1263
Forza Motorsport 3
  • Istencsászár

• guardian hero
    Ami külsőre látványos: légterelő elemeket, felniket lehet cserélni, súlycsökkentéssel kipakolni a kocsi belsejét, plusz van egy nagyon jó festő mód, amivel szinte bármilyen festés megvalósítható
  • Laceee
    azért 1 játékot ne akarjál összehasonlítani igazi szimulátorral, én ugyvagyok vele ha már keményen megdolgoztam a pénzemért akkor elvárom hogy minőségi árut adjanak, vagy nem veszem meg, előbb utóbb a gyengék elhullanak ez az üzlet, ez nem jótékonysági adakozás...
  • Istencsászár
    Ha jólemlékszem, 3-4 cucc közül tudsz válogatni, nincs nagy szabadság, csak van pár elem amivel kicsit sportosabbá lehet tenni az autókat. Szerencsére ez nem tunning játék és remélem a 3sem lesz az.

Ez az Imprezám, full tunningon ( belső külső ), saját kép...

• VRSDM
    aztmondtad még az elején , 30 hsz körül hogy " mindenki be kell lássa hogy a jó fizika mit sem ér grafika nélkül "

hm. a boeing szimulációs "szobái" mégis eléggé ocsmányul néznek ki grafikailag, biztos azért mert nincs pénzük megcsinálni jobbra :P
  • w77d
    Olvastam valahol, hogy a Forza 2-ben lehet tuningolni a kocsikat. Milyen mértékben?? Főleg külső optikára gondolok...
  • Istencsászár
    Énse unom az rfactort, énis tolom heti több órát, de ettől még egyre gázabb, évről évre csak elavul... de nincs más ami kiváltaná, igy marad ez, de ez nem jelenti azt hogy ennek ötülni kell...
  • Máté94
  • gyuri12
    Akkor gratulálok,ennek a topikodnak sok értelme nincs.
    [ő akarta megnyitni]
  • Roger6
    Én két éve tolom az LFS-t, igaz heti 3-4 órát max, de még mindig nem untam meg valamiért...
  • bardocz
    A fizikája nem keveset fejlődött.Plusz abban van a legjobb formula autó.
  • Istencsászár
    LFS is jó, de sivár, látványtalan, mindentől mentes "játék", szinte semmire nemjó az online versenygésen kívül, hamar megunható mint tartalmilag mint látványilag... hány éves is? alif gejlődött valamit... még anno a bétával elvoltam, tyű milyen szép meg jó, aztán eltelt sok év és ugyan ott vagyunk ( tudom picit fejlődött )... kevés, kevés , kevés garázsproject.
  • Istencsászár
    Csak béta vagy nevezze akárki akárminek, 2009 végén kiderül mit hoznak össze, törés és sérülésmodell nélkül engem sem érdekel egyenlőre.
  • Attila8805
    GT-5 csodálatosan szép ezt elismerem de se törés se fizika és a játékélményhez ez a két dolog elengedhetetlen szerintem.
  • bardocz
    Fizikában lfs a legfejlettebb.Azt is sokan játszák,és érdekes,nem a grafikája miatt szeretik,hanem a fizika miatt.Akinek grafika kell az vegyen konzolt,ott van überfaszapro,de akinek szimulátor,az úgyis leszarja.Én is forza 2-t nyomnám csak,ha fizikát leszarnám,mert tényleg szép,meg jól néz ki,de nekem nem ez kell.
  • Istencsászár
    Tudom hogy ez a vérpécéseknek frusztráló... akármikor elöjönnek ezek a dolgok hogy jobb, igényesebb akkor elgurul gyógyszer.

Snake is pécézik, ő is rfactorozik meg pécén szimezik, de amint meglátta a GT-t PS3on szerintem őis egyből rájött hogy a pécés ótós gémek mennyire levannak maradva... ettől függetlenük tekerem az rfactort mert nincs más, de nagyon nem tetszik hogy nincs más és olyan amilyen... egyere elavultabb. Pedig az rfactor a leg fejletebb pécén, de már hány éves? -.-
  • Laceee
    bocsássa meg az isten de 2008 derekán már had legyen elvárható, hogy egy játék jól nézzen ki, akár PC akár Konzol
  • bardocz
    Milyen igényesség,úristen,csak az a jó,ami konzolon van igaz?Aminek nem jó a grafikája,mert neked nem tetszik(én leszarom,bőven jó az a szinvonal is),akkor a játék már szar is?Szánalom.
  • Laceee
    mert még most nagyon messze van tőle...
  • w77d
    akkor marad az XBOX360...
  • Istencsászár
    Meghát a GT5 2009 végén jelenik meg... addigra lesz teljes értekű, remélhetőleg korszakalkotó játék az autózás terén.
  • DanielT
    Vegyél PS3-at, de a mostani monitorodon nem lesz kép, vehetsz Tv-t.

És nem komolyabb a gép grafikára(sőt), csak a Polyphony digital a legprofibb és legnagyobb költségvetéssel/háttérrel rendelkező autómodellező csapat a világon.

Ingém nem így néz ki, de sokkal szebb mint a Forza. A gépeket nem ebből a 2 játékból kell megítélni.
  • w77d
    nebazzdmár..... lehet akkor ps3-at kéne vennem?? básszus nem tudom mi legyen... PS3 elvileg komolyabb gép nem???

amúgy ingame hogy néz ki a GT5??
  • DanielT
    De, csak nem valós időben, hanem fotó módban készítettek. Plusz élsimítás és egyéb effektek vannak rajta. De a játékban benne vannak ezek a modellek meg minden, csak mozgás közben ilyen minőségben nem bírja a gép.

És ez nem a Forza, hanem a Playstation 3-as Gran Turismo 5. A Forza grafikában ennek a szarmorzsájáig ér fel.
  • w77d
    ezek ugyebár nem játékképek?
  • Csabesz6
    Inkább mennyetek egy karikát egy közeli szerpentinen
  • Istencsászár
    Ezt ugy hívják hogy igényesség. GPL? mert nincs más, amugymeg egy elavult játék réges régen, sok sikert hozzá.
  • bardocz
    Ezt a kocsit úútálom benne a legjobban:D Én is csak szenvedtem vele,de sikerült.Amúgy ami vicces a játékban,amikor egy imprezát feltuningolok totál max-ra,és otthagy mindent a ratnál,aztán lehet vele menni kézifékezve:D Mondjuk itt lehet azt szinte mindennel.
  • bardocz
    Ez ilyen konzolos duma?Amikor még GPL-el is versenyeznek,pedig aztán annak nem éppen a legjobb a grafikája,de a fizika miatt még mindig tolják.
  • Istencsászár
    Jajaja...
  • Istencsászár
    Kedvencem a játékban, 3asba is pörög a kerék:), Tc nélkül nemtudtam vele menni értelmes köridőket a gép ellen, persze kontrollerrel, de azis kormány valamilyen szinten:)

• DanielT
    A lámpákat baszták el ISZONYATOSAN. No meg a színeket... meg a többit.
  • Istencsászár
    A kocsimodellek szerintem igen szépek voltak a Forza2őben, csak a texutrák kicsit alacsonyak és az összhatásban ez nagyon lerontotta... ha ezen javítanak akkor nemlesz gond.
  • deep
    Lehet hogy nem lesz ilyen szép, ellenben lesz értelme, irányítható lesz.
  • Istencsászár
    Fizikával mitérsz hogy a körítés egy sivár hányadék. Nekem nemkell magyarázni EA-ISI F1 2000 óta szimezek. rFactorba 3 éve versenyzek Mo egyik legjobb F1 ligájába, szóval van némi rálátásom a dolgokról, de rá kell hogy jöjjön mindenki hogy a grafika fontos... Forza sem egy szépség, de látványosabb mint a Gmotor2 bármelyik változata, sajnos a Pécé szimezés a Simbin játékain kívül semmi minőségit nemtud felmutatni, és az a motor is már sok éves, és elavul ( kezdetekkor sem volt áttütő, hiszen rengeteg Dx9 effektet nem használ.. persze most már vannak HDR, Motion blur pluginok, de hát ha bekapcsolom akkor az FPS 70%csökken... vicces ).

Fizika önmagában semmit sem ér hogyha nincs körülötte 2008as nextgen színvonal, aki be akarja megának mesélni hogy ez nemigaz az csak magát csapja be.
  • bardocz
    "e eléggé árkád,mindent kikapcoslva"

:P
  • deep
    Erről:
    "kapcsoljam ki a segítséget,úgy nehéééz."

Máskor fogalmazz érthetően:D
  • DanielT
    Sok sikert köcsögduda Turn10!

• bardocz
    Te miről beszélsz?Épp azt írom,hogy minden szart kikapcsolva(ahogy minden szimulátort is játszok) egyáltalán nem nehéz irányítani.Persze,a P1-es kocsik kereke3-asban is elkapar,dehát nem vagyok hozzászokva gamepadhoz.Amúgy nekem ne magyarázd már meg,hogy milyen egy szimulátor,amikor csak azt játszok,némi kihagyással:D
  • deep
    Lol:D Úgy nehéz? Mennyé enefesezni? Hát nem arról (is) szól a szimuláció, hogy kicsúszhatsz, mert mondjuk épp 4-500 paci szalad alattad?