567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
Borg #206 Újakat is rakhatsz be vele, meg van ami a meglévőket változtatja.
Becopyzod a grf-et a data könyvtárba, elinditod a játékot, ott a grf managerben betöltöd őket, és úgy kezdesz új játékot.
Illetve van mostmár jópár amit menet közben is rá lehet adni. Én pl a 8bpp new graphics projectet úgy raktam rá menet közben, ahogy betöltötte a grf-eket úgy változott menet közben minden :) -
#205 Na kiprobaltam a legujabbat, egesz nagy valtozas ahhoz kepest, amit utoljara jatszottam. A regi valtozat verzioszama 0.3.6, 2005 marciusban toltottem le. Noha azota gyakran jatszottam, de nem jutott eszembe a legujabbat letolteni.
Ez a grf-s moka nekem uj. Bar mukodik, de nem teljesen ertem. Ujat rak be meglevo melle, vagy felulirja? Egyelore nem probaltam ki, csak egy vonatosat, ennek hatasara eltunttek az alapvonatok.
Talaltam egypar trolit is, de azoknak a kiterjesztese dat. Ezzel viszont majd a vizsga utan foglalkozom. -
#204 Nah vagy kiestem a gyakorlatból, vagy jóval nehezebb lett ez az openTTD, mert egyszerűen nem megy :D
Szépen elkezdtem, legkönyebb fokozaton, mégis hadd szokjam meg őjra az irányítást. Egész jól kezdtem alakulni, nem volt már semmi kölcsönöm, és termeltek is profitot, a szén, vasérc, fa, olaj szállító vonataim. Mikor megjelent a konkurencia, és sorra rakta le oda az állomásait, ahol az én kis vonataim eddig szedték fel az árut, és folyamatosan egyhelybe álltak a vonataim, mert nem volt áru. És szépen lassan csődbe is mentem :D
Szóval azthiszem újra gyakorolnom kell, bár lehet inkább megnézem a sima játékban hogy tudok előrehaladni :D -
#203 A reptéren a hangárra kattints ott tudod megvenni. Énis először a fenti menüben próbáltam, de aztán rájöttem, hogy nem úgy kéne. :) -
#202 :( nem bja -
Borg #201 Szerintem olyasmit szállítasz oda, amit nem fogad az a célállomás. Csak lepakolt benyomtad, igy mindenképp lerakja ott, és a transzferköltséget irja ki. -
JumpingJackFles #200 Azthiszem rosszul állítottad be a menetrendet (nem úgy, hogy felpakol, lepakol hanem odaszállít és üresen továbbmegy stb...) de nemvagyok benne biztos. -
#199 ok, kösz -
JumpingJackFles #198 Fent az ikonok közt kattincs rá arra a vonatra utánna Lista kezelése ott járművek lecserélése és ott jelöld ki, hogy mit mire szeretnél cserélni és ha ezzel megvagy járműcsere elkezdése. -
#197 ugytudom nem hajlik :) -
#196 meg havernak kombinó -
#195 hol a csuklós busz? kell!!!:D -
#194 Sziasztok!
OpenTTD 0.6.1-nél van ötletetek arra,hogy légiszállítás után miért nem kapok pénzt?az összeget kiírja (sárgával,nem zölddel),de a pénzem nem növekszik.a pénzügy menüben sem jelenik meg a repülőgépek bevétele sorban.ötlete valakinek?
Köszi -
#193 Olyat lehet csinálni hogy az összes vonatot mozdonyt egyszerre cseréljem le egy jobbra? -
#192 leht kicsi a reptér a repülőnek! -
#191 Már nagyon régen játszottam a játékkal. Ezzel a "kiegészítővel" meg még egyálalán nem. De miért van az, hogy lerakok egy repteret, de nem tudok repulőgépet venni bele. Pedig elméletileg van elég pénzem, de egyszerűen szürke a megvesz gomb.
Mi lehet a megoldás? -
#190 Jaja az jó lenne nekem is:D -
#189 Hali! Ha valakinek van valami brutál elmentése az feltehetné^^ -
Borg #188 Általában ha új GRF-et töltesz be, azzal új játékot kell kezdened. Másképp nem működnek, egykét kivételtől eltekintve. -
#187 Most néztem a Long Vehichlest nem engedi azon pályán amit én csináltam:S
-
Borg #186 Vasúti átkelőben :D Amúgy max 90.. -
#185 Az M63-asnak 130, a BVmotnak 120 ha jól emlékszem. Nem én készítem ezt a GRF-et, de ha többet meg akarsz tudni róla, töltsd le, és próbáld ki. -
#184 és a max sebeségük 120? :D -
#183 Ide berakok kettőt, de a MÁV-Set oldal csak pár nap múlva lesz ellátva képekkel minden vonatról...
-
Borg #182 Képek? -
#181 Ha a MÁV-ot nem is, de MÁV-os vonatokat lehet már használni a játékban. Kész az első használható béta verzió ugyanis! Bővebb információkért Kattints ide! -
Borg #180 Pl az, hogy megszervezz olyan elszállítást, amivel a lehető legkevesebb veszik kárba a termelőnél :) Tehát 99% közelébe vidd az elszállítottságot, pl úgy hogy folyamatosan van ott legalább 1 jármű, amire rakodhatnak. -
#179 kb annyi mintha kalapácsal vernéd ki, azt élvezed amikor mellé ütsz ^^ -
#178 :D -
#177 Abban mi a kihivas? -
#176 Iparüzési adót is barkhatnák majd a gameba :D -
#175 Vkinek van egy jó mapja, ahol a bányok, üzemek maxon vagy aközelben termelnek? -
JumpingJackFles #174 Nekem jóval hamarabb átváltott... lehet, hogy akkor vált át amikor már olyan nagy összeget ér a cég értéke, hogy nemtudja jelezni -
#173 nekem megtette:D -
#172 ez komoly? ezek valamit tudnak:D -
Borg #171 Ez valami vicc hogy 2010-ben magától forintról euróra vált?:DD -
Borg #170 Abban semmi extra nincs, 8bpp-s ottd-be is lehet rakni long vehicles grf-et. Aztán akkor kamionok, csuklós buszok, meg minden van. -
JumpingJackFles #169 Meglehetne csinálni a játékba a MÁV-ot csak az a baj, hogy akkor ott is a cég veszteséges, elavult és rossz lenne. -
#168 Csuklos busz? Hirtelen azt hittem, az OTTD-ben van, de a felso menusor elbizonytalanitott. De majd a penteki vizsga utan ujra elkezdem a jatekot. -
Borg #167 Rengeteg apró ilyen screent lehet találni, pl orosz fórumokon.
De sajnos úgy látom még nagyon nem áll össze a kép. A részletek összedolgozásával rengeteg a bug, meg rengeteg olyan dolog van, ami még nem létezik 32bpp grafikával.
Meg olvasgatok valami blender projektről is, amiben szintén ilyen grafika van, de azt nem is egészen értem hogy jön a többihez.