567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
#326 igen. Honnan lehet letölteni MI-t? -
Benevolens #325 ja,ugye gépi ellenfélre gondoltál? -
Benevolens #324 szerintem azért, mert szar az MI. Vagy nem töltöttél le MI-t, vagy pl repülős MI-d van, de még nincs repülő a játékban, vagy letiltottad valamilyen eszköz használatát pl repülős MI-nek a repülőt, és akkor nem tud mást csinálni.
Ja, vagy az, hogy annyira hegemon vagy már a pályán, hogy nem tudja hol elkezdeni. -
#323 Sziasztok. Miért van az hogy Ellenfeleim nem játszanak csak bevannak lépve a játékba? :S -
Benevolens #322 Expert servers-Industries (v0.4) Pedig tök jó, mert kicsit részletesebbek volt őle az ipari dolgok -
sirdond #321 és melyik volt az? -
Benevolens #320 Megtaláltam a bűnös gr-et, de fura,m ert eddig ezt nem csinálta. -
Benevolens #319 nem tettem be újat elég rég óta. -
sirdond #318 Valamelyik grf-ben van ilyen régebben nekem is fent volt, de most hirtelen nem tudom mi a neve -
Benevolens #317 Sziasztok, az miért van, hogy az erőművek egy idő után nem fogadnak szenet, pedig nincsenek megtöltve, és az állomás helyét sem változtattam. -
Benevolens #316 ezt nem értem.
Különben a lámpára jobbklikk, és kiírja, hogy mre való. -
#315 Signals
Mondjuk, en ketfelet hasznalok a jelzesbol, a Standard-t es meg egyet, ami nincs benne, es nem ugrik be a neve. -
ThomasHUN #314 Találok valahol magyar leírást arról, hogy a vasúti jelzőlámpákat hogyan kell alkalmazni? Ha nincs akkor esetleg külföldit?! :) Danke! -
ThomasHUN #313 Köszönöm szépen. Megnézem. -
sirdond #312 legfrissebb 0.7.1-et felrakod, hálózati játék és ott tudsz neten nyomulni
elég sokan vannak (van magyar szerver is), egyébként lanon,vagy hamachin nem hiszen,hogy sokan nyomják -
ThomasHUN #311 Szervusztok.
Régen játszottam már ezzel a játékkal, ma viszont ismét rátaláltam és feltelepítettem. Tetszik nagyon. :)
Ami viszont most a legjobban érdekel, hogy szoktatok-e vele multiban játszani? Mert ha igen, szeretnék beszálni és is. -
sirdond #310 http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=33&t=21678 -
Benevolens #309 látom, de ezt hogy kell letölteni? -
sirdond #308 de az elsőt nem nézted?
még video is van
http://www.youtube.com/watch?v=EyndHZ6Bqtk
-
Benevolens #307 Köszi, de ez csak anyit csinál, hogymegnöveli a depó méretét, hogy szorosan illeszkedjenek egymáshoz (v.ö. az előző képemmel, ahol rés van közöttük). Funkcionálisan nem működik. -
sirdond #306 közben találtam
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=33&t=42312&start=0
ez pedig használható az előzővel is:
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=36&t=40577&start=0 -
Benevolens #305 kipróbálom, köszi -
Benevolens #304 a négy depoval csak szemléltettem, amit keresek. Jó lenne, ha az egyik végén be, a másikon ki üzemmódban működne.
Total Bridge Renewal Set Version 1.12 Lehet, hogy azóta van újabb. -
#303 Igen, az elsot alkalmazom inkabb, menjen be, amikor szukseges. A masodik modszerrol nem tudtam, egyiken be, masikon ki?
Fenykepbolttal kivagtam a kivant reszt, es jpg-be mentettem.
Amugy tetszik a hid az elso kepen. Melyik grf-ben van? -
karajjj #302 ilyenre gondolsz? -
Benevolens #301 Ja amúgy mivel csináljátok a játékbeli képeket, hogy nem png? Tökre idegesít ez a Total Image Converter. -
Benevolens #300 Ilyet nem szoktam csinálni, mert tényleg lassítja a vonatokat, helyette ilyet szoktam:
Ez is lassítja a vonatot, de csak azt, ami éppen bemegy, mert szüksége javításra, és állomásnál úgyis lassúak. Az új lámpákkal pedig be sem ragad a vonat a depoba, mert 1 lámpaszakaszt többen is tudnak használni, ha elférnek egymás mellett.
De valami ilyesmi lenne ideális:
Amolyan rendezőpályaudvar. Így nem okozna gondot, hogy a bemeneti és a kimeneti vonaok is tudják használni, irányváltás nélkül. És ez akadályozná legkevésbé a forgalmat. -
#299 Nem tudok rola, helyette igy probalkoztam hasznalni nemreg:
Hatranya, hogy jelentosen lelassitja a vonatforgalmat. -
sirdond #298 még a nehézségi beállításoknál lehet valami
pl a jármű fenntartási költség:magas
jármű lerobbanások:normál
így nagyon sok vonatnál elképzelhető,hogy veszteségesek
vagy ha a vonat menetrendben "lepakol" van beállítva, és ott maradnak az áruk -
Benevolens #297 tudtok olyan depot, amin át lehet hajtani? -
Benevolens #296 Van depo minden nagyobb állomásnál, a kép közepén levőnél éppen nincs, mert elég bénán vezettem a kivezető sineket, de az előtte, meg utána lévőn is van. -
sirdond #295 nem nagyon látom,hogy van e,de minden nagyobb vonatállomáshoz kellene rakni depót,lehet,hogy ennek a hiánya a gond -
Benevolens #294 Sziasztok, de jó, hogy van OTTD-s téma. Szeretem! Éppen meghalt a játékom, és újrateelpítés közben véletlenül eltűntettem a mentéseimet. Kár, mert már tökélyre fejlesztettem a rendszerépítés. Csaknem teljesen átjárható vaspálya az egész terepen (persze nem értelmetlenül). Van még valaki, aki ilyenekkel kísérletezik? A rendszer már jó, de a vonatokat mé nem tudom átfogni. Nem tudok elég gyorsan reagálni a veszteségességre, meg az elhasználódásra, dacára annak, hogy csoportosítom őket.
Ezen a képen éppen csődbe mentem, de ez inkább a szett hibája, túl gyorsan avul, és nem tudom kikapcsolni a jármű automata felújítását, így 10%-os üzemállapotú mozdonyokat vásárolgat méreg drágán. -
kispiró #293 Köszi a választ. A beállítások jók voltak, ha egyenként megnéztem a járművek adatlapját, mindegyik hozott hasznot bőven. Nem tudok rájönni mi lehet a gond, de kétverziót is próbáltam a 053-t és most a 071-t, és mindkettőnél probléma.. -
Borg #292 Nem adtál meg a célállomásnál unloadot esetleg? Mert az újabb részekben azt asszem csak akkor kell, ha az állomásra ki akarod rakodni az árut, és onnan továbbvinni mással. Hiába fogadná az állomás maga is, így nem kapsz pénzt érte, csak elraktározódik ott. -
kispiró #291 Sziasztok,a játék során azt tapasztaltam, hogy a bevételeim nem stimmelnek, pl a hajók költségeit feltünteti de a bevételt már nem, ugyanez a helyzet a repülővel vagy a vonattal, általában a közúti közlekedés bevételét számolja de a többiét nem. Van valakinek ötlete mi lehet a probléma? Próbáltam többször letölteni a progit, de ez sem vált be. Előre is köszi, üdv. -
JumpingJackFles #290 Hello
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet leányvállalatot létrehozni? -
sirdond #289 mi a szerveretek ip-je?
este egy játék? -
#288 Látszik... -
#287 Kicsit unatkoztam...