5889
11891949761344119704.png
  • Zephyr Retiring
    jó estét kollégák
    látom, már megelőztek, pedig szerettem volna megtudakolni dióka "mindenttudok" kollégát, hogy akkor már nem is láthatom a beígért referenciaanyagot, amit nekem ígért
    így legfeljebb annyit tudok ígérni, hogy a keresett 9 szám közül valamelyiket feltolom helyette (azul y helyett, mert lássuk be, így már nincs értelme sem az mp4-nek, sem a wavnak)
    ...amúgy tötikemajszter miatt nyugodtan aludhatsz, ismerem annyira, hogy mindíg állja a szavát. de mi lesz velem?
  • Tötikemester
    Sajna, kezdődik a Született feleségek, úgyhogy léptem, de ha holnapig nem adja senki oda, Tötikemester szavamra, hogy első dolgom lesz átküldeni privibe......addigis szedd le nyugodtan.
    ...ha pedig valamiért mégis megelőznek, akkor jaj annak, aki odaadta neked! Na szia, és szeWavsztok Hq Masterek
  • Dióka
    most komolyan, persze hogy megvannak azok a számok,amiket szeretek tőle (eddig pont nyóc darab), de full albumokat sosem tartok... a sok belebukkanós változatból is mindig csak a legjobb minőséget őrzöm meg, így valszeg bakelitszármazékról valók a jelenlegiek is, de őszintén mondom nem tudtam erről a remaszterelt albumról,ami az eddig kapott mintából ítélve már tényleg jó is lehet...úgyhogy a biztonságod érdekében nyomi egy jelszót,vagy ihajcsuhaj lesz.
  • Tötikemester
    ..még mindíg mérges vagyok, de azért a linkeket odaadom:

linkecske 1

linkovics csumovszki 2

linkatya gatya 3

linkelő jenő 4
    A minőséggel nem lesz gond, ismertek már.
    Szuszidi és Bigivan kollégáknak a jelszó ment privibe.
    Te meg Dióka, elhúzol ám izibe...
  • Tötikemester
    SzeWavsztok Hq betyárok!
    Dióka kolléga, te most csak hülyéskedsz ugye?
    Olyan alapművet kérsz el Zephyrtől, ami ész nélkül kering körbe a neten?
    Most egy kicsit megorroltam rád, hogy egy ilyen olcsó trükkel versz át jóhiszemű emberkéket! Méghogy pont neked nincs meg az AYN albuma?...na ne röhögtess már.
    Gondolom erről beszélünk:

• Szuszidi
    Szép estét!
    De tényleg jól esne egy kis AZUL Y NEGRO. Régen volt egy digitálisan feljavított kazettám tőlük s egy disco alkalmával valaki trombitának nézte! A szívem szakadt meg nagyon jól szólt ugye 84 et vagy 85 őt irtunk.
  • Dióka
    beszarás, ennek apropójaként ismét keresésbe fogtam és az egyiket (4.) 18 év után megtaláltam,igaz csak hamis 320-ban de ebből majd keverek egy DTS-est!
  • Dióka
    KÖSZIKE!

NA HALLOTTAD ZR?

nyomujjá!
  • Dióka
    ez már inkább 90-es, hisz a PED asszem (sajnos csak) 90-91-ig ment.
    na , jó, egy próbát megér, ha ezekből prezentálsz néhányat akár csak félhq-ban is, akkor be fogok rosálni mind a meglepetéstől,mind az örömtől. zárójelben az évjárat vagy a műsoridő, ez utóbbiból jól látszódik ugye, hogy ez mindig hétfő este (19 vagy 19.30-as kezdéssel egy fél óra fantasztik élmény) volt!!

NEKUAMS-EL FUEGO AMIGO (91)
    BOBBY ORLANDO '90-'91-es REMIXEI
    DIVINE-SAY DONNA (90.10.08)
    4 X SKY JUICE-JUST MOVE SOME (90) (91.01.14)
    Pump Up To Rhythm - Push It (Heavy Mix) (91)
    EX BT (91.02.04.)
    DILEMMA(91.03.04.)
    MICHAEL SUTHERLAND(91.03.11.)
    MICHAEL JOHNS-ANGEL DON'T CRY(91)

1-2 a YT fellelhető, persze hányás minőségben.
  • kaposi1
    "még mindig van vagy 10 szám,amit nem tudtam beszerezni belőle."
    Mond csak mik azok?
    A 80-as években Imihez jártunk Pestre zenékért.
  • bigivan
    Az 480-as hsz természetesen a 470-es és a 478-as hsz-ekre a válasz.
  • bigivan
    AZUL y NEGRO
    Ezt szeretném én is !!
  • Dióka
    valóban együtt kevertél Haluskával? esetleg sikerült megmenteni a pillantás az eu diszókba sorozatból pár számot? még mindig van vagy 10 szám,amit nem tudtam beszerezni belőle.
  • Dióka
    majd dobok hamarosan valami refianygaot, bár az utóbbi majd 3 évben asszem raktam már pár dolgot a közösbe én is, de majd külön neked adok valamit!oké?!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
    plusz egy fő kérelemre van szükségem ahhoz, hogy ZR teljesítse kívánságom, emiatt valaki sűrgősen írja le ide vagy a 80asba, hogy ő is kéri AZUL Y NEGRO cédé albumát HQ-ban.
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Szevasz Zsolt!

Ebben amit írsz nyilvánvalóan benne van az igazság 100%-ig.
    Én könnyebben vagyok, mivel nálam a 80-as évek zenéi és főleg az Italo mint műfaj csak mellékág, a gyüjteményem 75%-át rock és blueslemezek teszik ki, a 60-as évek végétől datálhatóan.Így a 80-as évek italo és egyéb zenéit könnyebb szívvel teszem közkincsé, mint azok, akik teljesen erre álltak rá, mivel annyira nem vagyok transzbaesve tőlük.
    Egyébként a 475-ös hsz-szel a fején találtad a szöget!!
  • zsoltford
    én is ezt a gondolatot vetettem fel,de nem maradt belőle semmi csupán a sok mellébeszéd...ahelyett, hogy kapcsolatok alakulnának ki repkednek az igazságok :-) és addig megy a mellébeszéd míg elhal a téma érdeklődés hiányában...

na most már tényleg jóóóóóóóóó éjt...itt a döglés ideje!
  • zsoltford
    oké-oké persze...ez is egy szelet, de ha megnézed a london boys lemezt hogy járt körbe és lassan ha így megy én is kiteszem és majd azt mondom,hogy az én feltöltésem...mert nekem is meg van februárban kaptam az eredeti feltöltőjétől...
    én értem amit te írsz...a lényeg az hogy minél több olyan feltöltő legyen mint pl. te vedd meg akármennyiért a lemezeidet és osztogasd bőkezüen...ezzel szerintem csupán egy difi van...te ill. az a néhány feltöltő aki eredeti anyagot tesz fel és pöcsölget el a vinylekkel...cd-kel...te vagy akár én és még néhányan, én azt gondolom néha illdomos volna nem a köszönöm hanem esetleg nekünk is letölteni valamit amit a kollégák nekünk szántak...
    sarkosabban fogalmazva vegyétek a lemezeket tegyétek fel ide nekem és nekem nem kell vennem semmit,meg is fogom köszönni,sőt segiteni is tudok küldöm a listát,hogy mit vegyetek meg és osszátok meg felebarátaitokkal...

jó éjt kollégák!
  • bigivan
    Az "én gyüjteményem " kifejezés itten a mondatban általános alanyként funkcionál, írhattam volna azt is, hogy a Te gyűjteményed vagy mflexé vagy bárkié, akinek egyáltalán van! A mondandóm lényege nem ez volt, hanem az értékvesztés. De mindegy, igazából csak elmélkedtem egyet, sztem azért mert vki felteszi ide a 60 eu-s lemezét, azáltal ő sem több sem pedig kevesebb nem lesz, legfeljebb néhány embernek örömet szerez vele, akkor is, ha senki nem köszöni meg. Én eddig is ennek szellemében osztogattam a javaimat s eztán is így fogom!
  • Zephyr Retiring

pilledek. good night my boy (and girl)friend's
  • Zephyr Retiring
    of=off
  • Zephyr Retiring
    wazzeh dióka, holnap wescone bácsi leszedi az of miatt a fejünket.
    mindegy. ha már úgyis dumcsizunk, Tom Pepper és Justin Frankel üdvözletét küldi. mondták, hogy a péntek nekik okés, ha neked is.
    most ennyi jut csak eszembe, pedig volt még valami fontos is, csak hát a memóriám már nem olyan, mint húsz éve Haluska úr mellett a keverőben.
    (nem a betonkeverőre gondoltam)
  • Zephyr Retiring
    neked bármit. még kérned sem kell, elég ha csak megemlíted
    mihelyst rajtad kívül még legalább egy személy megkér rá, számonként felteszem ide a hq-ba. áll az alku?
    na persze engem is felvidíthatnál cserébe (és a topictársakat is) egy valódi dióka referenciaanyaggal, csakhogy lássuk is milyennek is kell lennie annak. tudod kolléga: csak a forró levest eszik nagy szájjal.
    egy tipp ingyen: te inkább ne próbálkozz az mp4-el
    ..és végezetül: hivatalosan is tanítványommá fogadlak
  • Dióka
    ajánlatod meg is fogadnám, de nem hiszem, hogy bármikor is fel tudnék nőni a magasságodba sem tudásban, sem tapasztalatban, így spontán céltalannak is érezném, hogy egyáltalán megpróbáljam megfogadni jótanácsod, meg hát én és a lemezjátszók az 2 külön fogalom, kevés közös ponttal, de azért remélem nem tiltasz ki egyoldalúan eme címzetes fórumról,ahol tőled tudnék a legtöbbet tanulni bármiben is. legfőképp a HQ és a veszteségmentes akusztikai eljárások témakörökben. Megtisztelnél és leköteleznél MESTER, ha a Tanítványod lehetnék.
  • Dióka
    pl. hogy miért csinálod,amit sokszor csinálsz, mi a célod és észreveszed-e magad?....vagy akár meddig bírod "normálisan"?

na de komolyan, az a nem 32 kHz-es Negrós JS MP4-ed a múltkor minőségben is tetszett nekem, feltolhatnád az egész cédét, hogy helyreálljon a lelki nyugalmad.

jobb éjt
  • Zephyr Retiring
    bármiről beszélgetek veled szívesen, ám a hq-ról és a losslessről nekünk nincs mit. ám van egy javaslatom:
    vásárolj két lemezjátszót. egy analógosat, és egy digitálisat. ezekkel jól barátkozz össze cimbora, és csak utánna gyere ilyen címzetű fórumokba...de csak ha nem veszed tolakodásnak a témát...
  • Zephyr Retiring
    beszélhetünk. mire vagy kíváncsi
  • Dióka
    remélem nem volt nagyon fárasztó átlinkelni ide is.
    "akarsz róla beszélni?"
  • Zephyr Retiring
    bocs, ez hozzá jár:

• Zephyr Retiring
    már itt is vagyok
    mindjárt 7 link is itt van:
    http://rapidshare.com/files/226323216/lbisdlossless.part01.rar
    http://rapidshare.com/files/226325094/lbisdlossless.part02.rar
    http://rapidshare.com/files/226326396/lbisdlossless.part03.rar
    http://rapidshare.com/files/226327775/lbisdlossless.part04.rar
    http://rapidshare.com/files/226329193/lbisdlossless.part05.rar
    http://rapidshare.com/files/226330710/lbisdlossless.part06.rar
    http://rapidshare.com/files/226331404/lbisdlossless.part07.rar

egy nagyon kedves szívbéli barátom feltöltései
    ...sajnos a jelszót csak privátba adhato oda bárkinek
    ja, sajnos az ő topicja már nagyon döglődik...
    ...próbálkozik a kincsem, de hiába
  • Zephyr Retiring
    na mostmár aztán tényleg......
    ...várj csak dióka
    mindjárt hozok egy olyan linket, hogy beszarsz
  • Dióka
    bocsánat a fórum szellemiségétől, igyexem disztingválódni a körülményekhez
  • Dióka
    igen, jól sejted, én (sok)mindent tudok! legfőképpen azt, hogy egy látványtünetes félnótásnak (ez lennél ugye te, pöcsfej jancsi) ne próbáljak meg sem józan, sem rutin válaszokat adni, mert úgysem képes sem felfogni, sem feldolgozni a benne rejlő valós mondanivalót!picit vegyél vissza orcádból és meglátod a nap is rád süt majd Sötétke!
    Ha nem provokálsz vagy akár nem is írsz, hidd el, nem foglak emlegetni!
    (ellenben te kéretlenül is jó ideje folyamatosan azt teszed, nem csak velem...)
  • Zephyr Retiring
    legközelebb, ha felhúznak a "két gonosz" kollégák, inkább idelinkelek valami ütős kis lossit okés
  • Wescone
    Hello hosszu!
    Isten hozott a "HQ"-ban, köszönet a fáradozásodért!
  • Zephyr Retiring
    bocs főnök már áthúztam a spamba, csak elszakadt a cérna...és a nyugtatóm is elfogyott
  • Wescone
    Nőjj már fel Zephyr kolléga és próbálj emberhez méltó hangon szólni! Ez egy fórum, nem küzdőtér.
  • Zephyr Retiring
    hogy a többieket ne zavarjuk, idiókát ide várom
  • Zephyr Retiring
    good night my boyfriend's
    mr.sisternek: sajna itt sem jobb a helyzet, mint anno...
    tgolyónak: nekem tetszik, de ha valódi élethűséget szeretnél nyújtani, akkor ahogy az aláírásodban is látható: "forever vinyl"...
    azaz, látszódjon az a lemezjátszó is (persze csak ha nem szégyenled, mint mike kolléga, aki élethű fotó helyett inkább belinkelt egyet, most pedig nyakig van a szarba, hogy honnan szerezzen be egy ugyanolyat eredetiben)
    zsoltford kolléga: szívemből szóltál
    hosszú72: isten hozott (ördög visz el)...csak vicc volt kolléga, nehogy komolyan vegyél, mint egyesek!
    tötikemester: hi
    dióka: próbáltam higgadt maradni, de hiába.
    te (őszintén) ki a fasznak képzeled magad? azt hiszed te mindent tudsz?
    akkor tudd azt is: minden éremnek két oldala van.
    a "de"kódoló progim úgy jó, ahogy van, te meg elmehetsz a jó büdös picsába az állandó okoskodásoddal. nem gondoltál még rá, hogy nevet változtass idiókára?...faszfej
  • MrSister
    Maximálisan 1et értek a véleményeddel.
    A pénz valóban a legfontosabb egy komolynak mondható gyűjtemény kialakításához, de kell mellé nem kevés szerencse és igen tág kapcsolatrendszer is.
    Szerintem a legbőkezűbb gyűjtő is beleun elbőbb-utóbb az adakozásba. Annak idején én is felvetettem ezt a témát a '90-ben. Akkor páran az eredeti lemezgyűjteményük megosztását ígérték, de ahogy elnézem az önzetlenségből csak pár lopott orosz linkre és mp3-ra futotta...
  • tgolyo
    Hi All!
    ahogy ígértem itt a mjúzik.
    Tőtikemeister kérésének eleget téve vinylről és cimkével együtt.
    London Boys - Requiem(Special UK Mix)
    még mielőtt egyes emberkék belekötnének,hogy már ezeregyszer volt,előtte pillantson rá a nóta hosszára.

http://rapidshare.com/files/226390766/London_Boys_-_Requiem_special_UK_mix_7__.rar