21775
  • akyyy
    én konzolra akarom megvenni, ott sztem fizika olyasmi lesz mint a dirt-2, cask azért nem annyira "rallys". istenem régen régi f1-es játékokba mikor beálutnk a boxba, oszt 2-s papirigura tartotta a "nyalókát", és mindig mindenki arra nézett amerre mi voltunk.... huu:D
  • snake200
    én is vagyok ezzel de még mindig nem hiszem el hogy tényleg megcsinálják über!
  • akyyy
    http://www.youtube.com/watch?v=P5IxviIXnn0&feature=player_embedded

áh, ha hajléktalan is leszek ezt meg kell venni :D
  • symbol
    pozitiv hogy nem annyira konzolos, rángatós az autók vezetése, majdnem mintha valaki komolyan kormánnyal tolta volna...

amúgy a grafika nagyon szürke, az eső mondjuk baromi jól néz ki.
  • GPx8
    Jó lenne, ha lenne "fizikája". Mivel, hogy konzolra is készítik, ezért sajna nem lesz, mert oda minek...?
  • akyyy

új videó, fejlesztői napló, pár videóval. az essőzés jó lesz benne:D
  • laci 700
  • symbol
    jó nyilván, de attól független értékelhetjük ezt is. én úgyis iracingezni fogok, de ez még nekem kívülállónak is nagy csalódás lenne.
  • leho94
    engem pont nem a csúcsgrafika érdekel:D
  • symbol
    szerintem is szarok a képek. az esősek még nagyjából okésak, bár az sem nagy szám, "GP3 modernben"...

De az autók a szinek, a fények, az élesség, a textúrák... egyik sem az igazi, ennél sokkal többet vár a többség szerintem. ennyi fejlesztés és olyan játékok után joggal.
  • laci 700
  • laci 700
    igaz... de sztem játék közben lényegtelen meg gyengébb gépek nem bírnák el.
    Azok a szögletes korlátok se rosszak! :P
  • grebber
    Nem cserélek mert jó a game :D
    Szójjá be elengedem fülem mellett
    Ha csinálsz nekem valami frankó BC2-es logot ami más akkor lecserélem!
  • akyyy
    pedigmég szebb lenne, ha a boxutcába lévő épületbe bele lehetne látni :D talán 10 év múlva.
  • akyyy
    off:
    cserélj már logót, mert ugyanilyen mama2-nek is, és meglátva kedvem lenne beszólni, bocsi
  • Firerock
    szerintem szép,nincs baja a grafnak,Gridnek meg "ezeréve" is átlagonfelüli grafikája volt és még szerintem ma is bőven elmegy...
  • grebber
    Mit szívatnak?Mit akarsz ezzel mondai?
    Mert még ha szép lenne azt mondom oké.
    De az ezer éves Gridnek is van ilyen grafja szóval nem értem.
  • Firerock
    úgy látom már kezdődik a népszivatása ezekkel a renderképekkel:)
    azért szépek,jó nézni őket:)
  • akyyy

• Firerock
    ha adtok képeket unalmas pillanataimban megpróbálkozhatok 1el:)
  • Firerock
    alcímet is írja már át valaki és elkéne egy banner:)
  • Laceee
    És akkor ezzel mi van ?
  • FSpofon
    gyors voltál csakfélévbetelt grat
  • Máté94
  • SHADOWEYES7
    Átnevezve.
  • grebber
    F1 2010 Gamekapocs előzetese!
  • Danecay
    Íme egy nagyobb lélegzetvételű összefoglaló: f1.2009.gamedroid.hu
  • Danecay
    De úgy látom már rámentél a topic átnevezős témára :)
  • Danecay
    A fene, igazad van, nem is figyeltem, hogy a konzolos fórum :) Nem tudom, hogy mennyire van rá mód átnevezni a topicot, de majd utánaérdeklődök. A játéksorozatot illetően pedig mindaddig fog megjelenni újabb szezont feldolgozó epizód amíg birtokolja valaki a licencet, jelen helyzetben a Codemasters egy pár évig még, és amíg újabb bőrt tudnak lehúzni a szériáról.
  • akyyy
    az konzol. ezt kell tnevezni, ez ugyse fog évente megjelenni, mint a fifa, bőven elég egy topik.
  • Danecay
    Nos lassan el kellene dönteni, hogy hol folytassuk az eszmecserét a játékkal kapcsolatban. Igaz, hogy a régi topicot bezárták, de ma nyílt egy új, ahol még igaz kevesebb az infó, és a képek is egy magyar rajongói oldalról vannak linkelve a témaindító által, ami heteken belül meg fog szűnni, pontosabban tárhelyet fog váltani, de ugyanakkor mégis annak a topicnak a neve vág egybe a játék címével.
  • leho94
    jaok
  • Laceee
    Már egy párszor le lett írva, hogy nem szimulátor nehézséggel játszottak vele.
    Ha az rF-ben, vagy más szimekben bekapcsolod a segítségeket azok is így mozognak.
  • leho94
    hát amikor célegyenes után asszem , megcsúszik és keresztbe áll a kocsi , ellenkormányoz s 90 fokot fordul egyből a kocsi és megy tovább ... na az nem tetszett:D
  • Casillas
    "Nem volt 10 évük gondolkodni."

Gondolkodni igen, fejleszteni nem.

"boldog/boldogtalan "csinál, (inkább lopkod)" hozzá modokat, elvesztette már a realitását az F1c."

Nyilván nem kell felrakni minden szart, amit Ödönke96 nevű feltöltők alatt találsz...

"Mivel semmi köze EA/ISI-nek ehhez a játékhoz."

A PES is élethűbb a Fifánál, mégse az EA fejleszti, összehasonlítást nem csak ugyanannak a cégnek a játékainál lehet csinálni.

A lenti videó alapján úgy néz ki, hogy TELJESEN a gép irányítja a boxkiállást, remélem ez még változni fog azért. Nem, nem én akarok kattintgatással kereket cserélni, de én azért annyit elvárnék, hogy nekem kelljen megnyomni a limiter gombját, hogy ott is legyen hibalehetőség, illetve beállni/elindulni a boxba/boxból.

"valamiért úgy döntöttek a fejlesztők, hogy nem a hivatalos F1-es tévéből ismert megjelenítést fogják alkalmazni"

Nem tudom ez is miért jó, szerintem sokkal hangulatosabb lenne az eredetivel.
    Nyilván korai még bármit kijelenteni, de azért remélem jócskán fel lesz még javítva a játék a következő hónapokban.
  • Danecay
    Neked legyen igazad!!! Mellesleg nem közölték konkrétan, hogy melyik verzióról van szó, csak nagy általánosságban beszéltek, de mivel a tegnapi londoni bemutatón az XBOX360-as verziót lehetett kipróbálni, bízzunk benne, hogy arra vonatkozik a dolog, persze azt sem bánom, ha a PS3-ra is :)
  • Laceee
    Szerintem csak a konzolos verzáknál lesz 13 fő online, Pc-s-nél nem látom semmi akadályát full mezőnynek.
  • ToCsEk
    #456 nézd meg a 10perces videó első pár percet és láss csodát
  • Laceee
    csak neked
  • ToCsEk
    hátramenet is lesz benne?