21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#556 Mindegyiknél azt mondják, hogy lesz szimulációs üzemmód. Ez kb annyiban merül ki, hogy nem automata a váltás, meg kicsit jobban csúszkál :D
Ránézésre még warezben se éri meg időt pocsékolni rá :D
Minden esetre, evvel a gamecontroller-el jól játszható lesz:
-
#555 komolyan nem értem mit vártok olyan videótól amikor valszeg minden segitség be volt kapcsolva és szaros kontrollerrel nyomták amivel még csak az iven sem tudta normálisan tartani (mondjuk analoggal lehetne azért nagyjábóóól.... -
barcames #554 nekem tetszik:D de ez még messze nem a végleges verzió még több mint 2 hónapos melójuk lesz vele.
amúgy meg akinek nem tetszik annak nem kell majd játszani vele szerintem. -
#553 jézusom de rossz (ennyi alapján legalábbis....) -
#552 Lesz beállítás, hogy szimuláció legyen... -
#551 árkád fos. -
#550 az -
#549 érdekes -
GPx8 #548 Imádkozom, hogy ne árkád fos legyen... -
#547 a videó végén egy-két úgy kép(mostmár tényleg ingame):
-
barcames #546
mai kép -
barcames #545
új kép -
#544 én konzolra veszem meg, mert a gép szar gyenge már nekem:D de amugy való igaz, konzolok messze nincsennek már olyan hű de szép grafikák.
egyébként jó képek csak kicsit bakisak, 200-nál azok a vizcseppek nem ugy álnak hanem mennek felfelé:D -
#543 Szebb is lehet a PC sokkal!A játékfejlesztést a konzolok fogják vissza a szar hardverükkel. -
Laceee #542 A lényeg, hogy badarság olyat kijelenteni, hogy a Pc-s verza nem lesz ilyen a megfelelő konfigon. -
#541 PS3on persze, de 360ról van szó. 360as DIRT2őn 4*AA van, PS3ason vagy nincs is AA vagy fele annyi. Eddig mindenhol 360on lett demozva, mutogatva és a képek is abból vannak ennek megfelelően. -
Laceee #540 Konzolon ennél recésebb lesz ingame, láttam a Pc-s és a PS3 Dirt 2-t is ugyanazon a megjelenítőn. -
#539 360as képek minden bizonnyal. -
#538 -
Laceee #537 Miért is ?, inkább konzolon nem lesz ilyen. -
barcames #536 2010 gépekkel......
csak pc-n soha nem lesz ilyen grafikája... -
#535 Állítólag új videó! -
#534 -
#533 -
#532 szept 24. -
#531 Mikor jön kb. a játék? -
#530 No köszi, hogy kisírta a topicom törlését. Csak azt tudnám miért az lett törölve. Mikor még kurvára nem volt akkor olyan topic. Ez meg a PSP-s, és Wii-s topic volt. Rejtély. -
ldavid #529 ő már nem űzi az ipart :) -
#528 mindezt Pozsgay József értő tolmácsolásában -
GPx8 #527 A csávó a fiatal Gyurcsányra emlékeztet, a csajt: BLOKK! :))) -
paj01 #526 Pedig igaza van...nem veletlen h meg mindig a 2009 es modellekkel mutogatjak a jatekot.
Codemasters oldalan meg ne vard h kiirjak h "Balfaszok voltunk es csuszunk egy evet":D:D -
#525 :D -
#524 kb ennyi lesz:
-Nagyon izgalmas volt a verseny
-Nagyon izgalmas volt a rajt
-Jót meccseltünk xy-al
-Köszönöm a csapatnak a jó taktikát, a szerelőknek a jó munkát, stb.
-*anyanyelvén köszönti szurkolóit. -
zsotesz #523 kíváncsi leszek a futam utáni interjút hogy oldják meg (leginkább az a kérdés mennyire lesz változatos) -
#522 pfu állat csak de gyóó lenne érteni enyire "kínaiul" tudnám mit is beszélnek -
#521 Es akkor a friss bemutato, riport, teszt a InsideSimRacing-tol (8:50-tol):
-
#520 Sajnos itt ez lesz az altalanos:( A jatek jellege, nepszerusege, a celkozonsegenek a nagyresze miatt ez lesz (nem beszelve a warez-rol...). -
Laceee #519 Akárhogy is nézem ez nem a Codemasters oldala vagy egyéb hivatalos forrás... -
#518 befejezhetnétek már ezt a szar vitatkozást -
#517 itt van