1414
-
Degoo #214 Egyedül ez a quest nem megy.már a következő mapon is minden amit gyalog el lehet érni ki van nyírva,minden más quest megvan ,csak ezt nem tudom -
Degoo #213 annyi a gondom h jobbra pont nem tudok menni mert varázslattal le van zárva :(azt még meg tudod mondani h hogy oldja fel a lezárást.? hálás köszönet -
#212 Nem téged hanem a sárkányt kell visszaváltoztatni emberé.
A sárkány barlagjátol jobbra vannak a chamber-ek ott megtalálod a könyvet meg a vérel teli fiolát ,aztán csak elolvasod a könyvet és a sárkány vissza változik emberré onnantol már egyszerü a dolog. -
Degoo #211 ugye német a játék és a tutorial után elmentettem és átirtam a registryben angolra futtatom a játékot angol meg minden, csak nem tom a mentést folytatni vele, ezért németben tolom -
Degoo #210 Köszi a tippet de fingom nincs h hogyan lehet sárkánnyá változni ,ebben tudnál segíteni? a zöld cuccot már megszereztem beküldtem 2 csicskást h lefoglalják a sarit és addig kihoztam...
azt a zöld cuccot hova kell vinni?
és az egyik könyv megvan csak nem tom melyik mert német...
enchantment:fogalmam nincs hogy lehet:) -
#209 A kérdés megoldva ,most látom hogy ideértem a Sentinel Island-ig nem lehetet enchantolni innentöl már ezerel... -
#208 Sárkány formában nem tudod megölni ,keresd meg az Orbis Arcesso cimü könyvet a sárkány vérét és a dragonscalt / ezt a legegyszerübb shadow skillel beosonsz aztán gyorsan ki / és utána vissza tudod változtatni dragon knight formába.
Egyet én is kérdeznék a cuccokba hogy lehet enchantmenteket rakni ? mert a charm az már megy. -
Degoo #207 Annyi lenne a kérdésem h a Maxus Temple-ben a végén van ugye az a sárkány.Be kell oda menni és felszedni egy zölden világító szart,de ez nem elég mert kint a szellemek sírnak h mikor ölöm meg a sárkányt.Az lenne a kérdés ,hogy hogyan öljem meg a sárkányt ha még sebezni se tudok belőle. Amugy 16 os vagyok nagyon jó cuccokkal ugy hogy nem értem.Köszi előre is a helpet -
Degoo #206 csá all -
#205 Nagy nehezen összeraktam az elsö szörnyemet ,lövedékfogónak tökéletes.
-
#204 A 4 pont nagyon kevés a dex-re ha ijjal akarsz zuzni ,én gyakorlatilag csak dex-re meg vitality-re pakolok. -
#203 Én ilyen beállítást használok, fraps stabil 50-55 fps-t mutat!
-
#202 Én sem tudom.
-
#201 Hotkeyt tudod váltani egérgörgövel vagy egyáltalán bármit is kiosztani rá ? mert nekem a gomb kiosztásnál felse ismeri. -
Itt e van.. -
#199 Hm az érdekes élsimitás is anizótrop filter is maxon van? -
#198 Asszem át kell variálnom a karakterem statjait, ijjal rohangalok, és lvl8-on 10-es ellenek simán kivégeznek, elfogy minden élelmem! -
#197 7600gs-el az életbe nem fog jobban futni nekem 8800GTS-el minden maxon az árnyék mediumon és akadásmentesen fut. -
savior #196 a nemet verzio .mds fajlat feltoltene valaki egy megosztora? -
#195 Jó pihenést -
ricsa008 #194 jön majd annyi cucc hogy simá elszáll majd az idő
Batman , Wolfenstein, Halálos iramban 4
elleszek
na de most megkoronázom a 36 órás porta szolgálatot és lefekszem
jó éjt mindenkinek -
#193 Ennyi küzdelem után, neeeeeeee -
ricsa008 #192 akkor delete
thx -
#191 Addig még kijön a 2. patch ami szerintem angolban benne lesz alapból! Majd kiderül mennyit dob a teljesítményen stb. -
ricsa008 #190 szerintetek az angol jobb lesz ? mármint jobban fog futni vagy hasonlók?
magyarul áldozzak erre egy DL lemezt vagy várjam meg a normális release-t? -
savior #189 valaki feltoltene a .mds fajlt? -
#188 Nem a disznópásztor férje...fene a gusztusát. -
#187 Te tetted ezt -
#186 Szegény asszony...
A térkép nekem nem müxik ez minden amit kitudok hozni belöle.
-
csuripi #185 nem műxik úgy se -
ricsa008 #184 ok most fentvan újra németül minden ok
most kellene valaki msn re -
#183 Akkor probáld az eredetit hogy egyáltalán müködik e. -
csuripi #182 Szerintem én ezt a virtual cd-t nem jól kezelem, az a gond, azt a mini imaget bele se tudom mountolni a J-be -
#181 Sorry ha vistás vagy akkor ahhoz totál nem értek. -
ricsa008 #180 na telepítem újra
akinek megy nem tudna felvenni msn re? -
csuripi #179
Nekem ez van, a J a virtual cd -
ricsa008 #178 akkor most ? reinstall?
pedig mindent úgy csináltam ahogy levan írva -
#177 Mid nincs dvd olvasod ,vagy mini imagéd. -
csuripi #176 Hát ez az, nekem olyan nincs, a képet láttam, az alapján próbáltam
-
#175 Valszeg valamelyik lépést elrontotad az angolra váltásnál ha németül jó volt minden akkor ott lesz a gond.