567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
#406 van egy gyáram meg acélöntödém, ami elég közel van egymáshoz, és jár egy kisvonat, rendületlenül szállítaná az acélt, de az a gond, hogy a vasércbánya picit messze van, és mire odaér a vasérc szállítmány elég nagy veszteséget termel az acélszállító. be lehet e állítani, hogy csak akkor induljon el arra az állomásra, ha odaért a vasérc szállító, addig meg várakozzon a depóba vagy akárhol?
vagy építsek még egy állomást és állitsab be, hogy telepakol.? -
Benevolens #405 szia, az a helyzet, hogy a játékbeli lámpák két eltérő fázisban kerültek bele ezért és szerintem ez a három lámpa, amiket használni akarsz igaziból nagyon rosszul használható, főleg a másik kettőhöz képest. Továbbá nem kompatibilisek, ha jól vettem észre Én nem használom ezt a hármat. Viszont van olyan állomásom, ahol 12 vágány több mint 70 vonatot tud fogadni torlódás nélkül. Különben jobb klikk a lámpára az eszköztárban és leírja, hogy mire használható -
#404 na meg is volt egy vonatbaleset a hülye lámpázás miatt, nem igazán értem én hogy megy, bár az is igaz, hogy nem akarok 120 vágányt csinálni mert ahoz kevés a hely -
#403 lentebb jönne egy hasonló elágazás, csak fordítva. -
Borg #402 És ahol egy vágány van, ott hogy fognak oda vissza menni? Beállnak egymással szembe, és ott fognak álldogálni végig :) -
#401 csinálni szeretnék egy ilyet:
A gond az, hogy én visszafelé is szeretném használni, mert ha igy csinálom ahogy a képen van, akkor visszafelé a vonat a kiengedő lámpánál megfordul :S
Viszont kiengedő lámpa mellé visszairányba nem tudok tenni beengedő lámpát, csak kiengedőt. végülis a vonat el tud indulni, viszont sokszor rossz vágányra fog így tévedni. -
Borg #400 Tudsz velük útvonalat építeni, mert megadhatóak mint áthajtós állomás.
Pl ha nagy összefüggő rendszered van, akkor el tudod osztani így a terhelést, meg hogy ne tévedjenek el bizonyos vonatok. -
#399 mire valok vonatnál azok az ellenőrzö pontok? -
Benevolens #398 jó, de azt be tudod rakni játékosként is. Nem kell tökéletesen kivitelezni a dolgot. Viszont indítsd el magyar nyelvű szerverként és 10-30 perc alatt meglesz a tesztbrigád :) -
#397 hát pl tegnap elkezdtem és észrevettem hogy miskolcon hiányzik egy utcadarab, és emiatt az arra menő buszok egy hatalmas kerülőt tettek. -
Benevolens #396 mit értesz azon, hogy "letesztelni"? -
#395 Na kész lett nagyjából, persze biztos tele van még hibával, esetleg valaki segíthetne letesztelni, stb.:D -
#394 lehet, hogy nyugatarba, de azért van picit elcsusszantva, hogy egyenesen vezessen az út...mert ugye átlós út nincs a játáékba:S
miskolcnál meg azért van "tó", hogy mikor növeltem a várost, arra ne épitkezzen, picit hasonlítson az igaz miskolcra:D
Selyeb, onga és gesztely környékén is vannak/lesznek túlzások, mivel nem arra lakok, oszt ha már ekkora területet kezdtem el és valamennyrie ráfér:D meg szilvás környéke, ott a domborzatot se tudom hogy néz ki:S -
Benevolens #393 értem én ne mi az a nagy tó Miskolctól "délre" és Kazincbarcika azért nyugatabbra van Miskolc vonalánál ha jól sejtrem -
#392 kezd alakulni:D
-
#391 oda még megy szikszó, meg bükkalja, csak azokat annyira nem ismerem.
bár az is igaz, hogy 2 város közt is néhol van akkora terület, hogy egy év mire elér oda egy busz:S -
Borg #390 És mit kezdesz majd a bazinagy üres területekkel?:D -
#389 ha esetleg valakit érdekel, elkezdtem:D
-
janika1972 #388 még mindig nem tudtam megoldani hogy lassabban teljen az idő a játékban! -
Benevolens #387 nézd meg a 310-es hozzászólást, hogy tudod-e valamire használni -
janika1972 #386 Hát sajnos nem... -
Benevolens #385 szerintem ezt is a data-ba kell berakni és belépve a grf listában hozzáadni. -
janika1972 #384 Találtam,ilyen daylenght nevü patchet,csak halvány fogalmam sincs hogyan kell berakni a játékba:
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=33&t=46399&hilit=daylenght -
#383 kösz... asszem fázgatok egy kicsit -
Benevolens #382 vagy megvesztegeted, (a város nevére kattintva és azon belül az önkormányzat fülre, ott pedig az önkormányzat megvesztegetésére) vagy teleülteted fával a város környékét. Az első rohadt drága, és ha lebuksz, akkor hosszú időre megromlik a viszonyotok és az itt lévő többi opciót sem tudod majd addig használni. A második jó, csak egy idő után elfogy a fahely. Általában két dolog miatt romlik meg az önkormányzattal a viszony. Vagy túl sok fát tüntetsz el egyszerre építkezés közben a környékről, vagy rossz szállítási paraméterű/nem használt állomásod van a városban. A harmadik módszer a viszony javítására, ha nem "szörnyű" és "nagyon rossz" a viszony, hogy belső közlekedést csinálsz.("szörnyű"-nél és "nagyon rossz"-nál egyáltalán nem enged állomást építeni a területére és a környékére sem.) -
#381 szép esetét mindenkinek!
vki nem tudja hogy lehet javitani a viszonyom az önkormányzatokkal?
előre is kösz. -
janika1972 #380 Akkor megnyugodtam.Én mint akkor rutinos Tycoon játékos,majd meglátjuk,csak bele kell ujra jönnöm -
Benevolens #379 ott nem. De multiban olyan bénák vannak :) Nem is lesz rá szükséged ;) -
janika1972 #378 Azt tudom! Lehet hogy csak nekem tünik gyorsnak,régen játszottam már vele.Mindegy ez a szünet gomb csalás az jó nekem.Csak multiban nem szabad használni. -
Benevolens #377 na várj. Két jel van ott. Az egyik a szünet a másik viszont nem az idő indítása, hanem a gyorsított idő. Normális sebességgel akkor megy az idő, ha egyik sincs benyomva. Ha bármelyik be van kapcsolva, akkor úgy tudod kikapcsolni, hogy még egyszer rákattintasz. -
janika1972 #376 Sehogyan se lehet csökkenteni a sebességet? -
Benevolens #375 azaz :) -
janika1972 #374 Megtaláltam :ctrl+alt+c -
janika1972 #373 Azt hogy kell előhivni? -
Benevolens #372 ez igaz. Én ezért azt a cheatet használom, ami enged szünet módban építeni -
janika1972 #371 Figyusztok! Én annak idején még 97-ben játszottam az eredetivel,és akkor mintha lassabban telt volna az idő a játékban.Emléxem hogy mindenre volt időm,és nem repült el egy év,pár perc alatt.Nem lehet valahogy lassítani az idő múlásán? Nagyon gyorsan jelennek meg az esemény ablakok is,alig győzöm követni őket -
janika1972 #370 De jóval stabilabb lett! -
Benevolens #369 bezony, de semmi érdekes nincs benne. Nincs drámai újítás vagy ilyesmi :( -
Borg #368 Egy ideje... -
spy803 #367 Megjelent az 1.0!!