• roliika
    :) Nem ion hajtóműve volt. Az ion hajtómű egy rendkívül alacsony hatásfokú izé. Gondolj csak az otthon megépíthető lifterre. 12 000Volt kell neki(és pár miliamper), hogy cirka 10 grammot megemeljen. Több tonnánál....nem tudom ki sem tudom számolni. :D Honnan adtak volna neki ennyi energiát?

A németek légcsavaros sárkány szerkezetekkel, és belső rotoros légpárnás járművekkel kísérleteztek. kevés sikerrel, mert nem volt akkor még megfelelő irányító rendszer.

A déli sarkon van valami amúgy. Úgy hitték, hogy német csészealjak garázdálkodnak arrafelé, de olyan járművek ezek, hogy a víz alól felbukkannak, tized másodpercek alatt 0ra lassítanak vagy épp 90fokkal elfordulnak...nincs az a földi szerkezet ami trükkök nélkül ("teleportálva vagy más fázisban való haladás") icipici darabokra ne esnének szét, a személyzetről nem is beszélve.

Volt valami incindes is hogy az amcsik naszádokat küldtek arra aztán futva menekültek vissza mert ezek a fireflugh vagy milyen nevű izék kicsit szétlőtték őket nem tom rég olvastam, de igen ok szemtanú volt, és súlyos katonai veszteség.

Nem hinném hogy német technika...víz alól előjönnek, meg csak úgy eltűnnek a semmiben meg sugarakkal lövöldöznek. Vagy ha meg az, akkor a háborúkban miért nem lehet látni ezeket a szerkezeteket? Mire tartogatják őket?