227
-
roliika #27 :) Nem ion hajtóműve volt. Az ion hajtómű egy rendkívül alacsony hatásfokú izé. Gondolj csak az otthon megépíthető lifterre. 12 000Volt kell neki(és pár miliamper), hogy cirka 10 grammot megemeljen. Több tonnánál....nem tudom ki sem tudom számolni. :D Honnan adtak volna neki ennyi energiát?
A németek légcsavaros sárkány szerkezetekkel, és belső rotoros légpárnás járművekkel kísérleteztek. kevés sikerrel, mert nem volt akkor még megfelelő irányító rendszer.
A déli sarkon van valami amúgy. Úgy hitték, hogy német csészealjak garázdálkodnak arrafelé, de olyan járművek ezek, hogy a víz alól felbukkannak, tized másodpercek alatt 0ra lassítanak vagy épp 90fokkal elfordulnak...nincs az a földi szerkezet ami trükkök nélkül ("teleportálva vagy más fázisban való haladás") icipici darabokra ne esnének szét, a személyzetről nem is beszélve.
Volt valami incindes is hogy az amcsik naszádokat küldtek arra aztán futva menekültek vissza mert ezek a fireflugh vagy milyen nevű izék kicsit szétlőtték őket nem tom rég olvastam, de igen ok szemtanú volt, és súlyos katonai veszteség.
Nem hinném hogy német technika...víz alól előjönnek, meg csak úgy eltűnnek a semmiben meg sugarakkal lövöldöznek. Vagy ha meg az, akkor a háborúkban miért nem lehet látni ezeket a szerkezeteket? Mire tartogatják őket? -
kukacos #26 Pedig a szövegből lejön, hogy sima dilinyósról van szó. Attól, hogy űrhajós volt valaki, nem lesz semmivel sem hitelesebb ebben a témában. Ez csak annyit bizonyít, hogy pilótának alkalmas, kivételesen egészséges, elég értelmes, hogy egy vészhelyzetben jól reagáljon és fogaskerék legyen egy marha nagy gépezetben. A pszichológiához nem feltétlen ért és nem mentes a csapdáitól (ami valójában kellene egy hiteles személyiséghez az ufós témában). Egyébként ebből is él, könyveket írt paradolgokról, meg az interjúkért is szép pénzt kap, érdeke kavarni, szóval még a naivitása sem biztos. -
#25 Oké, nem kell elfogadnod ez a feltételezést. Elismerem, ilyen alapon lehetne az oroszlán is minden gonosz földi helytartója. :) Azt viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az ember szereit felruházni személyiséggel a környezetében található dolgokat, amik igazából nem is rendelkeznek ilyennel. Például az oroszlánt bátornak tartjuk, a kígyót meg ravasznak. Így adja magát, hogy egy negatív tulajdonsággal rendelkező állat legyen a rosszba csábító. Ezenkívül az sem igaz, hogy minden vallásban egyeznének ezek a megszemélyesítések. Ezért mondtam, hogy bele lehet látni, ha nagyon akarod, hisz' lehet találni példákat az állításhoz. Másrészt ha a gonosz képe hasonló, akkor a jó miért nem azonos alakú? (Hogy ezt miért kérdezem? Ez az elmélet szerintem arra akar kilyukadni, hogy az ókorban a különélő kultúrákat azonos 'idegenek' látogatták meg, ennek okán alakultak ki hasonlóságok. Viszont ilyen alapon a jó oldalnak is nagyjából egyeznie, nem?)
Végezetül: gondolom te is tapasztaltad már, hogy bizonyos dolgok egyszerre jutnak egymástól külön élő emberek eszébe. Régebben is előfordult olyan, hogy azonos találmányokat egyszerre, közel azonos időben fedeztek fel, úgy, hogy a lopás gyanúja kizárható, mert akkoriban az információ sokkal lassabban terjedt. (Telefon híján, 2 hónap volt az út és hasonlók.) Vagy amit személyesen is tapasztaltam. Kitaláltunk egy viccet az osztályban, majd amikor lementem focizni, halottam egy olyan gyerektől, akivel addig még sosem találkoztam. Mondtam neki, hogy ne lopjad a poénunkat, mert ezt mi találtuk ki. Erre ő visszavágott, hogy nem dehogyis, ez a MI ötletünk. -
#24 Itt egy video az említett phoenix-i fényekről : itten
Egy-két fura ufós video,amiket összegyűjtöttem:
egy
kettő
három :)
négy - ez már volt szerintem egy korábbi témában
öt- ez is volt már
hat :)
ezis érdekes video
ez csak annak lehet érdekes aki nemtudja honnan van :) -
#23 Szerintem teljesen elfogadható, amit mond az űrge. 50 éven kersztül akkora titkolódzás volt mindenhol, hogy ihaj. És ez nem kerül sokba, ritkán kell sz embereket megfélemlíteni, elhallgattatni, elég csak ha az hallgat, aki tudna valami fontosat.
Másrészt politikai szempontból egyetlen kérdésre visszavezethető az egész:
Jelentenek-e ők, vagy a hatásuk veszélyt ránk (szűkebben: a vezetésre).
A angol/amerikai kormányzati körökből származó infók alapján elmondható, hogy az ottani vezetés kb 99%-ig biztos, hogy az UFO-k nem jelentenek veszélyt.
A társadalmi hatásukat pedig régebben a titkolódzással semlegesítették, ma viszont már erre sincs szükség.
Érdekes, hogy amikor Bush-nak hirtelen nagy ellenség kellett, akkor nem az idegeneket találta meg!;)))
Persze az emberekben az is felmerül, hogy miért nem foglalkoztatja a politikusokat, hogy miben tudnának az idegenek segíteni nekünk? A válasz az, hogy az előbbivel szemben ez a kérdés viszont teljesen elvont, és másodlagos. A hatalmon levő politikus már nem fog feljebb kerülni, és minden akár segítő jellegű behatás valójában destabilizálja a pozícióját.
Általában ezért pl. az amcsi vezetés hozzáállásáról elmondható, hogy habár Amerika is rengeteg mindent tehetne a Világ jobbulásáért (akár az idegenek segítsége által), de minek tenné, ha már most is Ő vezeti a Világot? Egy másik, jobb világban viszont már lehet, hogy nem ez lenne a helyzet, ezért aztán nem is kockáztatnak. -
mcganyol #22 "Olyan emberektől száraznak az információim, akik teljes titoktartásra esküdtek, aminek a megszegése súlyos következményekkel jár... ezek az emberek úgy gondolták, én vagyok az akire rábízhatják titkukat, mielőtt az a sírba szállna."
értitek TELJES titoktartásra esküdtek. és ezt nyílván komolyan is veszik, mert még egyetlenegy autentikus forrás sem szólalt meg az ügyben soha.
de azért ennek a szerencsétlen kreténnek elmondják a teljes igazságot, hisz neki úgyse fog hinni senki.
holnaptól elkezdem hirdetni, hogy a pókoktól származik az ember. ha megkérdik honnan veszem ezt, milyen bizonyítékom van, majd azt mondom: sokat beszélgettem bölcs öregemberekkel akik elmondák nekem, illetve 37éve kutatom a témát. és mindíg 5ös voltam biológiából. még az egyetemen is! és egyszer a körhintán rámjött a hányinger és a zsigereimben éreztem hogy csak a pókoktól származhatunk.
nevetséges. -
czapi #21 A németekről csak annyit hogy technikailag messze a legfejletteb nép volt akkor. Rentgeteg olyan dolgot alkottak meg ami nélkül ma nem lenne űrrepülő. A német UFO egy működő prototípus volt, valamiféle kezdetleges ionhajtóművel (erről nem sokat tudok). Ez a prototípus a második világháború után "eltűnt" és láss csodát Amerikában épp a háború után (ha jól tudom '47-ben) láttak előszőr repülő csészealjat. Kicsit sok az összefüggés. -
pex #20 Azert ez az Edgar Mitchell lehetne picit szkeptikusabb is. Nem csak ufokkal foglalkozik ugyanis, hanem parapszichologiaval es a tobbi "az-akademia-hazudik" temakorrel. Tipikus sultbolond. Kutasson egyvalamit, de azt tisztessegesen.
Vicces ez a "phoenix-i fenyek" eset is. Szamomra az a nagyon gyanus, hogy ilyen feltuno modon tobbszor is _ugyanazon_ a helyen lattak fura jelensegeket. Es sehol mashol hasonlot. Abban biztos vagyok, hogy ez nem esik egybe az idegen lenyekrol alkotott minimalis elkepzelesemmel, kiveve ha eleve itt elnek a bolygon. Akkor meg mar nem idegenek.
A piramisokat meg teljesen felesleges volt elohozni. Szerintem a piramisepitok azert epitettek piramisokat mert primitivek voltak toronyhazakat epiteni. A gula egy konnyen megepitheto es novelheto szerkezet. Ismertek a vaskohaszatot? Nem igazan -> eleg primitiv nep.
Es ahogy a cikk vege fele elohozza Edgar M. a vallast... hat ez kesz, a vallas mindent felulir, neki vegeredmenyben joga van hinni valamiben bizonyitek nelkul meg az ellentmondasos magyarazatokban is. Nem tagadom, letezik az az erzes amit leirt, hogy "erti mi az amit lat", de ehhez nem kell a vilagurbe menni, csak ertelmes dolgokat olvasni es megfelelo kiserletezo keddvel rendelkezni -
roliika #19 A németek próbálták lemásolni az eredeti szerkezeteket én inkább így fogalmaznék. De az akkori és talán a mai technológiával is lehetetlen.
A Roswelli roncsokról nemrég olvastam egy titkosítás aló feloldott..vagy kiszivárogtatott írást, mely szerint nincsenek vezetékek a roncsokon.
Egy valamilyen nagyon fejlett számítógépes integrált rendszer vezérli a kócerájt....ezalatt azt értem, hogy a hajó anyaga szervesen tartalmazza az áramköröket. Mikro szálas (talán a földi nano cső megfelelője) vezetékelés van a roncsokban. De nincs körülötte PVC szigetelés meg semmi, a hajó anyaga egyszerűen így épül fel.
Szerencsétlen németek ezt aligha tudták volna reprodukálni. De szerintem ma sem megy.
Többet a cikkhez nem hinném hogy hozzáfűzök, mert számomra 1értelmő, hogy valós megtörtént eseményről van szó, aki meg ezt nem látja be az nem is fogja. -
katarzis #18 Nem feltétlenül a németeknek bejött és tudtak müködö prototipust épiteni,az amerikaiak/oroszok valoszinüleg megkaparintották ezeket szoval. -
katarzis #17 Azért az ember hajmeresztö elméleteket is találhat pl a youtobon amiben összekombinálják a német ufo-kat,bush-t,az ufo-kat, meg még ki tudja mit.Pont ezek teszik hiteltelenné az egészet sajnos. -
katarzis #16 A baj hogy a rengeteg dezinformácio önjelölt áltudosok mind mind nevetséhgessé teszik ezt a témát a komoly tudosok felé.Pedig mint emlitettem több rejlik ezek mögött.O -
#15 Szerintem biztos titkol valamit az amcsi kormány,de abban már nem vagyok biztos,hogy földönkívüliek.Lehet mondjuk pl valami atommeghajtású repülő szerkezet,ami lezuhant, vagy akármi.Láttam egy műsort a disco-n asszem,ahol lezuhant egy ilyen repcsi vagy csészealj és sugárfertőzéssel szállították kórházba azokat ,akik a ott voltak,de persze ez is lehet ,hogy csak kamu.
Még ez az emberke sem győzött meg ,hogy a földönkívüliek itt vannak.Bár kitudja, lehet ide a fórumba is irkálnak és olvassák amit írok.Aki túl sokat tud ,annak az agyába implantátumokat raknak. -
katarzis #14 Jok ezek meg a hasonszörü kommentek.Egy olyan embert hülyéznek le akinek ismeretei messze felülmulják a tiédet ebben a témában.Ha már csak a tanulmányaira gondolsz akkor is,és ezt fokozza az általa emlitett 37 év kutatomunka.Én azt mondom ,hogy nem lehet teljesen elbagatelizállni amit mond.Ha amugy valaki megvizsgálja az ókori kulturák között is számtalan érdekessége bukkanhat (Dagon törzs,ösi indiai irások repülö szerkezetekröl (ezek technikai egyéb leirásai is),a naprendszer behato ismeretei pl suméroknál(ismerték a Plutot pedig akkor elméletileg nem fedezhették volna fel)stb. -
katarzis #13 Pont ez az mivel sok történész feltézelezi hogy a kapocs közöttük egy ösi civilizácio lehetett amiböl kiválltak. -
#12 Mivel ez a hüllős dolog (a félelem) még vagy ezer állatról elmondható lenne, különösen világszerte, így valami megalapozottabbal kellene indokolni a kultúrák közötti ismétlődéseket arra, hogy miért tőlük van pont mindenütt a tudás eredeztetve. Az ugyanis nem kerül nagy nehézségbe, hogy mondjuk kígyó helyett macskát (oroszlán, tigris, párduc, stb.; félni épp ezektől is lehet) mondjanak. Legalábbis elvileg, de valamiért mégis.
A piramisok sincsenek amúgy megmagyarázva. Az, hogy nem tudjuk miért egyeznek ennyire, az nem jelenti, hogy nincs is oka, lehet, hogy csak valami olyanért, amit ma nem tudunk. És az is lehet, hogy mindez valahol mélyen a (z akár emberi) természetben gyökerezik. Ahogy például a tíz ujj, meg a tízes számrendszer. Vagy mondjuk a két fül meg a sztereó hangzás. -
FlyingV #11 éééfogyott a píz, nincs mibő kucsmába menni. oszt honnan szerezzek? vótam hódon, elűnnye' indulok vaze ilyen témában nekem elhiszik hogy van ufo zsír. van pálesz nem sokára jee -
#10 Sokkal valószínűbb, h mindnehol szén alapú élet van, főleg mióta tudjuk, hogy milyen szerves vegyületek jönnek létre a világűrben. -
#9 Mindenben meg lehet látni az összefüggést, ha nagyon akarjuk. Valószínűleg a hüllőktől való félelem valami régebbi, őskori élményre vezethető vissza, amikor még komoly veszélyt jelentettek ezek az állatok az emberre. Valamint az, hogy azonos motívumok megjelentek egymástól távol eső, kommunikálni képtelen kultúráktól - nem bizonyít semmit. Gondolj csak az egyiptomi, és a dél-amerikai piramisokra! -
#8 Megértem a palit. Az a látvány, amit akkor láthatott, bárkit megingatna.
Ha vannak kézzel fogható bizonyítékai, hiszek neki. De ez a 'úgy érezték, nekem elmondhatják a para történeteiket' számomra kevés. -
#7 Nekem is van egy kurva jó összeesküvés elméletem,csak ez egy kicsit valóságosabb: tudjuk hogy az űrhajósoknak kemény fizikummal kell rendelkezni ahhoz hogy elviseljék a kilövés okozta testi hatásokat,na már most sztem 37 éve ennek a faszinak valami gyógyszert adtak,hogy könnyítsék fájdalmait,de egy új gyógyszer volt aminek nevezzük úgy,mellékhatásai voltak..és ez most jött ki...agybeteg. -
#6 Érdemes a végén említett témában elolvasni Max Weber vallásszociológiáról írt tanulmányának első pár oldalát. Aztán arra gondolni, hogy az egyik legelső Ószövetségi történet szerint a Paradicsomból miért is száműzettünk? Miből erednek a sárkányokról alkotott elképzelések? Hány helyen jelenik meg a világ hagyományaiban a kígyó, aki elhozta az embereknek a tudást? Hasonlít e a kínai sárkány forma egy kígyóra? Milyen gondolatok kötik össze a vallásokat? És ma mi érvényesül a gondolkodásunkban? És hogyan hat ez a mindennapokban?
Ami pedig az UFO-kat illeti: Lehet e, hogy úgy akarják titokban tartani őket, hogy sokszorosára duzzasztott dezinformációba fojtják az igazságot? -
Headon #5 És sajnos ott is maradt, ez az új X-akták film nagy csalódás volt -
LPG #4 Valószínűleg nem a németek voltak. De a németek korabeli tervei alapján kísérletezhettek vele az amcsik. Ha bejött volna nekik, szerintem láthatnánk repülő csészealjakat a mindennapi használatban. -
#3 The Truth Is Out There.. -
loky #2 Sztem van idegen élet a földön kívül is, persze nem olyan formában, mint ahogy mi azt elképzeljük (pl. nem szén alapú) de van.
A repülő csészealjakról (UFO) pedig annyit, h. már Hittler is kísérletezett velük a WW II. idején...tehát ki tudja, hogy a Rossvelli darabot nem-e a németek hajították át az USA-ba??? -
lacalaca85 #1 Csak egy idézet Carl Sagan-tól: "Extraordinary claims require extraordinary evidence".
"Olyan emberektől száraznak az információim, akik teljes titoktartásra esküdtek, aminek a megszegése súlyos következményekkel jár... ezek az emberek úgy gondolták, én vagyok az akire rábízhatják titkukat, mielőtt az a sírba szállna. Vannak más hozzám hasonlók, akik rengeteg kutatómunkát öltek abba, hogy átlássanak a felszínen"
--> nahát, én is beszéltem velük, épp tegnap, de komolyan! Bláh...