567
Open Transport Tycoon Deluxe
  • akyyy
    milyen játék van még ami nagyon hasonló a transpoprt tycoonhoz, esetleg inkább csak vonatozássla foglalkozik (és ne, nem a railroadra gondolok :D)
  • Austin Bailey
    és az mi?
  • nyirog
    köszönöm a válaszokat, végül hamacsin és ipv 6 címre való rákereséssel sikerült megtalánunk egymást :)
  • Austin Bailey
    szerintem kérdezd meg ittElméletileg a szerverindító eszközzel mennie kellene, de úgy tudom, hogy kell hozzá valami sript is.
  • Austin Bailey
    Azt én is szoktam, csak a nem tudok beregizni a holland oldarla, és azokró l a szerverekről kirak.
  • Penge88
    Több opció is van. Az egyik (szerintem) legegyszerűbb mód, hogy a játékon belül kerestek egy üres szervert, ami nem levédett, verzióhoz passzoló és oda beléptek és akkor lényegében ketten toljátok, viszont oda beléphet más is. A saját szerver részét annyira nem vágom. Viszont az első esetben tudtok olyat is, hogy az egyikőtök alapít egy vállalatot, levédi egy jelszóval és a másik meg belép a vállalatba, így tudtok co-op dolgozni. Régebben sokat bíbelődtem, igaz csak egyedül, city-builder-eztem főleg. 2-3 hónapja toltam utoljára, akkor is még hihetetlen, mennyien játszották.
  • nyirog
    sziasztok, hogyan lehet benne multizni? mert próbáltam egy haverommal összehozni a dlgot de nem igazán sikerült. Így örülnék ha egy nálam okosabb le tudná írni h mit és hogyan kell beállítani h lássuk egymást és tudjunk kapcsolódni (tűzfalon természetesen engedélyezve van)
  • Borg
    Én még 1.2-nél játszottam vele utoljára, de akkor alapból még a régi grafikája volt. Ami amúgy rendkívül fárasztó, és zavaró már nagy monitoron. Kifolyik a szemem tőle sajnos.
  • lippet
    Időnként nekem is megjön a játékhoz a kedvem, igaz már rég vettem elő! :)
  • Ironman2
    Na ennek örülök hogy játszatok vele.
  • Austin Bailey
    Szerintem most 32 bites a grafika. Vagy legalábbis már nem olyan, mint a régi TTD-é volt. Voltak 32 bites fák grf-ben, de nagyon belassult tőle a játék. Amúgy nekem nem nagyon tetszik, hogy az OTTD egy csomó grf-et beépített a játékba, és kivette az alap részeket. (pl tropic és artic vonatok)
  • bgabor
    Engem az érdekelne, hogy mikor lesz megint elérhető a 32bpp grafika. Egy éve kalapálják az új módszer szerint.
  • Austin Bailey
    igen, én kb 10 éve játszom ezzel. (rendszerint a németekkel és a hollandokkal, mivel magyarba senki nem jön, vagy fogalmuk nincs, hogy mit kell csunálni) Miféle időlassító mod? Amúgy meg minek? Kétsebességes idő van.
  • Ironman2
    Jáccik még vele valaki? Kijött az 1.3.0 ápr 1-én.Az a kérdésem hogy időlassító mod még mindig nincs hozzá??
  • akyyy
    engem is érdekelne :)
  • Austin Bailey
    ennél jóval több grf-em van, de egyszerre max ennyit használok. Majd mutatok párat
  • Tauri
    30 grf..hűű megosztanád velem miyleneket? Hátha vannak közöttük amiket nem ismerek..és izgalmasabbá tehetem a játékomat :)
  • Tauri
    Igen köszönöm...sorrend volt a probléma. :) vicces...
  • Austin Bailey
    egyébként lehet hogy nekem sem működik tökéletesen, mert petrolt nem a házak vesznek fel (bár a láncolat tényleg azt mutatja), hanem a városban lévő benzinkutak. Olyat hogy "gép" meg egyáltalán nem találtam. Nekem csak áru van. Bár rémlik, hogy régebben a városban voltak raktárak, és azok mintha vettek volna autót. (de azt sem a házak). Én legalább 30 grf-et használok egy időben, simán elkeveredhetnek részfunkciók.
  • Austin Bailey
    talán nem jó a sorrended. Nálam az a sorrend az hogy town, agricultural, chemicals, basic, hauses, wood.
  • Tauri
    ECS vektor grf eket szeretnék használni...minden jól működk de ha az ECS Town vectort is beteszem, eltünnek a gyárak, bányák minden 5 db marad...ha kikapcsolom a Town vectort, minden más visszajön, de igy hiányoznak a városból a petrol és a gépfelvevő helyek ami nagyon fontos lenne...
    Tud valaki megoldást erre?

Köszi
  • Austin Bailey
    nekem az új verzió elbaszta a legjobb mentésemet, mert egy GRF nem kompatibilis, a 0.8 óta nem lehet GRF-et törölni, így meg nem engedi elindítani
  • Magnumrolcsi
    A játék még mindig a legjobb unalom űző. :)
  • Austin Bailey
    GRF-ek. Új vonatok, hajók, repülők, autók, házak, gyárak, fák, grafika, MI-k, terepek stb.
  • zsombor1969
    [PARÁZS=gold]Mik azok a "letölthető tartalmak"?Nekem 1.1.4.-esem van. Ja,és még valami:a özúti közlekedés sokkal jobb mint a többi.[/parázs]
  • Benevolens
    most egészen pontosan mit akarsz?
  • sanyicks
    akkor csíttel megnöveled :D
  • akyyy
    de akkor kevés lesz a pénzem:D
  • sanyicks
    Átállítod az évszámot a scenarioban és újrakezded...
  • akyyy
    akkor megoldás nincs?
  • Benevolens
    ja de akkor vége van a játéknak. Akkor nem tudom
  • Benevolens
    ha sokat vagy mínuszban, akkor egy idő után elárverezik a cégedet, és akkor minden törlődik.
  • akyyy
    Arra gondoltam hogy ujrakezdem a játékot, de szórakozásbol nem az elejétől, hanem ott, ahol régen abbahagytam.

Le szeretném rombolni, az összes eddigi sinemet, állomásot, buszmegállokat, egyszerre. A jármüveket már eladtam, de a sinfelszedés eléggé macera, nincs valami egyszerü művelet? monjduk cég eladása, vagy új cég alapítása:D
  • JaSoN HuNTeR #494
    hogy lehet kiszedni a játékból a korlátozást hogy ne csak 500 járművem legyen?
  • Zs0olt
    na csak öcsém kezébe kellett adnom meg is találta :P, kösz mindent mégegyszer :DD
  • Zs0olt
    nemtalálom, mindegy böngésze mmég egy kicsit, azért kösz :P...meg a gyors választ is! :)

Viszont közben eszembejutott mégegy krédés...a hangot nem lehet levenni? :D
  • spy803
    Beállításokban be kell állítani, hogy kattintásra mozgassa a képet, akkor bökésre fog haladni. Bár most én nem találtam meg, de ott kell lenni valahol. Anno az 5800mon toltam. :)
  • Zs0olt
    Helló, nemtudom ki tud róla hogy lehet nyomni telefonon is (én PL Nokia 5230-on tolom /mindegy ne mez a lényeg :D /) A kérdésem az,hogy ott hogy lehet mozogni a képen? mert ha kiviszem a kurzort a kép szélére, nem meg arrébb a kép...

Előre is kösz :P
  • Benevolens
    én éppen egy olyan hálózatot építek, ahol egy viszonylag nagy terepen medencékben nagy városövezetek vannak, közöttük nagy sebességű vasút, az állomásokból leágazva vegyes használatú mellékvonalak, a nagy sebességűtől különválasztott, de a mellékvonallal összekötött tehervonalak, illetve városi vasutak. És kb másfél éve építem, és még csak a felénél tartok
  • Ironman2
    Nekem 1 évem is elment rá anno.Mással nem is játszottam. xD