5889
-
#658 üdv zsoltford
íme az első (egyenlőre jelszó nélkül) kérésedre wavba
1 My Bed Is Too Big (No Longer Too Big Bed Mix) (5:28)
2 My Bed Is Too Big (Instrumental) (3:19)
3 My Bed Is Too Big (Radio Version) (3:18)
4 Sorry Little Sarah (Long Version) (5:13)
katt ide
és aztán ide
várom a véleményedet -
#657 It's Yello time!
Yello - Angel No
Yello feat. Shirley Bassey - The Rhythm Divine
Pass protected -
#656 Ahogy érzed. Keress meg privibe -
#655 Hello Tagok!
Választhatok én is Zephyr kolléga? -
Naki585 #654 Köszönöm Urakok a fáradozást a Gazebo miatt, megyek a nyócvanasra megnézem -
#653 szeva zsoltford
itt a priviben említett single minilista. válassz:
-
#652 hát nagy ugrás egy 7 inch-es verzio-ért :-) -
#651 A Gazebó? Mert az engem is érdekelne... -
#650 Ma Jazzes kedvembe vagyok kollégák!
Ennek jegyében egy kis Lossless, ami (ha kibontod) Jazz lesz!
Phil Woods Quartet/Woodlore 4 [FLAC]
Jazz | FLAC | 1CD | 279 Mb
Year: 1955
Label: Prestige
Time: 54:34
Track list:
1. Woodlore (take 3) (Phil Woods)
2. Falling in Love All Over Again (Neal Hefti)
3. Be My Love (Cahn-Brodszky)
4. On a Slow Boat to China (take3) (Frank Loesser)
5. Get Happy (Arlen-Koehler)
6. Strollin’ with Pam (Phil Woods)
7. Woodlore (take 1)
8. Woodlore (take 2)
9. On a Slow Boat to China (take1)
10. On a Slow Boat to China (take2)
Personnel:
Phil Woods, alto sax
John Williams, piano
Teddy Kotick, bass
Nick Stabulas, drums
Recorded: November 25, 1955
http://rapidshare.com/users/SLJT3H
pass: connoc
-
#649 hát sajna otthon van belőle egy 7 inch-es barázdám de ez kb.2000 km-re innét van... :-) -
#648 Szevasztok Tagok !
Találtam a szekrénykémben egy faxa lemezt, ezt most inkább ide tolom, nem a 80-as totyikba.
Mivel purista hifista vagyok, ami annyit jelent, hogy a hangerőszabályozógombon kívül minden toló és forgópotit rühellek, ez a
lemez úgy szól ahogyan lejött a vinylről. A beállítások a klasszikusak : alapértelmezett mintavételi freki :44100 Hz; hangmintaformátum:16 bit.
Tudnék ennél erősebbet is, akár 96000Hz-et és 32 bit float-ot, de mint írtam az egyszerű dolgokat szeretem a hifi-ben. Ez a projekt így is jól szól. Egyébként Audacity 1.3 beta (unicode) amit használok. Ez meglehetősen faszályos program.
Rebel MC feat. The Double Trouble - Street tuff
5:00; vinyl; 1989 -
#647 SzeWav Naki kolléga! Megtaláltam neked a keresett zenét. Trendboy kolléga délután kitett egy listát a 80's ba, azon ottvan Gazebo is.
Talán tőle kéne elkérned. Sajna ő nemigen jár errefelé. -
#646 SzeWavsztok! Ímhol összejött a sokadalom, nekem pedig sok a dalom!
Tötike sokat össze tud rabolni, ide nekem minden linket!
Vinylmesterektől kérdezném: Elfogytak a korongok cimborák?
És (na ki) fogja feltenni azt a Gazebó maxit? Az mán engem is érdekelne.
Tgolyó? Zephyr? Pulykatoll? Zsoltford? Senkinek sincs meg? Ugye nem nekem kell előkerítenem? Bocsi. Wescone? Majdnem kifelejtettelek! -
#645 látom, még mindíg semmi
feladtad a leckét naki524...vagy 578...várj, csak...
..585! (ez lesz a jó)
na, mindegy. nemrégiben előkerült (újra) valeri dore.
akad nálam egy jó kis megamixe, ha szeretnétek meghallgatni.
http://rapidshare.com/files/180756795/_Dore.part1.rar
http://rapidshare.com/files/180758358/_Dore.part2.rar
a jelszó (természetesen)... p.ü.-ben egy p.p.-ért -
#644 addigis míg előkerül gazebo bácsi kitűnő maxija, hallgassunk egy kis nosztalgiát:
1. Hello Mr Monkey (3:28)
2. Fly High Little Butterfly (3:26)
3. Someone Is Waiting For You (4:03)
4. The Man With A Gun (2:59)
5. Six Times A Day (3:10)
6. Buggy Boy (2:56)
7. Friday Night (4:15)
8. Catch Me Tiger (4:54)
9. Give It Up (3:57)
10. Love Is Just A Game (4:25)
http://rapidshare.com/files/20307412/ARBSQ20070310.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20316523/ARBSQ20070310.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20320632/ARBSQ20070310.part3.rar
ha kérne jelszót, az nem lehet más, mint.... -
#643 abba valszeg senkinek cimbora.de ha gondolod, losslessbe (talán) elő lehet keríteni -
Naki585 #642 Sziasztok! valakinek Gazebo - Masterpiece nincs-e-é meg HQ-ba? köszi -
#641 Szép hétvégét HQ megszállottak
Azért ilyen nagyon ne erőltessétek meg magatokat linkügyileg! -
#640 nem tévedsz cimbora...egyébként másutt is divat volt egyidőben csak rájöttek hogy a fólia eladható külön is. -
#639 ha ennyi évig megmaradtak épségben... bár tudom a discomagic eleve fóliázva árulta ...vagy tévedek? -
#638 csak óvatosan,mert nagyon kopnak. -
#637 pörögnek a vinylek cimbora? -
#636 én láttam -
#635 üdv barázdabillegetők!
nem látta valaki dj. pulykatoll kollégát? -
#634 Hali!
még nem szedtem le,csak a russzki fórumon leltem. -
#633 király anyag tgolyó kolléga
mondandómat nem neked címzem, hanem az eredeti feltöltőnek:
kösz kolléga, hogy a 24 bites remaster anyagot ilyen szépen lebutítottad 16 bitre..hacsak már eredetileg is nem ilyen fosul szólt -
#632 üdv tgolyó
látom egy forrásból szerzed az anyagot brekivel
te leszedted már, vagy csak reklámozod -
#631 ***amit=ami**** -
#630 üdv szlafko kolléga
ha nem haragszol, kijavítalak. ha megharagszol, akkor is
nem tisztségem megmondani, ki milyen hagrögzítő progival digizzen be bármit is (analóg forrásból, ami nem csak vinyl lehet ugyebár),de..
..én (legtöbbször) a nero féle wave editort használom eme nemes célra, ami nem wavba rögzít alapból, hanem egy ideiglenes memóriába, amit szerkesztés, vagy normalizálás, vagy sercegés eltávolítás, stb..stb.. után (és csak ekkor!!) fogja felajánlani, hogy elmentheted valahová és valamilyen formátumba. hogy nálad (ha ismered e progit) alapból a wavot adja meg menthetőségi formátumnak, az csak egy dolog. beállítás kérdése. nálam pl. mp4-et (m4a) és ezért mentem abba. ami egyébként 48 khz-nél és a kiváló minőség csúszkánál áll.
létezik egy audio extractor nevű akár rippelésre is használható progi (ha nem ismernéd véletlenül), aminél pl. a cd rippelés alapból beállítható mondjuk flac-re, vagy ape-ra, mindenkinek a saját szájízlése szerint, márpedig akkor az sem fog "alapból", sem kalapból wavot elővarázsolni neked.
de mégha te és én úgy is döntünk, hogy mostantól mindent csak és kizárólag wavba gyűjtünk és eredeti forrásból, akkor szólj, és visszamondom a netemet mert itt sem 100%-hogy minden lossless eredeti hanghordozóról készült és nem tutyika...
a "mi is a hq valójában" cikksorozatunkat olvashatták -
#629 persze, de 2 ok miatt ez nehezen jönne össze, már rég letettem arról a szándékomról, hogy nekem minden kell (pl. a "szar" is legalább 8 remix extended meg mókamisi dj által kevert változatban)....vagy minden meg kell hogy legyen....egyszerűen a jelenlegi rendszerezett mennyiségem is bőven meghaladja azt,amennyit zenehallgatással tudok tölteni, és így is rengeteg olyan szám van,amit csak talán egyszer hallgattam végig és még így is többszázezer marad,amit sosem fogok megismerni.kevés rá a halandó élet, no meg nem is érzem szükségét.
így én már csak a zeneileg és minőségileg is a legjobbakra hajtok. 24/96-ot meg nem preferálom (kb.48khig látom értelmét),hogy miért ezt már korábban kifejtettem és majd hamarosan megint újabb pár mi is a HQ valójában "csak" CD-minőség példával fogom illusztrálni.
-
vinylbakker #628 hááááát én a felét leszenvedtem
Jól tetted
Ha ugyanezt a műveletet otthon egy polcról sikerült volna megtenned,lehetséges hogy jobb élményben lett volna részed.
-
#627 Sziasztok!
Úgy Lopikáztam!:
Ken Laszlo - Ken Laszlo [24 BIT Remastered] (2005)
Исполнитель: Ken Laszlo
Альбом: Ken Laszlo(24 BIT Remastered)
Год: 2005
Жанр: Italo-Disco
Производитель диска: Германия
Label: ZYX
Формат: APE (image+.cue)
Битрейт: lossless
Кол-во композиций: 8
Размер: 320 МБ (3% восстановление)
Залито одним файлом на: Народ + UploadBox
Дополнительно: Covers
Tracklisting:
1 Hey Hey Guy (5:42)
2 Tonight (5:45)
3 1-2-3-4-5-6-7-8 (4:30)
4 Glasses Man (4:07)
5 Don't Cry Tonight (4:09)
6 Everybody Is Dancing (7:15)
7 Madame (3:46)
8 Tonight (Remix) (6:50)
Lenght: 43:22
Ключевые теги: Ken Laszlo
http://uploadbox.com/files/fbff53e78c
vagy:
http://narod.ru/disk/8301267000/Glazken1294dfsduv.rar.html -
#626 Tényleg Dióka, ha már szóba hoztad, tisztelj meg minket azzal, hogy belinkelsz egy részletet ebböl a... böszmeségböl. -
#625 te most hízelegsz?!
nekem nem b oldal kell, hanem az összes 91-es remix! csak AZ, semmi más! ezen kívül mind megvan, ami tetszik tőle.
holnapra ígérek neked valami konkrét példát....(nem őrizgetek linkeket, főleg nem szarokat.) -
#624 dehogyis! bár adtál rá okot (eleget is), ez most csupán szemléltetés célját szolgálta.....nem személyes üzenet akart lenni.
persze én mindenkitől jó néven veszem, ha hejesen ír!
bár megmondom őszintén, nem tudom, miért nem kiejtés szerint írunk sokmindent.....akkor kevesebb galiba lenne. -
szlafko #623 Nem ugyanarról beszélünk.
Én arra gondoltam, ha felveszek (bedigizek) egy bakelitet, az valószínű wav lesz. Abból minek akármilyen más formátumot készíteni.
Nem innen – onnan összevadászott ape, mp4, stb. állományok wav-ra konvertálásáról.
Ha a bakelit hangzása nem túl jó minőségű (a kiadó jóvoltából), nem kérem meg őket, hogy adják ki mp3-ban mert elég szar.
Vagy nem?
-
#622 Itt most az én "külömbség"-emet fikázod dióka???
Igen, van egy ilyen tikkem... sokszor megróvásban részesítem magam miatta, de ennél a szónál valahogy mégis mindig beüt a mmm...ménkű.
Gondolom azért ennyit el lehet nézni nekem... vagy nem? -
#621 ez (talán) megérne egy bobby orlando maxi "b" oldalát is -
#620 reméltem, hogy kiteszed hozzá a linket, hogy mi is csekkolhassuk
..de persze, már megint tévedtem, mint mindíg -
#619 üdv kollégák
diókának: most az egyszer egyet értünk
szlafkónak: mint mondtam kolléga, most már folytatom..
lényeg a lényeg, konyhanyelvre fordítva kedves kollégám és tanítványom csak számomra érthető hsz-ét ahány ember, annyi ízlés. ahány szerver, annyi formátum. ahány ész jut egyeseknek, annyival kevesebb másoknak (nem rád értem) szóval, ha az alapanyag forrása (legyen az ape, flac, vagy bármilyen lossless) kitűnő minőségű, akkor minek is kellene wavba konvertálni..
ugyan kolléga ne legyél már annyira wavhoz ragadt
mamár rengeteg ingyenes lejátszóprogi létezik, ami bármit pörget, és ugyanúgy íróprogik garmada is, amivel bármelyikből pillanatok alatt készíthetsz audió cd-t...
..márpedig, akkor miről is beszélünk?...