Open Transport Tycoon Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben a lámpára jobbklikk, és kiírja, hogy mre való.
Mondjuk, en ketfelet hasznalok a jelzesbol, a Standard-t es meg egyet, ami nincs benne, es nem ugrik be a neve.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
elég sokan vannak (van magyar szerver is), egyébként lanon,vagy hamachin nem hiszen,hogy sokan nyomják
How much can you take,before you snap?
Régen játszottam már ezzel a játékkal, ma viszont ismét rátaláltam és feltelepítettem. Tetszik nagyon. :)
Ami viszont most a legjobban érdekel, hogy szoktatok-e vele multiban játszani? Mert ha igen, szeretnék beszálni és is.
még video is van
http://www.youtube.com/watch?v=EyndHZ6Bqtk
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=33&t=42312&start=0
ez pedig használható az elõzõvel is:
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=36&t=40577&start=0
Total Bridge Renewal Set Version 1.12 Lehet, hogy azóta van újabb.
Fenykepbolttal kivagtam a kivant reszt, es jpg-be mentettem.
Amugy tetszik a hid az elso kepen. Melyik grf-ben van?
Ez is lassítja a vonatot, de csak azt, ami éppen bemegy, mert szüksége javításra, és állomásnál úgyis lassúak. Az új lámpákkal pedig be sem ragad a vonat a depoba, mert 1 lámpaszakaszt többen is tudnak használni, ha elférnek egymás mellett.
De valami ilyesmi lenne ideális:
Amolyan rendezõpályaudvar. Így nem okozna gondot, hogy a bemeneti és a kimeneti vonaok is tudják használni, irányváltás nélkül. És ez akadályozná legkevésbé a forgalmat.
Hatranya, hogy jelentosen lelassitja a vonatforgalmat.
pl a jármû fenntartási költség:magas
jármû lerobbanások:normál
így nagyon sok vonatnál elképzelhetõ,hogy veszteségesek
vagy ha a vonat menetrendben "lepakol" van beállítva, és ott maradnak az áruk
Ezen a képen éppen csõdbe mentem, de ez inkább a szett hibája, túl gyorsan avul, és nem tudom kikapcsolni a jármû automata felújítását, így 10%-os üzemállapotú mozdonyokat vásárolgat méreg drágán.
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet leányvállalatot létrehozni?
ömmmmm
este egy játék?
transport fórum
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Egyik tag mondta h majd vmi módon megoldjuk h legyenek csuklós, illetve emeletes buszok, amik akár 100 utast is elszállítanak :P
Gyere fel, vagyunk páran magyarok. Meg regeljetek az oldalon ott értekezünk pár napja 4info
az új 0.7.1-es verzióval játszotok, vagy valamelyik régebbivel?
Mi is páran most kezdtünk újra játszani. Nyitottunk is egy topicot : transport
Ha gondoljátok nézzetek fel. Serverünk: Game 4info.hu asszem. :)
neten elég jól el lehet szórakozni
Illetve egy haverral a heten felmentunk par szerverre, egesz jo a hangulat.
"Change tpye fonts
** File openttd.cfg **
small_font =
medium_font =TahomaBold
large_font =TahomaBold
small_size = 8
medium_size = 10
large_size = 16
File TahomaBold:
http://ashus.ashus.net/download/file.php?id=93&sid=794c303f5843111615ae6a895f460e43"
Vista alatt a windows/fonts mappába másoltam be a tahomabold.ttf-t.
Utána az openttd.cfg-be átírtam a sorokat a megadott értékre.
más: az ikonok méretét meg lehet növelni valahogy?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Érdekes egyébként, hogy a játék rengeteg nyelvfordítását tartalmazza külön fájlokban. Nos feltételezem ezek a fájlok tartalmazzák azt, hogy milyen betûtípusal jelenjen meg a fordítás. Egyes nyelveknél a normális alap Tycoon betûtípus van, de rengeteg más nyelvnél ez az ultra vékony szar betûtípus.
Nem tom mért kellett így elkúrni... Valami nagyeszû csinálhatta.
Van egy rész ahova betudom írni, hogy milyen típusú betûvel jelenjenek meg a szövegek. Pl beírom, hogy Arial vagy tahoma, akkor olyan betûtípusra is vált. De Vastagítani is kéne a cuccost. Ezt nem vágja valaki, hogy hogyan tudom belõni, hogy vastagbetûs arial jelenjen ott meg?
Legfrisebb 0.7-es verzióval vannak gondjaim. Ugye ezekben a betûk kisebb finomításokon estek át. Ezzel meg is született a gondom. Nagyon vékonyra sikerültek ezek a betûk és távolról (Ugye a játékon belüli nagyításra és kicsinyítésre gondolok) kurvára nem tok elolvasni semmit se. Egy szöveg távolról egy egybeolvadt paca. Arról nem is beszélve, hogy a kistérképen alapból kisebbek a betûk, na azt teljesen lehetetlen kiolvasni.
Valahol nem lehet állítani a betûméretet, mert ezt így nagyon elbaszták.? Vagy ez csak nálam ilyen szar?