21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
icemankimi #355 elvileg 2010 elején jön majd ki és szerinted a 2010 játékot fogja tartalmazni?!:S
tutira a 2009 lesz benne. -
Narusco #354 én örülök neki, a fota legalább ugy csinálja ahogy nekik jó, és nem 2 vén fasz döntései miatt kell szenvedniük. ha jól tudom 8 csapat, és mindegyiknél 3 pilóta lesz. ezerszer jobb. így viszont az uj kis csapatok, aki ka 40 milla miatt be akartak probálkozni fejreestek, de hát az "f1" a nagyobbak sportja. -
#353 A Djemba nick-kel mi tortent?!:))) -
#352 forma-1se lesz nagyom jelen állás szerint, hála Mosléknak. -
ldavid #351 moderátor topicban kérd az átnevezést -
Laceee #350 :DDDD, ezt te sem hiszed komolyan...., PSP/WII-re jön a 2009. -
icemankimi #349 2010 néven jön ki, de a 2009 évadot fogja tartalmazni!!! -
Narusco #348 szerintem mindenki szarik a topikra, ugyanis egyáltalán nem úgy néz ki hogy a közeljövőben fogunk uj f1es játékkal játszani. -
Laceee #347 Kiváncsi leszek mi lesz ebből a játékból: F1 2010 (mert ugye ez lenne a címe PC-re+NextGen-re, csak a kedves téma indító szarik erre a topikra, csak az volt a lényeg, hogy ő nyissa meg), mert ugye az F1 jővője elég gyenge lábakon áll a jelenlegi helyzet szerint. -
#346 Chello Gold? -
swadawa senpai #345 Valaki végig játszotta már? Hány küldi van?
DE nekem szerencsém vanGold elöfizetésem van egy évig -
#344 ja, az úgy volt, h szia, Kata vok, van1pepsid? csak Neo reinstallálta a rendszert :DDDD. -
#343 és hozz1pizzát.
meg jön1csaj a pepsijével, aki azt mondja majd, h:
- szia, Kata vok, kell a pepsi, v én?
:DD
és lehet választani, de igen, ez sajnos má csak a gold csomagú felhasználóknak jár és az sok pénzbe kerül, pedig a csaj tökjó.
:D -
#342 neeeeeeeeeeeeeeeee
"a szívemet akarjátok? a cipőtök talpán megtaláljátok" -
#341 Látom elvagytok:D -
#340 nem fog igaziból kopogni az is a játékba van te:D de csak a DLC be van, ami xbox exkluziv:P -
#339 jaja már végig is vittem.éppen a Zsolti fijúút várom hogy kopogtasson -
ldavid #338 ja látom közben már Alexease megválaszolta -
ldavid #337 kapsz egy mobilt az egyik szponzortól, abban benne van egy brit bulvárlap telefonszáma hívd fel őket, hogy Mosley után Burney-bá is orgiát csapott, utána már nem lesz gondod vele
/mi lesz itt 2010 nyaráig? xD/ -
#336 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#335 A Baumgartner??? akkor még ma megcsinálom -
#334 de addig legalább kiszórakozzuk magunkat -
#333 . de majd miután végig vitted, bekopog az ajtódon a kedvenc versenyződ és gratulál, szal bocsáss meg, na :D. -
#332 de addig is jól elröhögünk az ilyen írásokon :D. -
#331 hogy lehecc ilyen szemét elmondtad a poént.így már nem is jácom tovább -
#330 Meg 1 evig ilyen es hasonlo uzenetek lesznek, azutan (lehet hogy) kapunk egy arcade fost, es gyorsan kihal a topic:) -
#329 hívd James Bondot, majd ő tökön rúgja, meg a köcsög Moslékot (Mosleyt) is :D.
a köv küldin már Pókember is segít!
ja ez szpojler? bocs
:DD -
#328 na jó dehogy lehet megcsinálni hogy amint felteszem, a bombákat ne kapcsoljon le Ecclestone? -
#327 :D -
ldavid #326 tedd fel a bombákat a Team USGPE autóira, és a csapatod elintézi, hogy megnyerd a másnapi versenyt
a 3. nekem még nem sikerült mert mindig meghalok, vagy kizárnak -
#325 Bocs fére írtam:D
#321: Most már értem:D
#323: Én már kétt hete lemaratál:D
#324:Én meg a 3.-ban XD
-
#324 én meg elakadtam a második küldetésben -
#323 fú vazze, mit akartok, én má multizok a géjmmel:D. -
#322 hsz szólást ? ?:DAS?:DSA?:DSA?:D?:SDADAS
-
RYO21 #321 Ajj nem érted a poént! -
#320 Csak ha kétt hsz szólást vissza olvastál volna rájönnél, hogy még nem jelent meg -
#319 nekem Michael Schumacher adta oda személyesen, mit akarsz?:D -
RYO21 #318 Nekem van jobb kérdésem: honann lehet letölteni? -
Laceee #317 Elöszőr azt kérdezd meg, hogy megjelent-e a játék... -
#316 Ezzel talan a keszitoknel erdeklodj, mert egyelore csak ok tudjak:)
Amugy meg, ultra-fail:))))))