5889
-
#451 ha átnézel a szomszéd topicba meglátod, hogy tud egy feltöltés néhány hónap alatt körbeérni... -
#450 én egy szóval sem említettem a te gyűjteményed...hol olvastad?abban nem értek egyet, hogy nincs beszerezhetetlen ill. nehezen beszerezhető akár giga összegért sem...
akkor másképp fogalmazok...lehet egy idő múlva beleunsz,hogy amit megosztasz...szarrá linkelik mindenfelé...és sem itt sem más fórumon nem találsz semmi újatmondót...ez a fórumosdi sokkal inkább szólhatna információcseréről beszélgetésről mint pánikszerű oda vissza linkelésekről...jónéhányan rendelkezve meglehetősen tágas szabadidővel körbejárják a világ fórumait és bizony ha meglátnak valamit pánikszerűen linkelnek jobbra balra...egy dolog ,hogy linklovag de jószerivel azt sem tudja mi a l.faszt linkelt át van-e jelszava stb...
visszatérve az első mondatomhoz,nem tudom hol érzed megszólítva a gyüjteményed... -
#449 Szevasztok Tagok!
Nem nagyon értem, hogy az én gyűjteményem miért érne kevesebbet, ha néhány zenét megosztok itt más tagokkal, akiknek esetleg nincsen meg.
A 40-60 Eu-s (sic!) maxi egy petákkal sem lesz ettől olcsóbb!
Persze, szvsz.
Főleg, hogy 2009-ben már nincs beszerezhetetlen anyag, csak pénz kell hozzá. -
hosszu72 #448 Hello!
Falco - Walls of silence wav (vinyl) -
#447 gálya hegyek, utánna ha időm engedi némi barázdabillegetés, és nézem az idő múlását...semmivel nem különbek nálunk (magyaroknál) bizonyos dolgokat
másként kezelnek ezt megtanulhatnánk, azonban volna mit tanulniuk nekik is tőlűnk...
ha mát off-olok ,amin felháborodtam a cimbi mutatott egy fotot ami a belfast-i reptéren készült egy európa térképről...magyarország északi,déli,nyugati határvonalai nagyjából rendben vannak azonban keleti nincs...egybeolvad grisáékkal...most erre mit lehet mondani...az europai unio részeként...nagy l.fasz az egész...ez ez unio olyan mint amikor méred a halat farkától a füléig és a két adat nem stimmel...és nem a hal változik...nyomják itthon a marketinget főműsoridőben a bukarest-budapest poénnal...könyörgöm mi ezt tudjuk...de itt nem...ne nekünk nyomjátok!!!lengyel, magyar, román...valahonnét keletről,nem középeurópából! keletről!...max. magyarországot a magánfoglinikákról ismerik... -
Ez biza így van! Üdv. Mr.Éjjelibagoly kolléga!
Mi újság felétek? Ott is sötétség honol, mint itt szerény honunkban? -
#445 hát te merre jártál?csak nem rajtragadt az ujad a másolás beillesztés gombon? -
#444 igen anno emlékszem a rockkalapács c. műsorra feróval ott is időnként feltüntek...
alapmű igen,én nemrég kaptam pulykatoll cimbitől sok kíváló muzsika melett ezt is...bizony sok alapmű létezik ami nem jutott el hozzám a kellő formátumban...(nem mintha nem volna mit feltenni a lemezjátszóra :-) )de idővel még biztosan lesz néhány a lejátszóban...anno én ezért is említettem, hogy nálunk miért nem lehetne összefogás és akkor változhatna a helyzet...ötletek nem nagyon voltak...és itt nem az irigységre gondolok, de ahogy a cimbi fogalmazott ki a ló.asz fog feltenni egy 40-60 euro-s maxit vagy válogatást és világgá engedni,csak ugy...és ebben is tökéletesen igaza van...bizony vannak gyűjtők jelentős és nem ritkán közel beszerezhetetlen anyagokkal de ők nem fórumoznak vagy nem is jártak erre vagy el lettek kedvtelenítve... -
#443 Remélem kolléga vinylről lesz, és hozzá egy élethű fotó, mert ilyesmit ritkán látni errefelé. -
#442 Sziasztok!
csak beugrottam egy pillanatra,majd holnap tolok fel valami mjúzikot.
Csáá mindenkinek. -
#441 Nos, gyerekek: bár még nincs itt a karácsony, de hoztam nektek egy döglött fórumból egy faxa kis lossit:
http://rapidshare.com/files/164280920/Boyt.part01.rar
http://rapidshare.com/files/164283083/Boyt.part02.rar
http://rapidshare.com/files/164284915/Boyt.part03.rar
http://rapidshare.com/files/164286721/Boyt.part04.rar
http://rapidshare.com/files/164288885/Boyt.part05.rar
http://rapidshare.com/files/164290698/Boyt.part06.rar
http://rapidshare.com/files/164290953/Boyt.part07.rar
a jelszó pedig (sosem találnátok ki, de):isdlossless.com -
#440 Ja, bocs lemaradt: SzeWavsztok Hq Maniac's! -
#439 Csákó Zsoltford kolléga!
A 433-as hsz-be a Monte Kristo alapmű: a Sherry Mi Sai,
a 432-esbe pedig ha mondd neked valamit a Megadeth az 1988-as
esztendőből...
so far, so good...so what! (original version)
-
#438 üdv kollégák!...nekem is most válltak láthatóvá tgolyo álltal kitett képek...mi a muzsika amit feltettél? -
#437 te tényleg pszichopata vagy! a baj csak az, te azt hiszed, csak megjátszod, de mi meg tudjuk, hogy ez nem játék, hanem a kőkemény valóság!hajrá! ne hagyd abba!
egyébként a dekódoló programocskád (ami ugye a kódolód,csak kevered a sok fogalmat) hozza a normát, a minőségre viszont már lehet HQ-t adni, köszönhetően hogy nagyon valszeg CD-ről való, bár látok utólagos sáverősítést benne (normalizálást),ami azért hordozhat veszélyeket magában!!! még épp határon belüli!
...mert hülye azért nem vagyok! -
#436 oké főnök, értettem
...nem látom innen jól: mi is az a fehér por a seggeden???
...csak nem...de...mégis...
mész a picsába! hogy finoman fogalmazzak -
#435 "...csak csodálkozom, hogy te nemszúrtad ki az mpegeket tgolyó zenéi közt..."
A helyzet az, hogy még meghallgatni sem volt időm a letöltött anyagokat, nemhogy utánanézzek, mi micsoda, úgyhogy ne ítélj elhamarkodottan Zephyr kolléga! -
#434 good morning skatchok
itt is egy jó hír:
most már nálam is láthatóak tgolyó képei!
igaz, ez csak nekem jó hír
köszönet tötikemesternek és tgolyónak a kiváló zenékért
wesconne-nak: légyszi gurítsd már le a 80-ason a ma reggeli feltöltésemet (mp4) és csekkold már le, mert ha üti a hq-t, akkor inkább wav helyett abba tolnék fel. hamarabb felér...és kíváncsi is vagyok a véleményedre
mellesleg kérdésedre reagálva, nincs semmi bajom, csak csodálkozom, hogy te nemszúrtad ki az mpegeket tgolyó zenéi közt...
..épp te, aki a kákán is megleli a csomót...
csak ezen röhögtem akkorát, hogy még a fotelomból is kidőltem...
pedig ez nem könnyű mutatvány
diókának: az mp4 teszt rád is vonatkozik, lássuk elég jó-é a dekódoló programocskám -
#433 És ha már Tgolyó feldobta a borítót,
linkuci1
linkuci2
...és hölgyeim és uraim, linkuci3!
Erről beszéltem tesó -
#432 Nos HQ testvérek, eljött a világvége!
Íme egy APE, ami formabontó lehet egyes emberek ízlésvilágában.
Kifejezetten csak erős toleranciával rendelkezőknek ajánlom, de az biztos, hogy a minőségbe még Dióka kolléga sem tud belekötni!
...gondolom bátor vagy...
...mert le merted....
..tötikézni!
De ha már leszedted, itt a HQ borító is hozzá:
300 dpi -
#431 Csak tudnám, ez mitől "limited edition" mikor tucatszám beszerezhető vinylen? -
#430 Pedig ilyenem is van: (remélem látszik a kép)
-
#429 SzeWav Wescone kolléga!
Oda se figyelj rá, biztos csak nem vette be ma a szokásos
gyógyszeradagját!
Hagyjuk, inkább skubizzuk Tgolyó tötijét, és élvezzük ezt a szép estét tovább! -
#428 A múltkor fél órán keresztül nem tudtam hozzászólni.mindig bedobott valami buzi szöveget. -
#427 Biztos itt járt Uri Geller -
#426 Mostmár nálam is látszik minden... hát ez elképesztő!!! -
#425 Én ezt nem értem. mozzillat használok és mindehol látszik a kép. -
#424 Nem tudom mit csináltál, de már nálam is látszik! -
#423 Mi nem megy nálatok? nálam minden kép látszik:
-
#422 Hi Mindenki!
Nekem is ugyanez jelenik meg, semmi egyebet nem látni! -
#421 Csak rajta Zephyr, NE tartsd vissza magad!
Fogalmam nincs mi a próblémád most, de ez ne zavarjon téged... -
#420 Srácok: segítsetek már. Lehet, hogy én vagyok a k...va öreg már, de mi a tkm lenne a "cue a rar fájlban"..mire jó?
Ja és Tgolyó az oldalam már tele ACCESS FORBIDDENNEL !!!!
Mi van ma, bolondok napja???? -
#419 Dióka: megdumáltál -
#418 SzeWAVsztok HQ fanok!
Csatlakoznék az előttem szóló 2 kollégához: nálam is Bigivan szövege látszik
most akkor mi van?
Tgolyó SEGÍTS! -
#417 Szevasztok Tagok!
Szia tgolyó!
A 410; 411; 412 és a 415 és 416-os hsz-eknél a képfeltöltések nem faszák, fekete alapon a kiírás a következő:
Acces forbidden
Try to login if you think this is wrong
picturepush.com
-
#416 Ahogy ígértem:
http://rapidshare.com/files/225632650/Italian_Dance_Music_1997_Vol._3.rar
a jelszó a nevem,kisbetűvel.
-
#415 Hali!
engem elég nehéz felpörgetni.inkább odébb állok.nem tudom miért nem műkszik Néked a link,nálam OK!
idézet:
látod, látod nem figyelsz te sem oda arra, amit írok:
írtam (most dióka forduljon el egy picit): hogy a minőséggel nincs gond,
de ha precíz akarok lenni, a tau 1-2 számodnál mpeget ír cdda helyett.
érdekes,pedig easycdda-t használok.
A lemezeim nagyrészét(cd)az ukrán hawerok hozzák nekem.egy olyan cégnél dolgozom,ahol sok alvállalkozó van. -
#414 üdv "minőség megszállottja"
mint azt már tgolyónak is említettem,
jelen esetben az általad oly nagyon emlegetett tau analizer is
"nélkülözhetetlen"
...méghogy minőség megszállottja...
röhögnöm kell...bocsi -
#413 hali tgolyó
fingom sincs, másnál mi a helyzet, de nálam a belinkelt "klippek"
helyén csak egy "access forbidden" ablakocska vigyorog a pofámba.
én vagyok a hülye, vagy másnál is ez látható?
egyszóval nálam pedig "így néz ki a kicsike"
más tészta:
látod, látod nem figyelsz te sem oda arra, amit írok:
írtam (most dióka forduljon el egy picit): hogy a minőséggel nincs gond,
de ha precíz akarok lenni, a tau 1-2 számodnál mpeget ír cdda helyett.
már érthető hogy miért: hála a műholdnak a minőségről nem te tehetsz, csak hát egy-egy albumod az orosz kollégáknál is fellelhetőek.
nem állítottam hogy lopsz (bár abban sincs semmi szégyen), mindössze csak érdeklődtem. nem kell mindent annyira aszívedre venni, mert a végén még túlpörgeted az agyad, mint mike kolléga és annak csak mi fogjuk meginni a levét. amúgy további szép estét neked és a többieknek is! -
#412 Hali!
Egyébként hatalmas klipgyűjtő vagyok.nagyon sok olyan műholdas csatorna van,hol a 70s , 80s , 90s , klipeket sugározzák éjjel-nappal.ezek java részt bulgár,lengyel,román,ukrán,olasz csatornákról jön.olyan klipeket sikerül rögzítenem amiről álmomban sem gondoltam volna hogy látom valaha.
Most látom,hogy mennyire le vagyunk maradva még a román zenei TV csatornáktól is.
Így néz ki a kicsike: