1263
Forza Motorsport 3
-
lageszgt #142 Nekem azok nem nagyon jöttek be a forza grafikára oké csak az irányítása nem tetszett és a fizikája ,grafika az forza 1-é is szép volt a pgr-aztán meg abszolút nem az én világom. A videók alapján a forza 3 grafikája nagyon szép ,az irányítás ahogy a faszikám irányítja még mindig furának tűnik de remélem jó lesz nagyon ,mikor jelenik meg a forza3? -
#141 Itt vannak ingame videók. Szerintem nagyon rendben van a cucc. Box 1-en miért nem volt jó a PGR2, meg a Forza 1? -
lageszgt #140 Remélem valami brutális jó játék lesz a forza3 ,legyen nagyon szép a grafika és szuper az irányítás ,már nagyon ideje lenne végre egy színvonalas autós game xbox-ra, xbox1 en is ez volt a gyenge pont ,volt szuper fps,tps,rpg, stb ,de nem volt soha igazán jó saját autós game xbox-ra. Itt lenne az ideje végre egy húzó autós játéknak xbox-ra, de bevallom az irányításától és a fizikától tartok ,hogy megint elszúrják. Az alább látható videó csak videó intrónak szánják ez az egyik vezrió ,nem real time sajnos ,de jó lenne valami szuper autós game xbox-ra. -
#139 Igen, engem is meglepett. Úgy látszik új grafikus csapatot szereztek:D
Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz, de félek ez még kamuvideó... -
#138 meglepődtem rajta, de meg kell nézni HDben majd és kivizsgálni, minden esetre minden elképzelésemet felülmúlta és idén októberben jönni fog -
#137 Nnnnna, megvolt a hivatalos beelentés, meg kötelező video:errefelé.
Szerintem durván rendben lesz. -
#136 akkor xbox kilőve. csak a forza 2 miatt vettem volna gépet,de így.nekem driving force pro van.ezért csak nem veszek mégy 1-et.köszi a választ nektek
-
#135 Rá, csak nem működik. -
#134 Azt pl nem. De ezt igen. -
#133 az xbox-ra rálehet kötni pl a driving force pro kormányt? -
#132 nem túl karakteres pálya, a dugóhúzó egy egyedi kanyar, de a többi semmi extra... -
amdrula #131 Szóval a Laguna Seca idétlen noname pálya?... -
#130 még mindig a gt4 tolnám,csak az új tv-n már csúnya nagyon.ezért ps2 süllyesztőbe ment -
#129 ezt a ffb dolgot sohasem figyeltem meg,de biztos igazad van mert az ütközések rosszak benne.de viszont amikor csak te vagy a pályán ,és köridőre mész,az valami nagyon jó.kocsi állítgatás ,stb.nürburgringre 1 napig állítgattam egy bmw csl-t,és ez adta nekem a gt érzést.nem a versenyzés másokkal.de a versenyre is van megoldás,csak tenni kell érte.a gt5 számomra csalódás volt,de a prologue sorozat mindig ilyen volt.de majd az igazi rész az profi lesz.az is mindig így volt. -
Laceee #128 azt mivel magyarázod, hogy oldal irányú ütközésnél (másik autóval) miért nincs FFB ? Ha megálsz a pályán miért üt el az AI ? 5 éve ugyanazok a hangok, nem rosszak de van sokkal jobb, igen megvan a Prologue -
#127 Forza 2
+ fizika
+ törés
+ mechanikai meghibásodás
+ élvezetes drift
+ jó az Ai
+ solid tunning, részletes fejlesztés és beállítási lehetőségek
+ remek online
+ remek festőműhely, ahol bármilyen festést elő lehet állítani
+ Suzuka, Silverstone, Nordschleife
+ jó az FFB
- nincs műszerfal
- fals sebességérzet
- van amikor irreálisan csúszikál a kocsi
- gagyi hangok
- a grafikai kivitelezés
- idétlen, noname amcsi? pályák
- nincs napszakváltozás
- nincs időjárás változás -
#126 neked megvan a gt5 prologue? -
#125 akkor azt nem mondhatod,hogy egy szar
-
Laceee #124 van rá alkalmam :), GTR2, Race sorozat, 1-2 rFactor mod, amik grafikában felveszik a versenyt a GT-vel, fizikáról nem beszélve -
#123 ha alkalmad lesz rá,akkor próbáld ki,hogy milyen egy 900 fokos kormánnyal.nagyon ász
-
#122 autós játék, kormánnyal az igazi .ugye?nem tudom,hogy a forza pl támogatja a 900 fokos kormányzást,mert ha nem akkor egyből egy dologgal kevesebb a játék ,mint a gt 5 prologue.mi az a jobb?kiváncsi vagyok rá.lfs?mondjuk az jó,csak a grafika nem az igazi
-
Laceee #121 csak a valóságtól van mesze, ahhoz képest, hogy rá van írva THE REAL DRIVING SIMULATOR..., gondolom ezt viccnek szánják :), el kell fogadni, hogy vannak más platformon is jó(bb) játékok -
#120 nem olyan fos az a prologe.kormánnyal király nagyon. -
#119 Soha. -
Hugh Hefner #118 van sansz arra, hogy valaha is kijön xbox 360-ra egy olyan szintű játék mint a gt5? mind grafikában, mind kidolgozásban? -
#117 ha a gta4 vezetési modellje bejön, ajánlom a Midnight Club LA megtekintését. Van PS3-ra is.
Igazi GT fan pedig nem sír, hanem tolja zokszó nélkül azt a fos prológot karácsonyig -
#116 az igazi gt5-öt semmi nem fogja alázni,még a forza sem szerintem.annyi igaz,hogy a forza jól néz ki,és agyalok 1 xbox vételén.de 1 játék miatt drága mulatság.na meg a ledes probléma.csak már nem tudom kivárni,hogy jöjjön a gt5.más játék nem kellenének a boxra,mert ott a ps3,és ha kiadok egy csomó lóvét egy játékért,akkor inkább sonyra vennék.csak ps3-on egy értelmes autós nincs jelenleg.állítom,hogy a gta 4 autóvezetés szimulációja komolyab,mint az összes autós játék jelenleg a ps3-ra.(de a szívem még mindig playstationé,és azé is marad) -
#115 AA + éles texturák + normális fények és ha ezek megvannak akkor lehet grafikát igazítani, javítani, jobbá, szebbé tenni.. -
#114 LOL -
#113 Bőven elég ahhoz, hogy szarba alázzák a GT5-öt.
Igazából nem kell más a forza 2-höz képest, csak több autó a pályán, némi igazítás a grafikán, meg egy izgalmasabb karrier mód. -
#112 Még az is lehet. De akkor csak szűk 2,5 év jutott a fejlesztésre, ami nem túlzottan sok. Vagy annyi se, ha sokat lógatták a seggüket az óceánba a Forza2 után:) -
#111 Forza Motorsport 3 Idén karácsonykor?
Link -
#110 A fizikán nem kell sokat változtatni csak a körítést kell jobbá tenni és a versenyeket kell hangulatosabbá, talán egy pörgősebb karrier móddal + korrekt törés, belső nézet, nézhető visszajátszás ( fix kamerákat a pálya szélére, ne pedig ilyen össze vissza váltogató izét ami pörög az autók körül és élethű mozgást az autóknak a felvételen ) és ismert, hangulatos pályákat.
Nem nagy dolgok ezek, alapjában a sok apró hibái és hiányosságai miatt vérzett el nálam a Forza2. -
Torry #109 Iszonyat kíváncsi leszek rá, remélem marad a szimulátor vonal, mert a 2-t nagyon szeretem. -
Többi... -
#107 nem kevés :) -
#106 Forza Motorsport 2 - Car & Track List -
#105 és összesen hány kocsi van benne?? esetleg van valahol egy teljes autólista?? -
#104 Ezt nemtudom, mire meglett rá a pénzhogy megvegyem ezt a gépet és feltunningoljam, addigra meguntam a karriert:), és egyedül körözgettem vele Nordschleife-n... tény hogy rajtoknál jól betapad, a jó guminak, a 4 kerék meghajtásnak és az erős motornak, felfüggesztésnek köszönhetően, de kanyarokba meg végsebbe már hátrányba van. -
#103 Legjobb,amikor mindenbből megveszed bele a legjobbat,van vagy 900 ló benne,és a rajtnál szerzel már fél kör előnyt:D