227
-
#67 nem tudok még linket beszúrni, de ennek az oldalnak a 2. lapján bal felül mintha a halálcsillagot látnám... -
HiddenTruth #66 Akit jobban érdekel a téma, annak itt egy könyv:
Egyesített Teremtéstörténet
Nem mondom, hogy mindennel egyetértek ami ott le van írva, de kiindulási alapnak jó. -
#65 mondjuk ha olyan pofát látok, mint ez a geronazzo mari, akkor meggondolandó, hogy az idegenek már köztünk vannak... -
HiddenTruth #64 Például itt:
ancient UFOs
Egyáltalán nem újkeletű ez az UFO téma, régen is láttak furcsa dolgokat az égen, csak nem úgy hívták, hogy azonosítatlan repülő tárgy. -
Epikurosz #63 Te, sejtem mire gondolsz.
Az idegenek olyan jószívűek, hogy átvállalják a földi ingyenélők segélyeinek költségeit, sőt, még egy bazi nagy rakomány színesfémet is küldenek le a földre, ingyért. -
Epikurosz #62 Ha lesz valamilyen komoly bizonyíték, tegyétek már fel a jutyubra, hogy én is megnézhessem. Addig is mehet az üres duma, ártani nem árt. -
#61 Például? -
endrev #60 Torcipepe, számos középkori festményen látható "ufó", egyértelműen, tisztán. Nem a második világháború után kezdték el látni, belátod, ha kicsit utánakutatsz. :) -
endrev #59 Adam II:
"Egymást is utáljuk az idegenek jelenléte csak új értelmet adna a rasszizmusnak."
Vagy egyesítene bennünket a felismerés: ha az idegenek képesek ránk úgy nézni, hogy nem utálják a másságunkat, mi miért ne lehetnénk erre képeseket fordítva?
Vagy: ha az idegenek - helyesen: kintik - annyira mások és mégis annyira hasonlóak hozzánk, idejönnek, óvatosan vizsgálgatnak, vigyáznak hogy ne hozzák hirtelen a frászt az emberiségre, kilopják az anyukádból a rákos daganatot stb, akkor az a másság, amit mi emberek egymásban látunk, talán nem is olyan nagy. -
#58 Egymást is utáljuk az idegenek jelenléte csak új értelmet adna a rasszizmusnak.
-
bmw #57 Egyszer mikor gyerek voltam En is lattam vmit.
Mai napig nem tudom mi lehetett az, hosszukas volt sargas szinu, atrepult az egbolton es ennyi. Lattuk akkor paran nem azt mondom, hogy idegenek de ki tudja.:)) -
HiddenTruth #56 Ki mondta, hogy európa felett sosem láttak UFO-t? Csupán Magyarországon több száz esetről van tudomásunk, én szabad szemmel is láttam nem is egyet, volt ami csak párszáz méterre volt tőlem, engem meggyőztek a látottak.
Nem hiszem, hogy fényéveket utaznának (milyen unalmas lenne), egyszerűen ismerik a világegyetem működését és képesek a "térugrásra". Azért tartanak tőlünk, mert primitíven viselkedünk velük szemben. Állj oda pár vad oroszlán elé és mondd meg nekik, hogy békével jöttem ... -
sylas #55 volt az a tunguzka rejtély
3teóriát is halottam:D
1.meteorit csapódott be
2.UFO
3.Nikola Tesla kísérletezett vmi uj fegyvert :D
az első a leghihetőbb - tesla kíséletét fucsrának találom hogy akkor robbanást idézett elő de még el is lehet hinni róla mivel nem 1xerű fazon lehetett és volt jópár érdekes találmánya de akkor is olyan robbanást előidézni?!:D -
torcipepe #54 igen, hát persze, a Stargate filmben is úgy van, hogy a németek ásták ki és a háborúban került az USA-ba. bár elég rég láttam már a filmet. :D -
torcipepe #53 ez amúgy nagyon vicces, a háború után elkezdtek az USA-ban UFO-kat látni. aztán elkezdődött az, hogy el is rabolták őket, miközben Mexikóban is egyre többet kezdtek látni. nade kérdem én, miért csak ott?? szerintem egyszerűen arról van szó, hogy az amerikai "kultúra" átlépett a déli határon és ennek az átvételnek az egyik mellékterméke a "hiszek az UFO-kban".
ha meg esetleg tényleg itt járkálnak a csészealjak, akkor hogyhogy nem európa felett?? fényéveket utaznak, de nem értik meg a kultúránkat?? bár lehet, az az ok, hogy az usa-ban mindenkit szivesen látnak, még feketéket is vittek oda, hogy jól meglegyenek. európától meg tartanak, mert itt utálják a hivatlan vendégeket, mit pl a cigányokat vagy a zsidókat, mindnek volt helye, mi a facér jöttek ide?? lehet úgy gondolják az idegenek, hogy őket is így fogadnánk. -
DompR #52 A "Miért lennének humanoidok?" kérdésre a válasz az, hogy az általunk ismert felépítések közül ennél a legvalószínűbb hogy az értelem felé fog fejlődni (elbújni túl nagy, visszaharapni nem tud... vagy felismeri a bunkóban a fegyvert, vagy kihal). Persze ez az emberi önteltségre is viszavezethető :D -
bandypappa #51 És a legfontosabb:
Fikázhattok ti akármennyi ufos videot-sztorit, de 1 valódi eset is elég ahhoz, hogy elnémuljon a szarrágók népes tábora. És itt van a kutya elásva, mi igaz és mi kamu. Attól a ponttól kezdve a "hitetlenek" lesznek kisebbségben. hány, de hány ilyen eset volt már a múltban. De ez nem baj, ez a fejlödés, a baj az hogy nem vagyunk nyitottak az alternativákra, az a gond hogy mindent amit hallunk olyan emberektöl, akiket tekintélyeseken tartunk, azt ugy értjük, mint ha köbe lenne vésve.
Én sem találkoztam eddig ilyen valódi esettel.
És még valami: Az emberiség még olyan korai fejlödési stádiumban van, hogy ha hirtelen egy nagyon fejlett technika jut a kezébe, képes elpusztitani magát. Pl: kubai válságkor majdnem.
Szóval még várhatunk az Asgard technologiára! -
HUmanEmber41st #50 Amire gondolsz, az az amerikai felderítő hadművelet volt közvetlen a II. V.H után.
A hadművelet az Operation High Jump névre hallgatott, az egész szépen le vam írva a neten. Végül is elindult kb 6000 fő (tengerész, pilota, tudományos munkatárs), vittek repülőgéphordozót, meg több kisebb hajót. Parancsnoknak azt a kapitányt tették meg, aki már járt a Déli-sarkon hajóval. 4-6 hónaposra tervezték az utat, de pár hét után mondhatni pánikszerűen menekültek onnét. -
bandypappa #49 LÉTEZNEK IDEGENEK?
IGEN, de mindenki saját maga döntse el, hogy melyik történet valós, melyik nem. Ha vannak akkor hol? Ez Fermi-paradoxon.
Kik vagyunk mi, hogy kétségbevonjuk a másik ember hitét? Ürhajósként jobban tudja mi a dörgés, jobb az ismeretsége is.
EGYETÉRTEK azzal, hogy titkolják az idegenek létezését, mert:
-egyes vallások hitelessége megkérdöjelezödik
-pánik alakuhat ki. Miért van az, hogy az ember egyénileg okos, de tömegben birka?
-titokban tudom tartani az elönyömet.
Még nem érkeztünk el arra a szintre, hogy elfogadjuk az idegenek létezését.
Feltünt, hogy mostanában egyre többször veszik elö ezt a témát, szerintem okkal. Nem lepödnék meg, ha pár éven belül történne valami.
Azt a pillanatot is le kell szervezni, amikor megtörténik a kapcsolat, mert ha a kormány ilyen hevesen tagadja valami létezését, és kiderül, hogy más a helyzet, akkor legközelebb senki sem fog hinni a hivatalos cáfolatnak.
MIÉRT "EMBERSZABÁSUAK" AZ IDEGENEK?
Mennyi az esélye, hogy 2 totál idegen faj szinte azonos vonásokkal rendelkezzék? Miért hasonlítanak az emberekre? Szerintem vannak idegenek, de ezek a szürke teremtmények inkább földiek, mint sem, jövöböl, vagy párhuz. dimenziobol, de ezek is csak találgatások.
-
#48 Persze, több száz U.F.O. köröz a Föld körül, meg-meg villantják magukat néha a közönségnek.
Ha egy idegen civilizáció, amely messze nem zárható ki, h valhol a világegyetembe létezik, felfedezné a Földdet, nem hiszem, hogy ez lenne a módszerük a "kapcsolatfelvételre", vagy biztos csak valami próbarepüléseket hajtanak végre a légkörbe.
Emellett ~viszonylag elképzelhető, hogy egy kóbor U.F.O. Roswellnél lezuhant, de sztem ennek is kicsi az esélye.
-
#47 Nem hiába mondják, hogy az idegenek már köztünk járnak. Ráadásul a titkosításuk is jó, de legalábbis vetekszik a TOR-ral :D -
Epikurosz #46 Persze, amire a mi médiákjaink leközlik, jócskán torzul az infó. -
Epikurosz #45 itt is -
Epikurosz #44 Khm -
#43 Á, egyesek látták fénysebességre is kapcsolni a földszint magasságában :) -
Epikurosz #42 Jut eszembe: volt egy másik űrhajós, egy nő, aki féltékenységi rohamában el akarta tenni láb alól a pasija szeretőjét. Űrhajósok. -
Epikurosz #41 Ennyi? -
#40 Persze, kidobom az a ablakon a tizedikről az uborkát és kilenc család jelent UFO-t :) Elbeszéléseik szerint "szivarformája volt és hihetetlen gyorsan szállt lefelé, majd mire kinéztem az ablakon eltűnt" :D -
#39 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, FÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, HOGY TE MIKET TUDSZ :D -
#38 Nem arra akar kilyukadni, amit mondtál. Lehet persze az is. De ahogy írtam, lehet például, hogy a (z emberi) természetben van a magyarázat rá. Lehet, hogy például a kígyó fallikus szimbólum. Mert ilyen értelemben ez minden civilizációnál adott volt, anélkül, hogy valaha is beszélniük kellett volna egymással róla.
És lehet sok minden más is. Egyikünk se olyan ősi ember, így valószínűleg ők nagyon sok mindent másképp láttak, ahogy például Weber vallásszociológiájából ez le is jön. És az olyan ember, aki úgy gondolkodik a világról, akinek az a természetes, könnyen lehet, hogy sok minden mást is másképp lát. És lehet, hogy az a gondolkodás közelebb áll a természethez, míg a miénk távolabb, és jobban (vagy inkább?) civilizált. Az előbbi lehet, hogy inkább érzés alapú, az utóbbi tudatos, és ezt a különbséget, amivel mi kiváltunk a természetből és elkezdtünk gondolkodni, lehet, hogy "a kígyó" hozta el (valamiképp) nekünk. -
Epikurosz #37 Haunebuk a Déli Sarkon:
Persze-persze, mert nem mindenki tud elkocogni oda, és leellenőrizni.
Amíg gond volt eljutni Afrikába, vagy Ázsiába, ott lakozott mindenféle csodabogár: hétfejű sárkány, unikornis, aranygyapjú, Szent Grál, frígyláda. Amióta összement a Föld, azóta egyre nehezebb ilyen titokzatos helyeket találni, jószerével csak az Antarktisz maradt az ufók utolsó mentsvára. -
Epikurosz #36 Uborkát vegyenek! -
roliika #35 A magneto-hirdodinamikus meghajtás, csak akkor működik, ha van mit mágnesezni. Pl tengervízben oldott ásványi anyagok, vagy plazma.
Repülő szerkezeteknél nem tudom...plazmát állít elő, majd ezt "ellöki" a magneto meghajtással? kopi rájt. :D -
#34 Azért az ion-szél-hajtómű nem olyan rossz hatásfokú. A befektetett energiát, kb mint a légcsavar alakítja át felhajtóerővé, ha a szerkezet tömegét nézzük.
2 gond van: hogy marha nagy felületűnek és könnyűnek is kell lennie, a mai repülőszerkezetekhez képest, ez nagyobb/használható méretben nem igazán jó. Pl a multkor egy egeret emeltek fel lifterrel és ahhoz több négyzetméteresnek kellett lennie a szerkezetnek.
Szerkezeti szempontból talán még egy léghajónál is problémásabb, másrészt elfújja a szél a nagy felület miatt.
A legnagyobb probléma viszont, hogy jelenleg nincs olyan technológiánk, ami kis fizikai méret mellett megfelelő mennyiségű elektromos energiát is biztosítana.
De pár napja volt, hogy már kisérleteznek a magneto-hidrodinamikus hajtómű újabb generációjával és az már egy használható technológiát jelenthet. Ha másra nem kisméretű zajtalan felderítő eszközöknek a sereg számára. -
roliika #33 Jah az ilyenek inkább mennének film stúdiókhoz dolgozni (ennyi fake videót 1 csokorban még nem láttam :D) -
#32 Höhöhö, jó kis videók!
Azért ez a mai technika már mi mindenre nem képes!;) -
#31 Németek nagyon jó dolgokat fejlesztettek ki a világháború alatt. Elég csak a VW bogárra, vagy a sugárhajtóműre gondolni. Ezek mellett kerestek Szent Grált is, meg zsidókat is ettek néha. (: A tudósaikat pedig szépen felszippantotta az USA, vagy a SZU. Attól függően, hogy ki ért oda előbb. -
roliika #30 "Érdekes, hogy amikor Bush-nak hirtelen nagy ellenség kellett, akkor nem az idegeneket találta meg!;)))
" Gyaníthatóan villámháború lett volna. -
#29 Gondolom ezt a téma alapos és több éves kutatását követően elmélyült tudásodnak köszönhetően mered így kijelenteni!
;D -
#28 Valahol láttam/olvastam.
Ha tényleg tudnánk az élet értelmét, nem íródna annyi különböző verzió. ;)