21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Laceee #436 Ja büszke lehetsz rá, miattatok lett törölve, most meg ezt akarod átneveztetni F1 2010-re, no comment...
Ennyi erővel nyitok valami topikot és ha lesz valami olyan játék ami tetszik akkor majd átnveztetem. -
#435 de hát a másik eleve törölve van:D -
Laceee #434 Azt még átnevezni sem kell, csak ezt kell törölni... -
#433 Csak át kell nevezni....... -
#432 Arcade lesz már látom..... -
Laceee #431 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1240606502 -
#430 pont most akartam linkelni, ideje lenne nyitni egy 2010-es topikot :) -
#429 videjó -
haflac #428 Nem biztos ,hogy játékból van ,van még sok lehetőség ezen kívül,intro photoshop,promo video,stb.
A kép aljára van írva a lényeg. -
#427 -
#426 loool
akkor nagyon komolyan veszik a játékot.... -
#425 Sajnos egyelőre ezt tervezik :( -
Norberto91 #424 Most olvastam, hogy nem lesz Safetycar a játékba:( -
#423 az móka -
#422 De, ez a játékból van sajnos......... -
#421 azért gondolom nem ilyen lesz a játék .. -
Norberto91 #420 egy kicsit talán túlzásba vitték ezt a sárgásbarnás effektet, de ez egy sivatagi pálya szóval nem lehet túl sokat lekövetkeztetni a képből.. -
#419 Új képek:
-
Laceee #418 Szerinted ilyen elmosódott lesz 60 Km/h-nál a játék, vagy erősen Photoshopolt a kép ?, vagy csak a szkennelt képekre vonatkozik. -
Norberto91 #417 "All in-game, it really does look THAT good " Community Manager -
Laceee #416 Majd ha ingame is ilyen lesz akkor kezdjél el sírni, addig meg várj türelemmel. -
#415 Az már egy előjel, hogy a concept sárgás........ -
#414 én semmit nem mondtam a képre... csak azt mondtam, hogy ki lehet iktatni a sárgaságot.... -
Laceee #413 Mi van akkor, ha ez nem ingame kép ? -
#412 a sárga effekt könnyen kiiktatható :D át kell irni vmit hozzá :D gridbe is ugy iktattam ki :P -
Laceee #411 Concept art neked mond valamit ? -
#410 Neeeeeeeeeee pfejj sárga efekt! -
#409 első infok -
#408 Erre gondolt: HSW
Valóban sokan félreértelmezik a dolgot, mint ahogyan a példa is mutatja. Minden bizonnyal arról lesz szó, hogy a fent említett dátum lesz az F1 2010 játék kampányának kezdete, ekkor publikálnak először érdemi képeket, videókat és konkrétumokat a játékkal kapcsolatosan.
Elképzelhető, hogy ez a félreértelmezhető infó is rézét képzi a kampány stratégiájának mert elég figyelemfelkeltőre sikerült, lehet nem véletlenül és éppen ez volt a cél. -
barcames #407 ok -
Laceee #406 Egyébként a hivatalos fórum, hogy tájékozódj: itt -
Laceee #405 Nem okoskodás, csak a revealed és a release között nem kicsi a különbség. -
barcames #404 mit okoskodsz????
csak leírtam, hogy mit írtak más oldalakon! -
#403 -
Laceee #401 Ha erre gondoltál, akkor ezt alaposan benézted. -
Laceee #400 És a még be nem mutatott autók, hogy lesznek a játékba ?, vagy még azt sem tudják melyik csapat indul, melyik nem,meg az autókat folyamatosan fejlesztik még Bahrainig, milyen autók lennének a játékban ?
Forrást irhattál volna. -
barcames #399 A Codemasters megerősítette a SimRacingWorld értesülését miszerint a PC-re, XBOX360-ra és Playstation 3-ra is megjelenő F1-es autóverseny játék az F1 2010 március 17-én érkezik majd.
Kiváncsian várjuk valóban így lesz-e, mivel eddig összesen néhány concept art és 5 lézer scan kép szivárgott ki a játékból. -
#398 Éljen!:D
Csak adja az isten, hogy szim lesz! -
Laceee #397 már itt lenne az ideje -
#396 az első Forma 1 futam után nyomat híreket a Codemasters a gameról.