdezek többet, megpróbálom megkeresni magam :) -
#281 A jeges fortres pályán.
Már én is találtam három alkatrészt / oda is adtam / de nem akar felszállni ,majd még keresek ilyen fészkeket mert ott találtam öket. -
#280 a zeppelines quest nincs kész, de már mind3 féle alkatrészből találtam többet is, és kipróbáltam, működik, elvisz egy új helyre
nem mondtad, hogy hol van ez a labirintus ?! -
#279 Igen csak vissza a teleporton.
Van itt egy szellem is akire pipál a neje meg öt szobor ,na az ö nevüket kellene tudnom hogy kinyiljon a labirintus bossához vezetö ajtó.
A zeppelin alkatrészeit mind megtaláltad ? -
#278 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa voltam persze, nem volt rossz a boss tényleg :)
ott ugye te sem tudtál bemenni egyik ajtón sem, csak vissza a teleporton?
labirintus? nem rémlik, bár lehet ott is voltam már :) hol van az? -
Asszem a valleyban volt valahol a maxos templom környékén,lv28-on voltam ott baromi nehéz volt a bosst general stone-nak hivják kemény dio volt.
Asszem a valleyban volt
A labirintusban voltál már mert begolyozok töle... -
#276 igen azt én sem tudom, hogy kéne átrepülni ott :\
még nem voltam az arenaban, most vagyok az utolsó (?) flying fortress-ben, ahova a fás küldetés mellett lehet eljutni a folyó mentén
elvileg ha ezzel végzek, elrepülök a zeppelinnel
merre van ez az arena? meg kellett volna már találnom? -
#275 Repkedtem össze-vissza mire megtaláltam ott van az összes ,ugy látszik minden flying fortres pályán van egy szet.
Az arénában voltál már ? nagyon király.
Most egy labirintusban szivok ,még tekergek egy kicsit aztán ha nem találom a kiutat hagyom logva a helyszint ,igy is van egy az ancient trees küldi ahová az egyik fához egyszerüen nem tudok eljutni a térkép jelzi de nem tudok oda eljutni. -
#274 én a kesztyűt nem találtam meg belőle -
#273 Megjavult ahogy lv30 lettem...
Azota meglett a teljes hunter szet nagyon brutál az ij 200 felett sebez -
#272 annyit tudok mondani, hogy 32es vagyok, és nálam nem történt semmi ilyesmi
questben nem haladtál valami olyan helyre, ami miatt ez bekövetkezhetett ?
disorder: oda egy mellékküldetés teljesítésével tudsz bejutni (egy sír körül 3 gyertya, amit elfúj a szél, még a sziget elején; biztos tudod, melyikről beszélek) -
#271 Sziasztok!
Kicsit elakadtam a játékban, remélem tudtok segíteni.
Ott tartok, hogy sentinel islanden megcsináltam azt a küldetést ahol az emberkéket kell kiválasztanom magam mellé. Gondolom abba a toronyba kéne majd bemenni ami felett minden szil-sz*r köröz, csakhogy az el van zárva egy mágikus fallal. Előre is köszi a segítséget. -
#270 nekem itt van: C:\Documents and Settings\Valaki\Local Settings\Application Data\Divinity 2 -
#269 Mindkettöt probálom de semmi se történik ,lehet hogy ujra instalálom de nem találom a mentéseket... -
#268 üh, az durca
mit ír ki, vagy.. mi történik, amikor használnád? inventoryból próbálod, vagy a gyorsbillentyűjével? -
#267 Na most nem tudom mi történt elértem a lv29 és azota nem tudom használni a dragon stone-t pedig lenne egy kis enchantolni valom... -
#266 ebben a pillanatban sikerült kinyírnom a mágikus falakat, úgyhogy persze innentől már van merre haladnom -
#265 A mágikus falat lödd le / a vak filozofusnál szállj le és onnan tudsz egy kis örhelyre teleportáni ott van a kikapcsolokar / onnan ha beljebb repülsz az egyik magaslati párkányon lesz egy mágikus kapu ami egy teljesen uj helyszinre visz ez a flying fortres. -
#264 nem voltam még, merre van az? mióta megvan a torony, meg a sárkány forma, igazából csak a fjordon mászkáltam a barlangokban, meg ahol gyalogosan lehetett -
#263 Nem tudom jártál e már a flying fortres pályán ,mert ott az egyik helyen van egy szökökut ahova ha megfelelö sorrendben dobsz be növénymagokat akkor elég jó fegyvereket / ijat ,kardot ,fejsze ,stb / szül a kut... -
#262 én ezt a cuccot imádom:
apropó látom te is 24-es szintű vagy, de SOKKAL nagyobbat sebzel: milyen íjad van ? -
#261 Szép kis szet ,remélem ijászoknak is lesz nemcsak mágusoknak.
-
#260 #94 -
Degoo #259 valaki leírná h csináljam angollá a játékot.ha átírom registryben akkor nem tudom folytatni.ha újat kezdek akkor meg nem tölt be... -
Degoo #258 Azon sajna és sem tudok ,inkább megyek a többi kontinensre -
#257 Még nem ,de dolgozom rajta... -
#256 hja és kérdés: a fjordon átjutottál már a nagy mágikus falon? most hirtelen úgy áll a dolog, hogy nem nagyon tudok semerre menni, pedig van jópár küldetésem -
#255 a petek úgy hülyék ahogy vannak, a demon summon még úgy-ahogy támad is viszont ugye idővel eltünik, a creature sokszor csak áll és néz, pedig erős lenne, ha meg véletlenül támad, tuti elém áll
+ bármilyen szintváltozás (lépcső, lift, stb.) megfogja őket, nem tudnak követni
neeem, én nem adom az életem a petek kezébe