567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
#527 milyen játék van még ami nagyon hasonló a transpoprt tycoonhoz, esetleg inkább csak vonatozássla foglalkozik (és ne, nem a railroadra gondolok :D) -
Austin Bailey #526 és az mi? -
#525 köszönöm a válaszokat, végül hamacsin és ipv 6 címre való rákereséssel sikerült megtalánunk egymást :) -
Austin Bailey #524 szerintem kérdezd meg ittElméletileg a szerverindító eszközzel mennie kellene, de úgy tudom, hogy kell hozzá valami sript is. -
Austin Bailey #523 Azt én is szoktam, csak a nem tudok beregizni a holland oldarla, és azokró l a szerverekről kirak. -
#522 Több opció is van. Az egyik (szerintem) legegyszerűbb mód, hogy a játékon belül kerestek egy üres szervert, ami nem levédett, verzióhoz passzoló és oda beléptek és akkor lényegében ketten toljátok, viszont oda beléphet más is. A saját szerver részét annyira nem vágom. Viszont az első esetben tudtok olyat is, hogy az egyikőtök alapít egy vállalatot, levédi egy jelszóval és a másik meg belép a vállalatba, így tudtok co-op dolgozni. Régebben sokat bíbelődtem, igaz csak egyedül, city-builder-eztem főleg. 2-3 hónapja toltam utoljára, akkor is még hihetetlen, mennyien játszották. -
#521 sziasztok, hogyan lehet benne multizni? mert próbáltam egy haverommal összehozni a dlgot de nem igazán sikerült. Így örülnék ha egy nálam okosabb le tudná írni h mit és hogyan kell beállítani h lássuk egymást és tudjunk kapcsolódni (tűzfalon természetesen engedélyezve van) -
Borg #520 Én még 1.2-nél játszottam vele utoljára, de akkor alapból még a régi grafikája volt. Ami amúgy rendkívül fárasztó, és zavaró már nagy monitoron. Kifolyik a szemem tőle sajnos. -
#519 Időnként nekem is megjön a játékhoz a kedvem, igaz már rég vettem elő! :) -
Ironman2 #518 Na ennek örülök hogy játszatok vele. -
Austin Bailey #517 Szerintem most 32 bites a grafika. Vagy legalábbis már nem olyan, mint a régi TTD-é volt. Voltak 32 bites fák grf-ben, de nagyon belassult tőle a játék. Amúgy nekem nem nagyon tetszik, hogy az OTTD egy csomó grf-et beépített a játékba, és kivette az alap részeket. (pl tropic és artic vonatok) -
bgabor #516 Engem az érdekelne, hogy mikor lesz megint elérhető a 32bpp grafika. Egy éve kalapálják az új módszer szerint. -
Austin Bailey #515 igen, én kb 10 éve játszom ezzel. (rendszerint a németekkel és a hollandokkal, mivel magyarba senki nem jön, vagy fogalmuk nincs, hogy mit kell csunálni) Miféle időlassító mod? Amúgy meg minek? Kétsebességes idő van. -
Ironman2 #514 Jáccik még vele valaki? Kijött az 1.3.0 ápr 1-én.Az a kérdésem hogy időlassító mod még mindig nincs hozzá?? -
#513 engem is érdekelne :) -
Austin Bailey #512 ennél jóval több grf-em van, de egyszerre max ennyit használok. Majd mutatok párat -
Tauri #511 30 grf..hűű megosztanád velem miyleneket? Hátha vannak közöttük amiket nem ismerek..és izgalmasabbá tehetem a játékomat :) -
Tauri #510 Igen köszönöm...sorrend volt a probléma. :) vicces... -
Austin Bailey #509 egyébként lehet hogy nekem sem működik tökéletesen, mert petrolt nem a házak vesznek fel (bár a láncolat tényleg azt mutatja), hanem a városban lévő benzinkutak. Olyat hogy "gép" meg egyáltalán nem találtam. Nekem csak áru van. Bár rémlik, hogy régebben a városban voltak raktárak, és azok mintha vettek volna autót. (de azt sem a házak). Én legalább 30 grf-et használok egy időben, simán elkeveredhetnek részfunkciók. -
Austin Bailey #508 talán nem jó a sorrended. Nálam az a sorrend az hogy town, agricultural, chemicals, basic, hauses, wood. -
Tauri #507 ECS vektor grf eket szeretnék használni...minden jól működk de ha az ECS Town vectort is beteszem, eltünnek a gyárak, bányák minden 5 db marad...ha kikapcsolom a Town vectort, minden más visszajön, de igy hiányoznak a városból a petrol és a gépfelvevő helyek ami nagyon fontos lenne...
Tud valaki megoldást erre?
Köszi -
Austin Bailey #506 nekem az új verzió elbaszta a legjobb mentésemet, mert egy GRF nem kompatibilis, a 0.8 óta nem lehet GRF-et törölni, így meg nem engedi elindítani -
#505 A játék még mindig a legjobb unalom űző. :) -
Austin Bailey #504 GRF-ek. Új vonatok, hajók, repülők, autók, házak, gyárak, fák, grafika, MI-k, terepek stb. -
zsombor1969 #503 [PARÁZS=gold]Mik azok a "letölthető tartalmak"?Nekem 1.1.4.-esem van. Ja,és még valami:a özúti közlekedés sokkal jobb mint a többi.[/parázs] -
Benevolens #502 most egészen pontosan mit akarsz? -
sanyicks #501 akkor csíttel megnöveled :D -
#500 de akkor kevés lesz a pénzem:D -
sanyicks #499 Átállítod az évszámot a scenarioban és újrakezded... -
#498 akkor megoldás nincs? -
Benevolens #497 ja de akkor vége van a játéknak. Akkor nem tudom -
Benevolens #496 ha sokat vagy mínuszban, akkor egy idő után elárverezik a cégedet, és akkor minden törlődik. -
#495 Arra gondoltam hogy ujrakezdem a játékot, de szórakozásbol nem az elejétől, hanem ott, ahol régen abbahagytam.
Le szeretném rombolni, az összes eddigi sinemet, állomásot, buszmegállokat, egyszerre. A jármüveket már eladtam, de a sinfelszedés eléggé macera, nincs valami egyszerü művelet? monjduk cég eladása, vagy új cég alapítása:D -
#494 hogy lehet kiszedni a játékból a korlátozást hogy ne csak 500 járművem legyen? -
Zs0olt #493 na csak öcsém kezébe kellett adnom meg is találta :P, kösz mindent mégegyszer :DD -
Zs0olt #492 nemtalálom, mindegy böngésze mmég egy kicsit, azért kösz :P...meg a gyors választ is! :)
Viszont közben eszembejutott mégegy krédés...a hangot nem lehet levenni? :D -
spy803 #491 Beállításokban be kell állítani, hogy kattintásra mozgassa a képet, akkor bökésre fog haladni. Bár most én nem találtam meg, de ott kell lenni valahol. Anno az 5800mon toltam. :) -
Zs0olt #490 Helló, nemtudom ki tud róla hogy lehet nyomni telefonon is (én PL Nokia 5230-on tolom /mindegy ne mez a lényeg :D /) A kérdésem az,hogy ott hogy lehet mozogni a képen? mert ha kiviszem a kurzort a kép szélére, nem meg arrébb a kép...
Előre is kösz :P -
Benevolens #489 én éppen egy olyan hálózatot építek, ahol egy viszonylag nagy terepen medencékben nagy városövezetek vannak, közöttük nagy sebességű vasút, az állomásokból leágazva vegyes használatú mellékvonalak, a nagy sebességűtől különválasztott, de a mellékvonallal összekötött tehervonalak, illetve városi vasutak. És kb másfél éve építem, és még csak a felénél tartok -
Ironman2 #488 Nekem 1 évem is elment rá anno.Mással nem is játszottam. xD