21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
jaja már végig is vittem.éppen a Zsolti fijúút várom hogy kopogtasson -
ldavid #338 ja látom közben már Alexease megválaszolta -
ldavid #337 kapsz egy mobilt az egyik szponzortól, abban benne van egy brit bulvárlap telefonszáma hívd fel őket, hogy Mosley után Burney-bá is orgiát csapott, utána már nem lesz gondod vele
/mi lesz itt 2010 nyaráig? xD/ -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
A Baumgartner??? akkor még ma megcsinálom
-
de addig legalább kiszórakozzuk magunkat -

. de majd miután végig vitted, bekopog az ajtódon a kedvenc versenyződ és gratulál, szal bocsáss meg, na
:D.
-
de addig is jól elröhögünk az ilyen írásokon :D. -
hogy lehecc ilyen szemét elmondtad a poént.így már nem is jácom tovább
-
Meg 1 evig ilyen es hasonlo uzenetek lesznek, azutan (lehet hogy) kapunk egy arcade fost, es gyorsan kihal a topic:) -
hívd James Bondot, majd ő tökön rúgja, meg a köcsög Moslékot (Mosleyt) is :D.
a köv küldin már Pókember is segít!
ja ez szpojler? bocs
:DD -
na jó dehogy lehet megcsinálni hogy amint felteszem, a bombákat ne kapcsoljon le Ecclestone? -
:D -
ldavid #326 tedd fel a bombákat a Team USGPE autóira, és a csapatod elintézi, hogy megnyerd a másnapi versenyt
a 3. nekem még nem sikerült mert mindig meghalok, vagy kizárnak -
Bocs fére írtam:D
#321: Most már értem:D
#323: Én már kétt hete lemaratál:D
#324:Én meg a 3.-ban XD
-
én meg elakadtam a második küldetésben -
fú vazze, mit akartok, én má multizok a géjmmel
:D.
-
hsz szólást ? ?:DAS?:DSA?:DSA?:D?:SDADAS
-
RYO21 #321 Ajj nem érted a poént!
-
Csak ha kétt hsz szólást vissza olvastál volna rájönnél, hogy még nem jelent meg
-
nekem Michael Schumacher adta oda személyesen, mit akarsz?
:D
-
RYO21 #318 Nekem van jobb kérdésem: honann lehet letölteni? -
Laceee #317 Elöszőr azt kérdezd meg, hogy megjelent-e a játék... -
Ezzel talan a keszitoknel erdeklodj, mert egyelore csak ok tudjak:)
Amugy meg, ultra-fail:)))))) -
-
hali az lenne a kérdésem hogy vistán megy már vagy csak xp-én?
-
Amcir #313 Sorry én arra én arra gondoltam ,hogy ez mért jobb a középen lévőnél és arra válaszoltam. -
Narusco #312 és a képen ami lejebb van szerinted középen van? -
Amcir #311 mert a valódin nem középen van? -
Narusco #310 persze most a régebbi f1-ekről beszélek, birkuc verziók meg stb... -
Narusco #309 leszedtem én is még csomo verziót ,de mindegyikben ez az elbaszott kameranézet van, és nem találtam meg azt, ami pont a sisak felett van (f1challenge2007-ben van ugy). valaki felvilágosítana hogy miért jo ez a nézet? -
az
de azér egész jó :D. -
Laceee #307 sirnék, ha így nézne ki majd a játék, de ez a kép valszeg F1 Challenge vagy GP4 -
Igaz, észre sem vettem, bár nem is azt figyeltem :) -
meg rossz a kép is mert Hamiltonnak (1-es rajtszám) sárga sisakja van :D -
ez is tökéletesen megfelelne, de nemtom mé csak Kimivel lehet menni, mind1, Ferrari rulz úgy is :D. -
-
nekem mind1 milyen, CSAK JÖJJÖN MÁ ÉS IDÉN!!!!!!!! 

szip -
Természetesen tudom :) igaz ugyan hogy a Wii és a PSP-verziót a Sumo Digital Ltd. fejleszti, de mégis csak a Codemasters megbízásából és felügyelete alatt. Persze jövő nyárig sok víz lefolyik még a Dunán/Tiszán. -
Laceee #300 Ezt nem a Codemasters csinálta ők a nextgenessel vannak elfoglalva, de szerintem ezt te is tudod.