21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#315 -
#314 hali az lenne a kérdésem hogy vistán megy már vagy csak xp-én?
-
Amcir #313 Sorry én arra én arra gondoltam ,hogy ez mért jobb a középen lévőnél és arra válaszoltam. -
Narusco #312 és a képen ami lejebb van szerinted középen van? -
Amcir #311 mert a valódin nem középen van? -
Narusco #310 persze most a régebbi f1-ekről beszélek, birkuc verziók meg stb... -
Narusco #309 leszedtem én is még csomo verziót ,de mindegyikben ez az elbaszott kameranézet van, és nem találtam meg azt, ami pont a sisak felett van (f1challenge2007-ben van ugy). valaki felvilágosítana hogy miért jo ez a nézet? -
#308 az
de azér egész jó :D. -
Laceee #307 sirnék, ha így nézne ki majd a játék, de ez a kép valszeg F1 Challenge vagy GP4 -
#306 Igaz, észre sem vettem, bár nem is azt figyeltem :) -
#305 meg rossz a kép is mert Hamiltonnak (1-es rajtszám) sárga sisakja van :D -
#304 ez is tökéletesen megfelelne, de nemtom mé csak Kimivel lehet menni, mind1, Ferrari rulz úgy is :D. -
#303 -
#302 nekem mind1 milyen, CSAK JÖJJÖN MÁ ÉS IDÉN!!!!!!!!
szip -
#301 Természetesen tudom :) igaz ugyan hogy a Wii és a PSP-verziót a Sumo Digital Ltd. fejleszti, de mégis csak a Codemasters megbízásából és felügyelete alatt. Persze jövő nyárig sok víz lefolyik még a Dunán/Tiszán. -
Laceee #300 Ezt nem a Codemasters csinálta ők a nextgenessel vannak elfoglalva, de szerintem ezt te is tudod. -
#299 Remélem a PC-s jövö éven esedékes változatban nem ilyen HUD-ot kapunk!
Meglehetősen Star Gate, vagy Star Trek-esen néz ki
A képek természetesen az idén megjelenő Wii és PSP verziókból valók. -
ldavid #298 először én is -
#297 nem is kerestem. -
#296 Ok, hogy nincs itt túl nagy élet, de akkor sem értem, hogy miért nem a GP4 topicba érdekelődsz. Nem találod? Segítek, tessék: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1014831764 -
#295 Értem, köszi!:)
De remélem abol már téleg lesz valami, nem csak mod. -
#294 kösz a válaszokat és Narusco aztán én meg nem figyeltem. előfordul. -
RYO21 #293 pl én azt hittem van vmi úúj hír. -
ldavid #292 majd jövőre lesz F1 2010 -
#291 és akit meg nem érdekel, miattad muszáj bejönnie:D még ha forma 1ről lennne szó:\ -
Narusco #290 beleirtam bazz a hozzászólásomba -
#289 Amugy téleg igy van mindig, utána megint csend:D
A 2007-nél is igy volt:D -
#288 Én a nod32-öt ajánlom, vagy az avastot.Csak az avastal az a baj, hogy sokszor téves riasztás van...
Amugy mit tudni a játékrol?Lesz valami belöle? -
#287 a topik úgy is áll, szal...
de ahogy akarod. -
Laceee #286 szerintem a továbbiakban nem itt kéne kitárgyalni a problémáidat, mert kicsit OFF -
#285 és milyen vírus irtót ajánlsz? volt pár már. -
Narusco #284 a windows tűzfalat 5 éve ugy használom, hogy felrakom a winfost és az az első amit kikapcsolok. tedd meg teis és használj mást, pl ESET smart security-t, és akkor tűzfal gondjaid tuti nem lesznek. -
#283 *felveszi a gépet és a másik kezébe ejti*
de, tudom, jó nehéz :DDDDDDDDDDD -
#282 Nemtudod milyen géped van? Szép. :DD -
#281 és minden más megy, csak némelyik baszakszik. -
#280 nincs rá pénzem. van benne két giga ram, a többit nemtom. -
#279 Ahogy elnezem a desktop-ot, a taskbar-t, a futo programokat (hatterben MSN, torrent, bongeszo, mindenfele szemet stb.), a Magyarnyelvu hibauzenetet... inkabb vegyel egy konzolt:) -
#278 igen, azt én is láttam. betettem a kivételek közé, beléptem, nem volt jó, aztán bezártam mminden futó programot és úgy se tetszett neki.
de ezzel az a baj, h pl régen nfs carbonnal akartam nosztalgiázni és feltettem és ott is ilyesmit írt ki. pedig a régebbi gépemen ment, LOL. szal nem értem. -
Laceee #277 nem a tüzfal blokkolja ? mert annak is kint van az ikonja -
#276 LOL nemá... ehh. nem lehet vhogy mással megkerülni? nincs kedvem újra tenni :(.
amúgy kösz a helpet.