Edgar Mitchell, az űrhajós aki megtanult hinni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A németek légcsavaros sárkány szerkezetekkel, és belsõ rotoros légpárnás jármûvekkel kísérleteztek. kevés sikerrel, mert nem volt akkor még megfelelõ irányító rendszer.
A déli sarkon van valami amúgy. Úgy hitték, hogy német csészealjak garázdálkodnak arrafelé, de olyan jármûvek ezek, hogy a víz alól felbukkannak, tized másodpercek alatt 0ra lassítanak vagy épp 90fokkal elfordulnak...nincs az a földi szerkezet ami trükkök nélkül ("teleportálva vagy más fázisban való haladás") icipici darabokra ne esnének szét, a személyzetrõl nem is beszélve.
Volt valami incindes is hogy az amcsik naszádokat küldtek arra aztán futva menekültek vissza mert ezek a fireflugh vagy milyen nevû izék kicsit szétlõtték õket nem tom rég olvastam, de igen ok szemtanú volt, és súlyos katonai veszteség.
Nem hinném hogy német technika...víz alól elõjönnek, meg csak úgy eltûnnek a semmiben meg sugarakkal lövöldöznek. Vagy ha meg az, akkor a háborúkban miért nem lehet látni ezeket a szerkezeteket? Mire tartogatják õket?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Végezetül: gondolom te is tapasztaltad már, hogy bizonyos dolgok egyszerre jutnak egymástól külön élõ emberek eszébe. Régebben is elõfordult olyan, hogy azonos találmányokat egyszerre, közel azonos idõben fedeztek fel, úgy, hogy a lopás gyanúja kizárható, mert akkoriban az információ sokkal lassabban terjedt. (Telefon híján, 2 hónap volt az út és hasonlók.) Vagy amit személyesen is tapasztaltam. Kitaláltunk egy viccet az osztályban, majd amikor lementem focizni, halottam egy olyan gyerektõl, akivel addig még sosem találkoztam. Mondtam neki, hogy ne lopjad a poénunkat, mert ezt mi találtuk ki. Erre õ visszavágott, hogy nem dehogyis, ez a MI ötletünk.
Egy-két fura ufós video,amiket összegyûjtöttem:
egy
kettõ
három 😊
négy - ez már volt szerintem egy korábbi témában
öt- ez is volt már
hat 😊
ezis érdekes video
ez csak annak lehet érdekes aki nemtudja honnan van 😊
Másrészt politikai szempontból egyetlen kérdésre visszavezethetõ az egész:
Jelentenek-e õk, vagy a hatásuk veszélyt ránk (szûkebben: a vezetésre).
A angol/amerikai kormányzati körökbõl származó infók alapján elmondható, hogy az ottani vezetés kb 99%-ig biztos, hogy az UFO-k nem jelentenek veszélyt.
A társadalmi hatásukat pedig régebben a titkolódzással semlegesítették, ma viszont már erre sincs szükség.
Érdekes, hogy amikor Bush-nak hirtelen nagy ellenség kellett, akkor nem az idegeneket találta meg!😉))
Persze az emberekben az is felmerül, hogy miért nem foglalkoztatja a politikusokat, hogy miben tudnának az idegenek segíteni nekünk? A válasz az, hogy az elõbbivel szemben ez a kérdés viszont teljesen elvont, és másodlagos. A hatalmon levõ politikus már nem fog feljebb kerülni, és minden akár segítõ jellegû behatás valójában destabilizálja a pozícióját.
Általában ezért pl. az amcsi vezetés hozzáállásáról elmondható, hogy habár Amerika is rengeteg mindent tehetne a Világ jobbulásáért (akár az idegenek segítsége által), de minek tenné, ha már most is Õ vezeti a Világot? Egy másik, jobb világban viszont már lehet, hogy nem ez lenne a helyzet, ezért aztán nem is kockáztatnak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
értitek TELJES titoktartásra esküdtek. és ezt nyílván komolyan is veszik, mert még egyetlenegy autentikus forrás sem szólalt meg az ügyben soha.
de azért ennek a szerencsétlen kreténnek elmondják a teljes igazságot, hisz neki úgyse fog hinni senki.
holnaptól elkezdem hirdetni, hogy a pókoktól származik az ember. ha megkérdik honnan veszem ezt, milyen bizonyítékom van, majd azt mondom: sokat beszélgettem bölcs öregemberekkel akik elmondák nekem, illetve 37éve kutatom a témát. és mindíg 5ös voltam biológiából. még az egyetemen is! és egyszer a körhintán rámjött a hányinger és a zsigereimben éreztem hogy csak a pókoktól származhatunk.
nevetséges.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Vicces ez a "phoenix-i fenyek" eset is. Szamomra az a nagyon gyanus, hogy ilyen feltuno modon tobbszor is _ugyanazon_ a helyen lattak fura jelensegeket. Es sehol mashol hasonlot. Abban biztos vagyok, hogy ez nem esik egybe az idegen lenyekrol alkotott minimalis elkepzelesemmel, kiveve ha eleve itt elnek a bolygon. Akkor meg mar nem idegenek.
A piramisokat meg teljesen felesleges volt elohozni. Szerintem a piramisepitok azert epitettek piramisokat mert primitivek voltak toronyhazakat epiteni. A gula egy konnyen megepitheto es novelheto szerkezet. Ismertek a vaskohaszatot? Nem igazan -> eleg primitiv nep.
Es ahogy a cikk vege fele elohozza Edgar M. a vallast... hat ez kesz, a vallas mindent felulir, neki vegeredmenyben joga van hinni valamiben bizonyitek nelkul meg az ellentmondasos magyarazatokban is. Nem tagadom, letezik az az erzes amit leirt, hogy "erti mi az amit lat", de ehhez nem kell a vilagurbe menni, csak ertelmes dolgokat olvasni es megfelelo kiserletezo keddvel rendelkezni
A Roswelli roncsokról nemrég olvastam egy titkosítás aló feloldott..vagy kiszivárogtatott írást, mely szerint nincsenek vezetékek a roncsokon.
Egy valamilyen nagyon fejlett számítógépes integrált rendszer vezérli a kócerájt....ezalatt azt értem, hogy a hajó anyaga szervesen tartalmazza az áramköröket. Mikro szálas (talán a földi nano csõ megfelelõje) vezetékelés van a roncsokban. De nincs körülötte PVC szigetelés meg semmi, a hajó anyaga egyszerûen így épül fel.
Szerencsétlen németek ezt aligha tudták volna reprodukálni. De szerintem ma sem megy.
Többet a cikkhez nem hinném hogy hozzáfûzök, mert számomra 1értelmõ, hogy valós megtörtént eseményrõl van szó, aki meg ezt nem látja be az nem is fogja.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Még ez az emberke sem gyõzött meg ,hogy a földönkívüliek itt vannak.Bár kitudja, lehet ide a fórumba is irkálnak és olvassák amit írok.Aki túl sokat tud ,annak az agyába implantátumokat raknak.<#alien2>#alien2>
A piramisok sincsenek amúgy megmagyarázva. Az, hogy nem tudjuk miért egyeznek ennyire, az nem jelenti, hogy nincs is oka, lehet, hogy csak valami olyanért, amit ma nem tudunk. És az is lehet, hogy mindez valahol mélyen a (z akár emberi) természetben gyökerezik. Ahogy például a tíz ujj, meg a tízes számrendszer. Vagy mondjuk a két fül meg a sztereó hangzás.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Ha vannak kézzel fogható bizonyítékai, hiszek neki. De ez a 'úgy érezték, nekem elmondhatják a para történeteiket' számomra kevés.
Ami pedig az UFO-kat illeti: Lehet e, hogy úgy akarják titokban tartani õket, hogy sokszorosára duzzasztott dezinformációba fojtják az igazságot?
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A repülõ csészealjakról (UFO) pedig annyit, h. már Hittler is kísérletezett velük a WW II. idején...tehát ki tudja, hogy a Rossvelli darabot nem-e a németek hajították át az USA-ba???
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
"Olyan emberektõl száraznak az információim, akik teljes titoktartásra esküdtek, aminek a megszegése súlyos következményekkel jár... ezek az emberek úgy gondolták, én vagyok az akire rábízhatják titkukat, mielõtt az a sírba szállna. Vannak más hozzám hasonlók, akik rengeteg kutatómunkát öltek abba, hogy átlássanak a felszínen"
--> nahát, én is beszéltem velük, épp tegnap, de komolyan! Bláh...<#mf2>#mf2>