5889
11891949761344119704.png
  • Dióka
    Bevallom én csak fülesen hallgattam meg, de már letöröltem, viszont a két változatból a 2-es verziót találtam hangyányit jobbnak, teltebbnek. Persze ezt a véleményt és a hangzást teljesen megfordíthatja egy hangfalas teszt, de ez nálam most kimaradt.
    Kiwi leszek,mit hoz ki a többség, de ha az óccsóbb tű lesz a nyerő,akkor az majd jól szimulálja, hogy mind a minőség,mind a hifi és azok árazásai is egy nagyon szubjektív dolog köré vannak behatárolva.
    Mint pl. azt, hogy nem feltétlenül a drágább vagy sokkal drágább dolgok a jobbak....bár azért ez a jellemző.kivéve a gyevi bíró.
  • Wescone

Szivesen!
    A "Lajos" vagyis az "Ügyes vagy Lajos" egy jópofa zeneszám bevezető szövege egyébként, azt idéztem.
  • Tötikemester
    Köszönöm Lajos bácsi!
  • zsoltford
    üdv tagok...én is concorde-t használok...tűt illetve ha úgy alakul hangszedőt is cserélek...mik a tapasztalataid ezekkel a hangszedőkkel?
    írtam én is a zaj dj-nek...vélemény tanács ügyében...b.sztak válaszolni...jó cég...
  • Wescone
    Na mindjárt hozzád vágok egy... jelszót!
    Szép estét neked is Tőtike!
  • Wescone
    Csak most töltöm az elsőt, de majd véleményezek én es!
  • Tötikemester
    Jó estét Wescone kolléga! Megtisztelnél vele, ha privibe hozzámvágnál egy jelszót a 19 hez. Hamarosan én is hozok valami kelemes kis muzsikát ide a HQ-ba.
  • Tötikemester
    SzeWavsztok HQ pragmatikusok!
    Tgolyó. Nálam a második, vagyis a 14000 ft-os tű egy hajszállal jobban csicsereg. Nem tudom a többiek mit tapasztaltak eddig?

• Wescone
    ...És persze mások kedvéért is ha igényt tartanak rá!
  • Wescone
    Hello Tagok!

Paul Hardcastle - Nineteen (password protected)

...mert igértem bigivan-nak "odaát"!
  • tgolyo
    Üdv Mindenkinek!
    már megint lehagytam azt a fránya jelszót: music
  • Zephyr Retiring
    nem csak érted teszem kolléga...
    ..itt már a jóhírem forog kockán...
    na nem mintha valaha is lett volna nekem olyanom
    szerintem wescone kolléga szeme is felcsillanna, egy két "ritka" link láttán...csak most örömkönnyek lennének
  • Dióka
    még időben, épp új szellő zőrendszer után akartunk nézni,annyiunknak hiányoztál!
    köszi, hogy ennyire a lelkeden viseled, hogy már külsősök is ezzel foglalkoznak! remélem sikerült kipihenni magad a szó minden értelmében! bár nem biztos, ha már ezen az oldalon sem találsz meg valamit....
    + #485

előre is köszönettel minden egyes izzadságcseppért,amit ezen fáradozásod közben vesztesz el miattam!
  • Zephyr Retiring
    üdv kolléga
    hazatértem a nyaralásból, és sehol sem találom a kb.10 általad keresett előadó listáját...(pedig itt van valahol)
    na, most komolyan: felvettem a kapcsolatot egy kollégával, aki utánna tud nézni helyettem a keresett zenéidnek. (milyen jó is, ha mások dolgoznak helyetted...ezt magamra értettem.)
    szóval ő is besegít a keresésbe, csak épp nem találom a hsz-ed az előadókról. ha megtennéd, hogy mégegyszer ideadod, de elég a hsz-ed száma is, majd visszakeresem magam..
    addigis szép napot mindenkinek
  • Tötikemester
    A kettes számú érdekel, a többi megvan már.
    A 48 hourshoz a jelszó megy privibe. Kellemes további pihenést kolléga.
  • Tötikemester
    SzeWavsztok Flac testvérek!
    Jó a kép Tgolyó, ezt én állítom, másra meg ne hallgass!

• tgolyo
    Jóó estét!
    P.Lion - Happy Children(instrumental)
    Természetesen Flac ban.
    két link van hozzá,mivel két különböző tipusú tűvel digiztem be a lemezt.az egyik egy Ortofon arkív
    link
    a másik pedig ortofon Dj.E tipusú tű link2

http://rapidshare.com/files/228222917/P.Lion_-_Happy_Children_instrumental_.rar
    http://rapidshare.com/files/228213665/P.Lion_-_Happy_Children2_instrumental_.rar
  • zsoltford
    üdv távol vagyok a hanghordozóktól...kb.egy hét múlva tudom ajánlani :

http://www.discogs.com/Bad-Boys-Blue-A-World-Without-You-Michelle/release/965067

http://www.discogs.com/Bad-Boys-Blue-Lovers-In-The-Sand-Remix/release/1062682

http://www.discogs.com/Bad-Boys-Blue-Youre-A-Woman-98/release/613463

többel sajnos nem rendelkezem a cd itthon van a vinylek külhonban...
    ha érdekel jelezd...
  • Tötikemester
    SzeWavsztok HQ Terrierrek!
    Nekem inkább egy kis Bad Boys Blue maxit mutogassatok, ha akad valakinek olyan.....
    Ha hoztok, talán keresek valamit cserébe...de HQ legyen ám!
  • zsoltford
    üdv kollégák, ez egy kiválló blue system dal ha visszatérek a főhadiszállásra letőltöm és jelentkezem kendnél egy jelszóért...szép estét mindenkinek
  • Zephyr Retiring
    reméljük is, wescone kolléga
    én a magam részéről, (bár nem mindíg értitek miről beszélek)
    a hq miatt néztem be ide. hozok is, viszek is, s így mindenki jól jár úgyhogy elég a szóból, csapjunk bele a közepébe. szép napot mindenkinek, és akit érdekel itt egy valódi hq:

és a hq hangzás hozzá
    további szép napot mindenkinek
  • Wescone
    "rajtunk kívül mindenki szabin van már??"

Nem, csak annyira off lett a topik, hogy elment a kedvük hozzászólni bármihez is...

...de ez a helyzet mostantol megváltozik

A mai naptol házigazdája van a topiknak és nincs többé helye itt a flémnek és a végletekig húzódó off-nak sem. Aki képes követni a topik témáját szivesen látott itt, aki viszont továbbra sem képes kultúráltan fórumozni annak flémkeltő-, illetve "off" hsz.-ei minden figyelmeztetés nélkül törölve lesznek nagy valószinüséggel a hozzáfűződő "válasz" hsz.-ekkel egyetemben
  • Dióka
    néha nagyon fárasztóak és pörlekedőek a hszeid, jobban mint az enyémek , és hát ezt többen félre is érthetik vagyis inkább csak jólértik, attól függ, hát ez az, amit nem tud az ember eldönteni sokszor így szövegben....de velem mostanában mindenképpen "hangnemet" váltottál, így én most egyelőre nem harapom át a torkodat, szóval értem a tréfád!

nem érdekel hogy vetted le a jelszót vagy hogy nem, én jobb trükköket tudok, akár el is tudnálak transzportálni egy távoli bolygóra, de csak pénzért adom tovább a "hogyant".

na, majd nemsoká megsasolom azt a japán kiadást.
  • Zephyr Retiring
    üdv dióka
    örülök, hogy érted a tréfát. ellentétben flexi kollégával, aki egy ilyen hsz miatt már rég a földbe döngölt volna engem
    jár az első pont a következő szintre léphetsz
    jutamad, hogy töröltem a jelszót a scorpionsról, így már ledúrhatod.
    a titkot ne kérdezd, hogyan csináltam, mert ez is egy olyan dolog, amit viszek magammal a sírba
    tiéd a pálya, kiteheted ide a fórumba a jelszót, ahogy tervezted
    te, mondd csak: rajtunk kívül mindenki szabin van már ??
  • Dióka
    "kedves"
    köszi a sok infót.
    megtisztelsz, hogy nagymesterként saját fogalmazásomból idéztél, bár gondolom egy jól megírt szöveget könnyebb neked is felhasználnod és nehezebben is gabalyodsz bele!
    okés,majd próbálkozom a jelszófejtéssel....
  • Zephyr Retiring
    üdv dióka kolléga jó reggelt mindenkinek!
    válasz az 502-esedre: nekem is ez a spanyol 97-es kiadás van meg,
    ami egyébként igen ritka kiadás, akárcsak az én japanese edition scorpionsom, úgyhogy gratula tötikének: bárhonnan is kerítette elő, ügyes volt. (nem tőlem kapta az fix)
    503-as hszedre a válasz, itt a fórumon rejlik.
    ugyanis elég, ha megkeresed a hq-s felvételeimet amiket ide raktam, s ha ügyes vagy megleled
    persze, ebben a logikátlan összefüggésben az sem zárható ki, hogy nem ugyanaz a jelszó, de én ezt nem tudhatom...
    "kedves" tanítványom: legközelebb így kéne fogalmazni
  • Dióka
    köszönöm.
  • Tötikemester
    SzeWavsztok HQ gyűjtők!
    Diókának ígéretem szerint ment a privi a jelszóval.
    Zephyr kolléga nekem is átküldhetnéd a Scorpions jelszót, utánna leszedem. Csak a hülye iszik előre a medve bőrére.
    Úgy látom, az alapművek rajta vannak..
    Jó pihit Zsoltford kolléga. Ha visszajöttél, neked is megy a privi.
    Pulykatoll, azok a szép idők sajna örökre elmúltak
  • Dióka
    küldd át a jelszót, ha tetszik a jelszavad, akkor letöltöm,ha nem,akkor kirakom ide.
  • Dióka
    ZR bácsi!
    egyben válaszlok a 2 hszben foglalt kérdésedre.
    nincsenek "kapcsolataim", főleg a 80as években nem volt semmilyen sem.
    a másik téma meg lehet, hogy félreérthető volt, de az is lehet, hogy ténylewg van némi szövegértelmezési problémád.
    "eddig kapott mintából ítélve már tényleg jó is lehet"
    ezzel én egy szóval sem mondtam, hogy ugyanarról az albumról van szó, mint azt te feltételezed, hisz nem ismerhetem konkrétan, ha egyszer nem ismerem, csupán arra céloztam, ha az általad megosztott mjúzik jó volt, akkor egy remaszterelt változat csak nem szólhat rosszabbul.érted?!hmmmm? persze ebben a logikai összefüggésben sem zárható ki, hogy ugyanarról van szó,de ezt én nem tudhatom.
  • Zephyr Retiring
    jaj, de link vagyok, hát a linkek nem lemáradtak
    ...és persze az infók is:
    ország: germany
    stílus: acoustic rock
    év: 2001
    formátum: ape
    audio: lossless
    lejátszási idõ: 75:44
    méret: 535 MB

számlista:

the zoo
     always somewhere
     life is too short
     holiday
     you & i
     when love kills love
     dust in the wind
     sen me and angel
     catch your train
     i wanted to cry (but the tears wouldn't come)
     wind of change
     love of my life
     drive
     still loving you
     hurricane 2001
     rhythm of love* (japanese bonus track)

part 1

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6
    mindenkinek szép napot.jelszó privibe bárkinek ingyen
  • Zephyr Retiring
    akkor semmi gáz
    ..és ha már úgyis megemlítettem, itt egy rikaság a cd-rip gyűjteményemből. neked és bárkinek, aki szereti a zenéjüket és a jó minőséget is

• bigivan
    Szevasz Zephyr kolléga!
    Részemről nem tettem egyebet, mint válaszoltam az általad feltett kérdésre: idézem:" ha már a rockot és a jazzt is kedveled, ezeknek mi a lótúró köze van azulhoz? (492. hsz)
    Hát ennyi, mint amit a 497. hsz-ben válaszoltam.
    Viszont, ha szintén minden műfajt kedvelsz, nem értem a fenti kérdésedet !?
    A zene, amit kerestek nincs meg, eddig nem is hallottam felőle.
    Téma részemről lezárva!
  • Zephyr Retiring
    üdv bigivan kolléga
    bár még itt sosem nyilatkoztam erről, de ha már szóba került:
    jazz, opera és operett kivételével mindenevő vagyok. nincs 8000 db-os kollekcióm semmiből, de nem is tartok rá igényt. ami tetszik az megvan már, a számomra "újakat" pedig szívesen meghallgatom, és ha találok közte még jókat (esetleg) akkor azt elteszem. ha nem, akkor agyesz-bugyesz (ahogy egy régi ismerősöm mondaná). én többek közt ezért is regiztem be anno...
    konklúció: nincs értelme sajnálnod, mert sok tekintetben "szerencsésebb" vagyok itt sokaknál, az élet sok területén. de te érzed...
    a blues, a rock, a metál, és az italo is a kedvenceim közé tartozik,de nem hagyom "fül nélkül" a síma alap zenéket sem, mint pl. saragossa band, boney m, metallica, scorpions, alphaville,(azul y negro), hbb, bergendy, szécsi pál, apostol....
    holnap reggelig is sorolhatnám, mind-mind vidáman váltogatják egymást a dual lemezjátszómon. esetleg a sony minidiskemen, vagy éppen az aiwa r-450-esemen (szerintem ezt itt keveseknek kell bemutatni). ám, ha már beszélgetünk, és éppen a hq sound topicban járunk, hála a technika újításainak, mamár a hd kimenetes acer laptopomra is archiválhatok ha úgy tartja kedvem, és akár javíthatok is a hangminőségen (már ahol szükség van rá) mondjuk az izotpe restoration, vagy az abyssmedia audio retoucher progicskámmal.ismétlem, csak ha szükséges...
    és ha már sajnálatról beszéltél, segíts inkább npp kollegánknak a 80-ason, akire a kutya sem figyel, és akinek valóban szüksége is van arra a zenére... (lásd a 61847-es hsz-emet.
    nem csak neked szól, hogy az idéző jeles szavakat csak átvitt értelembe kell használni, nem szó szerint. értsd :korábbi vitakirobbantó hsz-eimet.
    maradok tisztelettel sg-s kollégád zephyr.
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Szeva' Zephyr kolléga!

Hamár így megszólítattam:
    Úgy gondolom, hogy ha és amennyiben leginkább a bluest, a rockot, és a jazzt kedvelem is, emiatt, horribile dictu, miért ne szerethetném pont az Azul y Negrot, meg még egy csomó más Italo előadót is ??!! Innen az aktiv fórumozóknak köszönhetően már legalább 700 italozeném is van, s ezek csodák-csodájára jól megférnek a Chicken Shack, Savoy Brown, Taste, Nice, Fleetwood Mac( ez utóbbiból csakis a 60-as évek végi)és a többi, mondjuk nem egészen italo-jellegű zenékkel!
    Nem azt írtam, kedves kolléga, hogy rühellem a 80-as évek zenéit, hanem azt, hogy nem annyira esem transzba tőlük, hogy igazándiból gyűjtsem is őket. De, azért vinylből így is van több,mint 100 db a 80-as évekből, ezek jelentős része maxi. Az idén ebből már nem keveset tettem fel a Fórumra.
    Az Azul y negro nekem nincsen meg, s mivel felajánlottad, ezért kértem,
    Dióka kollégától függetlenül.
    Végső konklúzióként pedig megjegyzem, szeretek minden zenét, ami jó és tetszik, műfaji korlátoktól teljesen függetlenül. Téged sajnállak, hogy nem így állsz ezzel.
    Meg arra is megkérnélek, hogy mielőtt reagálsz egy más által írt hsz-re, előbb próbáld meg értelmezni, s ha ez sikerült, utána reagálj rá !
    Tőtikemesternek pedig köszönöm a linkeket !!
  • zsoltford
    üdv kollégák, szemetgyönyörködtető látvány eme ''linkmásolóháború'' -ban néhány kiváló nóta...sőt ha jól nézem dj.pulykatoll-nál külső műanyag tasakban...ahogy illik...tehát létezik ilyen gyűjtemény is!!!így a munka végeztével jókedvre derítettetek én is fogok tötikemesternél jelentkezni rövidesen a jelszóért...elhúzok kis szabadságra és jelentkezem kollégák...
    annyit ha esetleg érdekel valakit,nem túl sok helyen de a mai napig beszerezhetőek mind a külső műanyag,mind a belső papír illetve celofános papírtokok...remélem nem sokaknak mondtam újdonságot ezzel...
    azonban ha még is akkor lacibácsi lemezboltja az említett hely...
    jó éjt mindenkinek!
  • Zephyr Retiring
    zárszó:
    ..bár már másnap van,de...
    tanulságos nap volt. kevés linkkel, házigazda nélkül, csordultig tele szeretettel , elhintve a remény magját, hogy holnap talán egy jobb nap virrad ránk. diókának "mai" utolsó kérdésem:
    honnan vetted, hogy erről az albumról kaptad a mintát tőlem

örülök, hogy ilyen nagyra tartasz, de be kell valljam: szégyen nem szégyen, én azt sem tudtam, hogy ez tötikének is megvan már. sorry.
    szép álmokat neked is, és a többi megfáradt léleknek is
  • Zephyr Retiring
    jó a felhozatal kolléga
    ismerős lemezek. de amit elmondtál, az nem újdonság dióka kollégának sem. csak festi magát, mert eddig azt hitte, csak neki vannak jó kapcsolatai
    szerintem lassan kezdheted is feltolni őket egyesével...persze jelszavasan, mert vannak azért még értékek...ezt lássuk be
  • pulykatoll
    A 80-as években Imihez jártunk Pestre zenékért

Mi is ezt tettük a barátommal illetve a későbbiekben is.Ott voltak megtalálhatóak a kiváló italo muzsikák a lehető legfrissebben (kemencemelegen),de mi nem értük be ennyivel mint ahogy manapság sem és kutattunk más stílusok és források után is.Természetesen visszatérve a múltra mit is mondhatnék 'azok a régi szép idők'
    Elképzelhető kolléga hogy találkoztál ezekkel a kiadványokkal akkoriban,nekem a mai napig a nagy kedvenceim.

• Zephyr Retiring
    arany csillagvirágom: bigivan kolléga.
    félve kérdezném csak meg, ha már rockot és a jazz-t is kedveled, ezeknek mi a lótúró köze van azulhoz
    ..vagy csak annyira egy húron pendülsz már diókával, hogy azt sem tudod néha, milyen is az ízlésvilágod
    kicsit gondolkozz már el, mielőtt leírsz egy hsz-t