567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
sznek1975 #567 Üdv van müködő magyar server OpenTTD hez ? -
sznek1975 #566 Hello letöltötteb ezt a verzoit de nem tudom fotttatni a gépen . Win 10 64 bitem van . akad ehez valami segitség ?
https://github.com/JGRennison/OpenTTD-patches/releases
A 12.2 verziohoz nem lehet valahogyan nagyomm térképet hozzá rakin? a maxx az 4000 x 4000
Utoljára szerkesztette: sznek1975, 2022.08.11. 22:06:10 -
#565 Közben (újra) megtalátam a JGR's mod/patch csomagot. Ebben már lehet 16k*16k-s térképet is csinálni. Mondjuk itt már szaggat a játék :D Pedig nem őskövülettel játszom.
Van egyéb hasznos kiegészítő is benne.
Folyamatosan frissülő lista itt.
Letöltés -
sznek1975 #564 Van létező magyar szerver ami müködik is ? Ez a oldal rég nem müködik már. http://www.openttd.org/en/server/85754 -
sznek1975 #563 Végsö változatos verziora lehet valahogy át alakitani grafikailag valahogyan lehetséges lenne ? 1.11.2 re ?
-
sznek1975 #562 Javitva let töltöttem le grafikai és hang csomagot de ott is ir ki hibát
. -
sznek1975 #561
Hibát jelez, hogyan lehetne javitani? -
#560 állítólag ez kell hozzá -
sznek1975 #559 Megkerestem és bemásoltam a SCN fájlt a scenároi mappába ahány csak volt de semmi nem volt uj játék kezdésnél , nem lehet europát választani és a térkép méret is 4000 x 4000 maradt. -
#558 Dokumentumokban is van mappája a játéknak. Nem tudom pontosan hol, mert a mostani telepítésnél még nem indítottam el a játékot. -
sznek1975 #557 Az a gond hogy a játék mappát át néztem telyesen de nincsen benne SCN fájl. A steamos ingyenes verziót használom. 1.11.2 est. -
lammaer #556 Namost, név alapján szerintem az scn fájl az egy scenario fájl lesz (pálya) a játékhoz, ilyenformán sanszosan ki se kell csomagolni csak odatenni ahol a többi scn fájl van és a játékból betölteni. -
sznek1975 #555 Üdvözlet, Mivel lehet ki csomagolni a SNC fájlt ? -
sznek1975 #554 Hogyan lehet le tölteni?
Nekem csak ezt sikerült le töltenem
pandoraEU.scn
De nem tudom hova kéne be másolni. -
#553 Mondjuk a repülők és a hajók nagyon OP-k lesznek majd szerintem, de amúgy én is szeretem a nagy és ritkán lakott térképeket. Az én hátam borsódzik, ha két nagy várost és sok azonos ipari épületet egy képernyőn látok. -
sznek1975 #552 Köszönöm a segitséget.
-
ntex #551 Na ezt mire belakod, az egy élet munkája kb :D -
#550 Hirtelen ezt találtam. -
sznek1975 #549 Üdvözlet. Szeretnék érdeklődni hogy van térkép méretben 4000 X 4000 nél nagyobb ? Ha van honann lehet letölteni? -
#548 Annak a városnak a hatósága nem engedi, amelyikhez a terület tartozik, gondolom sok volt a földmunka, azt nem szokták szeretni. Két megoldás van vagy megvesztegeted őket, de ott lehet bukta, vagy teleszórod fával a környéket. :D A large campaign az csak reklám, valami "bribe"-ot keress a lefizetéshez, de mondom, az nem biztos, hogy bejön. -
Azsetomkivagyok #547 Nah az előzőre rájöttem de kialakitott földterületen, miért nem tudok állomást lerakni local authority refuses to allow this. pedig tükör sima az út.
gondoltam arra hogy valamit fizetni kell a területért large campaignt fizettem nem egyszer és akkor se engedi:((((( -
Azsetomkivagyok #546 Sziasztok
Miért van az, hogy amikor a kiöregedett mozdonyaim helyére új mozdonyt szeretnék vásárolni csak vagonok vannak??
Új erőgépet nem lehet venni.
:( -
#545 Gyakoribb vonatközlekedés. Folyton van vonat az állomáson. Ha az állomáson az értékelés 60 vagy 80% fölött van, akkor várható az üzem fejlesztése. -
sznek1975 #544 Sziasztok. mitől lehet az hogy gép később kezd és szenet szállít 288 tonna volt az adott üzemben én meg maxx amit láttam az 188 tonna volt. -
bgabor #543 Hogyan lehet jelenleg OpenTTD-t 32 bites grafikával játszani? -
Austin Bailey #542 nagyon bénán tolja -
#541 -
#540 én megkaptam az emailt, de mostanába nem igazán szoktam ttd-zni, melozok ezerrel, amikor nem akkor meg inkább újab játékokkal játszok már :D az a baj nincs meg a borsod megyés pályám amit még én csináltam :( -
#539 Ha valakinek lenne kedve jönni multizni, (csapatosan is akár) az írjon már rám!
Néhány haverommal 2-3-4 ember szoktunk játszani, az lenne a célunk, hogy összeszedünk még pár embert és akkor csinálnánk, úgy egy kis versenyt, hogy többen irányítunk egy céget.
Lehet jelentkezni itt is, TS3-on skypon emailben:)
gameop.hu:9966 Keressétek 1/3_Pordy-t
pordycus - skype
[email protected] - email
Kérdezzétek meg az ismerőseiteket is akik szeretnek ezzel játszani, hátha egyből egy két-három fős csapattal jöhettek:) -
Austin Bailey #538 azt hiszem egyébként, hogy a local/express paranccsban benne van az is, hogy az expresseknek elsőbbségük van. De különben csinálhatod azt, mint a ttd-ben, hogy mindig van egy szabad kivezető vágány, illetve hogy a személyvonatok egy közös fejállomásban végállomásoznak, attól függetlenül, hogy indokolt-e őket odáig járatni. -
Austin Bailey #537 rosszabb mint a ttd-ben de nem reménytelen. Mivel waypointot tudsz megadni a menetrendben így az útvonalat nagyrészt tartja (bár néha nem, ami elég rejtélyes amúgy). A probléma a váltókörzetekkel van. Ugyanaz, mint a régi TT-ben, hogy 1 váltókörzetet csak 1 vonat használ, a töbi meg ott váralozik. De azért nekem sikerült 10-20 vonatos szét és összeágazó vegyes forgalmú rendszereket csinálni. -
#536 Akarom mondani a Train fever, ami még ígéretes. A többinél mindig találni valami kis idegesítő dolgot, amivel egyszerűen elcseszik a játékot. -
#535 Csak a Train Fever lesz hozzá hasonló, de az csak jövőre fog kijönni.
Esetleg még ott a Simultrans. -
#534 csak fordítás nincs :D pedig anno a sima ttd-vel is angolul játszottam órákat :D -
sanyicks #533 meg kár hogy olyan gagyi volt az automata forgalomirányítás, hogy egy bizonyos vonatforgalom fölött (általában fél órán belül az építkezés megkezdésétől) elkezdtek jönni a patthelyzetek, amikor több vonat körbe várja egymást hogy eltakarodjon, meg amikor 2 vonat egy sínen egymással szemben áll és várják egymást... -
Austin Bailey #532 +1 És van hozzá egy csomo mod -
#531 monduk ez is jó lenne, de mindig rámtör, hogy én biza magyar térképen akarok játszani. bár anno borsod megyét egész szépen megcsináltam, de most már az kicsi lenne, országos kéne, de ne csak megyeszékhelyekkel -
#530 Locomotion-t nézzétek meg! -
sirdond #529 anno széria amit tudnék említeni, hasonló, de más témában -
#528 engem is érdekelne egy ilyen :D amúgy annak idején a sid maiers railroads engem egészen lekötött, csak kár h nem jött hozzá annyi mod és mondjuk egy kiegészítő, lett volna benne potenciál :\