21751
  • Firerock
    szép cicik:)
  • barcames
    30 perces videó:D
  • atila4
    Hát én bízok a Codemastersben :D
  • Casillas
    legalábbis reméljük :)
  • atila4
    Pontosan! Dirt kettő nagyon jól volt optimalizálva!!:D Ezzel se lesz baj :P
  • Totti5
    Szó nincs butításról.

Grid, Dirt játékok is ugyan olyanok voltak pécén mint konzolon ( konzol alatt a 360 értendő, PS3on szarabbak voltak ) 720p + 4*AA van a Dirt 2, Griden Xbox 360on is illetve fix 30 fps és ugyan olyan minőségű textúrák, effektek ( nyilván pécén lehet nagyobb felbontást alkalmzani és hangyafasznyival szebb lesz ).

F1 alatt is ugyan az a motor van és ugyan olyan minőség lesz mind pécén mind 360on. Ps3on a képminőség, kevesebb AA, és kicsit rosszabb fps, vagyis csak a szokásos.

Dirt 2 meg tudtommal pécén is kiválóan optimalizált volt.
  • GPx8
    Már csak az a kérdés, hogy PC-s fejlesztés és lebutítják Xbox-ra, vagy Xbox-os fejlesztés és portolják PC-re. Mert az nem mindegy. Egyébként kiváncsi vagyok kinek lesz olyan gépe, ahol normálisan (>25 fps) el tud rajtolni esőben mondjuk az utolsó helyről...
  • Casillas
    na ez már sokkal ígéretesebb, mint az előző videó :)
    tócsák viselkedése/elhelyezkedése néhol kicsit furcsa, de azért összességében elég szép az egész, fizika is normálisnak tűnik
    bár ahhoz képest, hogy ez a legdurvább időjárás, esőfüggönyt nem nagyon húznak az autók, de ez legyen a legnagyobb baj
  • Firerock
    elég rossz:D
  • Totti5
    Milyen az Avatar?
  • Firerock
    avatarral most is játszok,Prototypal is...
    valamit te ronthattál el...
  • akyyy
    visszajátszáskor elég bénán néz ki ahogy követi a kocsit a kamera, nem értemi ha már eredeti licensz, miért em lehet ugyanazoka a kameraállásokat beletenni mint ami élőbe is vannak. körbemegy a kocsin a kamera mint a dirt-kben
  • IXEMGabeo
    oké, remélem is:), de biztos nem lesz kicsi a gépigénye:D:D
  • adam46
    Biztos, hogy menni fog már az újabb játékokat mind megcsinálják win 7 kompatibilisre. Amúgy meg nekem nem volt eddig olyan játék, ami a win7 miatt nem ment volna(Avatar is simán ment).
  • IXEMGabeo
    nekem kapásból a régiek közül (F1 challenge pl nem megy rajta mert kilép, Prototype, Avatar se megy rajta)
  • Totti5
    Ezek benne lesznek, már mondták.
  • Firerock
    inkább az a kérdés hogy Xp-n fog a futni,még nem láttam olyan játékot ami ne menne Win7en...
  • adam46
    Igen ezt ki is emelték esős versenyeken, ahogy szárad az ideális ív, úgy kell keresned az esőtócsákat, hogy lehűljön a gumi.

Megjelenés: Szeptember 24
  • GPx8
    Jól néz ki. Remélem lesz normális gumifizika és ha már eső, akkor felszáradó ívek, túlmelegedő esőgumi, ami visszahűthető a vizes részeken, különben semmivel sem fog többet tudni (fizikában) mint az F1 Challenge '99-'02...
  • gman906
    REmélem ki lehet kapcsolni az összes hud-ot.
  • IXEMGabeo
    hát ideje akkor új videokártyára beruháznom:S na meg ki tudja menni fog a Windows 7-en...
  • Firerock
    ha jól tudom szeptember
  • IXEMGabeo
    ez a játék nekem kéne:) mikor is jön ki?
  • adam46

Csekkoljátok.
  • adam46
    Értem most már köszi.
  • ToCsEk
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/to_IclklR2A&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/to_IclklR2A&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

scr utáni linket kell flash közé tenni.
    ezt : http://www.youtube.com/v/to_IclklR2A&hl=hu_HU&fs=1&
  • adam46
    nem értem miért nem szúrta be, úgy csináltam, ahogy makróknál le van írva
  • leho94
    nem:D
  • adam46
    Kösz videót csak Vip tud betenni?
  • leho94
  • adam46
    Videó
  • adam46
    Hogy rohadna meg
  • adam46

Nem Árkádos videó. Érdekes mert a beállításoknál ott van a box segédlet is. De jó lesz főbb segédletek benne vannak. :)
  • IXEMGabeo
    sziasztok, lehet tudni a gépigényét?
  • Máté94
    Codemastersnél szokott lenni, és olyan amivel törtel is lehet multizni:D
  • leho94
    multi lesz benne? mert szim mód+rendes ellenfelek még javíthat:D
  • Alexease
    A Codies nem hulye, valszeg tudna jot csinalni, ha akarna;) Autodinamikaban, toresben, alkatreszekben az egyik legjobbak. Mar az 5-10 evvel ezelotti jatekaik is olyan parameterekbol epitkeztek, olyan adatokkal szamoltak, mint pl. az ISI-engine (rFactor, GTR) - camber, caster, toe, spring, swaybar, trackbar, nyomatekgorbek stb. Csak egyszeruen a celkozonsegnek (a vasarloeronek) van beallitva, behangolva.

Ennel talan a nepszeruseg miatt tobb lehetoseg lesz komolyabb programot faragni belole az allitgatasokkal. De igazi szim nem nagyon lehetne belole, mert a jatekmenet, a koncepcio (karrier mod es egyeb koritesek) korlatozza a dolgokat.

De ettol fuggetlenul meg egy ertelmesen mozgo, mukodo, kezelheto auto, jatek meg lehet belole.

De amig nincs demo, addig ugyis csak talalgatasok lesznek.
    (Vagy akkor sem, mert a demo csak arkad moddal jelenik meg, es csak a veglegesben elerheto a Pro mod:))) Ilyenkor termeszetesen a teljes verziot kell "kiprobalni":DDDDDDD)
  • adam46
    Menny vissza rfactor topicodba. Oda való vagy.

Ha meg tényleg ütős lesz, akkor se fogják úgyse elismerni. Mert hát az egonak árt:D
  • Totti5
    Tökéletesen íven lehet tartani kontrollerrel, ahogy a gáz féket is lehet adagolni, tartani, persze ha téged odaültetnek akkor lehet te sem csinálod jobban az alatt a pár perc alatt... de nem is ez a lényege ezeknek, ezen kár lovagolni.
  • Totti5
    Ha nem tetszik nem kell vele foglalkozni. Kiállításokon mindig a legkönyebb fokozaton a már felfoghatalan segítségekkel állítják ki, hogy aki odaül az azalatt a pár perc alatt ne a sóderba pörögjön. Rfactorból is lehet "árkéd" 1 gombos játékot csinálni ha az ember végigzongorázza az F1-F12, az sem különb annál mint amit a videón látunk, csak rondább:D

Ha a kódmesterek megadják a szabadságot hogy mi állíthassuk be az irányítást akkor nem lesz vele gond, persze akik nem tudom milyen szimet várnak azoknak most szólok hogy ez egy "árkéd fos" lesz, ugy sem fog nektek tetszeni, mert nem olyan mint az rfactor... nem is lesz olyan mert ez mindenkinek szól, nem csak azoknak akik "munka"szerűen szimeznek.