21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
laci béla #379 kers honan lehet meg veni vagy hogyan lehet le tölteni -
kirakta a felső polcra? 
-
magas helyről -
laci béla #376 Sziasztok
lenne egy kérdésem
F1 PRT 2009 V2
honnan tudnám leszed ni?
előre is köszike -
Ha esetleg valaki a legújabb infókra vágyik magyarul, az vésse be a kedvencei közé ezt az oldalt: http://f1.2009.gamedroid.hu/
Gyakorlatilag az egyetlen hazai fan site, ahogy van valami hír a játékról, élből kikerül ide. -
Megegyeztek! A Forma 1 marad az eddig megszokott formában, valamint 3 csapattal bővül a felhozatal.
f1hirek.hu
-
Laceee #373 Az FIA-val van szerződésük a Codemastersnek, nem a Fota-val -
Amúgy ha szakad az F1 akko mi lesz a játékkal?FOTA F1?:D -
tom... unatkoztam... -.-
am sztem soha nem lesz ilyen... -
RYO21 #370 jajdevicces! -
-.- -
EZ? Hülyéskedsz? Már torrent oldalakon is fent van és tényleg ilyen! -.- -
RYO21 #367 Ezek artwork-k. -
jó lenne ha ilyen lenne!:) -
ldavid #365 csak rajzok -
ATi0021 #364 F1 2010 - First Screenshots? -
-.- -
swadawa senpai #362 Nem sokára ez a játékot is a Magyar Ürkutatás Központ-fogja fejleszteni,moslékkal az élen
(élvezzésen moslék
Büntetni fog! 20 mp alatt Spa-ban!
Lesz amugy batman Arkham asylum mód is benne,4-páylán,majd a régi Batman autoval kell versenyezni, a kör 25 körében xD, kikell majd szálni és le kell ütni BErniE ECleSTONe-T! Persze majd jön a FIA-tol a piros lap, öket késöbb fejbe kell löni
-
:D...trabantok fognak "száguldozni" a pályán
:D.
aztán választhatsz karrier indításkor, hogy sith, v jedi leszel :D. sithnél Moslék oldalán kezded és mindig belülről kell bomlasztanod f1t, aztán pályán is még csúnyaságokat tenned és csak te győzhecc.
jediként meg pont ennek az ellenkezője :D
:D.
-
:DDDD -
FOTA neven biztos hogy nem, mivel a Codies-nel a Formula1 jogok vannak:) Ha valoban szethullik az F1, akkor erdekes lesz a jatek, lehet kezdeni elorol, "ismeretlen" autokkal, "ismeretlen" pilotakkal;)
Lehet, hogy a Sony robbantotta szet az F1-et, ha mar buktak a sorozatot, akkor a Codies-e se legyen:DDDD -
ennek én is örülök, persze. Ferrari rulz. max a játék majd FOTA néven jön ki. -
Laceee #357 Extending the Formula One experience to further gaming formats, it was also announced that F1 2010™ is in development at Codemasters Studios and coming mid 2010 for the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft® and Games For Windows®. F1 2010 is being created using Codemasters’ EGO™ Engine technology, which most recently powered the BAFTA award-winning Race Driver: GRID™.
Official Formula 1 Website
Remélem most már elhiszed... -
SL #356 és szerinted idén Donington-ban lesz az Angol Nagydíj? -
icemankimi #355 elvileg 2010 elején jön majd ki és szerinted a 2010 játékot fogja tartalmazni?!:S
tutira a 2009 lesz benne. -
Narusco #354 én örülök neki, a fota legalább ugy csinálja ahogy nekik jó, és nem 2 vén fasz döntései miatt kell szenvedniük. ha jól tudom 8 csapat, és mindegyiknél 3 pilóta lesz. ezerszer jobb. így viszont az uj kis csapatok, aki ka 40 milla miatt be akartak probálkozni fejreestek, de hát az "f1" a nagyobbak sportja. -
A Djemba nick-kel mi tortent?!:))) -
forma-1se lesz nagyom jelen állás szerint, hála Mosléknak. -
ldavid #351 moderátor topicban kérd az átnevezést -
Laceee #350 :DDDD, ezt te sem hiszed komolyan...., PSP/WII-re jön a 2009. -
icemankimi #349 2010 néven jön ki, de a 2009 évadot fogja tartalmazni!!! -
Narusco #348 szerintem mindenki szarik a topikra, ugyanis egyáltalán nem úgy néz ki hogy a közeljövőben fogunk uj f1es játékkal játszani. -
Laceee #347 Kiváncsi leszek mi lesz ebből a játékból: F1 2010 (mert ugye ez lenne a címe PC-re+NextGen-re, csak a kedves téma indító szarik erre a topikra, csak az volt a lényeg, hogy ő nyissa meg), mert ugye az F1 jővője elég gyenge lábakon áll a jelenlegi helyzet szerint. -
Chello Gold?
-
swadawa senpai #345 Valaki végig játszotta már? Hány küldi van?
DE nekem szerencsém van
Gold elöfizetésem van egy évig 

-
ja, az úgy volt, h szia, Kata vok, van1pepsid? csak Neo reinstallálta a rendszert :DDDD. -
és hozz1pizzát.
meg jön1csaj a pepsijével, aki azt mondja majd, h:
- szia, Kata vok, kell a pepsi, v én?
:DD
és lehet választani, de igen, ez sajnos má csak a gold csomagú felhasználóknak jár és az sok pénzbe kerül
, pedig a csaj tökjó
.
:D -
neeeeeeeeeeeeeeeee
"a szívemet akarjátok? a cipőtök talpán megtaláljátok" -
Látom elvagytok:D -
nem fog igaziból kopogni az is a játékba van te:D de csak a DLC be van, ami xbox exkluziv:P