1414
-
foxxi #94 Szivesen.
A lényeg:
1) töltsd le ezt a file-t: http://www.sendspace.com/file/cu6bqm
majd másold be a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Packed\ -mappába.
2) ezután a programot inditsd el az alábbi módon: dv2_u.exe Dialogs.dv2
3) várd meg még kicsomagolja a dialods.dv2 file-t.
4) a kapott két mappát helyezd át a Divinity II - Ego Draconis\Data\ könyvtárba
5)menj a Divinity II - Ego Draconis\Data\Sound\Soundbanks\Win32\ mappába és a German mappa nevet írd ár Englis(US) -ra ! CSAK igy jó!
6) töltsd le az alábbi filet: http://www.sendspace.com/file/t6qpgz
7) a file tartalmát tömöritsd ki a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Characters\Dialogs\ -mappába
8) írd át a registryben az alábbi fügvényt: HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Larian Studios\Divinity2 ben lévő German -t English(US) -ra
9) örvendj és játsz. -
#93 Azt tudja valaki hogy a #80-as kommentben lévő első képen a karakter lábánál lévő kék + jelzés mit jelent??
Mert a legalsó képen a kék melletti az az hogy szintet léptünk de a kékre nem jöttem rá micsoda. -
csuripi #92 Tudom, van amit értek is belőle. A google fodító meg mind annyian tudjuk, hogy milyen. De majd kisilabizálom.
Amúgy teljesen igazad van! Sajnos ez kimaradt. Utólagosan.
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
foxxi #91 Ennyit nem nehéz lefordítani, főleg ha van google forditó.
Amugy meg a köszönöm jobb lett volna... -
csuripi #90 Ez mind szép és jó, de az milyen szép lett volna ha leírod magyarul is? -
foxxi #89 Gyönyörűen megy angol szöveggel a játék. A tutorialon túl is.
Ide
Ha mégis kiakadna ezt kell még plusszba csinálni:
After you've loaded into the tutorial area the first time, save your game, exit, and put the Dialogs.dv2 file back in the Packed folder.
You should get all voices and be able to leave the area now. Worked for me.
nekem tökéletesen megy :) Már 4es szintű vagyok és nagyon tetszik :) -
#88 Ezt hol írták hogy készül a Drakensang magyarítása? -
ricsa008 #87 nálam lenne esély hogy menjen vagy nagyon elcseszték az optimalizálást? -
#86 Igen az!
-
foxxi #85 Hm, közbe nézem hogy a patch only german.. lehet nem kellett volna felraknom -
foxxi #84 Át lehet állítani minden szoveget angolra (leszámítva az audiót) a registryben de a toltoképernyonél megáll a játék szóval ha valaki nem németul akar nekiesni akkor várja meg míg bejon a tutorial, quicksave, kilép, registry átír (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Larian Studios\Divinity2\Language GERMAN -> ENGLISH), angolul játszik. Aztán a tutorial után megintcsak nem árt menteni, visszaállítani németre (hogy betoltse a kovetkezo "pályát"), a toltés után megint visszarakni angolra. Így mukodnie kell de nagyon nem teszteltem, inkább hagytam németul.
Nem egészen értem, játszom, mentek, kilépek, átírom... betöltöm, nézem és Incompatible language save game... valahogy sehogy sem jön össze. Valaki segítsen pls akinek esetleg müködik... Köszi -
#83 A legújabb YASU a 1.6.9040-es? -
#82 Drakensanghoz készül..., az első részhez volt magyarítás, reméljük ehhez is lesz, de az is lehet, hogy magyarul jön ki. -
#81 hát nem egy nagy etwas a látvány, nem indokolná ezt a gépigényt..., remélem az angolt jobban optimalizálják, kár lenne érte, az első rész nagyon jó volt. én főleg a sárkány alakra leszek kíváncsi. -
#80 Nem kell semmiféle DT pro. DT Lite 4.30.4.0027 + legújabb YASU.
Patch is jó így.
A game a graf ellenére elég szarul fut azt kell mondani :(
Elég sokszor megy le 20 fps alá sőt van amikor a falvakban 0-6 fps közé is beesik.
-
#79 Simán elindult DT pro + Yasuval ? -
#78 Nem tudok róla mit mondani mivel csak kipróbáltam hogy néz ki nyelvtudás híján nem tudom mit kell csinálni és így csak egy nagyon kis területen tudok mozogni semmit nem csinálva.
1-2 feladatot megcsináltam aztán nincs quest nemtom mit kell.
Sajnos úgy érzem ehhez sem lesz magyarítás mint ahogy a Drakensang-hoz sem :( Pedig mind a kettő jó gamenek tűnik. -
csgj #77 Láttunk már szebb játékot is, de nagyon hangulatos az az épület a 4. képen. :) Nem olyan gyönyörű a grafika, de így stílusos és hangulatos. Vagy csak nekem tűnik annak :P
Egyébként milyen a játék? -
-
#75 Szept 9-én jön az angol. -
ricsa008 #74 mikor jön ez angolul? érdemes szenvedni a ezzel a verzával? -
#73 Honann szeditek nekem eddig 20% jött le... -
Csokis #72 "Át lehet állítani minden szoveget angolra (leszámítva az audiót) a registryben de a toltoképernyonél megáll a játék szóval ha valaki nem németul akar nekiesni akkor várja meg míg bejon a tutorial, quicksave, kilép, registry átír (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Larian Studios\Divinity2\Language GERMAN -> ENGLISH), angolul játszik. Aztán a tutorial után megintcsak nem árt menteni, visszaállítani németre (hogy betoltse a kovetkezo "pályát"), a toltés után megint visszarakni angolra. Így mukodnie kell de nagyon nem teszteltem, inkább hagytam németul."
Hmm... -
#71 Nem, de ezt hol tom beállítani? -
#70 " Just remember to use a vIDE drive and not the standard SCSI Mode auf DTPro " - ezt probáltad ? -
vzajcev #69 Látod, látod mondtam én hogy korai még az öröm -
#68 Nekem már lent van, de nem tudom működésre bírni!
Ha valaki tud infót, hogy indítható-e valamilyen módszerrel, ne tartsa magában!
Daeon tools 4.30.0305.0077 és Yasu 1.6.9040-el próbáltam , de azt irja összeférhetelenség emulátor szoftverrel! -
#67 Valamelyikből kéne frankó banner varázsolni!
-
ricsa008 #66 az éredekes lenne
mindjárt kapásból lenne kedven leszedni -
Csokis #65 Viszont van egy ilyen hozzászólás is: "yes u can... start>run>RegEdit>Larian Studios>Divinity 2... just change language to English..." - Talán így tényleg lehet angol. -
ricsa008 #64 Only Germany legalább is mindenki ezt írja :( -
ricsa008 #63 kár hogy magon nem vagyok fenn :(
majd azért infók jöhetnek hogy némettől függetlenül játszható -e optimalitáltság milyen stb -
#62 THX. Akkor legalább általad kiderül hogy van e benne angol szöveg. -
#61 Majd ha leér feltolom magra bár nem sok az upom 650k max! -
#60 Jövöget 100-150-al ,sajnos az ilyen német cuccokat nem nagyon teszik fel a komolyabb reg-es torrent oldalakra / legalábbis ahol én megfordulok / a public torrentekröl nekem meg mindig lassan jön le minden. -
#59 Itt fellelhető -
ricsa008 #58 ha valaki megnézte írjon majd hogy milyen? -
#57 Az nforcról van az infó természetesen én még nem proszáltam mivel majd ha haza érek kezdem csak el letölteni.
Asszem ott a digitális verzióval probálták ,ha a dobozos tették fel abban lehet hogy nincs. -
ricsa008 #56 a GERMAnba van angol nyelv is? mer az nfo ja szerint nincs -
foxxi #55 ottavan pár hozzászólással visszább...