21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#476 Átnevezve. -
#475 F1 2010 Gamekapocs előzetese! -
#474 Íme egy nagyobb lélegzetvételű összefoglaló: f1.2009.gamedroid.hu -
#473 De úgy látom már rámentél a topic átnevezős témára :) -
#472 A fene, igazad van, nem is figyeltem, hogy a konzolos fórum :) Nem tudom, hogy mennyire van rá mód átnevezni a topicot, de majd utánaérdeklődök. A játéksorozatot illetően pedig mindaddig fog megjelenni újabb szezont feldolgozó epizód amíg birtokolja valaki a licencet, jelen helyzetben a Codemasters egy pár évig még, és amíg újabb bőrt tudnak lehúzni a szériáról. -
#471 az konzol. ezt kell tnevezni, ez ugyse fog évente megjelenni, mint a fifa, bőven elég egy topik. -
#470 Nos lassan el kellene dönteni, hogy hol folytassuk az eszmecserét a játékkal kapcsolatban. Igaz, hogy a régi topicot bezárták, de ma nyílt egy új, ahol még igaz kevesebb az infó, és a képek is egy magyar rajongói oldalról vannak linkelve a témaindító által, ami heteken belül meg fog szűnni, pontosabban tárhelyet fog váltani, de ugyanakkor mégis annak a topicnak a neve vág egybe a játék címével. -
#469 jaok -
Laceee #468 Már egy párszor le lett írva, hogy nem szimulátor nehézséggel játszottak vele.
Ha az rF-ben, vagy más szimekben bekapcsolod a segítségeket azok is így mozognak. -
#467 hát amikor célegyenes után asszem , megcsúszik és keresztbe áll a kocsi , ellenkormányoz s 90 fokot fordul egyből a kocsi és megy tovább ... na az nem tetszett:D -
#466 "Nem volt 10 évük gondolkodni."
Gondolkodni igen, fejleszteni nem.
"boldog/boldogtalan "csinál, (inkább lopkod)" hozzá modokat, elvesztette már a realitását az F1c."
Nyilván nem kell felrakni minden szart, amit Ödönke96 nevű feltöltők alatt találsz...
"Mivel semmi köze EA/ISI-nek ehhez a játékhoz."
A PES is élethűbb a Fifánál, mégse az EA fejleszti, összehasonlítást nem csak ugyanannak a cégnek a játékainál lehet csinálni.
A lenti videó alapján úgy néz ki, hogy TELJESEN a gép irányítja a boxkiállást, remélem ez még változni fog azért. Nem, nem én akarok kattintgatással kereket cserélni, de én azért annyit elvárnék, hogy nekem kelljen megnyomni a limiter gombját, hogy ott is legyen hibalehetőség, illetve beállni/elindulni a boxba/boxból.
"valamiért úgy döntöttek a fejlesztők, hogy nem a hivatalos F1-es tévéből ismert megjelenítést fogják alkalmazni"
Nem tudom ez is miért jó, szerintem sokkal hangulatosabb lenne az eredetivel.
Nyilván korai még bármit kijelenteni, de azért remélem jócskán fel lesz még javítva a játék a következő hónapokban.
-
#465 Neked legyen igazad!!! Mellesleg nem közölték konkrétan, hogy melyik verzióról van szó, csak nagy általánosságban beszéltek, de mivel a tegnapi londoni bemutatón az XBOX360-as verziót lehetett kipróbálni, bízzunk benne, hogy arra vonatkozik a dolog, persze azt sem bánom, ha a PS3-ra is :) -
Laceee #464 Szerintem csak a konzolos verzáknál lesz 13 fő online, Pc-s-nél nem látom semmi akadályát full mezőnynek. -
#463 #456 nézd meg a 10perces videó első pár percet és láss csodát -
Laceee #462 csak neked -
#461 hátramenet is lesz benne? -
#460 -
barcames #459 rajongói oldalon lefordította egy srác amit tegnap elmondtak a játékról:
További infók: A versenyek alatt lehetőségünk lesz szabályoznunk a motorteljesítményt és az elő terelőszárnyak dőlésszögét. A szezon során vigyáznunk kell a motorjainkra, a motorszabályokat is szem előtt tartva. Egy egy tönkretett , elromlott motor, nem válik ugyan teljesen használhatatlanná, de teljesítményben gyengébben fog muzsikálni. A sérülésmodellel kapcsolatban: Hatással lesznek az autón viselkedésére, kezelhetőségére a különböző aerodinamikai meghibásodások, felfüggesztést érintő károk, a gumiabroncsaink állapota, a pályán kívüli részekről összeszedett szennyeződés. Amennyiben nem vigyázunk kellőképpen abroncsainkra, azok felhólyagosodnak, elkopnak és végül kidurrannak. Feltehetőleg a tegnapi napon felbukkant hírek a mechanikai meghibásodások kihagyására vonatkozóan úgy értendők, hogy nem lesznek végzetes, kieséssel járó meghibásodások (gondolom én :) Az Active Track technológiának hála, a tapadásunk függeni fog a pályán lévő víztől, szennyeződéstől, felvitt gumimennyiségétől, ideális ívek használatától, ezért arra is figyelnünk kell, hogy pl. időmérőn a legmegfelelőbb pillanatot válasszuk gyors körünk megfutására, ugyan is az edzés elején lassabb lesz a pálya mint pl a végén. Multiplayer játékkal kapcsolatban pedig úgy néz ki sajnos a dolog, hogy 13 versenyzőre lesz lekorlátozva, igaz autóra van írva, de gondolom ugyan ezt kell érteni :( Az előzetesekben látható 2009-es autók nem képzik majd részét a játéknak. Az autó viselkedése, kezelhetősége még ebben a korai Alpha verzióban is túlmutat egy hagyományos értelemben vett árkád játék kezelhetőségén, könnyű megszokni, felvenni a ritmust, de koncentrációt is igényel. Mesterséges intelligencia terén, ellenfeleink nem csak körözgetnek majd a pályán, de támadásuk esetén próbálják védeni pozíciójukat, valamint versenyzői képességektől függően, lesz aki jobban, lesz aki kevésbé jól fog szerepelni adott, pl. esős körülmények között. Felvezetőkör és Safety Car beépítése a játékba majd csak a 2011-es szezonra van tervbe véve (mint korábban mondtam, üzletpolitika). Betétfutamokat nem terveznek a játékba építeni mert ez igen hosszú fejlesztési időt venne igénybe. A játék a koreai futam előtt jelenik meg, de bíznak benne a fejlesztők, hogy sikerül pontosan kivitelezni, belőni, stb. mert nem tervezik a későbbi javítását egy esetleges patch-el. -
barcames #458 biztosan nem, de egy demót kidobhatnának belőle eltudnám viselni -
barcames #457 ütni fog nagyon, minden benne lesz amit csak kívánni lehet -
További infók: A versenyek alatt lehetőségünk lesz szabályoznunk a motorteljesítményt és az elő terelőszárnyak dőlésszögét. A szezon során vigyáznunk kell a motorjainkra, a motorszabályokat is szem előtt tartva. Egy egy tönkretett , elromlott motor, nem válik ugyan teljesen használhatatlanná, de teljesítményben gyengébben fog muzsikálni. A sérülésmodellel kapcsolatban: Hatással lesznek az autón viselkedésére, kezelhetőségére a különböző aerodinamikai meghibásodások, felfüggesztést érintő károk, a gumiabroncsaink állapota, a pályán kívüli részekről összeszedett szennyeződés. Amennyiben nem vigyázunk kellőképpen abroncsainkra, azok felhólyagosodnak, elkopnak és végül kidurrannak. Feltehetőleg a tegnapi napon felbukkant hírek a mechanikai meghibásodások kihagyására vonatkozóan úgy értendők, hogy nem lesznek végzetes, kieséssel járó meghibásodások (gondolom én). Az Active Track technológiának hála, a tapadásunk függeni fog a pályán lévő víztől, szennyeződéstől, felvitt gumimennyiségétől, ideális ívek használatától, ezért arra is figyelnünk kell, hogy pl. időmérőn a legmegfelelőbb pillanatot válasszuk gyors körünk megfutására, ugyan is az edzés elején lassabb lesz a pálya mint pl. a végén. Multiplayer játékkal kapcsolatban pedig úgy néz ki sajnos a dolog, hogy 13 versenyzőre lesz lekorlátozva, igaz autóra van írva, de gondolom ugyan ezt kell érteni. Az előzetesekben látható 2009-es autók nem képzik majd részét a játéknak. Az autó viselkedése, kezelhetősége még ebben a korai Alpha verzióban is túlmutat egy hagyományos értelemben vett árkád játék kezelhetőségén, könnyű megszokni, felvenni a ritmust, de koncentrációt is igényel. Mesterséges intelligencia terén, ellenfeleink nem csak körözgetnek majd a pályán, de támadásuk esetén próbálják védeni pozíciójukat, valamint versenyzői képességektől függően, lesz aki jobban, lesz aki kevésbé jól fog szerepelni adott, pl. esős körülmények között. Felvezetőkör és Safety Car beépítése a játékba majd csak a 2011-es szezonra van tervbe véve (mint korábban mondtam, üzletpolitika). Betétfutamokat nem terveznek a játékba építeni mert ez igen hosszú fejlesztési időt venne igénybe. A játék a koreai futam előtt jelenik meg, de bíznak benne a fejlesztők, hogy sikerül pontosan kivitelezni, belőni, stb. mert nem tervezik a későbbi javítását egy esetleges patch-el. A HUD-al kapcsolatban pedig valamiért úgy döntöttek a fejlesztők, hogy nem a hivatalos F1-es tévéből ismert megjelenítést fogják alkalmazni, hanem egy saját fejlesztésűt, gondolom ezt láthatjuk fentebb a videókon. -
Laceee #455 Nem volt 10 évük gondolkodni.
A kormány olyan amilyennek lennie kell, nem kitalált, mint az F1c-ben.
DirectX 8 már nem kicsit elavult az F1c-ben (Bug hegyek), boldog/boldogtalan "csinál, (inkább lopkod)" hozzá modokat, elvesztette már a realitását az F1c.
SafetyCar hiánya, nem hinném, hogy olyan nagy probléma, rFactorban van mégse használják.
Első igazi videóig még várjunk a fikázással, mindegyik SIMről lehet olyan videót találni ami kiemeli a gyengeségeit.
"közel se lesz egy normálisan feljavított f1 challenge-hez"
Mivel semmi köze EA/ISI-nek ehhez a játékhoz.
-
#454 hát leírás alapján közel se lesz egy normálisan feljavított f1 challenge-hez...
majd 10 évük volt gondolkodni, hogy mik kellenének az embereknek, ami miatt megvennék a játékot, és arra jutottak, hogy nincsenek mechanikai hibák? nincs safety car? ilyen vérszegény kormány, gyakorlatilag 0 információval? arra bezzeg volt eszük, hogy lekorlátozzák a szezonok számát, meg berakják ezt a sárga világot...
nem értem, hogy ha az asztal felgumizására fordítottak időt (illetve hát majd meglátjuk, most már ezzel szemben is kétségeim vannak), akkor ilyen alapdolgok hogy maradhattak ki.
pedig baromira vártam a játékot, és nyilván még így is ki fogom próbálni, de minél több infóm van róla, annál inkább úgy gondolom, hogy marad a challenge, ha rendesen akarok játszani :( -
#453 Ha csak Pécére jönne ( ami ugye egyenlő az öngyilkossággal ), akkor sem érné meg szimet csinálni mert a 8-10%os pécés bázisból akkor 1% venné, de ettől még lehet élvezetes és nem feltétlen jelenti azt hogy buta árkéd lesz, mert pl a DIRT 2 sem az, hanem élvezetes és ez a lényeg. Olyat tud majd nyujtani amit az rfactor sufni sosem, feelinget, atmoszférát, hibátlan prezentációt. Aki meg szimezni akar vagy "szim" féle játékkal játszani annak ott az rfactor F1 vagy majd az rfactor 2 stb... -
Laceee #452 Nehogy megdöntsd Sumi rekordját -
#451 Erről eddig nem szólt a fáma, csak arról, hogy a végleges verzióban a 2010-s autókkal találkozhatunk, nem pedig a 2010-s autókkal is. Minden bizonnyal a modelleket már tavaly megcsinálták, mert ugyan arról volt szó, hogy 2009-ben megjelenik a játék, de végül nem lett belőle semmi. Így van mivel tesztelni, mutogatni, a játékot, a modelleket ráérnek lecserélni a legutolsó fázisban a kiadás előtt, az lesz a legkevesebb. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mit takar a maximum 7 szezon hosszra nyújtható karrier mód? -
Laceee #450 A 2009-s autókat remélem benne hagyják. -
#449 Na ki tévedt be ide? Sajnos ezzel én is tisztában vagyok és vannak is aggályaim is ezzel kapcsolatban :( de akárhogy is, akit vonz a téma, minden bizonnyal egy nem ízig-vérig szimulátort, de ugyanakkor szórakoztató játék elé ülhet le várhatóan szeptember végén. Nálam várós és anno a GRID-el is jól el voltam egy darabig, inkább csak az elején voltak vele gondjaim, míg be nem láttam, hogy nem SIM-nek készült és úgy kell rá tekinteni. Bár azt nagyon sajnálnám, ha a gumik hőmérsékletére is fittyet hánynának, már csak a nedves, száraz pályaviszonyok tekintetében is amire annyira büszkék. Király lenne, ha a felszáradó ideális íven esőgumikon autózva azok túlhevülnének és a játékos kapná a bokszutasítást, hogy mennyen le az felszáradt aszfaltról és hűtse a gumikat. Szerintem játékélményt fokozó lenne. -
ldavid #448 cockpit nézet tetszik -
#447 A Codies-ben boven meg van a potencial, hogy ilyen latvany vilaggal egy komoly szimet csinaljanak, csak a gond az, hogy a multiplatform es a szimes, PC-s eladasok miatt, nem is erdemes rajta gondolkodni. -
#446 Na, úgy látom, hogy a videó itt is megvolt, de a képeket hiányolom. Engedtessék tehát meg:
A következő, minden bizonnyal nem hivatalos képek is állítólag a játékból valók:
Pár infó a játékkal kapcsolatban, mert itt a topicban nem sok minden derül ki :)
Karrierünk során nem csak a pályán, hanem a paddock-ban is jól kell szerepelnünk, ugyanis fontosak lesznek majd a sajtó kérdéseire adott válaszaink is, mert ezen a területen is meg kell felelnünk. Na nem egy Mass Effect szintű és mélységű társalgásra kell gondolni, de feltehetően több válasz közül ki kell majd választani a leginkább megfelelőt. Továbbá, fontos lesz a játék során, hogy nem csak a konkurens csapatokhoz mérten hozzuk a lehető legjobb eredményt, (istállók és erőviszonyok függvényében) hanem csapaton belül is mi domináljunk, mert ebben az esetben mi leszünk megtéve első számú pilótának, így mi kapjuk meg hamarabb a fejlesztéseket, valamint szavunk is többet fog nyomni a latba, követelőzhetünk, ahogy írják egy cikkben, fegyverként használhatjuk a médiát, ellenkező esetben ennek a fordítottja következik be. Az időjárással kapcsolatban. Teljesen dinamikus lesz, így indulhatunk száraz körülmények között, majd körözgetés során ránk szakadhat az égi áldás, melynek következményében nem csak az aszfalt lesz vizes, hanem vízátfolyások é tócsák alakulnak ki a pályán, ami tovább nehezítheti a körök teljesítését, különösen akkor ha nem a körülményeknek megfelelő gumikon vagyunk kint a pályán. Az eső elálltával és az idő teltével kezdenek majd kirajzolódni az ideális ívek, amiket érdemes is lesz használni a jó köridő érdekében, ugyanis a játék 30 cm2 pontossággal tudni fogja, hogy milyen körülmények uralkodnak a pálya bizonyos pontjain, így ennek megfelelően is fog viselkedni az autónk rajta. A gumik melegedéséről ha jól emlékszem nem esett eddig szó sajnos :( A napszakok változása még nincs abban a fázisban, hogy ezt be tudják mutatni.
Mai infók:
Az autónk fejlődni fog a szezon során, mondjuk erre lehetett következtetni abból, amennyiben mi szerezzük meg a domináns pilóta szerepét csapaton belül, mi kapjuk meg elsőként a fejlesztéseket. Az autók elvileg nem csak teljesítményben, de vezetési élményben is eltérnek majd egymástól. Skálázható lesz a a verseny hossza, futhatunk akár teljes hosszúságú futamokat, de ha erre nincs időnk és/vagy kedvünk módosíthatunk rajta. Az autóinkat magunk is beállíthatjuk, de ha nem értünk hozzá vagy nincs kedvünk vele pepecselni akkor kérhetjük a “mérnökünk” segítségét. Feltételezem ebben az esetben egy előre elkészített setupot kapunk. Sajnos ismét egy kedvezőtlen hír számomra. Úgy néz ki az autók nem fognak majd semmilyen mechanikus hibát elszenvedni Ezek szerint nem melegíthetjük el defekt-ig abroncsainkat, és szétpörgethetjük motorjainkat minden következmény nélkül És végül egy számomra nem egyértelmű dolog. Karrierünk maximum 7 szezonon keresztül tarthat majd. Ez úgy tudnám elképzelni, hogy két karrier mód között lehet választani. Egyikben bármelyik tetszőleges csapatot választhatjuk (elvileg erre lesz módunk is a játékban), a másikban pedig csak valamelyik kis csapat közül választhatunk és az elért eredmények alapján tudnánk felküzdeni magunkat a középmezőny csapatain keresztül a top istállókig, hogy a végén lehetőségünk legyen megszerezni a VB címet, és erre állna hét szezon rendelkezésünkre. A második lehetőség csak fantazmagória a részemről, de nem lenne hülyeség és nem kicsit növelné meg a játék újrajátszási potenciálját. A pálya állapota egész hétvége során javulni fog, köszönhetően a felvitt gumi mennyiségének amit körözgetés során viszünk fel a virtuális aszfaltra. A bokszkiállás során ha jól értelmezem félig meddig irányítjuk az autónkat, gondolom csapatunkat elérve átveszi az irányítást az AI. A felvezetőkör és a Safety Car hiányáról már azt hiszem itt is volt szó. -
#445 Na, úgy látom, hogy a videó itt is megvolt, de a képeket hiányolom. Engedtessék tehát meg:
A következő, minden bizonnyal nem hivatalos kép is állítólag a játékból való:
Pár infó a játékkal kapcsolatban, mert itt a topicban nem sok minden derül ki :)
Karrierünk során nem csak a pályán, hanem a paddock-ban is jól kell szerepelnünk, ugyanis fontosak lesznek majd a sajtó kérdéseire adott válaszaink is, mert ezen a területen is meg kell felelnünk. Na nem egy Mass Effect szintű és mélységű társalgásra kell gondolni, de feltehetően több válasz közül ki kell majd választani a leginkább megfelelőt. Továbbá, fontos lesz a játék során, hogy nem csak a konkurens csapatokhoz mérten hozzuk a lehető legjobb eredményt, (istállók és erőviszonyok függvényében) hanem csapaton belül is mi domináljunk, mert ebben az esetben mi leszünk megtéve első számú pilótának, így mi kapjuk meg hamarabb a fejlesztéseket, valamint szavunk is többet fog nyomni a latba, követelőzhetünk, ahogy írják egy cikkben, fegyverként használhatjuk a médiát, ellenkező esetben ennek a fordítottja következik be. Az időjárással kapcsolatban. Teljesen dinamikus lesz, így indulhatunk száraz körülmények között, majd körözgetés során ránk szakadhat az égi áldás, melynek következményében nem csak az aszfalt lesz vizes, hanem vízátfolyások é tócsák alakulnak ki a pályán, ami tovább nehezítheti a körök teljesítését, különösen akkor ha nem a körülményeknek megfelelő gumikon vagyunk kint a pályán. Az eső elálltával és az idő teltével kezdenek majd kirajzolódni az ideális ívek, amiket érdemes is lesz használni a jó köridő érdekében, ugyanis a játék 30 cm2 pontossággal tudni fogja, hogy milyen körülmények uralkodnak a pálya bizonyos pontjain, így ennek megfelelően is fog viselkedni az autónk rajta. A gumik melegedéséről ha jól emlékszem nem esett eddig szó sajnos :( A napszakok változása még nincs abban a fázisban, hogy ezt be tudják mutatni.
Mai infók:
Az autónk fejlődni fog a szezon során, mondjuk erre lehetett következtetni abból, amennyiben mi szerezzük meg a domináns pilóta szerepét csapaton belül, mi kapjuk meg elsőként a fejlesztéseket. Az autók elvileg nem csak teljesítményben, de vezetési élményben is eltérnek majd egymástól. Skálázható lesz a a verseny hossza, futhatunk akár teljes hosszúságú futamokat, de ha erre nincs időnk és/vagy kedvünk módosíthatunk rajta. Az autóinkat magunk is beállíthatjuk, de ha nem értünk hozzá vagy nincs kedvünk vele pepecselni akkor kérhetjük a “mérnökünk” segítségét. Feltételezem ebben az esetben egy előre elkészített setupot kapunk. Sajnos ismét egy kedvezőtlen hír számomra. Úgy néz ki az autók nem fognak majd semmilyen mechanikus hibát elszenvedni Ezek szerint nem melegíthetjük el defekt-ig abroncsainkat, és szétpörgethetjük motorjainkat minden következmény nélkül És végül egy számomra nem egyértelmű dolog. Karrierünk maximum 7 szezonon keresztül tarthat majd. Ez úgy tudnám elképzelni, hogy két karrier mód között lehet választani. Egyikben bármelyik tetszőleges csapatot választhatjuk (elvileg erre lesz módunk is a játékban), a másikban pedig csak valamelyik kis csapat közül választhatunk és az elért eredmények alapján tudnánk felküzdeni magunkat a középmezőny csapatain keresztül a top istállókig, hogy a végén lehetőségünk legyen megszerezni a VB címet, és erre állna hét szezon rendelkezésünkre. A második lehetőség csak fantazmagória a részemről, de nem lenne hülyeség és nem kicsit növelné meg a játék újrajátszási potenciálját. A pálya állapota egész hétvége során javulni fog, köszönhetően a felvitt gumi mennyiségének amit körözgetés során viszünk fel a virtuális aszfaltra. A bokszkiállás során ha jól értelmezem félig meddig irányítjuk az autónkat, gondolom csapatunkat elérve átveszi az irányítást az AI. A felvezetőkör és a Safety Car hiányáról már azt hiszem itt is volt szó. -
ldavid #444 :DD -
#443 az sztem is gáz, nekem pon tolyan hogy ilyen hülye terpeszbe van, mintha motoros játék lenne motoron ülne de kilopták alóla a cigányok -
ldavid #442 egész jó lesz, nekem tetszik
de a borító az gáz, olyan, mintha nem lenne lába rajta a fószernek -
#441 és ez most hogy került ide?:D -
#440 best of sg -
#439 omg -
Laceee #438 Ülj le 1 S, ez nem egy összetákolt rFactor mod, hanem egy teljes értékű, profik által csinált játék. -
Arvid888 #437 hali
most tettem fel az f1 2010-et ez alapján.de mikor a végén belelépek a rfactor alkalmazása,folymatosan a config-ot nyitja meg.sehol sem tom elindítani,pedig crack,minden megvolt.nem tudtok segíteni?
Üdv!
Leírom mit és hogyan csinálj.
1. kicsomagalod az F12010.rar-t egy tetszőleges helyre a vinyón. (Kapsz 6 filét)
2. rFactorSetup1255LiteRFC.exe -t feltelepíted a kívánt helyre.
3. rFactor1255crack.rar -ban lévő filét átmásolod és felülírod ahova feltelepítetted a gamét.
4. rFactor1255magyaritas0.97.exe -t elindítod és felteszed a magyarosítást.
5. 2010 mod.rar -ban lévő exe filét futtatod és feltelepíted oda ahova az 2. lévőt felraktad!
6. F1_2009_TrackPack.rar -ban lévő filét futtatod és feltelepíted szintén oda ahova 2. lévőt tetted.
7. F12010Patch.rar -ben lévő könyvtárat BEMÁSOLOD!!! oda ahova feltelepítetted a 2. lévőt.
(felülírod a gamedata könyvtárat!!!)
8. Elindítod a rF Config.exe filét és beállítod magyarra, meg a felbontást stb... elmented.
9. Indítod az rfactor.exe filét és játszol.
Ez a mód is szintén Rfactorra épül és a 2010-es autókat tartalmazza. Az aútófestésben még történhetnek változások, de
ezeket majd patchel orvosolni lehet. 2010-es pályacsomag még nem jött ki, ezért 2009-essel kell menni.
Jó szórakozást!