1263
Forza Motorsport 3
  • DanielT
    Ja. Biztos mentek tanulni :DD LOL. Kedvenc hírem :D
  • Istencsászár
    Forza 3 és a Polyphony Digital

"A Turn 10-es fejlesztők arról számolnak be, hogy legmeglepőbb esemény számukra az volt az E3-on, amikor a Polyphony Digital néhány fejlesztője megjelent náluk és saját kezűleg próbálták ki a Forza 3-at, jegyzeteltek, fényképeztek, kérdezgettek. Elmondásuk szerint ez főleg azért volt meglepő, mert a PD nem az a stúdió ami szívesen ismerné el más játékok érdemeit."

• High end PC #220
    Van benne valami.
  • DanielT
    Nem csak a polygonszámon meg a textúrákon múlik a szépség, sőt! Egy Grid szintű cucc lehetne lehengerlően gyönyörű, ha a készítőknek lenne szépérzékük és ne ezt a parasztvakító csicsapicsa dizájnt erőltetnék.
  • High end PC #218
    Ki tudja hol van a technikai fejlődés határa...
    40 év múlva lehet, hogy már térbe vetíti ki nekünk egy készülék háromdimenzióban a játékokat, és fáról-fára egyező valós tájakat rögzítenek majd valamilyen eljárással, mintha csak lekameráznák, és olyan lesz a térbe vetített játék, mint valami térhatású szimulált valóság, már ha megéljük :D
    Aztán lehet, hogy csak az utódaink...
    Szóval van még feljebb, attól nem kell félni.
    A közeljövőben a felbontás növekedése lesz szerintem várható.
  • lageszgt
    tudom ,hogy a grid szépen fut x360-on csak az én véleményem az ,hogy annál sokkal jobb grafikára nem igen számítanék ,az autók lehetnek szebbek de akkor meg a táj környezet textúrázottságából kell visszavenniük.
  • Istencsászár
    tulzás hogy fotórealisztikus, még a GT5 sem az, de lehet olyan szépen beállított képeket csinálni amik egy laikust akár meg is téveszthetnek, de játék közben azért még nem tartunk ott
  • tom235
    Én csak azt nem tudom, hogyha már fotorealisztikusak a jelenlegi játékok, akkor mondjuk 3 év múlva hogy fogják tudni eladni a nextgen konzolokat?
  • balla27
    szerintem,azért egy sony exlusive játéknál lehet látni,hogy nem egy grid grafikás játéknál , van vége a gép tudásának.
  • High end PC #213
  • DanielT
    Hű, ezzel a kommentel odatetted magad rendesen :DD

Szerintem rajtad kívül mindenki tudta, hogy miért kerültek be a valódi fényképek. Sőt, te is tudnád, ha elolvasnád a szöveget.
  • Istencsászár
    Amúgy az nem Honda, hanem Nissan GTR
  • Istencsászár
    És a PS3ét? vagy azon már túl is lépett? mert a Grind 360on fix fpsel, 4szeres AAval tökéletesen futot, PS3on meg össze vissza vsyceli magát...
  • lageszgt
    én reálisan azt mondom ,hogy grafikában a gridnél jobbat ne várjunk ,a grid szerintem már feszegette az xbox360 tudásának határait. a nagy képbelinkelgetésben meg beraktatok ide pár valódi autó fényképét is ,az ilyenekre azért figyeljetek oda , az egyik a bmw a hegyes háttérrel a másik meg a honda ezek rendes fényképek.
  • High end PC #208
    Remélem legalább ebben a szimben lemodellezik majd az LP670 SV-ét is, az LP640 már lerágott csontnak tűnik számomra.
  • deep
  • Istencsászár

• Istencsászár
    jóak, ha játékba nem is lesz ilyen szép , de ha fotómodba ilyeneket tudok csinálgatni akkor már jóó
  • DanielT
    Na pár kép amitől nem taccsolok:

• deep
    Interjú
  • DanielT
    :DDD
  • narumon
    "3. Az M3-as BMW 1 féle fehér színben létezik, aminek a neve Alpine White."

Akkor az ott a felső képen egy Silverstone szürke. No kész is pont. :D
  • deep
    Kétszázas kisték:) Semmi kép? Semmi vidi?
  • High end PC #199
    Most komolyan, akinek az a legnagyobb baja egy autó-szimulátornál, hogy mennyire èlethû az autó lakkrètege(ráadásul külső kameraállásból), annak lehet nem való ez az irányzat.
  • deep
    Na kus, inkább képeket, vidókat
  • DanielT
    Neem, a vakság egészen más dolog. Szerepel a kórlapodon :DD
  • guardian hero
    Túl sokat bámultad a GT5 szalonfényezésű irreal autóit, már képtelen vagy valós fény- és tükröződési viszonyok között a színek felismerésére

asszem ezt az új betegséget nevezhetjük GT5-vakságnak
  • deep
    Nem szürke, hanem mondjuk ami a #185-ben van.
    De teljesen mindegy milyen színű, mert neked az az igényed, hogy hótsteril papírdodgemek pattogjanak le egymásról, nekem meg az hogy jó legyen az irányítás, legyen fizika meg damage. És ez jól van így, csak ne mondd rá valamire, hogy fos, mikor nem az. Felőlem hupikék is lehet az a kurva autó.
  • DanielT
    Látod ez a szörnyű. Hogy nem lehet egy autó színét eldönteni.

Ha szerinted ez egy szürke autó akkor ok. Szerintem egy fehér autó, Forza 3 tükröződéssel.

Ha valóban szürke, akkor a legigénytelenebb amit valaha láttam.

• deep
    "Véletlen sem ugyanakkor mentek egy kört ugyanazzal az autóval, hogy lefotózzák és felrakják. Közben festegették! Ráfestették a különleges "Brillant Takonyszürke" fényezést!

Az egy fehér M3."

Kurvára 3 különböző színű autó van a 3 képen. Igen, közben festegették. Brilliant takonyszürkére.
  • DanielT
    Miről beszélsz?!?!?!

"3. Az M3-as BMW 1 féle fehér színben létezik, aminek a neve Alpine White."

Egy féle fehér. Nem egyféle színben létezik. Úristen.
  • deep
    Ez most selfpown volt, előfordul, nem dől össze a világ:)
  • DanielT
    Ne legyél elmebeteg. Egy féle fehér. Nem azt mondtam, hogy egy féle színben létezik az autó.

Mindegy, egyébként pontosan ezt érdemlitek, amit kaptok. :P Kár a gyöngy a disznók elé.
  • deep
  • deep
    Nofene, mégse csak fehér létezik?:)
  • DanielT
    Jólvan srácok. Hagyjuk.

Ha nincs szemetek az igényességhez, nektek a jó.
  • guardian hero
    Sok fogalma nincs a fénytanról :D
  • guardian hero
    Ahha. Tehát a középső képen sem egy fekete BMW látható, hiszen csak a fehérrel mentek egy kört. Csak ott is szarul van fényezve. LOL :D

• deep
    Egyenlayer, ja. Úgy hívják, tükröződés.
  • DanielT
    Óhátpersze. Véletlen sem ugyanakkor mentek egy kört ugyanazzal az autóval, hogy lefotózzák és felrakják. Közben festegették! Ráfestették a különleges "Brillant Takonyszürke" fényezést!

Az egy fehér M3. Nem tudják normálisan megoldani a tükröződést, egyenlayer van minden színen, pedig minden szín máshogy viselkedik a fényben. Ennyi.