Divine Divinity 2

← ElőzőOldal 29 / 29

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Bannernak jó lesz? minta

szucsy89
én diabloval mai napig játszok, úgyhogy ha azt mondod h olyasmi akkor adok neki egy esélyt😊
mama2
Én viszont imádom ezeket a játékokat😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Elsõ része máig egyik kedvenc játékom, csak hát a Beyond Divinity-t nézve bennem van a félelem, hogy ezt is elrontják. Ah, mennyit röhögtem az elsõ rész sírfeliratain!

nekem is tetszik a grafika, de én nem játszok ilyenekkel 😊

sweech
semmi baj a grafikájával. de lehet, csak nekem túl alacsonyak az elvárásaim grafika téren 😊

grebber
Most meg ugyanúgy szép.Nem uszkálunk nagyon az olyasmi kalandgamekben.Jõvõben is csak elszórtan jönnek majd:

Gothic 3 kieg,Two Worlds: The Temptation,Risen,Gothic 4.Azt más hasonlót nagyon nem is tudok mondani.

Next PC upgrade: 2022

mama2
Milyen érdekes hogy régen az Oblivion kurva szépnek számított most meg...

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

balee4
pedig az elsõ rész nagyon jó RPG. rendkívül jól kidolgozott a világ, érdekes a történet, a Diablo és a Baldur keveréke, hack 'n' slash, de a párbeszédek, küldetések is fontosak. nem csak agyatlan hent. érdemes kipróbálni.
Várom a 2. részt. Graf nem e legszebb, de nem ez a lényeg, ha olyan jó lesz mint az elsõ rész, akkor én el leszek vele.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Valóban gyenge... tán olyan mint az oblivion, és 2009-re cikis. de lehet több mint 100 órát igérnek.

szucsy89
graf nagyon gyenge már most. az elsõ résszel sose játszottam ezt is kihagyom sztem😊
hát ez nem a legszebb, úgy 2009-re. inkább a táj varázsa lesz az ami megfog, úgy érzem =) mozgásban biztos fasza lesz.
Prince23
A Larian, Belgium vezetõ játékfejlesztõ stúdiója a mai napon bejelentette a hatalmas sikereket elért Divine Divinity szoftverének a folytatását, az Ego Draconist, 2009 második negyedévét megjelölve a debütálás dátumaként. A program három platformra (PC, Xbox 360, PS3) debütál, és fõhõsként újra Rivellonban találjuk magunkat, egy idõtlen világban, ahol a varázslat az úr. Egy sárkányölõ szerepében tetszelgünk majd, egy olyan figuráéban, aki a környéket járja, hogy elejét vegye a dögök pusztításának -- azonban rádöbben, hogy õ maga is borzasztóan közel áll egykori ellenségeihez. Rengeteg felvehetõ tárgy, megtanulható képesség, izgalmas küldetés és milliónyi játékóra vár majd ránk!

infó, pár kép

← ElőzőOldal 29 / 29